Hoe om spookvolgelinge op Twitter stap vir stap te verwyder

verwyder spookvolgers twitter

Sosiale netwerke is vandag een van die grootste vermaak wat daar is. Daarin kan ons die inhoud kies wat ons wil sien. Die gebruikers wat kan sien wat ons op Instagram, Twitter of ook op TikTok plaas, is egter nie ons keuse nie. As daar die moontlikheid is om die beheer te hê om ons rekening as privaat te vestig om die volgelinge sowel as die sekuriteit van die rekening te bestuur. Maar vandag verduidelik ons hoe kan jy spookvolgelinge van Twitter verwyder in 'n paar eenvoudige stappe.

Daar is 'n opsie op Twitter wat jou toelaat om die gebruiker wat jy wil hê onder jou volgelinge uit te skakel sonder dat hulle weet dat hulle per ongeluk opgehou het om jou te volg, deur hul eie besluit of omdat hulle direk uitgeskakel is. Die stappe om te volg is baie eenvoudig en wanneer jy dit ook al nodig het, kan jy dit doen.

Raak ontslae van enige Twitter-volgelinge wat jy nie wil hê nie

Twitter

Een van die beste kenmerke wat Twitter insluit, is die vermoë om volgelinge te verwyder. Dit is een van die mees onlangse opsies wat die sosiale netwerk het, want tot 'n paar jaar gelede was dit nie moontlik nie. Hierdie opsie kan beide met 'n private en publieke rekening uitgevoer word, so dit kan baie nuttig vir jou wees. Dit word gewoonlik gebruik wanneer 'n kollega wat jy nie kan verdra nie of 'n familielid jou wil volg... Daardie persoon sal nie toegang tot jou profiel geblokkeer hê nie en sal dit kan sien wanneer hulle wil, maar hulle sal jou nie volg nie direk.

Hierdie opsie van verwyder Twitter-volgelinge is beskikbaar vanaf die webweergawe van die rekenaar sowel as die webweergawe vir selfone. Vir nou is dit egter nie beskikbaar in die amptelike toepassing van die sosiale netwerk nie. Desondanks, moenie bekommerd wees nie, want vanaf die webblaaier kan jy dit doen en binne 'n paar sekondes.

Eerste van alles jy moet jou Twitter-rekening invoer. As jy binne is, moet jy die afdeling van jou volgelinge soek. Klik daarop en jy sal sien dat 'n lys in chronologiese volgorde (van onlangs tot oudste) verskyn van die mense wat jou gevolg het. In hierdie lys sal ons jou profielfoto, jou naam, gebruikersnaam, biografie sien en net regs van die geheel 'n knoppie wat ons toelaat om te volg of op te hou volg. Hiernaas sal jy drie punte sien, en as jy daarop klik, sal verskeie verskillende opsies verskyn:

  • Deel profiel deur …
  • Demp na …
  • Vee hierdie volger uit
  • blokkeer hierdie volger
  • Rapporteer hierdie volger

Wanneer jy die betrokke persoon kry, hoef jy net op “delete this follower” te klik. Sodra jy op hierdie opsie klik, sal hierdie persoon jou outomaties ontvolg. Hou in gedagte dat hy jou weer kan volg, asook jou profiel kan sien solank jou rekening vir almal publiek is. Jy kan hierdie aksie soveel keer herhaal as wat jy wil. Net so bly jy in staat om sy rekening te sien selfs al word hy van jou lys volgelinge verwyder, solank sy rekening publiek is.

Hierdie opsie Dit is slegs moontlik om dit te doen soos ons verduidelik het, so daar is geen moontlikheid om dit te doen uit die meldings of van die hou nie. As jy op die drie punte in 'n kennisgewing klik, sal jy sien dat slegs die opsie om stil te maak, te blokkeer, te rapporteer verskyn... die opsie om "hierdie volger te verwyder" sal egter nie daar wees nie.

Ander truuks om op te hou om jou op Twitter te volg

Daar is twee ander moontlike opsies om iemand te laat ophou om jou te volg: blokkeer 'n rekening of blokkeer en deblokkeer ook om hulle uit te skakel sonder om dit te besef.

blokkeer volgelinge

Om iemand permanent te blokkeer en daarom kan hulle nooit jou meldings sien nie, ook nie die inhoud wat jy na jou profiel oplaai nie, het jy die opsie om hulle te blokkeer sodat dit geen toegang tot jou profiel het nie. Hulle sal ook nie direkte boodskappe kan stuur of enige van jou inhoud kan sien nie. Dit is die beste opsie om te oorweeg wanneer iemand jou pla.

Dit neem net 'n paar sekondes om 'n gebruiker te blokkeer en jy kan dit ook soveel keer doen as wat jy nodig het.

  • Voer die webblaaier in.
  • Toegang tot die profiel van die betrokke persoon wat jy wil blokkeer.
  • Klik op die drie punte van jou profiel, wat langs die boodskap-ikoon is.
  • Kies "Blokkeer @xxxx".

Jy kan hierdie opsie beide direk vanaf jou profiel doen en ook vanaf die kennisgewings wanneer daardie persoon met jou interaksie gehad het deur noem, like of RT. Om dit te doen, gaan na die kennisgewings, soek jou rekening en klik op die drie kolletjies naby jou naam om die aftrekkieslys oop te maak en kies die opsie "blokkeer na ...".

Om te kyk watter gebruikers jy geblokkeer het, kan jy toegang tot die afdeling binne die instellings kry.

  • Maak Twitter in die webblaaier oop
  • Gaan na die onderste linkerhoek van die skerm.
  • Aan die kant, klik op die drie punte
  • Jy sal 'n spyskaart met verskillende opsies sien.
  • Klik op "Instellings en privaatheid".
  • Kies hier binne die afdeling "Privaatheid en sekuriteit"
  • Soek die opsie "Demp en blokkeer".
  • Gaan na "Geblokkeerde rekeninge".

Jy kan altyd sluit of ontsluit

ETweedens het jy hierdie opsie wat voorheen gebruik is toe jy wou hê iemand moet jou ontvolg, maar jy wil hulle nie vir altyd blokkeer nie.. Op hierdie manier kan jy hulle kry om op te hou om jou te volg, maar jy kan steeds hul profiel sien net soos daardie persoon as hulle direk na jou soek. Dit is moontlik dat hy weet dat jy hom doelbewus uitgeskakel het of dat hy nie onthou wie hom gevolg het nie.

Dit was en is die opsie wat jy kan toepas vanaf die amptelike toepassing van slimfone en tablette wat jou nie die vinnige opsie toelaat om "hierdie volger te verwyder nie". Hierdie opsie is ook 'n probleem, want wanneer jy daardie gebruiker blokkeer, hou jy ook op om hom te volg, so jy sal hierdie stap weer moet herhaal.

Beperk wie jou op Twitter volg

Beperk wie jou op Twitter volg

As jy al ooit 'n volger van Twitter verwyder het, het jy die opsie om jou nie terug te kan volg of jou inhoud te sien nie. En dit is dat Twitter die opsie het om jou rekening privaat te maak deur 'n slot by te voeg, sodat net jy kan toelaat wie kan en wie nie jou inhoud kan lees nie. Niemand sal jou inhoud kan hertwiet nie, en antwoorde op twiets sal ook nie verskyn nie. As iemand wil volg, moet hulle vir jou 'n vriendskapsversoek stuur wat jy sal moet aanvaar.

Om jou Twitter-rekening privaat te maak, moet jy net toegang tot jou profiel kry en op die "Instellings en privaatheid"-opsie klik, en hier die "Jou rekening"-afdeling ingaan. Jy sal dan jou rekeningwagwoord moet invoer as jy in die instellings wil voortgaan. Wanneer jy ingegaan het, moet jy op die "beskermde tweets"-afdeling klik en hier kan jy die "beskerm jou tweets" opsie merk of ontmerk. Die sosiale netwerk verduidelik in hierdie afdeling dat “Wanneer hierdie opsie gekies word, is jou Tweets en ander inligting van jou rekening net sigbaar vir mense wat jou volg. Vervolgens sal 'n opspringvenster verskyn wat jou waarsku: "hierdie aksie sal hulle net vir jou volgelinge sigbaar maak". Bevestig met "beskerm".


Die inhoud van die artikel voldoen aan ons beginsels van redaksionele etiek. Klik op om 'n fout te rapporteer hier.

Wees die eerste om te kommentaar lewer

Laat u kommentaar

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

*

*

  1. Verantwoordelik vir die data: Miguel Ángel Gatón
  2. Doel van die data: Beheer SPAM, bestuur van kommentaar.
  3. Wettiging: U toestemming
  4. Kommunikasie van die data: Die data sal nie aan derde partye oorgedra word nie, behalwe deur wettige verpligtinge.
  5. Datastoor: databasis aangebied deur Occentus Networks (EU)
  6. Regte: U kan u inligting te alle tye beperk, herstel en verwyder.