Game Rugby paling apik kanggo Android

Rugby 2022

Iki minangka olahraga sing wis luwih maju ing negara-negara ing ngendi negarane ndeleng malah luwih dhisik tinimbang raja, bal-balan. Rugby minangka salah sawijining olahraga kontak sing paling penting, kang roto lan utamané ngengingi akeh ngomong yen sampeyan pengin menang pertandhingan ing mburi loro halves.

Dina iki kita nggawa 9 game Rugby paling apik kanggo telpon Android sampeyan, ing ngendi para realis ora bisa kantun, dadi manajer tim sampeyan utawa malah nyenengake kanggo bocah cilik lan wong diwasa. Saben wong kasedhiya ing Play Store lan bobote cukup moderat.

Artikel sing gegandhengan:
6 game baseball paling apik kanggo Android

Liga Rugby 20

Liga Rugby 20

Iki minangka salah sawijining simulator Rugby paling apik kanggo Android, karo sawetara grafis penting lan urutane critane game cukup olahan. Liga Rugby 20 wis nampilake total 25 tim ing game kasebut, kalebu Australia, Irlandia, Kanada lan tim top liyane ing olahraga populer.

Muter Piala Dunia Rugby nglawan tim sing paling apik, perang ing kabeh pertandhingan lan coba mimpin minangka pemain lan uga minangka pelatih, amarga nambah pilihan kanggo posisi pemain lan liya-liyane. Saben strategi bakal penting, saliyane kanggo lelungan lapangan dawa kanggo entuk poin maksimal.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Bal-balan Fanatik

Bal-balan Fanatik

Iku game rugby banget nyata kanggo Android, iku uga kadhaptar minangka salah siji sing paling, iku uga wis menang penghargaan ing Play Store liwat taun. Fanatical Football nggabungake kontrol tutul sing sensitif banget, sing bisa disetel ing opsi game yen sampeyan miwiti.

Fanatical Football kalebu kabeh tim NFL, sampeyan kudu mbangun tim lan mbentuk basa paling apik kanggo menang juara, kang biasane luwih saka 20 dina. Ing game iki sampeyan uga bisa balapan karo pemain, dadi bintang kanggo tim sampeyan lan entuk pengalaman ing saindhenging musim. Iku liwat 10 yuta download.

Bal-balan Fanatik
Bal-balan Fanatik
Pangembang: Game Tikus
Price: free

Rugby Nations 22

Rugby Natons 22

Ngonversi saben titik bakal biaya kita kringet lan nangis, nanging uga worth gaweyan. Iki carane Rugby Nations 22 presented, judhul Rugby penting kanggo Android sing wis akeh ing saindhenging taun iki, nalika diluncurake lan entuk akeh download.

Added dandan grafis, fitur anyar ing game, pilihan kanggo nglatih tim, uga kustomisasi akeh aspek skuad. Rugby Nations 22 iku salah siji saka game paling apik kanggo kabeh opsi klebu, kang dina iki meh telas. Luwih saka 100.000 download lan rating 4,5 lintang.

Rugby Nations 22
Rugby Nations 22
Pangembang: Game sing beda-beda
Price: free

Fantasi Rugby World

rugby fantasi

Iku manager rugby kanggo Android ngendi sampeyan bisa ngatur kabeh, kalebu keuangan, sing bakal nguatake tim, nggawe lapangan luwih gedhe, ing antarane rincian liyane. Fantasi Rugby World banget padha karo sing katon ing bal-balan, nanging karo bal lan pasukan minangka bagéan saka game.

Dadi manajer olahraga sing paling apik, rekrut pemain, pelatih lan nuntun tim supaya bisa sukses, uga para penggemar bakal seneng utawa ora gumantung saka asil. Game video iki wis ngluwihi 10.000 download lan wis HFS apik banget antarane akeh pemain app.

Fantasi Rugby World
Fantasi Rugby World
Pangembang: OLAHRAGA BAMG
Price: free

Rugby Blok

Rugby Blok

Iki minangka game Rugby kanggo Android sing meh padha karo lencanaSaliyane nyenengake, iku banget gawe ketagihan, supaya yen sampeyan muter sampeyan bakal kecanthol ing kanggo akeh jam. Pindhah saben pemain, nyerang mudhun ing sisih, nyegat salah siji saingan lan skor kanggo tetep ing ndhuwur scoreboard.

Coba nggawe poin maksimal kanggo mimpin rangking, ing ngendi pemain online sing beda bakal ninggalake rangking sing paling apik. Blocky Rugby wis dikembangaké dening Full Rat, dikenal kanggo judhul fun liyane kaya cicilan iki sing wis liwat 100.000 download lan rating 4.1.

Rugby Blok
Rugby Blok
Pangembang: Lemu Lengkap
Price: free

Manajer Rugby Sevens

Manajer Rugby Sevens1

Manager liyane kanggo nindakake meh kabeh, malah mbangun stadion anyar, sijine rega karcis, katon ing keuangan Panjenengan, tandha lan kabeh sing nerangake atine saindhenging pangiriman. Sponsor duwe peran dhasar, dhukungan para penggemar uga dadi kunci kanggo terus dadi raja.

Rugby Sevens Manager ngijini sampeyan kanggo nonton pertandhingan tim, saliyane dadi pelatih regu, iku nambah sawetara grafis playable ing layar telpon. Saiki mung entuk 10.000 download lan wis kasedhiya ing Google Play Store kanggo sawetara wektu.

Manajer Rugby Sevens
Manajer Rugby Sevens
Pangembang: Manis Nitro SL
Price: free

Rugby: Hardrunner

Rugby Hardrunner

Tujuane ora njupuk bal saka sampeyan, kanggo nindakake iki, dribble, mlayu lan yen sampeyan bisa nyoba kanggo njaluk kanca-kanca kanggo piring saingan sing nyoba kanggo nindakake karo sampeyan. Ing Rugby: Hard Runner partisipasi sampeyan dadi penting, nanging ati-ati karo wasit, dheweke ora bakal ngidini sampeyan ngliwati sawetara perkara.

Saben wektu bakal cukup kuat, kanggo iki sampeyan mesthi ndhisiki kanthi maksimal, amarga yen sebaliknya, sampeyan bakal kelangan lan masarakat bakal nyusup sampeyan. Sing paling apik yaiku interaksi karo kabeh, kalebu penggemar, kang cenderung kanggo kasurung yen sampeyan muter apik, nalika yen ora, padha bakal singsot sampeyan.

Rugby: Hardrunner
Rugby: Hardrunner
Pangembang: Tangram3D
Price: free

Gulung cepet Kick Rugby Kickoff

Flick Kick Rugby Kickoff

Simulator ing ngendi sampeyan bakal tansah sesambungan, ngrampungake tembakan, mbukak swiwi lan nulungi yen sampeyan bisa nyekel sampeyan. Flick Kick Rugby Kickoff minangka kiriman sing nyenengake, iku uga menehi pilihan kanggo olahraga, ing ngono sampeyan pengin Pick munggah jangkah lan nggawe nembak.

Rating kanggo Flick Kick Rugby Kickoff yaiku 4,1 saka 5 bintang, punika pangiriman sing mesthi bakal worth nyoba lan ndhuwur kabeh muter iku. Luwih saka siji yuta download lan saiki durung nampa nganyari maneh wiwit taun 2020, sanajan pangembang janji bakal nindakake iki.

Gulung cepet Kick Rugby Kickoff
Gulung cepet Kick Rugby Kickoff
Pangembang: PIKPOK
Price: free

Kepala Rugby

Kepala Rugby

Tantangan bangsa paling misuwur ing donya lan saingan ing game fun ing ngendi sampeyan ora kudu mlayu, mung mencet bal lan nyoba kanggo liwat mungsuh. Secara grafis, Head Rugby dudu sing paling apik kanggo Android, nanging cukup apik kanggo main nglawan kanca utawa wong liya kanthi online.

Nduwe rong mode game, sing pertama yaiku nantang pesaing sampeyan, dene sing liyane dadi legenda jagad, mula sampeyan kudu dadi sing pertama. Ing wayahe iku ora paling diundhuh, nanging komentar positif, kang ndadekake iku tuwuh ing skor.

Kepala Rugby
Kepala Rugby
Pangembang: bolongan Interaktif
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.