Cara ndownload video Twitter ing Android

Download Video Twitter

Salah sawijining jaringan sosial sing paling akeh digunakake yaiku Twitter. Saingan hebat Instagram lan Facebook wis dadi salah sawijining referensi sing apik kanggo ngerti kabeh warta, uga seneng-seneng karo konten multimedia sing nyenengake. Sing paling apik? Sampeyan bisa download video Twitter kanggo disimpen ing Android.

Kaya biasane, jaringan sosial iki uga ora ngidini sampeyan ndownload konten kanthi asli. Kita ora ngerti sebabe, amarga mesthi ana alat sing ngidini kita nindakake, nanging intine yaiku, asli, sampeyan ora bakal bisa ndownload video saka Twitter. Nanging tenang, amarga kita mulang sampeyan carane download video Instagram, sampeyan bakal bisa ndeleng cara nggawe ing jaringan sosial populer manuk biru.

Piranti online kanggo ndownload video Twitter

Kanggo miwiti, ucapake Sampeyan duwe macem-macem alat kanggo ndownload video sing kasedhiya ing Twitter. Nanging, yen sampeyan ora pengin komplikasi, sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni yaiku nggunakake Twdown. Kita ngomong babagan kaca web sing nduweni fungsi iki supaya sampeyan bisa nindakake kanthi cara sing gampang banget.

Perkara pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku nyalin nemokake video Twitter sing pengin didownload. Saiki, klik panah mudhun ing sisih tengen tanggal diterbitake, lan sampeyan bakal bisa ndeleng menu pilihan bakal mbukak. Pilih Salin link Tweet saengga tautan pesen karo video disimpen ing clipboard ponsel sampeyan.

Twdown kanggo ndownload video saka Twitter

Langkah pungkasan yaiku ngakses TWDOWN liwat link iki banjur salin link ing garis sing nuduhake «Enter Link Video». Pungkasane, sampeyan kudu milih résolusi sing pengin didownload ing video kasebut lan sampeyan kudu siyap kabeh. Tangkapan layar sing nduwe garis kasebut kanggo versi desktop, nanging bisa digunakake kanthi sampurna karo ponsel sampeyan. Kaya sing wis dingerteni, prosese pancen gampang, lan ora mbutuhake aplikasi sing diinstal sing ngidini sampeyan ndownload video saka Twitter.

Nanging kepiye yen situs web kasebut ora bisa digunakake? Utawa, sampeyan luwih seneng layanan tambahan sing ora ditawakake situs web iki. Ing kasus iki, ana sawetara aplikasi sing kasedhiya ing Google Play sing ndownload video saka Twitter, saliyane duwe macem-macem alat sing bisa mbedakake. Ayo ndeleng opsi sing paling apik.

Download Video Twitter - Pengunduh video Twitter

Kita wis ngantisipasi jeneng-jeneng kasebut aplikasi kanggo ndownload video Twitter padha ora persis Komplek. Sampeyan mung nggoleki fungsi aplikasi kasebut. Lan Download Video Twitter - Pengunduh video Twitter minangka conto sing jelas babagan iki. Kita ngomong babagan aplikasi sing sampeyan bisa ndownload kanthi gratis lan duwe alat sing apik banget.

Kanggo miwiti, lan kepiye uga cara liya, layanan iki ngidini sampeyan ndownload video sing wis diterbitake ing Twitter, saliyane milih resolusi sing pengin disimpen. Lan ora mung iku, wiwit manajer sing kuat bakal ngidini sampeyan nuduhake video yen wis diunduh, liwat layanan olahpesen cepet kayata WhatsApp, utawa nggunakake jaringan sosial.

Uga, ngidini ndownload file GIF, download pirang-pirang file sekaligus ... Lan bobote mung 2.9 megabyte mula ora njupuk papan sing akeh banget. Aplikasi iki gratis, sanajan duwe versi mbayar tanpa iklan.

Download Video Twitter - GIF
Download Video Twitter - GIF
  • Download Video Twitter - Gambar GIF
  • Download Video Twitter - Gambar GIF
  • Download Video Twitter - Gambar GIF
  • Download Video Twitter - Gambar GIF
  • Download Video Twitter - Gambar GIF

Download Video Twitter - Simpen Video Tweet

Apa sampeyan ngelingi jeneng sing dilacak ing antarane macem-macem aplikasi? Ya ngono. Uga ngerti minangka Pangundhuh TwiMate (yaiku jeneng aplikasi nalika digawe), kanggo ujar manawa alat iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo dipikirake yen sampeyan nggoleki aplikasi sing paling apik kanggo ndownload video Twitter.

Kanggo miwiti antarmuka sing resik lan intuisi, detail sing kudu dipikirake lan bisa diwiwiti kanthi kauntungan. Kajaba iku, lan uga kanggo aplikasi sadurunge, kanthi TwiMate Downloader, sampeyan ora mung bisa ndownload video kanthi milih resolusi, nanging sampeyan uga bakal bisa ndownload file GIF lan nuduhake liwat jaringan sosial utawa layanan kaya WhatsApp. Lan gratis!

+ Download twitter & instagram

Tanpa mangu-mangu, pilihan paling apik kanggo dipikirake yen sampeyan nggunakake sawetara jaringan sosial kanthi rutin, lan pengin ndownload video saka Twitter utawa Instagram. Luwih saka apa wae amarga + Download - Instagram, Twitter, Tumblr & Vine Downloader minangka alat multifungsi lan kompatibel karo kabeh jinis jaringan sosial.

Kanggo miwiti Sampeyan bisa ndownload foto lan video sing wis diterbitake ing Instagram utawa Twitter supaya disimpen ing ponsel utawa tablet. Uga, sampeyan bisa nuduhake konten multimedia kasebut gampang liwat jaringan sosial utawa layanan olahpesen cepet.

Perlu dielingi manawa + Download - Instagram, Twitter, Tumblr & Vine Downloader uga kompatibel karo Facebook, nanging siji-sijine watesan yaiku sampeyan mung bisa ndownload video sing umum (kanthi ikon planet). Kajaba iku, tautan kasebut kudu dijupuk saka aplikasi Facebook resmi, ora bakal bisa digunakake yen sampeyan nggunakake browser web seluler.

Ing cilik saka Instagram, Iku gampang banget kaya nyalin URL foto utawa video Instagram sing pengin didownload, bukak Plus Download banjur klik tombol undhuhan (panah mudhun). Lan apa sing kedadeyan ndownload video saka Twitter? Ya, apa video utawa GIF, prosese padha karo Instagram.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Video Downloader kanggo Twitter

Kanggo ngrampungake aplikasi sing paling apik kanggo ndownload video saka Twitter, disaranake Downloader Video kanggo Twitter. Kita ngomong babagan aplikasi liyane sing nduweni kabeh jinis fungsi dadi sampeyan bisa entuk manfaat saka jaringan sosial manuk biru sing populer: nyimpen foto, video GIF ... Kajaba iku, lan kaya biasane ing jinis aplikasi iki, sampeyan bisa ngirim file sing didownload liwat jaringan sosial utawa layanan olahpesen cepet. Ngitung iku aplikasi liyane sing gratis (sanajan wis pariwara yen sampeyan ora mbayar versi premium), minangka salah sawijining pangembangan sing ora bisa ilang ing telpon yen sampeyan nggunakake Twitter kanthi rutin.

Twitter Video Herunterladen
Twitter Video Herunterladen
  • Twitter Video Herunterladen Screenshot
  • Twitter Video Herunterladen Screenshot
  • Twitter Video Herunterladen Screenshot
  • Twitter Video Herunterladen Screenshot

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.