Alternatif Instasi Paling Apik Gratis

Kita seneng motret kabeh kedadeyan ing sekitar kita, motret foto wayahe paling apik lan upload menyang jaringan sosial. Saiki uga smartphone wis nginstal kamera nganggo sensor lan lensa kanthi kualitas luar biasa.

Pramila kita pengin nggambar lan nyathet kewan, kanca lan kulawarga, nggawe makro utawa kolase kembang sing apik lan upload menyang jaringan sosial kaya Instagram, aplikasi fotografi lan video cendhak kanthi keunggulan.

Artikel sing gegandhengan:
Aplikasi paling apik kanggo nggawe kolase foto

Nanging kita seneng foto yen duwe sentuhan kualitas, lan dheweke sampurna. Iki digunakake aplikasi sing nyunting lan nyunting foto kanthi sampurna, menehi asil meh profesional.

Aplikasi sing paling akeh digunakake yaiku InstaSize - Photo Editor & Creator kolase.

Instasize Photo Editor + Kolase
Instasize Photo Editor + Kolase

Instasize

Aplikasi iki nduweni antarmuka sing gampang lan intuisi Kanthi panel tombol ngisor kanthi limang tombol kanggo nggawe kolase, sampeyan bisa milih gambar utawa sawetara saka galeri utawa nggawe saka kamera, lan ngetrapake latar mburi lan lapisan.

Iki ngidini pangguna ngunggah foto menyang Instagram, kanthi format horisontal utawa vertikal, amarga bingkai putih sing ditambahake ing foto kasebut, tanpa kudu dipotong supaya bisa nerbitake kabeh.

Saiki, iki aplikasi sing wis ora digunakake amarga sawetara alasan, nanging sing utama yaiku wis dibayar sawise wulan kapisan panggunaan.

Kita mung kudu maca komentar panganggo paling anyar sing menehi skor sing nggegirisi, mung menehi rating 3,7 lintang kanthi alesan iki, amarga ora ngidini nyoba dites tanpa kudu ngenalake cara pembayaran, ayo tuku utawa ora .

Mula, kita bakal ngrembug babagan liyane aplikasi lan alat gratis sing fungsine meh padha lan sampeyan bisa uga luwih seneng karo InstaSize iki, sing bakal dibahas.

Alternatif gratis kanggo InstaSize

Cepet Alun-Alun

QuiCk Kothak

Iki minangka aplikasi sing meh ora duwe udakara 4,8 undhuhan ing Play Store, nanging nduweni rating XNUMX mula kita kudu nggatekake.

Cepet Alun-Alun ngidini sampeyan ngirim foto ing Instagram utawa Instagram Story kanthi puluhan emoji lucu lan stiker liyane. Sampeyan uga bisa nggawe gambar horisontal kayata InstaSize nggunakake fitur "tanpa potong" internal yen sampeyan seneng karo gaya kothak Instagram lawas.

Wis cAtusan emoji lan stiker sing dheweke bakal nggawe gambar sampeyan lan poto-poto dadi luwih ekspresif lan nyerang, kaya sing dituduhake dening pangripta aplikasi.

Kita bisa nyorot fitur kayata stiker lan emoji sing ora kaetung kasedhiya kanggo nggawe foto sampeyan luwih seni. Tambah teks kanggo nggawe katrangan dhewe, efek kayata warna kabur, gradien, mozaik utawa latar mburi.

Sampeyan bisa nuduhake foto ing jaringan sosial apa wae, kalebu Instagram, Twitter, Facebook, WhatsApp, lan Snapchat.

Editor Foto ngidini sampeyan njupuk foto kanthi latar mburi sing kabur, lan ngasilake efek kasebut bokeh sepira sing dibutuhake saiki, sampeyan bisa ngrancang teks kanggo foto lan nggawe unik.

Ringkesane, minangka alternatif sing apik kanggo nggawe filter, stiker, efek lan kliping foto, sing bakal mbantu nglumpukake "suka" luwih akeh ing kabeh publikasi.

Pixlr

Pixlr
Pixlr
Pangembang: Lab Lab
Price: free

Saiki kita bakal ngomong babagan aplikasi iki sing fitur utamane yaiku sampeyan bisa nggunakake tanpa akses menyang Wi-Fi utawa data. Kita nggunakake retouching foto kanthi cepet lan pilihan kanggo maksimal rong yuta kombinasi efek tanpa sambungan Internet.

Aplikasi iki duwe luwih saka sayuta unduhan lan rating 4,4 lintang ing Play Store, mula pantes dilebokake ing smartphone lan sinau panggunaan, lan trik sing diwenehake.

Saliyane ngaturake awake dhewe kanggo retouch foto, aplikasi nawakake fungsi kayata nggawe kolase, nggunakake template sing wis ditemtokake, lan malah duwe fungsi kamera terintegrasi, saka ngendi sampeyan bisa njupuk gambar sadurunge nyunting, lan kabeh tanpa nilarake app.

Artikel sing gegandhengan:
Alternatif gratis paling apik kanggo PicsArt

Ing jejere lambang kamera ing layar utama aplikasi, sampeyan bakal nemokake trabasan menyang "Foto". Saka kene, kita bisa pilih gambar saka galeri kanggo disunting maneh ing editor app.

Siji bab sing kudu dielingi yaiku Pixlr ora ngidini sampeyan ngowahi sawetara gambar kanthi bebarengan, contone, kanggo nambah tandha banyu utawa ngowahi ukuran pirang-pirang foto kanthi cepet.

Kaya sing sampeyan ngerteni, ana dhaptar pilihan sing dawa supaya bisa nuduhake foto kanthi langsung karo kanca ing Instagram, Facebook, Twitter utawa liwat email.

Airbrush

Airbrush

Yen sampeyan pengin nerbitake selfie, iki aplikasi sampeyan. Nduwe fungsi sing akeh, sanajan ana sing mbukak kunci kanthi ngakses versi mbayar.

Kita bisa duwe mode dandanan, saringan lan pangaturan dhewe-dhewe kayata nada kulit utawa padhange mripat, nanging uga mode otomatis sing sampeyan senengi kurang sithik, amarga kadhang kala iku adoh banget.

Nanging, kaya sing wis dicritakake saka antarmuka aplikasi kasebut, kita bisa njupuk foto kanthi ngetrapake efek retouching kanthi otomatis, sanajan mesthine uga bisa ngedit foto mengko.

Salah sawijining kaluwihan AirBrush yaiku alat tongkat sihir, amarga kita bisa ngetrapake sawetara efek kanthi bebarengan, kanthi mung siji tutul. Saiki, kita uga bisa nggunakake kabeh alat kanthi manual, kanthi opsi kayata untu pemutih, mripat sing gedhe, nyuda pipi, ngalusake kulit, lan liya-liyane.

Sawise rampung nggarap foto, kita mung kudu disimpen ing memori terminal. Kaya biasane, kita uga bisa enggo bareng kanthi cepet liwat jaringan sosial sing wis diinstal.

AirBrush minangka aplikasi editing foto sing apik, sing nduweni alat sing migunani banget, lan nawakake antarmuka sing bisa diakses. Aplikasi kasebut dirancang khusus kanggo nggawe 'selfie', nanging kita uga bisa nyunting foto ing galeri, lan kanthi praktik sethithik bakal katon apik.

InShot - Video & Photo Editor

InShot - video bearbeiten
InShot - video bearbeiten

Ing Dijupuk

Iku editor video lan foto Kanthi salah sawijining peringkat paling dhuwur ing dhaptar, skor rata-rata 4,8.

Sampeyan bisa ngowahi video nganggo musik, nggawe gaweyan anyar, ngetrapake potongan, lan uga nggabungake video sing beda, lan uga nambah teks.

Fitur paling lucu yaiku pilihan kanggo ngowahi kacepetan transisi video, Kita bisa ngetrapake efek gerakan alon utawa cepet, tanpa perlu terminal ing opsi kasebut, sing bisa nggawe video sampeyan nyenengake lan nyenengake.

Kajaba iku sampeyan bisa ngetrapake saringan, kliping, utawa nambah teks. Panganggone gampang, sampeyan mung kudu nambah video sing pengin diowahi. Kanggo sampeyan, sampeyan kudu meksa tandha plus (+). Yen wis rampung, sampeyan bisa ngeklik lambang gunting kanggo mbusak fragmen sing ora dikarepake.

Kaya sing wis diandharake, app nawakake pilihan kanggo nambah teks, yaiku Sampeyan bisa ngatur jinis lan ukuran font, sanajan warnane.

Ana kemungkinan masang stiker ing macem-macem bagian klip. Sampeyan duwe seri sing kasedhiya ing aplikasi sing padha, nanging yen sampeyan ora seneng utawa katon ora cukup, sampeyan bisa tuku macem-macem paket stiker.

Pilihan liyane sing kasedhiya yaiku nambah foto sing sampeyan duwe ing smartphone, kayata, lebokake ing potongan video lan banjur nambah sentuhan khusus kanggo suntingan sampeyan. Sampeyan uga bisa muter klip utawa muter supaya bisa ngowahi perspektif.

Cekakipun, kabeh sing bisa dipikirake kanthi imajinasi lan wektu bakal ngidini sampeyan entuk asil saka kualitas sing nggumunake.

Snapseed

Snapseed
Snapseed
Pangembang: Google LLC
Price: free

snapdsee

Punika a aplikasi paling apik kanggo retouching foto, tujuwane ora liya yaiku nyunting foto. Kanthi praktik sethithik lan ngerti cara nggunakake jumlah alat lan pilihan sing ditawakake, sampeyan bisa entuk asil profesional sing bakal ngejutake kabeh wong.

Artikel sing gegandhengan:
8 trik sing sampeyan ora ngerti nggunakake Snapseed

Snapseed minangka aplikasi sing cukup intuisi, kanthi menu sing teratur banget. Kanggo ngatur intensitas pangaturan lan efek sing ditrapake ing fotografi, kita bisa mindhah driji ing layar ing sisih kiwa lan kita bakal nyuda intensitas, yen kanthi nalisir kita pindhah menyang sisih tengen, kita bakal nambah. Minangka pilihan nomer telu, yen sampeyan geser driji menet munggah utawa mudhun, sampeyan bakal bisa ndeleng macem-macem menu alat sing digunakake saiki.

Ing sisih liyane, Yen sampeyan pengin ndeleng pangowahan sing wis ditrapake babagan foto asli, sampeyan bisa nindakake kanthi pencet lambang kanthi bentuk kothak sing dipérang dadi loro, utawa pencet gambar kasebut kanggo ndeleng.

Kita ngadhepi aplikasi sing dikembangake Google, mula kualitas lan kemungkinan sing ditawakake ora diragukan. Aku nyaranake sampeyan golek tutorial kanthi online lan YouTube kanggo sinau babagan cara paling migunani, amarga minangka salah sawijining alat sing paling apik sing bisa digunakake kanggo nyunting foto.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.