Alternatif gratis paling apik kanggo PicsArt

Alternatif paling apik kanggo PicsArt

PicsArt Iki minangka conto sing paling apik, kayata aplikasi khusus kanggo nggawe konten multimedia saka seluler utawa tablet. Nanging iki ora mung ana, nanging uga ana sawetara alternatif penting liyane saka PicsArt lan bakal nuduhake sampeyan ing kirim iki.

Kita uga ora bakal ndawakake, nanging bakal nuduhake sawetara prekara sing kudu sampeyan gunakake, utawa luwih ing seluler, alat panyuntingan sing kalebu sing paling apik lan ing sawetara kasus ngluwihi menyang Picsart sing populer iki. Goleki.

Kamera Photoshop Adobe

Kamera Photoshop Adobe

Kita bakal miwiti karo salah sawijining kabaruan paling anyar ing taun pungkasan lan bisa ngakses pratinjau sawetara minggu. Yen sampeyan ngandhani manawa maksud Adobe, perusahaan sing nggawe program gedhe kayata Photoshop, Illustrator utawa Premiere, yaiku nggawe aplikasi sing bakal merevolusi nggawe konten multimedia, sampeyan bisa nemokake ide sing luwih apik babagan tujuane.

Fitur utama sing digunakake Adobe Photoshop Camera yaiku Intelligence Ponggawa sing digunakake amarga teknologi Adobe Sensei sing wis kalebu ing program program Creative Cloud. Intelijen buatan sing mbantu kita ngupayakake pilihan obyek kaya cerdas. Lan apa sampeyan kepengin ngerti apa pilihan iki bisa digunakake? Cukup gampang, langsung njupuk adegan sing katon pasangan lan anak sampeyan, lan mung bakal modifikasi ing latar mburi adegan kasebut. Kanthi tembung liyane, bakal nindakake meh kabeh perkara sing gaib sing sawetara app bisa cedhak saiki.

Kamera Photoshop

Kanthi intelijen buatan minangka pendukung utama Adobe Photoshop Camera, kita duwe aplikasi sing nggunakake pratinjau kanthi nyata. Yaiku, kita milih efek apa wae lan bisa dideleng ing pratinjau. Kita malah bisa nggawe gerakan tambahan ing sisih tengah layar supaya bisa ngalami variasi efek lan kita bisa ndeleng kepiye carane nyekel nalika awan ganti dadi siji ing wayah wengi kanthi purnama ing latar mburi. Kita ngandhani yen mung nyengsemake.

Sorotan liyane saka Adobe Photoshop Camera yaiku mbukak kanggo luwih akeh pangembang kanggo ngunggah efek lan iki bisa digunakake dening kita sing nggunakake aplikasi kasebut. Nduwe toko efek sing bisa kita download lan saengga bisa nikmati sawetara sing apik banget. Yen kita nggunakake intelijen buatan menyang area foto liyane, mula kita bakal nambah potret, ganti awan dadi wengi, ngenalake awan sing ana langit biru lan seri fungsi liyane sing ngajak sampeyan ngerti.

sadurunge

Nanging ora mung tetep ing kene, sampeyan bisa nggunakake alat pasca produksi kanggo ngganti kontras, pencahayaan, gambar potong, fotografi sing durung diwasa lan liya-liyane. Yaiku, kabeh duwe kabeh sing bisa diarepake ing editor lan kamera kanthi siji, nanging kanthi dukungan sing tegese saka Adobe.

Sampeyan uga duwe pilihan fotografi sing luwih apik lan bisa digunakake kanthi apik. Disaranake sampeyan nyoba amarga bisa nambah foto lan ora ngetrapake efek, nanging nggunakake intelijen buatan.

Lan kita mung sadurunge pratinjau sing wis dirilis dening Adobe ing jaman saiki. Peluncuran resmi aplikasi kasebut bakal diwiwiti ing taun 2020 lan samesthine bisa uga nggawa luwih akeh warta. Adobe ngerti manawa saiki kabeh nggawe konten multimedia saka seluler, mula bakal dipasang kabeh daging ing panggangan supaya aplikasi iki dadi revolusi saka ponsel sampeyan.

Sampeyan bisa download kanggo Android saiki ing APK sing kasebut ing ngisor iki lan menehi perhatian marang kasedhiyan saka Google Play Store.

Download Kamera Adobe Photoshop - apk

VSCO

VSCO ing Android

Yen kita nggawe VSCO ing dhaptar iki, gampang banget: nduweni koleksi filter sing paling apik sing bisa dilamar ing foto. Aplikasi sing wis pengalaman banget kanggo nyunting konten multimedia saka ponsel lan utamane kanggo foto.

Uga nduwe komunitas pangguna akeh level kabeh saka amatir nganti profesional lan sampeyan bisa nggawe profil kanggo nuduhake gaweyan karo sapa sing sampeyan karepake. Kanthi gawan, duwe serangkaian saringan gratis lan langganan sing ngidini sampeyan duwe kabeh kanggo mbayar saben wulan. Uga kalebu paket saringan sing bisa dituku kanggo nemokake sing sampurna kanggo potret, mujur nengen, njupuk elemen kutha utawa mung jinis antik.

Kajaba duwe filter sing wis ditemtokake, salah sawijining perkara sing paling akeh kita seneng VSCO minangka akeh setelan sing menehi akses. Saka siji kanggo ngasah lan nggawe definisi sing luwih gedhe ing foto, nganti cahya biasa, kontras, peteng utawa jenuh. Setelan kasebut uga eksklusif kanggo langganan kanggo ngetrapake warna sing wis ditemtokake lan kanthi logis bisa dikonfigurasi miturut kekarepan kita.

VSCO

Sampeyan bisa gawe akun sampeyan karo Google kanggo miwiti ngerti seluk-beluk app seluler sing duwe antarmuka dhewe lan nempatno ing posisi sing beda banget karo wong liya.

Lan yen sampeyan pengin luwih, langganan bakal menehi sampeyan kemampuan nggawe tampilan retro kamera antologi kayata Kodak, Fuji, Agfa lan liya-liyane nganggo Film K. Ing langganan kasebut, sampeyan duwe luwih saka 200 prasetel lan sampeyan bisa nggunakake tips, trik lan manual sing digawe kanggo pangguna langganan. Cocog kanggo nampilake karya sampeyan yen fotografi pancen penting lan sampeyan mula sok dong mirsani yen karya sampeyan narik kawigaten kanca lan kulawarga. Sampeyan bakal ketemu komunitas pangguna kaya sampeyan sing pengin ngerti fotone wong liya.

Sampeyan uga kudu gumantung VSCO terus diupdate nganggo fitur anyar lan filter anyar kanggo adaptasi karo jaman anyar sing main karo kompetisi sing apik karo aplikasi liyane; kaya karo PicsArt. Lan yen sampeyan seneng video kasebut, VSCO nawakake kemungkinan sunting kanggo sampeyan, sanajan mung saka langganan saben wulan. Kanthi tembung liyane, saka versi gratis sampeyan bisa lali karo fitur iki sing bisa digunakake.

VSCO: Photo- lan Video-Editor
VSCO: Photo- lan Video-Editor
Pangembang: VSCO
Price: free

Snapseed

Snapseed

Google ngluncurake aplikasi iki kanggo dadi alternatif sing apik kanggo aplikasi liyane karo kabeh sing bisa dibutuhake. Nduwe galeri saringan akeh lan liya-liyane kanggo nambah foto. Mbok manawa ora duwe VSCO, nanging cukup kanggo bagean sing lengkap.

Amarga sing paling apik ing Snapseed yaiku kepiye jangkepane dhewe lan kabeh alat sing dipasang ing ponsel sampeyan. Kita ngomong babagan ningkatake foto, garis kontur, imbangan putih, motong foto, muter, perspektif, nggedhekake, milih, sikat, remover noda, malang hdr, glamor glamor, kontras nada, drama, antik, butir film, pencahayaan retro, grunge, ireng lan putih, noir, potret, pose kepala, kabur, vignetting, paparan kaping pindho, teks lan bingkai.

Snapseed ing Android

Yaiku, sampeyan bakal bisa nambah teks menyang foto sampeyan, nyakup bingkai kanggo menehi kesan sing apik utawa nggawe efek pajanan. Mungkin kita kantun pilihan kolase Pancen duwe PicsArt, nanging mesthine minangka aplikasi editing gambar sing apik banget sing bisa digunakake kanthi kuat.

Uga dilebokake aksen ing sikat penyaring lan cara kita bisa mbukak file JPG lan RAW. Utamane kanggo elinga yen kita bisa nindakake ing format pungkasan iki lan ngemot kabeh data foto tanpa ana kerugian supaya luwih becik ngetrapake efek pasca produksi. Mungkin kita pengin nampa luwih akeh katresnan saka Google kanthi nganyari luwih akeh, nanging kanthi rata-rata 4,6 poin kanthi luwih saka 1 yuta ulasan, kita bisa ngerti pentinge aplikasi iki kanggo jutaan wong ing saindenging jagad.

Panjenengan 29 alat, saringan, alat kaya remover noda, HDR utawa perspektif minangka sawetara conto app sing lengkap banget sing wis sampeyan bebas saka Play Store. Yaiku, sampeyan ora prelu nggawe micropayment utawa apa wae lan ora duwe pariwara. Luwih saka sampurna lan gratis.

Snapseed
Snapseed
Pangembang: Google LLC
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.