6 game baseball paling apik kanggo Android

Game Baseball

Genre video game gedhe ing Play Store ngidini kita muter kabeh jinis judhul, ing ngendi kita bakal nyopir paling ora siji karakter, kendaraan, lsp. Salah sijine sing wis populer yaiku game baseball, karo Bunch saka wong-wong mau ing nyimpen kanggo sawetara taun saiki.

Kita saiki sampeyan game baseball paling apik kanggo Android, ing ngendi sampeyan kudu menang liga utawa turnamen, kabeh iki anggere sampeyan berjuang kanggo kompetisi kasebut. Kanggo iki, kita nggawe dhaptar enem sing miturut pendapat kita ngluwihi rata-rata sing kasedhiya kanggo kabeh wong.

Artikel sing gegandhengan:
Game tenis paling apik kanggo Android

MLB 9 Internasional 22

MLB Innings

Iki minangka salah sawijining game baseball paling apik kanggo Android, kabeh thanks kanggo realisme sawijining, karo bagean grafis banget ati-ati lan karo sawetara gerakan banget sukses. MLB 9 Innings 22 minangka judhul sing wis diunduh luwih saka 10 yuta, saliyane dianyari sacara periodik.

Wis lisensi MLB lan MLB Players Inc., supaya sampeyan bakal weruh saben pemain kanthi jeneng, dhuwur lan kualitas sing paling apik, kabeh banget sukses. MLB 9 Innings 22 wis digawe dening Com2uS, pangembang sing wis nambah menyang video game padha koreksi anyar, antarane wong-wong mau sing penting banget stabilitas.

Cicilan populer iki nduweni rating 4,4, uga wis dipilih minangka salah sawijining game seluler paling apik ing genre kasebut sajrone pirang-pirang taun berturut-turut. MLB 9 Innings 22 uga duwe mode karir ing ngendi sampeyan nuntun karakter lan dheweke kudu misuwur.

MLB 9 Internasional 22
MLB 9 Internasional 22
Pangembang: Com2uS
Price: free

Boy Baseball

Boy Baseball

A fun game ngendi sampeyan kudu mencet werni lan ngirim minangka adoh sabisa, gumantung carane nindakake iku, bakal tiba ing utawa mati trek. Sawetara kekuwatan kasebut bakal ana ing dalan lan sampeyan kudu ngupayakake supaya bisa pulih kabeh sing bisa ditindakake.

Senadyan kasunyatan sing grafis ora padha karo sadurunge, iku worth iku kanggo nyumerepi metu karo wong watara sampeyan, malah muter piyambak yen pengin. Daya tahane ora ana watese., wiwit skenario meh tanpa wates, sanajan padha bisa uga ora katon ing kawitan marketing.

Ing ngisor iki bakal menehi tandha meter jarak menyang ngendi sampeyan ngirim bal, saben siji bakal disimpen minangka rekor sing bisa ngalahake. Senadyan kelas sawijining, wis 3,4, wis liwat 10 yuta download lan pemain sing nyoba wis ora Getun wis diinstal.

Bocah Baseball!
Bocah Baseball!
Pangembang: VOODOO
Price: free

Real Baseball 3D

enggak nyata 3d

Game baseball Android sing nyenengake kanthi tingkat grafis Cukup prayoga, sanajan ora realistis, cukup kanggo kita main anggere kita pengin. Real Baseball 3D minangka rilis sing wis nambah thanks kanggo sistem nganyari, nggabungake akeh koreksi.

Nduwe akeh pilihan game, kalebu Liga, Turnamen, Batsman Challenge lan malah mode solo sing bisa dadi pemain profesional. Mbuwang bal, mlayu lan tekan saben pangkalan kanggo ngetung, nanging sampeyan uga bisa tumindak minangka adonan kanggo ngirim minangka adoh sabisa.

Sing menarik yaiku saben game bakal katon beda karo sampeyan, sampeyan bisa nggawe mungsuh kantun, nanging anggere uncalan hard lan karo efek. Real Baseball 3D entuk rating 4,2 saka 5 bintang lan wis ngluwihi 5 yuta download ing Play Store. Wis review apik banget saka pemain.

Real Baseball 3D
Real Baseball 3D
Pangembang: Game Latin
Price: free

Bintang Baseball Donya

Bintang Baseball Donya

Salah sawijining perkara sing apik yaiku bisa main PvP kanthi wektu nyata, kanggo ngalahake saben saingan sampeyan kudu mencet hard lan Skor luwih saka wong-wong mau. Nggawe serangan kanggo ngirim bal lan mbukak saben poin kanggo nambah poin lan menangake pertandhingan nglawan saingan.

Wis turnamen online, sampeyan uga bisa nggawe siji marang CPU lan yen padha ora cukup, World Baseball Stars graphically ayu, plus interaktivitas apik. Judhul iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik ing toko, ndadekke kabeh bebarengan dadi salah siji sing paling nglipur kanggo playability sawijining.

Nganyari pungkasan wiwit tanggal 12 Juni, akeh pemain ditambahake, saliyane nambah koreksi nalika nglakokake. World Baseball Stars nduweni rating 3,5 saka limang lintang lan wis liwati 500.000 download ing toko Google Play wiwit teka.

Bintang Baseball Donya
Bintang Baseball Donya
Pangembang: KingKung Inc.
Price: free

Baseball Star

Baseball Star

Video game baseball kanggo Android kanthi grafis 3D, karo sawetara boneka gedhe-headed lan kabeh ing cara fun, kabeh iki bebarengan karo banyolan sing lelang lan dhasar sijine ing. Sampeyan bakal ngukur dhewe kanggo CPU, sampeyan ora perlu Internet kanggo muter, supaya sampeyan ora duwe pilihan kanggo ngukur dhewe marang wong online.

Iki minangka game kasual, nanging sing bakal nggawe sampeyan eseman yen sampeyan pengin nyenengake dhewe karo wong sing cedhak karo sampeyan. Baseball Star nduweni mode kampanye sing cukup dawa, supaya sampeyan ora bosen yen sampeyan arep kanggo muter, iku uga turnamen sing mung minangka nglipur.

Tambah 2 mode game lan 13 liga, pilih salah siji saka tim lan ngrekam kanggo saingan, iku ora bener karo pemain sembarang, kang njupuk siji technical, liyane karo kekuatan lan ing. Sampeyan kudu menang juara, kanggo sing kudu menang ajeg. Skor Baseball Star yaiku 4,1 saka 5 lintang lan ngluwihi 10 yuta undhuhan, akeh banget.

Baseball Star
Baseball Star
Pangembang: playus alus
Price: free

Baseball 9

Baseball 9

Game liyane bobbleheads, ngendi sampeyan kudu tumindak minangka spiker utawa penembake, kanggo iki dheweke nambah sawetara gerakan penting lan kabeh iki karo bagean grafis banget ati-ati. Ana rong tombol tumindak, saliyane balapan terus-terusan sing bakal ditindakake kanthi kelet ing layar telpon dhewe.

Adhedhasar skor kasebut, kita bisa ngadhepi salah sawijining game baseball paling apik kanggo Android, sanajan kita bisa ujar sawise nyoba manawa ana ing 5 ndhuwur. Baseball 9 punika game cepet lan gampang, sampeyan duwe pilihan kanggo ngatur pemain lan akeh liyane. Iku ngluwihi 10 yuta download saiki.

BASEBALL 9
BASEBALL 9
Pangembang: playus alus
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.