TV Photocall: carane nonton luwih saka 1.000 saluran kanthi gratis

fotocall tv

Ing Pandhuan Android, kita luwih gampang nggawe urip, dadi dina iki nggawa situs web sing apik kanggo nonton televisi saka ponsel tanpa nginstal, Fotokopi Tv.

Ora ana akeh pilihan ing pasar sing bisa nonton televisi kanthi online lan gratis. Lan luwih sithik ing web dioptimalake kanthi lengkap kanggo smartphone sampeyan. Ing mburine kita ninggalake kaca web resmi saben rantai, kanthi pariwara prentah sing mbebayani sing ora bisa dilewati. Kanthi Photocall.tv sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi praktis kabeh saluran sing kasedhiya ing televisi ing omah. Kabeh DTT tanpa kudu nggawe siji registrasi.

Yen wis rampung maca artikel iki, sampeyan bakal matur nuwun amarga wis nglumpukake situs web sing apik ing web. Sampeyan bisa ndeleng sepisanan minangka langsung, gampang utawa ora sopan, nanging minangka salah sawijining situs web sing ngatasi urip sampeyan lan mulane sukses banget. Apa sampeyan ana ing njaba komunitas otonom lan pengin ndeleng rantai regional kasebut? Photocall duwe solusine. Supaya kita bisa menehi conto liyane babagan kenapa apik banget.

Kertu foto tv kanthi luwih saka 1000 saluran televisi gratis

saluran tv fotocall

Kaya sing wis dakkandhakake, Photocall Tv yaiku salah sawijining platform paling apik kanggo nonton televisi Internet, ing smartphone sampeyan, TV cerdas utawa nganggo Video Cast. Ing web sampeyan bakal nemokake luwih saka sewu saluran sing kasedhiya, lan yen ora cukup, macem-macem saluran radio. Meh kabeh topik sing pengin dideleng bakal dibahas karo situs web iki.

  • 246 saluran nasional
  • 390 saluran internasional
  • 369 saluran kabel / liyane
  • 230 saluran radio
  • 14 tautan menyang pandhuan program

Dhaptar saluran gratis ing web sing bisa dideleng iku bakal cukup jembarMula, kita mutusake nggawe dhaptar ringkesan akeh. Kita kepenak diklasifikasikake miturut kategori supaya sampeyan bisa ngerti kabeh.

  • Saluran Nasional: La 1, La 2, Antena 3, Telecinco lan akeh saluran liyane sing bisa sampeyan nikmati ing DTT kayane televisi sampeyan. Kabeh iki ing level nasional uga saluran otonom utawa regional khas sing wis dingerteni.
  • Saluran Internasional: BBC, CBS, FOX, NBC lan ing antarane saluran terkenal liyane sing bisa nemokake informasi internasional.
  • Tema liyane sing beda: saluran olahraga, bocah, musik lan liya-liyane.

Rungokake radio nganggo Photocall

tv fotocall radio

Kaya sing diarepake, yen sampeyan seneng ngrungokake media lawas lan bangsawan sing uga dikenal kanthi jeneng radio, Photocall bisa mbantu sampeyan. Ing web sampeyan bakal nemokake a -mesthi- dhaptar radio sing akeh ing Spanyol. Saliyane stasiun radio nasional, sampeyan uga bakal nemokake akeh liyane saka ngendi wae ing jagad iki, dadi yen sampeyan kepengin weruh, sampeyan duwe kesempatan kanggo ngrungokake konten saka negara liya.

Kaya sing wis rampung sadurunge, kita uga bakal njaluk sampeyan sawetara dhaptar radio nasional sing dikategorikake. Kanthi cara iki, sampeyan bakal luwih gampang ngerti kepiye situs web iki.

  • Dials Informasi Saiki: COPE, Onda Cero, RNE, lsp.
  • Dials Olahraga: Radio Marca, RAC 1, Radio Betis, Radio Sevilla, lsp.
  • Dials Musik: Dial, Los 40, Radio Puter, Melody FM, Europe FM, Rock FM, lsp

Kepiye cara kerja Photocall ing Android lan iOS?

fotocall tv

Kita wis bisa verifikasi dhisik manawa Photocall duwe operasi sampurna ing kaloro sistem kasebut yen ngakses saka versi seluler. Sacara sederhana wiwit mbukak web, kita bakal ngakses dhaptar saluran kanthi wektu muat minimal.

Web ora rumit lan wiwit wayahe mulang sampeyan babagan saluran sing gampang dingerteni. Anggere sampeyan ngerti logo saluran, mula cukup yen sampeyan ngetik lan ndeleng.

Kaya sing wis diandharake, supaya bisa ngakses siaran, sampeyan mung kudu klik logo. Sawise nindakake tumindak iki, sampeyan bakal duwe rong pilihan, mlebu saka situs web kasebut dhewe utawa menyang pamuter web resmi saluran televisi. Yen sampeyan milih opsi pungkasan iki, kaya sing jelas, sampeyan bakal bisa ngakses program liyane, seri lan konten resmi liyane sing wis diunggah. Sampeyan ora bakal nemokake pariwara ing pariwara utawa prekara liya sing ngrusak pengalaman pangguna.

Saka versi seluler sampeyan bisa nyetel puter maneh konten kaya sing dikarepake. Salah siji ing layar wutuh kanggo ndeleng konten tanpa gangguan. Pengalaman sing sanajan ana web, katon minangka aplikasi dhewe sing diinstal ing smartphone sampeyan.

Kualitas puter maneh ing Photocall

tv fotocall kualitas

Ing wektu iki, sampeyan bisa uga mikir manawa ing kene sampeyan kudu kendur, normal. Sawetara poin sing lemah kudu ana, bener? Sejatine sejatine ora ing kene uga ora gagal. 

Kualitas puter maneh bisa diatur. Sampeyan bisa nindakake kanthi volume, uga duwe antarmuka muter lan ngaso, kaya pamuter liyane. Sejatine manawa kualitas siaran bakal mesthi gumantung karo sambungan sampeyan, nanging minangka aturan umum, kita durung ngalami kegagalan karo sambungan standar.

Mesthi wae Disaranake sampeyan nyambung liwat Wifi kanggo sambungan sing luwih apik lan paling penting, saengga ora rampung karo data seluler sampeyan.

Sampeyan bakal nemokake akeh saluran Full HD 1080, wong liya sing luwih gampang ora bakal duwe resolusi kasebut nanging bakal katon tanpa ana masalah utawa potongan. Babagan swara, ana sing penting, sinkronisasi babar pisan lan bisa dingerteni kanthi sampurna. Kita uga durung ndeleng saluran utawa panggilan liyane sing ora bisa digunakake. Lan kita bisa menehi komentar babagan kabeh iki sawise nyoba akeh stasiun lan mbandhingake, dadi standar babagan kualitas. Kayane standar kualitas Photocall luwih apiko.

Kepiye cara nonton Photocall Tv ing televisi

Fotokopi video Web Cast

Kaya sing sampeyan ngerteni, Photocall tegese luwih saka 1000 saluran langsung lan iku luwih apik tinimbang jus ing omah kita lan pengin ndeleng konten langsung. Mula, yen sampeyan kepengin ngerti carane nonton kabeh saluran kasebut ing Smart TV tetep maca sawetara liyane, kita bakal nerangake karo sampeyan.

Web ora nawakake mekanisme akses sing padha karo IPTV, mula kita kudu pindhah menyang dhukungan casting. Iki mung ateges siji, Smart TV sampeyan kudu kompatibel karo pabrik utawa pungkasane menyang kanca Chromecast. Kanggo kasebut, sampeyan kudu nambah aplikasi Android. Saka Photocall, nyaranake supaya nggunakake Web Video Cast.

Cara ndownload Cast Video Web

Cast video web

Pancen langkah iki pancen pancen sukarela, nanging minangka Photocall nyaranake supaya digunakake Kita nerangake carane ndownload.

Sampeyan mung kudu menyang Google Play Store, gunakake browser lan ketik Web Video Cast. Sawise rampung, sampeyan kudu ndownload menyang smartphone utawa tablet. Aplikasi biasane nampa nganyari kanthi asring. Kajaba iku, kudu dicathet manawa aplikasi kasebut duwe ulasan sing apik banget. Sampeyan bisa ngawasi yen pengin ngerti pendapat pangguna liyane.

Aplikasi Cast video Web duwe versi mbayar, nanging kasunyatane mula ora prelu Photocall bisa digunakake ing 200% ing versi Web Cast Web gratis. Sing apik yaiku situs web sing sederhana lan langsung.

Sawise rampung karo proses instalasi, sampeyan mung kudu mbukak. Kanggo menehi ide, Web Video Cast gampang banget kaya browser web, mula langkah sabanjure bakal logis, sampeyan kudu ngakses Photocall Tv. Sing sabanjure yaiku ngenteni situs web kanggo mbukak, pilih saluran favorit banjur maneh ngenteni supaya mbukak, gampang lan gampang. Sampeyan mung butuh sabar sethithik gumantung saka sambungan sampeyan. Yen stream ora dimuat, coba coba liyane.

Saka Cast Video Web menyang Smart TV

Chromecast Photocall TV

Kita wis meh siyap. Aja lunga. Langkah iki bisa uga keprungu minangka gampang kaya gunakake Chromecast nganggo Web Video Cast lan banjur ngirim konten menyang televisi. 

Sawise mbukak stream lan ndeleng konten saluran kanthi sampurna, kita kudu nyambungake Google Chromecast lan pencet tombol sing diarani Casting sing bakal ditampilake ing Cast Video Web. Yen wis rampung, smartphone bakal nyambung menyang Smart TV. Web Video Cast bisa digunakake karo Chromecast, DLNA, Fire Tv, Roku, Apple Tv, LG WebOS lan LG NetCast, nanging yen piranti sampeyan ora kalebu ing dhaptar iki, aja padha sumelang. Untunge, Web Video Cast nawakake cara transmisi sing kompatibel karo browser web sing wis digabung karo televisi.

Uga ana kemungkinan liyane, manawa Web Video Cast kasedhiya ing toko aplikasi Smart TV. Yen sampeyan nemokake, sampeyan bakal sukses. Sampeyan nyaranake sampeyan tindakake path kasebut kanggo ngatur tautan kanthi ngetutake langkah-langkah sing ditawakake aplikasi, sing bakal dadi gampang kaya sing dijelasake.

Saluran televisi langsung liyane online lan gratis

Saluran televisi

Yen Photocall ora ngyakinake sampeyan, ana pendapat sing cukup rumit, kita menehi dhaptar saluran sing disiarake langsung lan gratis. Sampeyan bisa ngakses saka kaca resmi lan saiki bisa digunakake tanpa ana masalah. Kita kudu terus nganggo lengan tangan sing bisa digunakake nalika didesak.

  • La1
  • La2
  • antena 3
  • Papat
  • Telecinco
  • Kaping enem
  • neox
  • Nova
  • Telesport
  • Saluran 24H
  • Atreseries
  • Katelu
  • Tenogo
  • Dadi nesu
  • Mega
  • boing
  • FDF
  • Paramount
  • Mtmad24h
  • telemadrid
  • TV3
  • Saluran Kidul
  • TVG
  • ETB
  • TV Kanaria
  • CMMean
  • IB3
  • TV Aragon
  • 7 RM
  • Televisi Asturias (TPA)
  • CyL7

Cara liya kanggo nonton DTT online lan gratis

DTT online

Saliyane ngetik situs web resmi saben saluran, sampeyan duwe cara liyane sing kasedhiya lan gampang digunakake bisa nonton televisi online lan gratis. Mangkene dhaptar pilihan utama:

  • Langsung dheweke: Sederhana banget. Iku mung situs web sing nggabungake kabeh tautan menyang kabeh siaran sing kasedhiya ing DTT ing Spanyol. Temenan iku situs web sing gratis, tanpa pariwara lan uga duwe versi seluler supaya sampeyan bisa mlebu saka smartphone.
  • Pamuter MyIPTV: Kanthi aplikasi iki sampeyan kudu ngerti alamat URL supaya bisa ngetik saben saluran online, nanging yen sampeyan ngerti utawa nulis, iku minangka salah sawijining aplikasi sing paling apik kanggo Windows amarga adhedhasar VLC. Sampeyan bakal navigasi kanthi cara sing gampang banget ing antarane saluran kasebut.
  • Pamuter VLC: Sapa sing ora ngerti VLC sing misuwur. Salah sawijining aplikasi pamuter konten multimedia paling misuwur ing 10 taun kepungkur. Antarane kabeh opsi sing ditawakake yaiku bisa nonton macem-macem saluran televisi kanthi online lan gratis.
  • Saluran TDT: Ora liya, platform sing nyusun siaran online sing beda ing radio lan televisi gratis. Kabeh DTT ing Spanyol ing pucuk driji. Gratis banget lan tanpa iklan amarga kita ngomong babagan platform kolaborasi.

Kesimpulan babagan Photocall Tv

Televisi online

Kita ora bisa ngramal manawa situs web iki bakal suwe amarga masalah hukum sing bisa diduweni, sing dingerteni yaiku masalah kinerja apik banget. Dadi yen sampeyan kudu menehi biji iku bakal kelas 10. Ora ana kekurangane. Kualitas apik banget, ora duwe iklan, antarmuka gampang lan menehi opsi dhasar lan klasik, sampeyan bisa nggunakake ing Smart TV ...

Kita bisa kaya ngene nganti sesuk, nanging saiki kita yakin manawa wis jelas yen sampeyan lagi nggoleki nonton TV kanthi online, Photocall Tv minangka salah sawijining pilihan sing paling apik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

3 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Edward Fracaro ngandika

    Halo! Apa ana cara kanggo nyelehake subtitle ing Fhotocall?

    1.    Emilio Garcia ngandika

      Hei Eduardo, ora, saiki ora ana. Nyuwun pangapunten.

  2.   Luis Carlos Caetano ngandika

    Aku saiki mlebu sawise nerbitake