Cara nggunakake emoji iPhone ing Android

Liwat pangguna saka iPhone menyang Android lan kosok baline tetep. Ing transisi kasebut, akeh sing golek cara nggunakake emoji iPhone ing ponsel Android sampeyan, mula iki mbantu sampeyan: nuduhake macem-macem cara sing kasedhiya kanggo ngganti.

Sawetara emoji iPhone sing bakal dilalekake, nanging akeh sing diwenehake nambah pilihan pangaturan dhewe kanggo telpon adhedhasar sistem operasi saka G (Google) sing gedhe, kita bisa nemu tanpa masalah. Kita bakal nindakake supaya telpon Android kaya iPhone; paling ora ing emoji.

3 cara kanggo ngganti emoji iPhone ing Android

Emoji kanggo iPhone

Kanggo bisa ganti emoji ing telpon Android sampeyan menyang iPhone kita duwe telung cara utawa cara. Salah sijine yaiku nginstal aplikasi keyboard sing duwe emoji sing digoleki supaya bisa komunikasi karo kolega lan kulawarga kaya dene telpon merek Apple sadurunge.

Ana cara liya, lan iki kanggo ngganti font standar sing ana ing piranti seluler. Yaiku kita malah bisa nggunakake SwiftKey, Keyboard Google utawa Samsung, yen kita duwe Galaxy, kanggo nggunakake emoji lan tanpa kelangan ciri sing nggawe keyboard kasebut paling apik ing OS iki kanggo piranti seluler.

Bitmoji
Artikel sing gegandhengan:
Bitmoji: Cara Ngundhuh lan Nggawe Emoji Khusus

Sing nomer telu nggunakake FancyKey, aplikasi sing ngidini kita ngganti emoji kanggo Twitter. Lan sampeyan bakal kepengin ngerti kenapa Twitter. Sederhana banget, meh kabeh padha karo iPhone, mula kita bakal gampang banget.

Disaranake pilihan nomer loro. Mung amarga sing pertama, sanajan luwih cepet, bakal meksa sampeyan nggunakake keyboard lan ngganti kanggo salah siji saka telu sing wis kasebut.

Lan sejatine kita ngandhani, ngetik karo SwiftKey sing nduweni teks prediksi sing paling apik utawa nganggo Google Gboard, sing entheng banget lan nduweni kekuwatan ing driji, nuduhake banget. Ayo coba, mula-mula kita nuduhake aplikasi kasebut kanthi keyboard sing duwe emoji iPhone.

Elinga yen sampeyan bisa ngganti emoji saka sumber sistem sampeyan butuh piranti sing ngidini sampeyan nggunakake jinis sumber liyane. Salah sijine yaiku Galaxy, kayata Note 10, S10 lan S9 ...

Keyboard kanggo emoji iPhone

Disaranake 3 aplikasi keyboard iki kanggo emoji ing keyboard telpon Apple sampeyan nyoba kabeh telu lan maneh pengalaman sing diwenehake nalika sawetara dina kanggo milih salah siji. Dheweke minangka pengalaman sing padha, sanajan ana bedane sing ora bisa ditemokake. Kita miwiti kanthi manut carane kita seneng panggunaan sing paling migunani lan mesthi wae, emoji sing dikarepake.

Keyboard Kika 2019

kika

Kika yaiku aplikasi keyboard kanggo emoji iPhone uga lengkap. Sampeyan mung kudu ndeleng kepiye anggone dianggep apik dening komunitas pangguna ing ulasan Google, kanggo nyadari manawa bisa dadi tugas sing paling cocog kanggo tugas kasebut.

Wis font, warna lan kita malah bisa nggawe latar mburi galeri. Duwe macem-macem keyboard lan ora mung adhedhasar emoji iPhoneYen ora, coba sampeyan duwe keyboard sing bisa diketik kanthi luwih cepet lan banjur ngganti, paling ora, pengalaman sing bisa diwenehake SwiftKey utawa Gboard.

Kita uga ora bisa nglirwakake manawa sampeyan bisa ngirim GIF, stiker, sing duwe koreksi otomatis, panel swara lan pilihan kanggo nggunakake salah siji saka luwih saka 60 basa. Yaiku, kita ngadhepi aplikasi keyboard sing lengkap banget.

Kika-Tastatur - Emoji-Tastatur
Kika-Tastatur - Emoji-Tastatur

Keyboard Emoji

facemoji

Aplikasi iki padha karo sing sadurunge, nanging macem-macem iku penting. Selawase sampeyan bisa menehi kita nggunakake siji utawa liyane, mula ing kene kita duwe dhaptar sing apik. Lan ora ana kekurangan ciri sing digunakake kanggo saben dina. Kita bisa ngganti font, warna, swara lan malah nerjemahake.

Nalika nerangake emoji iPhone, sampeyan bisas malah ngirim akeh wong sekaligus amarga sawetara fungsi khusus, kajaba duwe luwih saka 3.600 emoji, GIF liyane, stiker lan liya-liyane.

Uga duwe opsi pangaturan dhewe kanggo sijine foto sampeyan ing latar mburi lan kabeh toko kanthi akeh tema keyboard. Ora mung iki, nanging sampeyan milih duwe tema game terkenal kayata Rovio lan Angry Birds. Keyboard karo emoji iPhone sing bisa digunakake kanthi cukup lan cukup entheng dibandhingake karo wong liya ing dhaptar iki.

Facemoji Emoji-Tastatur&Desain
Facemoji Emoji-Tastatur&Desain
Pangembang: APK EKATOX
Price: free

Emoji Keyboard Emoticon Lucu

Emoji lucu

Keyboard liyane sing kebak pilihan lan liya-liyane misuwur amarga duwe emoji iPhone pinten telusuran piranti Android kita. Yen ana ciri khas, kajaba alasan kasebut, amarga macem-macem pilihan kanggo ngatur. Malah menehi pilihan kanggo nambah baris emoji kanggo ngakses kanthi cepet.

Uga sorot Saben tombol ing Emoji Keyboard duwe emoji dhewe kanggo akses cepet; fungsi sing apik banget sing bakal ngidini kita nulis kabeh emotikon sing dikarepake. Nduwe macem-macem tema kanggo keyboard, sanajan kita ora nemokake tema Rovio saka sing sadurunge.

Kasunyatane yaiku keyboard ya sing rada kasar, mula kita meksa golek tema sing dipersonalisasi supaya pengalamane saya apik. Keyboard liyane nganggo emoji iPhone lan sampeyan bakal bisa nemokake ing wilayah sing pas supaya bisa nggunakake liyane yen pengin.

Ngganti font telpon nganggo Emoji Fonts kanggo FlipFont 10

Elinga yen sampeyan butuh seluler sing ngidini pangowahan sumber. Yen ora, sampeyan ora bakal bisa ngganti font sistem lan nggunakake emoji sing kasedhiya karo aplikasi iki sing bakal ngidini kita nggunakake iPhone ing Android.

  • Babagan pisanan sing bakal kita lakoni yaiku ndownload aplikasi iki:
Emoji Fonts kanggo FlipFont
Emoji Fonts kanggo FlipFont
Pangembang: Fonts
Price: free
  • Nalika miwiti (lan ngliwati pariwara pisanan) kita bakal pencet babagan «Deleng & Gunakake font anyar».
  • Font sing bakal ditrapake bakal katon.

Font Emoji 10

  • Klik ing layar banjur bakal ditampilake layar sing bisa dideleng kepiye font anyar bakal diinstal karo emoji.
  • Kita bakal ngaktifake kanthi default lan sing sabanjure milih Emoji Font 10.
  • Iki sabenere emoji kanggo iPhone.
  • Siap

Nggunakake emoji Twitter saka aplikasi keyboard FancyKey

Kita lunga karo FancyKey lan emoji iPhone (sing sejatine ana ing Twitter, nanging mirip banget)

  • Kaping pisanan download FancyKey ing Play Store:
Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁
  • Kita nginstal app ing ponsel, miwiti lan kita kudu ngaktifake kaya sing ditindakake karo aplikasi keyboard liyane.
  • Sawise layar aktivasi keyboard, kita bisa mbukak setelan Fancy kanggo ngaktifake emoji iPhone.
  • Saka Setelan, pindhah menyang Preferensi.

Emoji Apik

  • Ing bagean Tampilake, kita milih Gaya emoji lan kita milih Twitter.
  • Sampeyan kudu ndownload paket kasebut supaya wis duwe emoji Twitter lan praktis padha karo sing ana ing iPhone.

Telung opsi sing beda supaya bisa nggunakake emoji iPhone ing telpon Android lan bakal ngidini sampeyan ora kejawab telpon Apple.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.