7 aplikasi obrolan video gratis paling apik

aplikasi paling apik kanggo nelpon video gratis

Amarga krisis kesehatan sing wis disebabake amarga munculé Covid-19, kabeh jagad meh kabeh kepeksa tetep tetep ing omah tanpa pilihan kanggo metu kajaba nindakake tugas dhasar. Iki ora mung ngalangi supaya ora bisa kerja, nanging uga ora bisa ndeleng wong sing dikasihi. Lan mesthine, wong-wong sing tetep nindakake tugas kudu nyandhakake teleworking saka omah, sing kudu komunikasi karo kolega lan bos. Mula saka iku aplikasi obrolan video gratis Dheweke pancen penting banget, lan dheweke terus dadi penting.

Kanggo nasib, ing Internet Kita bisa nemokake macem-macem aplikasi kanggo nindakake panggilan video kasebut, sing ndadekake kita nyedhaki sawetara wong sing adoh banget. Ana akeh pilihan sing kasedhiya, mula sampeyan ora nyoba sawetara kegagalan, kita wis nyiyapake dhaptar sing paling apik.

Ngobrol video gratis karo WhatsApp

whatsapp

Mesthine, opsi pertama ing babagan aplikasi obrolan video gratis yaiku aplikasi olahpesen sing paling akeh digunakake, Tampilan. Pirang-pirang taun, nampa nganyari lan pirang-pirang asil dandan sing dadi ndhuwur aplikasi paling populer, sawise Facebook.

Panganggone pancen gampang lan cepet banget, nanging duwe loro masalah sing saiki durung rampung. Siji tangan, sampeyan mung bisa nelpon video saka aplikasi seluler lan ora saka versi web. Lan iki dudu siji-sijine, Kajaba iku, telpon diwatesi mung 4 peserta, rada winates yen perlu menehi komunikasi babagan penting kanggo sawetara rekan kerja.

Tampilan Whatsapp Messenger
Tampilan Whatsapp Messenger
Pangembang: Whatsapp LLC
Price: free

Zoom, aplikasi obrolan video gratis sing wis sukses

Apa sing diarani Zoom

Amarga pandemi, ing app obrolan video gratis Zoom dadi salah siji sing paling akeh digunakake. Mesthi entuk dorongan sing apik sing bakal menang, entuk jutaan pangguna sajrone pirang-pirang minggu. Aplikasi iki tikel kaping telu undhuhan, lan malah ana dina nalika entuk 343.000 pangguna anyar ing saindenging jagad.

Loro perusahaan lan sekolah nggunakake aplikasi iki kanggo nerusake fungsine. Amarga panggunaan intensif lan gedhe banget iki, muncul warta babagan keamanan platform sing ditakokake, manawa ana kesenjangan ing enkripsi. Nanging Desde Zoom nduduhake keamanan total sing diduweni, supaya sampeyan bisa nggunakake tanpa wedi.

Aplikasi iki bisa didownload ing komputer lan ponsel, lan jumlah maksimum peserta yaiku 100 wong, sampurna kanggo nutupi kabeh jinis kebutuhan.

Zoom - Siji Platform kanggo Sambungake
Zoom - Siji Platform kanggo Sambungake

Sing dipercaya lawas, Skype

Skype

Aplikasi obrolan video gratis liyane sing bisa digunakake yaiku Skype, sing dudu anyar kanggo sapa wae, amarga wis nggunakake pirang-pirang taun ing komputer lan telpon seluler.

Mesthine, ing wektu kasebut digunakake luwih akeh kanggo santai, lan amarga pandemi, sektor profesional nggawe kabisat menyang Skype, terus meksa nganti misuwur. Kanggo nggunakake, sampeyan kudu ndownload lan ndaftar nganggo email, lan watesan peserta 50 wong, luwih saka cukup.

Skype
Skype
Pangembang: Skype
Price: free

Discord, salah sawijining aplikasi obrolan video gratis sing kurang terkenal

App Discord

Aplikasi obrolan video gratis sing wiwitane ora misuwur Discord. Iki kasedhiya kanggo terminal Android, lan sampeyan uga bakal bisa ndownload lan nggunakake ing komputer.

Mesthine, sing kurang dingerteni tinimbang liyane, ora ateges rumit digunakake, nanging suwalike. Thanks kanggo mupangat sing ditawakake kanggo pangguna, sampeyan bisa ngetik dhaptar rekomendasi iki. Mesthine, ana sektor sing mesthi wis ngerti lan nggunakake, kita ngomong babagan tukang game. Kanthi aplikasi kasebut, sampeyan bisa nelpon video individu lan klompok, kanthi maksimal 50 wong. Antarane fungsi sing paling misuwur ing aplikasi obrolan video Android gratis iki yaiku nuduhake layar karo peserta liyane.

Discord - Freunde & Komunitas
Discord - Freunde & Komunitas

Google Ketemu

ketemu google

Sampeyan wis duwe aplikasi obrolan video gratis iki, lan sampeyan bisa uga ora ngerti. Lan cukup yen duwe akun ing Google, mula sampeyan wis duwe akun ing Hangouts. Iki minangka aplikasi kanggo G sing nawakake kemungkinan nggawe obrolan video lan telpon video saka komputer uga saka ponsel.

Babagan jumlah peserta sing diidini, luwih diwatesi tinimbang liyane sing wis ditampilake ing dhaptar iki, amarga watese ana 10 pangguna. Nanging yen sampeyan milih bisnis, sampeyan bisa nganti 25 wong.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Facebook Messenger minangka pilihan obrolan video gratis

Facebook

Kanthi Facebook Messenger, kedadeyan sing padha karo Hangouts, sampeyan kudu nggawe profil ing jaringan sosial iki supaya sampeyan bisa ngobrol video gratis. Mesthine, kaya sing sampeyan ngerteni, pesen lan obrolan ing aplikasi iki mbutuhake sampeyan ndownload tambahan, Facebook Messenger.

Sampeyan bisa nginstal ing ponsel lan nggunakake ing versi web. Panggunaane gampang banget, yen sampeyan pengin nelpon video, ketik obrolan wong utawa grup banjur klik ikon camcorder. Minangka kanggo jumlah wong sing bisa padha nelpon video, watesane 50 pangguna, mung iki, mung enem sing bisa nggunakake kamera, lan liyane mung bakal melu nganggo swara.

Messenger
Messenger
Pangembang: Meta Platforms Inc.
Price: free

Pesta omah, ngobrol video gratis karo kanca-kanca

Pesta omah

Kita mungkasi dhaptar aplikasi obrolan video gratis iki sing bisa sampeyan rasakake ing Android Pesta Omah, salah sawijining opsi paling apik sing bisa diajak ngobrol karo kanca lan kulawarga. Aplikasi iki pancen duwe fungsi sing ora ditemokake ing aplikasi liyane sing wis ditampilake.

Kita ngomong babagan apa nduweni fitur game sing pancen menginake. Nanging ana watesan, sing ngidini partisipasi mung 8 pangguna. Aplikasi kasebut mesthine kasedhiya ing Google Play Store kanthi gratis, lan sampeyan bisa ndownload ing ponsel uga komputer. Kanggo nggunakake, sampeyan mung kudu ndhaptar email, nyelehake sandhi, jeneng pangguna lan kabeh mau.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.