Kepiye ngganti tulisan ing Facebook

Lirik Facebook

Sanajan wis liwati taun, Facebook tetep dadi jaringan sosial sing disenengi saka pangguna, malah luwih dhisik tinimbang liyane kayata Instagram, Twitter utawa malah YouTube, platform video. Dikenal kanthi jeneng Meta, kita ngadhepi angka sing wis ngluwihi 3.000 yuta pangguna aktif saben dina.

Liwat kasebut, akeh gambar minangka teks sing dikirim, sing pungkasane bisa dipersonalisasi ing meh kabeh aspek, kalebu, contone, teks. Saka kesel ngirim akeh lan tansah ing pola sing padha, iki bisa diganti kanthi ngetutake sawetara pedoman lan trik cilik saka jaringan sosial.

Ing tutorial iki kita bakal nerangake carane ngganti tulisan facebook, kanggo nggawe pribadhi teks sing dikarepake lan mbedakake dhewe saka liyane. Sing penting ing pungkasan yaiku gambar sing sampeyan upload entuk seneng sing cukup, yaiku sing digoleki akeh wong ing jaringan kasebut.

kandel ing facebook
Artikel sing gegandhengan:
Cara nulis kanthi wani ing Facebook

Ora perlu ngundhuh apa-apa

owah-owahan layang

Kanggo ngganti jinis tulisan ing Facebook sampeyan ora butuh apa-apa, utawa aplikasi kanggo nginstal ing telpon, sanajan iku bener sing duwe sawetara kasedhiya. Thanks kanggo kaca Internet bisa ditindakake lan dilebokake, contone, teks kanthi kandel, miring utawa malah ing warna sing beda.

Tulisan iku pentinge kaya gambar, mula pilih salah siji sing dicocogake karo sing arep diterbitake, yen ana sing penting, sing bakal katon. Mbayangno sijine metu statement, iku highlights kabeh sabisa, uga sijine foto saka apa sing ngomong bab lan ora sembarang acak.

Mbayangno nggunakake font apik, plus iki uga bisa digunakake ing email, ing Word utawa ing aplikasi sing ana ing komputer, seluler utawa tablet. Dadi kaca, dianjurake kanggo wong sing nggunakake jaringan liya, kayata Twitter, uga liyane sing digunakake.

Ganti tulisan ing Facebook

teks unicode

Nalika ngganti nulis ing Facebook, sing utama yaiku tansah nduweni akses menyang akun sampeyan, saka browser utawa saka aplikasi resmi. Sing penting, yen sampeyan nyalin teks, aja ngowahi dadi normal sing tansah sampeyan deleng, mula luwih becik sampeyan mriksa yen kabeh wis disalin kabeh.

Wigati dimangerteni manawa sanajan akeh kaca, mesthi nyoba ngatur sing padha, pilihan kasebut beda-beda, mula luwih becik entuk siji banjur gunakake liyane. Teks kasebut bisa disalin lan ditempelake ing ngendi wae, kalebu Facebook, jaringan sosial sing ngidini wiwit diwiwiti.

Kanggo ngganti tulisan ing Facebook, tindakake ing ngisor iki ing PC utawa piranti Android:

  • Bukak akun Facebook ing browser/aplikasi
  • Akses kaca saka QAZ, Elinga yen sampeyan duwe akeh kasedhiya, pilih salah siji sing paling disenengi
  • Bakal nuduhake kothak cilik, tulis ing kene teks sing dikarepake lan klik tombol «SHOW» kanggo mbukak kaca anyar kanthi teks sing bisa disalin kanthi lengkap
  • Sawise disalin, pindhah menyang ngirim soko ing jaringan sosial, pencet "Tempel" lan ngenteni katon
  • Kanggo ngrampungake, pencet "Terbitake" lan rampung, yo ngono kui gampange ganti tulisan neng Facebook

Nulis ing Facebook becik yen sampeyan pengin ngejutake kontak sampeyan, sing biasane nggawe kejutan kapan wae, kanthi masang foto utawa video. Facebook bakal ngidini sampeyan nglebokake teks apa wae saka kaca njaba, kalebu warna sing ora tansah ireng, apa warna abang, ijo utawa liyane.

Konverter huruf

Konverter lirik

Situs web sing wis berkembang sajrone rong taun kepungkur yaiku Konverter lirik, senadyan tansah seeming, wis potensial kanggo kabeh iku nawakake kita. Iku padha karo sing sadurunge, sanajan sampeyan nulis bakal ngowahi lan bakal menehi asil cepet, kabeh tanpa mencet tombol sembarang.

Nuduhake akeh tulisan, contone, yen sampeyan sijine teks gedhe, iku bakal nampa, sanajan bakal duwe maksimum watara 200 tembung, ora katon kanggo sampeyan

Kaca iki diadaptasi menyang jaringan sosial Facebook, mulane nambahake akeh font, meh ora ana watese, uga menehi pilihan kanggo nambah warna alternatif. Iku salah siji sing paling dianjurake dening pangguna sing tansah nggunakake skrip beda ing jaringan Meta.

Huruf lan font

Huruf lan font

Favorit liyane dening pangguna Facebook yaiku Huruf lan font, wis jumlah apik saka Tulisan, ngendi sampeyan bakal duwe, kaya sadurunge, kamungkinan kanggo nyalin lan nempel. Iku dikenal kanggo kacepetan, plus kaca ora mbutuhake kakehan, mung sijine sawetara teks lan iku, sampeyan ora kudu ngowahi utawa apa-apa.

Wis nganti 75 macem-macem, uga nambah sawetara tipografi aneh supaya wong liya ora bisa maca kanthi apik, kanthi teks berwarna lan liya-liyane. Kanggo kabeh iki, kaca nambah tombol kanggo mbukak sumber liyane, nambah emojis, kanggo nggawe teks luwih atraktif kanggo samubarang mripat sing ngetutake sampeyan. Sing terakhir bakal duwe sawetara alternatif sing apik kanggo sing wis ditampilake ing situs web kasebut, sing apik banget amarga akeh tulisan anyar.

sumber

sumber

Liyane saka URL kanggo ngganti tulisan ing Facebook es sumber, Motong sing padha karo sing sadurunge, kita bisa ngomong yen iku tracing lan bisa digunakake kanthi cara sing padha. Owah-owahan cepet, ketik bagean saka teks lan ngenteni siap, nyalin nganggo mouse utawa layar telpon lan ekspor menyang Facebook.

Kaca kasebut uga nuduhake carane ngganti font kanthi langkah, sanajan kudu dicritakake kita mung kudu nyalin lan njupuk menyang Facebook, nempel yen sampeyan pengin nerbitake. Sebutake wong tartamtu lan katon luwih cepet, uga bareng karo klompok.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.