Game balap paling apik kanggo Android

game balap paling apik kanggo Android

ing game balap paling apik kanggo Android Dheweke bisa nyakup macem-macem judhul sing dipilih saka arcade sing paling gedhe nganti simulator sing luwih gampang. Kabeh jinis game sing nggawe kita dadi rodha kendharaan sing ngidini kita bisa nggayuh tujuan sadurunge wong liya.

Lan ing dhaptar iki, kita bakal menehi rekomendasi game balap paling apik. Duwe sawetara mung apik tenan, dene wong liya luwih seneng lan mesthi wae, sawetara sing paling anyar sing nyedhiyakake bar sing paling dhuwur kanggo tambahan ing toko game Android ing mangsa ngarep. Goleki.

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour

Kita nembak gambar wiwitan karo Mario Kart Tour. Game Nintendo anyar kasebut sajrone pirang-pirang minggu wis bisa monopolisasi jutaan unduhan lan dadi salah sawijining game sing paling akeh diputer ing Android. Nggawe kabeh ciri khas perusahaan game video Jepang lan sing wis diraih pirang-pirang taun dadi salah sawijining tolok ukur ing industri.

Artikel sing gegandhengan:
Cara muter Super Mario Bros kanggo seluler

Ora ana kekurangan karakter sing apik minangka Mario dhewe lan macem-macem pilihan kanggo duwe kendaraan sing luwih apik. Manungsa waé kanggo sirkuit sing nggawa kenangan apik banget babagan versi console lan mode multiplayer sing diarepake sing bakal tiba kaya sing dielingake Nintendo. Game balap sing apik karo kabeh tutul arcade Nintendo.

Mario Kart Tour
Mario Kart Tour
Pangembang: Nintendo Co., Ltd.
Price: free

Aspal 9: Legenda 2019

Asfalt 9 Legenda

Game balap kanthi cara sing beda lan beda banget tinimbang sadurunge kanggo realisme grafis lan nada sing luwih "serius". Sanajan isih ana game liyane sing bisa narik kawigaten sampeyan nganggo grafis sing luar biasa lan rasane mesin rame ing saben langkah. Yen ing Mario Kart, kita nglumpukake karakter Nintendo, ing kene kita bakal duwe merek kaya Ferrari, Porsche utawa Lamborghini.

Sirkuit lan lokasi minangka salah sawijining acara utama sing nyedhiyakake bau bensin lan nyopir nyata; sanajan mengko ora simulasi sing realistis sing bakal ditemokake ing judhul sing bakal ditindakake.

Aspal 9: Legenda
Aspal 9: Legenda
Pangembang: Gameloft SE
Price: free

GRID Autosport

GRID Autosport

Cukup minangka game balap paling apik sing saiki ana ing Android. Iki minangka game premium ora kaya sing ana ing dhaptar iki, nanging kanthi € 10,99 sampeyan bakal duwe kabeh isi kanggo pambayaran. Kanthi tembung liyane, sampeyan ora kudu ngenteni kanggo nyoba saben 100 mobil lan drive liwat 100 trek sing apik banget kanggo ngrasakake saben kendaraan duwe gaya nyopir sing unik. Secara visual spektakuler lan sampeyan bakal bisa nyetir mobil sing paling ayu ing planet iki.

Sampeyan bakal bisa saingan ing balapan siji-kursi, nyetel, mobil tur, ketahanan, perisakan, drifting, akselerasi lan kutha. Mesthi wae, mbutuhake mesin sing apik supaya ponsel sampeyan narik turbo lan pipa pembuangan kasebut muni kaya sadurunge. Sing paling apik ing dhaptar kasebut lan bubar dirilis menyang Android (minggu kepungkur).

GRID ™ Autosport
GRID ™ Autosport
Pangembang: Feral Interactive
Price: € 9,99

Langkawi Buggy Racing

Langkawi Buggy Racing

Judhul sing wis pirang-pirang taun ana ing Android, nanging ora bisa nyingkirake dhaptar game balap paling apik iki. Kaya jenenge, game balap disetel ing buggies pantai kasebut. Yen kita kudu nyelehake dheweke ing kategori, dheweke luwih cedhak karo Mario Kart tinimbang sing loro sadurunge. Sanajan level teknis dheweke uga main kertu kanthi apik.

Kasedhiya 15 trek, macem-macem macem-macem powerup kanggo musuh sampeyan supaya angel lan duwe multiplayer layar pamisah sing ngidini sampeyan main game nganti 4 kanca. Game balap sing apik karo pandhereke lan saiki ana ing 2019.

Langkawi Buggy Racing
Langkawi Buggy Racing
Pangembang: Vector Unit
Price: free

Loop Tanpa Winates Panas Roda Panas

Loop Tanpa Winates Panas Roda Panas

Segar saka oven lan nggawa kabeh ciri khas dolanan Mattel. Ing Hot Wheels ing kene diowahi dadi game balap ing kana ora ana kekurangan spektakuleritas narik nitros lan nyingkirake mungsuh sampeyan. Game balap sing bisa digunakake kanthi visual lan nawakake sensasi sing cocog karo kacepetan.

Wis balapan ing wektu nyata nglawan 8 pemain liyane lan seri sirkuit supaya sampeyan bisa ngunjungi sawetara lokasi paling misuwur ing kutha-kutha kayata New York utawa London. Judhul sing nggawe sampeyan ngrasakake apa sing sampeyan pengin saka Hot Wheels lan sampeyan uga butuh seluler sing apik kanggo ngrasakake kanthi maksimal.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Rally Kepala Kepala

Rally Kepala Kepala

Iki dudu salah sawijining game paling apik ing dhaptar iki, nanging bisa ditemokake kanthi alesan sing gampang: ngidini game lokal nganggo WiFi karo kanca-kanca. Iki tegese, yen sampeyan ketemu sawetara kolega ing omah nalika udan, sampeyan bisa milih judhul iki supaya bisa rame nalika sampeyan main game multiplayer.

Kita duwe 3 tema, 18 trek, 24 gelas standar, mode balapan kasunyatan ditambah, 7 pickup bertenaga, 30 mobil kanggo nambah, 18 karakter Rev Head lan WiFi multipemain sing narik kawigaten. Secara visual duwe gambar kartun lan Pantai Buggy, nanging ora ateges menehi sensasi sing apik banget lan gigitan sing diarepake nalika ngobrol babagan game multipemain lokal.

Autonarren-Rallye
Autonarren-Rallye
Pangembang: Game Pty Ltd
Price: free

Motorsport Manager Mobile 3

Motorsport Manager Mobile 3

Iki minangka game simulasi sing ora bisa dideleng, nanging amarga kalebu pangecualian sing cocog karo aturan lan game kasebut, mula ana ing dhaptar kasebut. Ing kene sampeyan bakal nindakake kabeh manajemen tim Formula 1 lan njupuk keputusan ing balapan karo rong driver sampeyan sing nyoba ngrampungake sing pertama Siyap mutusake jinis ban sing bakal ditumpaki ing wiwitan lan mutusake kapan bakal mlebu paddock kanggo ngganti.

Salah sawijining game simulasi balap sing paling apik lan sanajan kita ora bakal saingan karo pemain liyane, sampeyan bakal ngerti dhewe apa sing bakal ana ing Formual 1. Manungsa waé babagan cara ngapikake kendharaan tim lan kepiye carane bisa nambah kudu nyewa insinyur lan luwih akeh pilot. Game luar biasa sing adhedhasar premium kanggo duwe kabeh konten kanggo pambayaran.

Motorsport Manager Mobile 3
Motorsport Manager Mobile 3
Pangembang: Playsport Games
Price: € 6,99

Butuh Kacepetan: NL Las Carreras

Butuh Kacepetan: NL Las Carreras

Elektronik Elektronik nggawa iki game balap sing hebat saka salah sawijining sagas sing paling penting ing jinis iki minangka Need for Speed. Wis kabeh sing nggawe game balap game iki populer karo grafis sing apik tenan, kabeh ketegangan tandhing tumrap pemain liyane lan lingkungan sing realistis sing bisa ngrasakake meh "mabur" ing dalan.

Nduwe merek paling penting ing donya otomotif lan yen, amarga game freemium, sampeyan kadang-kadang kudu narik micropayments utawa sabar sing suci kanggo entuk konten sing luwih akeh tinimbang wektu sampeyan. Tiba ing mburi GRID sing hebat sing diluncurake dina kepungkur, nanging minangka game balap liyane sing bisa digunakake ya utawa ya ing ponsel Android sampeyan.

CSR Racing 2

CSR Racing 2

CSR Racing 2 yaiku game balap nanging kanthi spades antarane 2 pemain. Yaiku nyepetake wektu sing pas lan ganti pindah sadurunge mungsuh sampeyan. Tampilan meh sisih tambahan lan bakal ngidini sampeyan ndeleng cara ngatasi. Sampeyan ora bakal langsung nyopir mobil olahraga, nanging sampeyan bakal duwe akeh konten kanggo nambah kendaraan, tuku liyane lan terus maju kanthi bener.

Mesthi, macem-macem model sing bisa dipilih minangka salah sawijining kekuwatan. Lan minangka alternatif kaya game balap, sanajan duwe perasaan lan tujuan liyane. Ing kene praktis sampeyan kudu menet tombol kanggo ngganti pindah ing wektu sing tepat supaya sampeyan bisa entuk target sadurunge mobil sing wis nabrak. Grafis minangka kemewahan, dadi sampeyan wis ngerti apa sing bakal nunggu sampeyan.

Real Racing 3

Real Racing 3

Salah siji salah sawijining game paling tuwa sing ana ing dhaptar kasebut, nanging isih apik. Jaman kepungkur, sampeyan ora duwe pilihan bisa main multiplayer kanthi nyata lan sampeyan mung balapan karo salinan pemain liyane sing dikelola kanthi intelijen buatan.

Untunge, diupdate nganggo mode multiplayer sing ngidini sampeyan nyerang 7 pemain liyane ing game real-time lan menehi pengaruh gedhe. Nyatane, nganyari konten kanthi ekspansi utama wis ngidini dadi salah sawijining skor sing paling akeh diputer lan duwe skor paling apik. Iki minangka conto paling utama yen game bisa ditrapake nganti pirang-pirang taun suwene yen dianyari nganggo konten anyar lan mode liyane. Maneh Elektronik Elektronik nindakake sawijining perkara.

Real Racing 3
Real Racing 3
Pangembang: KARTU ELEKTRONIK
Price: free

Rally Racer Dirt

Rally Racer Dirt

Kita lunga menyang rapat umum lan mode wong pisanan kanggo seneng dashboard mobil rally kita. Game kasebut nuwuhake kita kemampuan kanggo ngerti cara njupuk kurva supaya mobil kita geser lan ngerti cara njupuk luwih apik tinimbang mungsuh liyane. Pancen duwe mode multiplayer ing wektu nyata supaya sampeyan nempuh sisa kanggo ngrasakake sensasi muter lumpur lan rereget. Bersiapake kanggo nyopir kabeh jinis sirkuit lan ngerteni saben 5 trek sing ditawakake judhul iki kanthi gratis.

Rally Racer Dirt
Rally Racer Dirt
Pangembang: Valvolex
Price: free

Rush Rally 3

Rush Rally 3

Yen GRID minangka game balap paling apik ing dhaptar kasebut, Rush Rally 3 minangka rally paling apik. Iki minangka simulator sing realistis sing bakal nggawe sampeyan rumangsa nyopir ing kahanan ekstrem lan sirkuit sing kudu sampeyan ngerteni cara mbenerake setir kanthi apik kanggo ngontrol fisika kendaraan nalika milih.

Iki minangka game mobil sing realistis kanthi luwih saka 72 fase lan kabeh jinis permukaan sing nduwe katrampilan nyopir kayata salju, kerikil, aspal utawa lendhut. Uga kalebu deformasi kendaraan kanthi nyata lan kabeh iki dikembangake dening tim sing wis duwe pengalaman 15 taun ing jinis simulator iki. Ora ana kekurangan multiplayer ing wektu nyata lan € 4,99 regane saben euro sing bakal sampeyan gunakake. Salah sawijining prekara sing penting yen sampeyan pengin nggoleki game balap nyata. Apik banget.

Rush Rally 3
Rush Rally 3
Pangembang: Brownmonster Winates
Price: € 5,49

Rodha Panas: Lomba balapan

Rodha Panas: Lomba balapan

Kita bali menyang Hot Wheels, nanging saka perspektif liyane: sisih. Sampeyan bakal duwe kanthi gratis, lan cukup sabar lan suwe, bisa ngakses luwih saka 30 kendaraan ing luwih saka 40 trek kanthi fisika edan. Ora ana pilihan liyane, nanging ngerti manawa kita ana ing game arcade sing luwih apik lan kontras paling apik karo Rush Rally 3 sadurunge.

Minangka salah sawijining game sing nyopir kanthi seneng-seneng lan tanpa komplikasi, sanajan ora ateges sampeyan bisa muter nganti pirang-pirang minggu. Grafis nduweni barang dhewe lan butuh sawetara ponsel supaya bisa dideleng kanthi cara sing paling apik.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Hill Climb Racing 2

Hill Climb Racing 2

Salah siji game balap arcade paling apik ing dhaptar kajaba Mario Kart Tour. Wis pirang-pirang taun ana ing Play Store, nanging iki bisa nggawe gerombolan pemain sing terus muter amarga nganyari karo konten anyar. Kita kalebu kasus sing padha karo Real Racing 3 saka Electronic Arts lan suwe-suwe saya apik. Sampeyan mung kudu mriksa nomer akeh ulasan lan skor rata-rata.

Sanajan ora duwe multiplayer wektu nyata, sampeyan ngidini sampeyan rumangsa main karo pemain liyane (uga salinan). Perhatian menyang sirkuit lan kecanduan sing artine ngapikake mobil sampeyan supaya bisa entuk luwih akeh dhuwit recehan mula bisa tuku wong liya kanthi katrampilan sing luwih apik. Iki game sing duwe intine dhewe lan bisa dimainake wiwit wiwitan.

Hill Climb Racing 2
Hill Climb Racing 2
Pangembang: Fingersoft
Price: free

2 Racing Buggy Pantai

2 Racing Buggy Pantai

La Balap Buggy Pantai Pérangan Loro Ndadekake Apa Sing Nggawe Pisanan Terkenal saka saga, nanging kanthi grafis sing luwih anyar. Yen Mario Kart Tour cukup adoh banget kanggo sampeyan, bisa uga kart judhul anyar kanggo Android iki bisa narik kawigaten sampeyan. Kanthi nada arcade sing apik, sampeyan bisa ngakses luwih saka 45 power-up, luwih saka 40 kendaraan lan fisika obyek sing nggawe game sampeyan apik banget.

Ora duwe multiplayer kanthi nyata, nanging ngirim dinamisme gedhe ing karir supaya kita bisa seneng. Sanajan ora duwe multi-pemain, sampeyan bisa nggunakake salinan pemain liyane lan paling ora nggawe kita rumangsa ora kesepian.

2 Racing Buggy Pantai
2 Racing Buggy Pantai
Pangembang: Vector Unit
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.