Aplikasi paling apik kanggo fokus

Kanggo musataken

Konsentrasi minangka kahanan sing rumit, amarga ing rutinitas saben dina iku angel kanggo fokus ing kabeh sing ngubengi kita. Gangguan iku umum banget amarga ngerti babagan saben dinane, nanging kadhangkala perlu dadi fokus sabisa kanggo nindakake tugas, bisa kerja utawa sinau, ide sing uga ngelingake yen kita duwe. aplikasi kanggo sinau spesifik.

Kanggo nambah konsentrasi, kabeh dadi liwat ngresiki pikirane, njabut tugas kanggo ninggalake kanggo sethitik mengko. Akeh aplikasi bantuan kanggo nindakake iki, kanggo musataken, dadi penting kanggo ngupayakake yen kita pengin sawetara dina beda karo liyane.

Sinau aplikasi sing paling apik kanggo konsentrasi, semedi iku soko sing wis digunakake kanggo dangu, becik yen apa sing arep kanggo musataken. Kanggo iki, sampeyan kudu paling sethithik basis, bagéan saka iku kanggo tindakake sawetara pedoman nganti sampeyan njaluk iku, soko sing akeh wong looking for.

Fokus otak

Fokus otak

Iku nuduhake efektifitas ing dina pisanan nggunakake, njaga konsentrasi dhuwur sing sampeyan butuhake ing ndhuwur liyane. Aplikasi kasebut ngalangi aplikasi kasebut sing bisa ngganggu, saengga bisa menehi motivasi supaya ora kudu ndeleng utawa krungu apa-apa saka wong-wong mau, utamane wektu sing dibutuhake.

Dikenal kanggo nambah produktivitas, becik yen sampeyan lagi kerja utawa kerja, njaga perhatian ing lingkungan profesional. Timer Produktivitas Fokus Otak nyetel wektu, wiwit saka minimal nganti maksimal, iki bisa diatur dening wong sing nggunakake alat kasebut nganti maksimal 24 jam.

Fokus Otak duwe timer, akeh sing ndeleng aplikasi kasebut minangka salah sawijining sing paling apik nalika nggoleki apa sing dikarepake, konsentrasi. Sesi bisa ngaso lan diterusake, amarga paling apik kanggo ngaso paling sethithik sak jam, sing bisa 10-15 menit.

Antarane fitur-fitur kasebut, Fokus Otak kasedhiya ing 30 basa, instalasi ora mbutuhake papan sing akeh banget lan Ora bobot nalika mlaku ing piranti seluler apa wae. Rating punika 4,7 saka 5 lintang lan iku salah siji saka akeh free app ing Google Play Store.

Timer Produktivitas Fokus Otak
Timer Produktivitas Fokus Otak
Pangembang: Unknown
Price: free

Tetep Fokus

Tetep Fokus

Iki minangka salah sawijining sing paling populer amarga pamblokiran aplikasi lan kabar telpon, piranti sing biasane manggoni bagean gedhe saka dina kita. Tetep Fokus fokus ing nggawe wektu kanggo kabeh iki menyang latar mburi utawa pesawat katelu lan kita bisa nglampahi wektu kita ing tugas.

Kanggo aplikasi lan kabar, sampeyan uga bisa mblokir situs tartamtu, supaya bisa nampa kabar, sing biasane penting yen saka anggota kulawarga utawa kanca cedhak. Filter aplikasi duwe wektu minimal, nanging uga maksimum yen sampeyan pengin mblokir kanggo wektu cendhak utawa dawa.

Antarane akeh opsi, Tetep Fokus duwe mode sing ketat, nambah fungsi kadaluwarsa lan kode QR, mbantu yen sampeyan duwe kontrol diri sing ringkih. Evaluasi app yaiku 4,1 saka 5 bintang. Wis diundhuh 1 yuta wong lan dianyari tanggal 1 Januari 2022.

Tetep Fokus Situs Blocker
Tetep Fokus Situs Blocker
Pangembang: Unknown
Price: free

pomodone

pomodone

Dikenal minangka timer countdown, njanjeni efisiensi sing luwih gedhe amarga kudu nindakake tugas sing beda-beda sajrone jam kasebut. Pomodone kudu nggawe akun, nyambungake alat sing ana, nyinkronake tugas lan miwiti konsentrasi ing karya.

Antarane fungsi utama, Pomodone duwe timer sing kasebut ing ndhuwur, sing bisa diwiwiti utawa ngaso kapan wae sampeyan pengin, ngganti tugas ing wektu lan fitur liyane. Iku sampurna yen kita pengin ngrampungake tugas ing wektu kira-kira sing bakal gumantung ing lan akeh dhewe ora cukup abot.

Integrasi Pomodone nganggo alat ing ngisor iki: Trello, Zapier, Microsoft ToDo, Google Calendar, iCal, Google Tasks, Evernote, Wunderlist, Todoist, lan liya-liyane. Gampang digunakake, saiki nglayani luwih saka 50.000 wong. Wis entuk rating 3,3 saka 5 bintang, bobote meh 50 megabyte lan bisa digunakake ing Android 5.0 utawa luwih dhuwur.

PomoDoneApp: timer tugas lan ToDo
PomoDoneApp: timer tugas lan ToDo
Pangembang: Unknown
Price: free

AppBlock

AppBlock

Smartphone minangka salah sawijining gangguan sing paling gedhe, mula luwih becik diblokir ing wektu tartamtu, nindakake peer utawa kerja. Becik yen sampeyan nggunakake akeh jam nggunakake WhatsApp, Telegram utawa jaringan sosial, bakal menehi wektu cendhak kanggo nggunakake telpon lan kanthi mangkono entuk kinerja ing tugas apa wae.

Tandhani wektu mblokir kaca lan aplikasi, sampeyan bisa pindhah saka minimal menit kanggo jam maksimum, sawise kabar apa wae sing wis ngaso bakal terus kanggo muter. AppBlock wis entuk regane amarga fitur sing kalebu wiwit diluncurake ing Play Store.

AppBlock dirancang kanggo digunakake ing karya, ing kelas utawa malah ing omah, dadi bener kanggo situs apa wae, saliyane meh 100% bisa dikonfigurasi. Skor kasebut minangka salah sawijining sing paling dhuwur, wis entuk 4,5 saka 5 bintang lan wis diunduh luwih saka yuta wong.

Forest

Forest

Ing taun 2018, dheweke entuk penghargaan minangka salah sawijining aplikasi paling apik ing kategorine, sing ndadekake salah sawijining sing kudu dieling-eling. Alas dirancang kanggo lali bab ponsel sak jam ditandhani dening aplikasi, saéngga menehi wektu kanggo nindakake samubarang ing omah utawa kantor.

Konsentrasi digayuh amarga mblokir kabar lan aplikasi kasebut aktivitas luwih, biasane duwe aturan yen sampeyan pengin ngowahi profil kasedhiya. Alas ayo nandur wit nyata karo organisasi Trees for the Future. Rating 4,7 saka 5 lintang.

Alas : Tetep Fokus
Alas : Tetep Fokus
Pangembang: Unknown
Price: free

latihan konsentrasi

latihan konsentrasi

Rutinitas aplikasi iki bakal nggawe sampeyan konsentrasi ing lingkungan apa wae, butuh pirang-pirang minggu, nanging luwih becik yen sampeyan pengin nglampahi wektu kanggo perkara sing produktif. Aplikasi kasebut bakal njaluk sampeyan nindakake sawetara tugas ing njero, dadi luwih rumit sing kudu digatekake.

Latihan kasebut nduweni tujuan presisi lan kecepatan konsentrasi, ing antarane yaiku: Temokake nomer sing luwih gedhe, golek gambar sing padha, gesek menyang arah sing bener, apal lan temokake nomer kanthi urutan munggah lan sepuluh latihan liyane sing kasedhiya.

latihan konsentrasi
latihan konsentrasi
Pangembang: Unknown
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)