Cara ndeleng kanca sing ndhelik ing facebook

Facebook ndhelikake kanca

Saiki Facebook dadi jaringan sosial paling gedhe sing ana wiwit digawe ing taun 2014. Kaca sing populer duwe milyaran pangguna lan tingkat tuwuhing durung mandheg nganti saiki, kabeh matur nuwun kanggo wong sing terus nggunakake kaca kasebut kanthi terus-terusan.

Jaringan populer kasebut udakara 2.740 yuta pangguna, kanthi akeh kanca kanthi profil sing digawe lan akeh sing bisa ketemu amarga kontak langsung karo wong. Akeh sing kepengin weruh carane ndeleng kanca sing ndhelik ing facebook, cara iki luwih sederhana tinimbang swarane.

Motif sawetara kanca sing ndhelik

Kanca Facebook

Kanggo verifikasi iki, luwih becik sampeyan duwe kanca sing padha karo kontak sing didhelikake, dadi paling apik nggunakake piranti seluler yen sampeyan pengin ngerteni. Cara kasebut kanthi cepet, ora bisa ndeleng sapa sing ndhelik saka sampeyan lan endi sing ora, kajaba ora ngalangi sampeyan amarga ana sebab utawa sebab.

Sing didhelikake tegese kudu nggoleki, sanajan sing pertama yaiku nemokake sing wis suwe sampeyan ora weruh lan pungkasane sampeyan dadi curiga. Sawise didhelikake, sampeyan kudu nindakake sawetara langkah yen pengin dideleng maneh ing akun pribadi sampeyan ing jaringan Facebook.

Messenger diblokir
Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen aku wis diblokir ing Facebook Messenger

Apa tegese kanca ing Facebook ndhelik?

Facebook

Sampeyan uga bisa uga nduwe ndhelikake kanca amarga publikasi sing ngganggu, iki bakal nggawe sampeyan ora ngerti yen wektu sing ditulis ora bisa ditemokake. Facebook nambahake yen wis 30 dina terbitan pangguna ing lingkaran kontak sampeyan ora katon.

Sawise 30 dina tanggalan, sampeyan bakal bisa ndeleng saben publikasi, mula sampeyan uga bisa nindakake perkara sing padha utawa nindakake manajemen liyane. Iki normal, sampeyan uga bisa mbusak wulan sing ndhelik, bener supaya ora ndeleng konten sing ngganggu yen sampeyan biasane nerbitake asring banget.

Cara ndeleng kanca sing didhelikake ing Facebook

Ponsel Facebook

Langkah kapisan yaiku nduwe browser Google Chrome, minangka browser penting babagan cara ndeleng kanca sing didhelikake ing Facebook. Kanthi nduwe ekstensi kanggo ketemu kontak sing ditambahake sing ora bisa dideleng lan diajak yen bisa, anggere ora ngalangi sampeyan saka dhaptar kasebut.

Ekstensi sing digunakake yaiku Facebook Friends Mapper, luwih becik nggunakake PC kanggo operasine, amarga mbutuhake instalasi lan proses. Ekstensi biasane fungsional banget, saliyane dadi sampurna kanggo browser dadi serba guna ing jaringan jaringan.

Langkah-langkah kanggo ndeleng kanca sing ndhelik ing Facebook kanthi ekstensi kaya ing ngisor iki:

  • Download lan instal Google Chrome ing komputer saka ing kaca resmi
  • Sawise aplikasi diinstal ing PC sampeyan kudu nelusuri lan ndownload ekstensi diarani Facebook Friends Mapper (ekstensi kasedhiya ing server eksternal)
  • Tambahake ekstensi menyang browser
  • Klik ing pilihan "Kanca" ing profil kanca ing jaringan sosial Facebook
  • Pilihan «Reveal Friends» bakal katon, klik banjur ngenteni pindai
  • Bakal nuduhake sampeyan kanca sing ndhelik lan kanca-kanca saka kanca sing ndhelik, ing antarane wong liya sing ora pengin muncul

Nggunakake StalkFace

stalkface

StalkFace wis dadi kaca sing digunakake kanthi akeh sing pengin ngerti kanthi rinci informasi kontak apa wae, apa umpetan utawa ora didhelikake. Web ora njaluk akeh, cukup ketik alamat langsung wong kasebut kanggo nggawe pindai sing butuh wektu sing wicaksana.

Layanan iki nganggo basa Spanyol lengkap, sanajan isih duwe bagean kanggo nerjemahake, nanging uga cocog karo pandhuan panggunaan. Kaca kasebut nampilake garis telusuranIng kene sampeyan kudu ngetik URL sing tepat saka profil kasebut, banjur ing sisih ngisor sampeyan bisa ndeleng kabeh babagan wong kasebut, minggu, wulan utawa taun saiki.

Tampilake kanthi rinci kabehSanajan layanan kasebut kadang menehi kesalahan lan ora nuduhake asil amarga bakal gumantung karo server web. Iki minangka layanan sing suwe saya suwe saya kurang, mula arang banget bisa digunakake.

Cara nemokake profil sing didhelikake ing Facebook kanthi telung langkah

Sistem FB

Langkah pertama: Sing pertama lan penting yaiku mikir babagan kanca kasebut saka lingkungan sing paling cedhak, kanggo iki, tulisake jeneng banjur telusuri ing jaringan sosial. Yen sampeyan ora bisa nemokake, sampeyan ngira wis ndhelikake profil amarga ana sebab, luwih becik takon yen dheweke wis kontak karo wong kasebut.

Langkah kapindho: Ketik profil kenalan, telusuri pilihan kanca, ing sangisore gambar profil. Bakal nuduhake dhaptar kanca sing ditambahake, kajaba saka garis telusuran ing dhaptar, utamane kanggo ndeleng yen ing kasus iki sampeyan ndeleng kanca kanca sing ana.

Langkah kaping telu: Tulis jeneng kanca sing pengin sampeyan temokake Ing dhaptar kanca, yen sampeyan kekancan karo wong biasa, jeneng sampeyan bakal ditampilake. Klik jeneng kanggo mbukak kaca profil sing bakal diwatesi lan klik kirim panjaluk kanca.

Cara ndhelikake kanca ing jejaring sosial Facebook

Jaringan Facebook

Pengin ndhelikake kanca ing Facebook saka telpon luwih becik tindakake sawetara langkah, iki bakal nggawe kita anonim lan njamin keamanan ing pirang-pirang kasus. Jaringan sosial wis suwe dadi salah siji sing paling akeh digunakake lan nduwe pendaptaran akeh wong saka pirang-pirang wilayah ing donya.

Langkah-langkah kanggo ndhelikake kanca ing Facebook yaiku:

  • Ketik Facebook liwat aplikasi kasebut banjur klik ing telung baris kasebut
  • Klik ing pilihan sing nyebutake "Setelan Akun"
  • Akses Privasi
  • Saiki pilih opsi sing ujar Sapa sing bisa ndeleng dhaptar kanca sampeyan?
  • Ing langkah sabanjure pilih opsi "Mung aku", sing bakal nggawe ora ana sing ndeleng kanca, dadi sampeyan ndhelikake kontak. Opsi khusus minangka pilihan liyane kanggo sing pengin nyaring kontak tartamtu, iku paling apik

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Wilson Antonio Chirisente ngandika

    Nyuwun tulung aku mbantu aku supaya bisa ndeleng kanca kanthi ndhelik

    1.    Daniel Gutierrez Arcos ngandika

      Apik Wilson, kanggo iki sampeyan bisa nggunakake tab sing ujar "Kanca", ing ngisor foto profil lan ing garis telusuran tulis jeneng, sampeyan uga duwe sawetara aplikasi kanggo iki, kalebu Spokeo, layanan web.

  2.   maksimal martinez ngandika

    sawise mriksa