Cara nggawe dhuwit ing Facebook: cara paling apik

Facebook Kandel

Ana sawetara platform media sosial sing bisa menehi bathi minangka akeh Facebook. Sanajan situs sosial liyane bisa uga ora populer, kabeh mau menehi sawetara kesempatan dhuwit kanggo wong sing ngerti. carane kanggo monetize wong. Sing jarene, ana uga sawetara situs web sing jenuh karo penjual kaya Facebook. Pangguna cenderung bosen ndeleng iklan saka saben perusahaan sing bisa dibayangake sawise sawetara wektu. Kunci sukses ing Facebook yaiku sinau carane mbedakake dhewe saka kompetisi liyane lan ngindhari pangguna sing iritasi ing wektu sing padha. Pandhuan iki bakal nuduhake sampeyan persis carane sampeyan bisa nggawe dhuwit karo Facebook supaya sampeyan bisa miwiti dina iki.

Saran sadurunge

kandel ing facebook

Sadurunge miwiti nuduhake sawetara cara sing paling populer kanggo golek dhuwit ing Facebook, sing pertama yaiku kutipan sawetara tips sing kudu dieling-eling kanggo entuk bathi maksimal lan mbedakake dhewe saka liyane:

  • ngerti pamirsa: Sadurunge nggawe konten apa wae kanggo Facebook, sampeyan kudu ngerti sapa sing pengin digayuh. Yen sampeyan ora ngerti apa jenis wong ing Facebook, meh ora bisa nggawe konten sing cocog karo dheweke. Sing jarene, Facebook duwe pamirsa sing akeh. Antarane 1.000 nganti 2.000 yuta wong nggunakake Facebook. Ana akeh wong sing perhatian sampeyan bisa nyoba dijupuk. Senadyan pamirsa Facebook akeh, iku mbantu kanggo nggawe bagean. Sampeyan kudu ngerti sapa sing pengin digayuh lan kepiye carane ngomong. Iki bakal mbantu sampeyan nggawe konten sing cocog karo dheweke lan nggawe dheweke seneng karo sampeyan.
  • Nggawe konten sing berkualitas: Yen sampeyan pengin nggawe dhuwit karo Facebook, sampeyan kudu njaluk pangguna ngomong. Salah sawijining cara sing paling apik kanggo nindakake iki yaiku nggawe konten sing berkualitas kanggo Facebook. Ana sawetara jinis konten sing bisa digawe kanggo Facebook kanggo mbedakake dhewe saka liyane saka gangguan:
    • kiriman blog: sampeyan bisa nulis kiriman blog lan nuduhake ing kaca Facebook supaya para pengikut sampeyan bisa maca ing kana lan ing situs web sampeyan. Iki bisa narik akeh pembaca anyar menyang kaca sampeyan lan mbantu mbangun merek sampeyan ing wektu sing padha.
    • Gambar: Facebook minangka platform visual. Wis ditampilake manawa pangguna luwih seneng sesambungan karo konten sing kalebu gambar tinimbang konten sing ora. Gawe gambar berkualitas tinggi sing cocog karo para pengikut sampeyan lan kirimake ing Halaman sampeyan supaya luwih seneng, nuduhake, lan komentar.
    • Video: Sanajan ora penting kaya gambar, video uga bisa dadi tambahan sing apik kanggo strategi Facebook sampeyan. Coba kirim video mingguan sing cocog karo pamirsa lan deleng kepiye tanggapane.
  • Tambah pamirsa: Yen sampeyan pengin nambah pamirsa ing Facebook, sampeyan kudu miwiti nyiarake video langsung. Facebook Live minangka fitur sing ngidini sampeyan urip ing Facebook kapan wae sampeyan pengin. Wong seneng nonton video langsung amarga luwih pribadi. Facebook Live minangka cara sing apik kanggo melu karo pamirsa lan nggawe dheweke bungah babagan apa sing sampeyan ucapake. Nalika sampeyan nyebarake video langsung, sampeyan duwe kesempatan kanggo njaluk pamirsa supaya bisa sesambungan karo sampeyan. Iki bisa uga kalebu menehi komentar babagan video langsung, menehi saran, lan takon. Sawise sampeyan miwiti nampa komentar, sampeyan duwe kesempatan kanggo nanggapi lan ngobrol kanthi rong arah karo para pengikut sampeyan. Interaktivitas iki sing bisa mbantu sampeyan ngadeg metu saka liyane saka gangguan ing Facebook. Yen wong rumangsa dadi bagean saka grup Facebook sampeyan, mesthine bakal bali maneh.

Dasar Facebook Ads

Facebook

Yen sampeyan pengin golek duit nganggo facebook, sampeyan bakal kudu nandur modal sawetara dhuwit. Nalika bener yen sampeyan bisa entuk akeh keuntungan saka strategi pemasaran Facebook gratis, dheweke ora entuk dhuwit. Iklan minangka cara sing apik kanggo ngoptimalake kampanye pemasaran Facebook lan entuk dhuwit sajrone proses kasebut. Sampeyan bisa nyiyapake kampanye iklan Facebook kanggo macem-macem perkara.

Sampeyan bisa ngiklanake produk utawa layanan sampeyan, nawakake e-book, utawa promosi kiriman blog sampeyan. Cara paling apik kanggo miwiti iklan Facebook yaiku nyoba macem-macem jinis kampanye iklan kanggo ndeleng apa sing paling apik kanggo bisnis sampeyan. Sampeyan bisa nggawe kampanye iklan langsung ing Facebook utawa nggunakake platform pihak katelu kaya AdEspresso kanggo nggawe proses luwih gampang.

Facebook Business Pages

Facebook sing diblokir

Saiki sampeyan ngerti carane nggawe dhuwit karo iklan Facebook, iku wektu kanggo pirembagan bab Kaca bisnis Facebook. Halaman Perusahaan minangka cara paling apik kanggo mbangun merek sampeyan ing Facebook. Yen sampeyan pengin nggawe dhuwit karo Facebook, sampeyan kudu duwe kaca bisnis. Sampeyan bisa nggawe kaca perusahaan kanthi gratis lan sampeyan ora kudu dadi perusahaan nyata kanggo nindakake.

Sampeyan mung kudu nggawe manawa jeneng sing sampeyan gunakake minangka jeneng bisnis nyata. Kaca perusahaan dimaksudaké kanggo digunakake dening bisnis sing sah. Sampeyan bisa nambah alamat, jam lan foto produk utawa karyawan. Sampeyan uga bisa nambah kaca menyang situs web kanggo disambungake.

Facebook Messenger Marketing

Facebook

Saiki sampeyan ngerti carane nggawe dhuwit karo Facebook, iku wektu kanggo ndeleng carane sampeyan bisa gunakake Facebook Messenger kanggo mbangun merek sampeyan lan ningkataké malah luwih. Facebook Messenger minangka aplikasi olahpesen cepet sing bisa digunakake kanggo komunikasi karo pengikut Facebook. Sampeyan uga bisa ngirim pesen Facebook menyang wong sing ora ngetutake sampeyan. Iki minangka cara sing apik kanggo ngenalake sampeyan menyang wong anyar lan supaya dheweke ngerti rega sing sampeyan tawarake.

Alternatif properti Meta liyane yaiku WhatsApp for Business…

Facebook Messenger uga migunani amarga ngidini sampeyan komunikasi langsung karo pandherekipun. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi kasebut kanggo nganakake survey, nampa umpan balik, lan dadi tuan rumah sesi pitakonan lan jawaban. Iku cara sing apik kanggo melu karo pandherekipun lan nggawe wong-wong mau melu luwih akeh karo Halaman sampeyan.

Facebook video marketing

Lirik Facebook

Saiki sampeyan ngerti carane nggawe dhuwit karo Facebook lan nggunakake Facebook Messenger kanggo mbangun merek, iku wektu kanggo ngomong bab nggunakake video Facebook. Video kabukten minangka salah sawijining cara sing paling efektif kanggo ngarahake wong menyang kaca sampeyan. Sampeyan bisa nggawe video sing mulang pelajaran sing penting, nuduhake pribadine bisnis, utawa loro-lorone.

Video apik amarga bisa gampang dienggo bareng ing Facebook lan platform media sosial liyane. Kajaba iku, bisa dadi tuan rumah langsung ing Facebook supaya wong ora kudu ninggalake situs kasebut kanggo ndeleng. Sampeyan bisa nggawe video dhewe utawa mbayar perusahaan kanggo nindakake kanggo sampeyan. Cara apa wae sing sampeyan pilih, priksa manawa sampeyan ngoptimalake video kanggo tembung kunci sing cocog.

Instagram Marketing

Instagram app

Yen ing Jaringan sosial Instagram saiki ing wayahe luwih saka Facebook lan uga belongs kanggo perusahaan padha, Meta, iku penting kanggo Wigati sing uga bisa nggawe dhuwit liwat platform liyane iki. Kanggo iki kita duwe marketing ing Instagram. Instagram minangka platform media sosial liyane sing bisa mbantu sampeyan entuk dhuwit saka Facebook.

Instagram minangka aplikasi enggo bareng foto sing populer banget karo generasi mudha. Kanthi monetisasi akun Instagram sampeyan, sampeyan bisa miwiti entuk dhuwit tambahan. Ana macem-macem cara kanggo entuk dhuwit kaya sing sampeyan deleng, kayata adol produk lan layanan, promosi tawaran afiliasi, lan ngirim kiriman sing disponsori.

Yen sampeyan pengin nggawe dhuwit nggunakake Instagram, sampeyan kudu nggawe profil bisnis saka Instagram. Iki ngidini sampeyan nyambungake akun Instagram menyang kaca Facebook supaya para pengikut sampeyan bisa ngetutake sampeyan ing loro platform kasebut. Sawise sampeyan nyambungake rong platform kasebut, sampeyan bisa miwiti monetisasi akun Instagram.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.