7 aplikasi kencan paling apik kanggo Android

Aplikasi kencan paling apik ing Android

Kanthi aplikasi kencan paling apik sing ana ing Android sampeyan bakal duwe kamungkinan kanggo ketemu wong sembrono, kanca sing ketemu saka wektu kanggo wektu utawa karo wong wadon sing bisa dadi ibu saka anak-anake.

Kita bakal ngomong babagan aplikasi paling apik sing saiki kasedhiya ing ponsel lan sing wis nuwuhake cara ketemu wong anyar. Apamaneh ing jagad iki smartphone wis bisa nyepetake jarak lan kemampuan kanggo mbukak lingkaran kontak kita; utamane sing bisa dadi tujuane lan angger sejatine bener lan bener apa sing diucapake. Goleki.

Tinder

Tinder

Kita wiwiti karo Aplikasi ratu kanggo aplikasi kencan saka seluler. Tinder wis dipilih pirang-pirang taun suwene amarga duwe jumlah pangguna paling akeh lan khusus sing misuwur: gerakan kanggo "Aku seneng sing iki" utawa "Aku ora seneng karo sing iki."

Sampeyan kudu nyebutake manawa saben app duwe pamirsa, lan sejatine, nalika nggunakake sawetara, sampeyan bisa nemokake wong sing padha karo selera kita. Kabeh gumantung karo apa sing digoleki, lan ayo padha serius, umume wong sing nggunakake aplikasi iki biasane ora sengaja tanpa dhisik komitmen.

Salah sawijining masalah karo aplikasi kasebut yaiku profil palsu. Yen sampeyan arep mbayar lan golek wong sing serius, aja kuwatir foto sing kabur utawa profil sing rada aneh. Sapa wae sing nggoleki sing serius, kanthi tujuan apa wae, mesthi bakal jelas kabeh dipercaya manawa sampeyan ana ing ngarepe wong nyata, amarga ana. Sampeyan mung kudu sabar sethithik.

Kabeh meh bisa ngomong Tinder yaiku sing duwe «pamirsa sing paling apik». Ayo sampeyan ujar manawa platform sampeyan uga mbantu golek wong sing luwih serius babagan apa sing dikandhakake, sanajan ing kene mesthi ana "Aku ujar manawa aku dadi dokter supaya katon keren" saengga mengko uga ana kebohongan. Mesthi wae, nyiyapake foto sing apik kanggo profil sampeyan supaya bisa narik perhatian.

Bagéan Plus saka lengganan

Rencana langganan Tinder

Apa sing disaranake karo Tinder yaiku coba versi gratis lan kasedhiya kanthi jumlah seneng saben dina. Yaiku, sampeyan bakal duwe sawetara gerakan sadurunge sampeyan tekan titik sing ora bisa terus njelajah ing antarane ewonan pangguna sing nggunakake aplikasi iki. Sawise nggunakake versi gratis, disaranake versi premium amarga sampeyan bakal duwe suka tanpa wates lan 5 "bintang super" saéngga wong sing nampa bakal menehi kabar ing garis status ponsel.

Yaiku, yen seneng banget karo bocah wadon utawa bocah lanang, menehi superstar, dheweke bakal ngerti ya utawa ya. Sanajan gumantung karo dheweke yen dheweke pengin miwiti pacelathon. Iki minangka fitur premium saka aplikasi sing gumantung ing lokasi kanggo nggoleki wong sing padha.

Yen ujar babagan lokasi, sorot Tinder yaiku kemungkinan saka langganan premium saka bisa ngganti lokasi sampeyan Dadi, yen sampeyan plancongan, sampeyan bisa nggolek wong sing bakal ngobrol lan tetep dina kasebut.

Tinder lan Kosmopolitan

Aspek lengganan liyane sing menarik yaiku ngedongkrak gratis saben minggu lan bakal ngidini sampeyan tampil sajrone 30 menit ing wilayah sampeyan kanggo kabeh wong. Yen kita njupuk kauntungan saka Boost ing dina Jumuah awan, mesthine kita bakal entuk liga.

Disaranake sampeyan nggunakake kauntungan saka dina Minggu, amarga dina iki paling rame. Sampeyan bakal takon dhewe sebabe lan ora ana liyane Minggu yaiku "dina sawise" ketemu wong liya lan sampeyan ora ngrasakake «krasa», mula dina sabanjure minangka acara sing sampurna kanggo miwiti petualangan obrolan liyane supaya sampeyan bisa masak sajrone minggu nganti pungkasan.

Tinder Gold regane 15 euro saben wulan lan kanggo sing umure kurang saka 30 taun, dheweke mung kudu mbayar 2 euro. Uga ana Plus, nanging amarga kita lagi proses kanggo nemoni wong sing spesial, Tinder Gold minangka saran. Lan nyatane minangka aplikasi sing disenengi kanggo ketemu kanca anyar.

Tinder
Tinder
Pangembang: Tinder
Price: free

Meetic

Meetic

Meetic minangka aplikasi paling apik kanggo ketemu wong kasebut kanggo sesambetan sing tetep. Sanajan ngono, ing kasunyatan, kita uga padha. Minangka kanca sing mesthi golek sesambetan kaya iki ujar: "Wis wayahe nggawe Meetic yen aku mung golek sesambetan serius lan 95% kontak saya ilang."

Minangka akeh kedadeyan ing urip nyata, ana akeh «adol motor». Lan kabeh bakal nyoba tetep karo bocah wadon kasebut lan terus adol motor nganti kita entuk target sing digoleki akeh lan akeh. Ing kasus apa wae, pancen sejatine platform kaya Meetic nggawe wong sing nggoleki komitmen luwih dikenal tinimbang «kanca jancok».

Nang Meetic App

Sampeyan kudu kasebut Meetic wis ana pirang-pirang taun luwih saka Tinder, wiwit diwiwiti saka versi desktop, dene sing nomer loro nggunakake smartphone lan GPS sing bakal dipilih dening pirang-pirang taun.

Bedane gedhe yaiku sampeyan arep menyang bisa menehi tandha manawa sampeyan kasengsem ing sesambetan sing setya saka profil sampeyan, supaya sampeyan bakal kanthi cepet nerangake apa sing sampeyan goleki. Nyatane, yen ana wong sing golek wong kanggo pertemuan sing biasa, sampeyan ora bakal nate golek telusuran, dadi bisa migunani kanggo wong sing wis jelas lan ora pengin mbuang-buang wektu.

Bayaran pembayaran Meetic

Rencana pambayaran meetic

Sampeyan uga bener yen sejatine ngomong babagan layanan kontak sing luwih larang ing versi premium. Kita ngomong babagan 34,99 euro saben wulan kanggo duwe obligasi 6 wulan dadi 12,99 euro, nanging iki ora ateges sampeyan kudu mbayar 77,40 euro sekaligus. Mupangat sing larang? Ya, sapa wae sing sampeyan tinggal, kajaba yen sampeyan duwe akun mriksa sing gedhe, sampeyan bakal bisa nyoba nganti bisa; khususe ngomong saka pucuk ngupayakake kompromi.

Liyane saka aspek Meetic sing menarik yaiku profil sing wis diverifikasi. Kayane konyol, nanging kita priksa manawa wong sing ditemoni sejatine dheweke. Iki ora bakal dadi pertama kaline sampeyan nemokake profil palsu, utamane ing aplikasi liyane sing ngidini kita "main" gratis lan profil kasebut ditemokake, sing umume wong duwe komitmen sing nggoleki sing cepet .

Meetic minangka layanan sing serius babagan profil palsu kasebut, amarga asring nyebabake masalah. Mesthi wae, yakin manawa sampeyan golek profil sing paling akeh dijaluk, luwih larang kanggo wong-wong mau dadi luwih seneng. Kasunyatan ngetik aplikasi kaya iki ora ateges ana bar sing mbukak. Sampeyan kudu ngatasi, potret sing apik lan pasang sing menarik sing bisa narik perhatian. Kita ngadhepi cara digital sing kudu rada penasaran supaya bisa ngerti yen duwe kapribaden. Tansah tanpa ngliwati kita lan iki, Meetic, kaya Tinder, duwe alat kanggo mbantu kita.

Meetic - Amour et Rencontre
Meetic - Amour et Rencontre
Pangembang: Meetic
Price: Bakal announced

LOVOO

LOVOO

Aplikasi liyane sing misuwur lan bisa uga dadi alternatif liyane kanggo rong aplikasi sadurunge lan nambah unduhan paling akeh ing saindenging jagad. LOVOO uga main karo rasa sing disenengi utawa aku ora seneng dadi aku bisa nemokake match lan miwiti pacelathon.

Salah siji Masalah paling gedhe LOVOO yaiku profil palsu, amarga luwih gampang digoleki lan mbuwang-mbuwang wektu supaya wong liya ngilang. Uga ana masalah wong sing pengin menehi jinis kanggo ijol-ijolan dhuwit, mula bisa dadi tugas sing luwih rumit kanggo golek wong sing gegandhengan, sanajan kasunyatane nampa sawetara tanda sing apik.

Cocokake app LOVOO

Antarane sawetara novelty dibandhingake karo sawetara taun kepungkur, aplikasi iki kanggo mainake saka ponsel sampeyan ngidini panggunaan Ngobrol video langsung lan sing nyambungake sampeyan ing telpon video. Sampeyan wis ngerti manawa iki ndadekake gampang, mula yen sampeyan bubar turu sawise turu, luwih becik sampeyan kudu ngerti nalika kudu pasuryan.

Saka langganan mbayar ngidini kita ngirim pesen menyang wong sing nggunakake akun gratis, mula kita entuk kekuwatan supaya bisa cepet ngobrol. Yen duwe profil penasaran lan banjur trampil ngobrol, mesthine sawetara dina sampeyan bisa duwe sawetara kontak, sanajan sampeyan kudu menehi sethithik.

Langganan LOVOO

Lengganan LOVOO

LOVOO nilaraken wulan kula kanthi rega 7,99 euro, rega suda yen dibandhingake karo alternatif liyane kayata sing kasebut. Yen mbayar saben wulan kanggo LOVOO (kita uga bisa nindakake setaun suwene nganti 45 euro), kita bisa ngakses seri fitur kayata:

  • Priksa sapa sing ngunjungi profil kita
  • Kirim Icebreaker lan supaya wong liya ora mbayar kanthi langganan sampeyan bisa langsung ngobrol karo kita; lan iku kauntungan nalika miwiti pacelathon kanthi cepet ing app iki
  • Miwiti obrolan karo pangguna populer; sawetara yen ora seneng karo sampeyan, sampeyan bakal angel ngomong karo dheweke
  • Kunjungi profil liyane sing ora katon
  • Profil sing ditampilake

Iki minangka sawetara ciri sing padha ora bedane beda karo aplikasi liya, nanging kita bakal dadi rutin ing aplikasi kencan iki, kita mesthi menehi saran marang sampeyan. Mupangate biasane akeh, sanajan bener yen ing aplikasi LOVOO yen digunakake, kita ora prelu mbayar sepeser kanggo ketemu wong sing menarik.

LOVOO. Kencan, Flirt, Chat App
LOVOO. Kencan, Flirt, Chat App
Pangembang: LOVOO GmbH
Price: free

Mlaku

Mlaku

Kita ngadhepi app sing beda karo liyane luwih fokus ing geolokasi kanggo golek wong cedhak. Yaiku, bakal nemokake pangguna sing ana ing sacedhake lan malah bakal bisa nuduhake sampeyan sing wis ditemoni.

Luwih becik nerangake aplikasi iki yen kita melu acara yen arep menyang pesta utawa konser. Kita ngluncurake Happn, lan kanthi wektu nyata bakal ngandhani kabeh wong-wong sing kurang saka 500 meter. Iki duwe pro lan kontra. Bedane liyane yaiku sampeyan bisa ngganggu pangguna liyane, nanging nganti tumindak sing padha, ora bakal ngerti manawa dheweke "ditabrak" sampeyan.

App keduman kanggo flirt

Ya pancen bener kita lagi ngadhepi siji app mbayar maneh, amarga nggawe kreteg kasebut sampeyan kudu mbutuhake kredit. Kanthi tembung liyane, amarga sampeyan ora duwe profil sing apik, mula bakal angel banget supaya bisa ngobrol karo wong liya.

Iki app sing ora duwe akeh wong kaya app liyane, nanging bisa dadi alternatif ing kutha-kutha gedhe sing bisa uga ana kemungkinan luwih akeh. Kadadeyan kasebut bisa kedadeyan ing kutha-kutha liyane ing saindenging jagad sing menehi kutha siji utawa liyane.

happn - Aplikasi dating lokal
happn - Aplikasi dating lokal
Pangembang: begja
Price: free

POF

POF

Aplikasi liya sing paling akeh digunakake, nanging iku beda karo liyane karo profil ekstensif sing bisa digawe ing akun sampeyan Iki tegese, sampeyan bakal bisa menehi kabeh jinis rincian supaya luwih fokus karo hobi, selera, minat lan data sing kadang bisa narik kawigaten kita tinimbang karo awake wong sing bisa dadi kanca utawa wanita sing hebat gesang kita.

Gandhengan karo POF

La Komunitas POF narik luwih akeh profil sing akeh ing kono kacathet manawa wong kasebut wis menehi menit kanggo ninggalake surat pribadi lan dheweke bisa nuduhake latar mburi manawa dheweke wis dadi pribadi. Uga ana profil kanggo nari cepet kaya aplikasi liyane, nanging butuh luwih akeh kanggo ketemu wong janjian.

Uga duwe versi mbayar, sanajan ora prelu, kanthi sabar sethithik, sampeyan bisa ketemu wong liya. Kaya sing terakhir, iki aplikasi sing cocog kanggo kutha gedhe, amarga ana luwih akeh pangguna sing golek kontak ing njaba kanca.

Iki minangka saran liyane amarga ora nuntut biaya kaya ing langganan lan amarga golek janjian kanthi komitmen bisa dadi paling becik. Mesthi wae, paling ora profil sampeyan supaya profil sampeyan ngerti yen sampeyan duwe liyane saka otot utawa cangkeme sing apik.

POF dating situs
POF dating situs
Price: free

Badoo

badoo

Es saka layanan pisanan sing teka udakara padha karo Meetic. Sanajan bisa dadi mupangate dadi platform ahli, amarga wis "diobong" akeh lan akeh, mesthi tetep dadi latar mburi kanggo ketemu wong sing becik.

Kita ngomong babagan apa Sadurunge padhang smartphone wis ana Badoo Sampeyan wis yakin manawa sampeyan bisa duwe kolega sing mlebu saka web nalika kencan online ora dadi tren kaya saiki. Ora ateges nduweni daya tarik, sanajan sing wis diandharake, iki minangka aplikasi sing wis digunakake kanthi akeh lan akeh sing nyingkirake sadurunge aplikasi liyane sing luwih modern lan anyar kayata Tinder.

Antarmuka app Badoo

Ya, iki app sing meh meksa sampeyan nggunakake kertu kanggo ngalih menyang model langganan lan gunakake strategi dagang sing nalika sampeyan ngerti, sampeyan mandheg nggunakake. Nanging, kanggo sawetara wektu tartamtu bisa dadi aplikasi sing digunakake, utamane kanggo kontak sing penting lan ora ana sing mbutuhake wong liya; kanthi tembung liya, wektu santai.

Sampeyan duwe jaringan kontak sing gedhe, nanging akeh sing ninggalake app nalika semana lan ora mlebu. Ora ala kanggo tes, nanging tetep ana ing kana.

Badoo: Kencan & Leute treffen
Badoo: Kencan & Leute treffen
Pangembang: Badoo
Price: free

Grindr

Grindr

Kita liwat sadurunge app sing darmabakti kanggo kontak bocah lanang lan homo. Yen ana aplikasi sing apik, kita bakal bisa nemokake jinis wong sing ana gandhengane karo cita rasa, minat utawa kabodhoan kita. Lan ing kene ana aplikasi kaya Grindr supaya sampeyan bisa nggoleki wong sing nggawe urip sampeyan luwih seneng. Secara logis, yen darmabakti kanggo kenal karo bocah lanang, kita bakal luwih gampang tinimbang sing sadurunge; Sanajan ora ateges manawa ing Tinder kita uga bisa nemoni bocah lanang-wadon utawa bocah wadon sing padha taruhan karo jinis sing padha.

Grindr ditondoi dening sawetara aspek sing app tutul saka ponsel Android. Ing kene sampeyan bisa ndeleng nganti 600 bocah ing kothak sing padha, jelajahi profil sing luwih ditemtokake nganggo foto sing luwih gedhe lan uga ngobrol ngliwati foto sing luwih intim yen iku sing lagi ditindakake.

Kita wis ngerti manawa sexting luwih saka modis Lan aplikasi kasebut digunakake supaya bisa njaga sawetara hubungan sing ora serius sekaligus; kabeh sawise jadwal lengkap lan minggu luwih rame kanggo nikmati kabeh jinis sesambetan.

Kaya Tinder, Grindr uga duwe pilihan kanggo menehi bintang kanggo bocah lanang sing disenengi kasebut sing disenengi amarga jenggot utawa amarga klamben sing cocog karo gaya kita.

Grindr lan XTRA

Grindr XTRA

Yen kita wis pengin sinau ing aplikasi Grindr, ngidini kita mbayar saben wulan babagan seri fitur kayata ngilangi pariwara, waca nganti 6 kali luwih cilik, deleng wong-wong sing wis nyambung, mung sing duwe foto ing profil, kunci lan favorit tanpa wates lan malah nggunakake frasa sing disimpen kanggo nyepetake obrolan lan kita bisa cepet bir kanggo adhep-adhepan.

Aplikasi kencan liyane sing apik, nanging apa tetep ing pamirsa lanang lan ing kutha sing gedhe sampeyan mesthi bakal pesta nalika sawetara.

Grindr – Schwuler Chat
Grindr – Schwuler Chat
Pangembang: Grindr LLC
Price: free

Dhaptar sing apik kanggo aplikasi kencan paling apik lan kabeh sing digunakake ing Tinder. Iki minangka sing paling seger, modern lan platform iki bisa digunakake kanthi apik kanggo ketemu wong sing menarik banget. Dadi, saiki sampeyan ngerti, kanggo narik kertu lan nggunakake plus sampeyan, sanajan aja lali karo wong liya kaya sing wis dakkandhakake. Kita bakal teka nomer loro karo LOVOO.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.