Game paling apik sing kasedhiya tanpa Wi-Fi kanggo Android

Ana kalane sampeyan pengin main game ing ponsel, nalika ngenteni, utawa nalika nganggur, nanging kita ana ing papan tanpa jangkoan, ing sawetara papan sing adoh utawa mung kita ora kasedhiya data seluler… Lan saiki iku?

Kita nampilake dhaptar game sing ora butuh sambungan Wi-Fi utawa data supaya bisa nglampahi wektu sing nyenengake kanggo main.

Subway Surfers Mexico

Paselancar sepur
Paselancar sepur
Pangembang: Game SYBO
Price: free

Paselancar sepur

Tujuane game yaiku nglumpukake dhuwit recehan lan hadiah liyane, nalika sampeyan balapan ing jagad video game platform. Sepur lan alangan liyane kudu dicegah kanthi langsung mlumpat (nggeser), mlengkung skating (mudhun), lan gerakan lateral (geser ngiwa utawa nengen). Saka wektu ke wektu, karakter kasebut pindhah ing hoverboard utawa skate sing beda-beda sing munggah ing trek sepur lan uga ing sadawane kabel udara. Kanggo entuk hadiah saka misi khusus tugas tartamtu tartamtu kudu ditindakake. Game kasebut rampung nalika surfer kejiret penjaga utawa langsung tabrakan karo macem-macem alangan.

Artikel sing gegandhengan:
10 game paling dhuwur sing kasedhiya kanggo TV Chromecast

Menehi warna, lan macem-macem karakter minangka Jake, Tricky lan Fresh, sing kudu uwal saka Inspektur gremengan lan asune.

Monument Valley 2

Monument Valley 2
Monument Valley 2
Pangembang: ustwo games
Price: € 5,49

Monument Valley 2

Aku seneng versi pertama game iki sing dikembangake dening Dolanan Ustwo, kanggo tema yaiku Teka-teki 3d, lan tampilan minimalis, dihias kanthi tliti karo rincian grafis sing luar biasa, lan saiki kanthi bagean kaping loro iki, kita kudu nuntun ibu lan putrine nalika lelungan liwat arsitektur sekti sing bisa nemokake dalan sing apik tenan lan mokal teka-teki nalika mbukak rahasia Geometri Suci. Monument Valley 2 yaiku judhul sing dikembangake dening ustwo kanggo piranti iOS y Android. Wis mbayar, nanging regane larang kanggo sing disenengi game puzzle.

Cara Bisu Mati 2

Cara Bisu Mati 2

Urutan game hit kanthi jeneng sing padha. Iki minangka salah sawijining game sing paling gawe ketagihan kanggo seluler sing ana. Ing game delusional iki, kita kudu mesthekake Keamanan karakter cilik lucu kanthi bentuk sing beda. Sampeyan kudu nggatekake lan panca ngrasakake, supaya kanthi cara iki tetep urip lan bisa maju ngulandara. Kita bisa nyorot banget operasi offline. Pangembangan gamelsisihane Sepur Metro.

Tutup Geni

Panutup Geni: Schießspiele
Panutup Geni: Schießspiele

Tutup Geni

Saiki kita pindhah menyang salah siji saka game shooting, tanpa prelu sambungan bisa diputer, luwih apik peringkat lan akeh pilihan sing bisa dienggo kanthi narik pemicu tanpa mandheg!

Dikembangake dening Game Genera, ing game aksi iki, kita duwe sawetara mode sing misuwur yaiku modo Sniper FPS Ireng Ops. Ing kene sampeyan kudu ngalahake kabeh mungsuh, nanging ora bisa nglawan wektu, sampeyan kudu nindakake sadurunge entek wektu, ngencengi tujuane lan kanggo saben tujuan sing bisa ditindakake, sampeyan bakal bisa entuk sawetara detik supaya bisa ngrampungake kabeh . Kalebu a mode zombie ing sampeyan kudu mateni kabeh wong lan bisa slamet saka korban jiwa, yen sampeyan pengin slamet, tarik pemicu! Pilihan liyane sing kasedhiya kanggo game penembake iki bakal nyoba refleks lan katrampilan ops khusus, misi sampeyan: slamet ing game njupuk adiktif iki 3D.

Game Dinosaur Chrome

Dino t-rex
Dino t-rex
Pangembang: NataliLo
Price: free

Sapa sing ora ngerti sing terkenal game dinosaurus tanpa internet? Sing kasedhiya ing browser Chrome yen ora ana sambungan jaringan. Lan mung kanthi pencet bar ruang, dinosaurus, khususe un T-Rex, bakal miwiti balapan kanggo nuduhake kecepatane lan gampang supaya bisa ngatasi alangan ing game video iki saka Google offline, lan suwe saya suwe balapan, luwih akeh poin sing bakal diklumpukake.

T-Rex

Sukses banget nganti tekan Play Store kanthi tangan Pegi 3, ora prelu nggunakake data utawa wifi, kita bisa kontr

mambu T-Rex sing lucu iki yen kesederhanaan ing grafis lan tema bakal nggawe sampeyan seneng. Meh ora nganggo ruangan, amarga bobote 3,5Mb lan ora ana pariwara apa wae.

Pulo Kutha 5 - Game Tycoon Bangunan Offline Sim

City Island 5

Sampeyan seneng mbangun lan dadi walikota kutha sampeyan dhewe? Dadi, ing kene sampeyan duwe game iki, sing bakal diwiwiti karo kutha cilik sing bisa nyebabake pangembangan kutha metropolitan gedhe!

Artikel sing gegandhengan:
Game bangunan kutha paling apik kanggo Android

"City Island 5 - Game Tycoon Bangunan Offline Sim Game "Punika a game bangunan kutha Masyarakat Sparkling, sampeyan kudu ngirim pesawat kanggo ngerti jagad lan bisa mbukak kunci anyar pulo, kanggo mbangun kutha liyane lan ketemu pemain liyane. Ing jagad konstruksi iki sampeyan bakal bisa nggedhekake wilayah anyar menyang pulau-pulau anyar, kabeh beda-beda kanggo nggayuh tujuan lan mbangun kutha kaya sing dikarepake lan dikarepake. Kanggo game iki sampeyan bisa main online uga offline, tegese tanpa data. Sampeyan bisa mbangun kutha dhewe tanpa Internet utawa yen ora ana sambungan WiFi.

Minangka katrangan sampeyan, sampeyan bisa pindhah saka kutha, menyang kutha, lan uga menyang metropolis.

Ninja dash mlayu

Ninja dush mlayu

Sushi ninja wis dicolong lan sampeyan kudu nemokake! Misi sampeyan yaiku mbalekake kanthi nglawan dhemit, bos epik lan monster ing babagan iki juego arcade mlayu, mlumpat lan nyerang. Langsung mungsuhmu, latih pejuang shinobi sampeyan ing Dojo Sensei lan dadi Ronin sing ora bisa dibendung.

Ninja Dash minangka game kanthi tema "Mbukak lan Langsung" nganggo grafis anime sing sampeyan kudu pencet ing layar kanggo mateni mungsuh nalika sampeyan nylametake nyawane.

Sampeyan kudu ngalahake kabeh jinis mungsuh (dhemit, setan lan bos epik) ing game iki sampeyan bisa mbukak kunci karakter anyar lan upgrade gaman sampeyan supaya level luwih gampang.

Keanekaragaman karakter bakal ngidini sampeyan milih sawetara ninja (Senji, Shiro, Tetsu, Kira, Bonzu, Hana, Akane ...) kabeh duwe senjata lan serangan sing beda (Katana, tongkat, shuriken, lsp). Rantai kuat combos, kumpul koin lan permata kanggo nganyari ninin ronin sampeyan. Sampeyan bisa seneng wolung skenario kanthi level epik.

Dhampar Offline

Dhampar Offline
Dhampar Offline
Pangembang: Game Skizze
Price: free

Menu Game of Thrones

Game disetel ing seri HBO sing misuwur, ing endi kita kudu mbela tembok, sing wis rusak lan kita kudu njaluk surat kanggo nggayuh tujuan kita: Supaya menang saka perang, ing walkers putih Akeh lan macem-macem jinis, njupuk pedhang lan siyap kanggo gelut. Mbelo tahta sampeyan saka wong-wong sing nyoba njupuk saka sampeyan lan dadi Raja kabeh, ing telung puluh level sing nyenengake sing bakal nyenengake para penggemar seri mitos sing akeh pengikut.

ZENONIA® 5

Zenonia 5: Roda Takdir dening Gamevil USA Inc.

Pilih jinis pahlawan sing paling disenengi Berserker, Mekanik, Mage lan Paladin. Game iki ngetutake dhasar game main peran: ngatur senjata, tingkatake lan nglengkapi karakter sampeyan kanthi gran arsenl senjata lan kabisan. Sanajan kabeh, pertempuran kasebut cepet lan dinamis, akeh mungsuh sing kudu dirusak supaya ora bisa liwat, kabeh kedadeyan misterius Bèntèng Dewa sing bakal ditemokake, lan kita kudu ngadhepi mungsuh sing bakal katon.

1945 Force online

1945 Angkatan Udara: Flugzeugspiel
1945 Angkatan Udara: Flugzeugspiel

1945 arcade shooting

Game sing wis dawa lan klasik sing menang ing taun 90an, ing platform kaya Spectrum, Amstrad… Irah-irahan kaya taun 1941, 1942, 1943, 1944… minangka pelaku mbuwang jam ing ngarep pesawat tempur pilot.

Saiki wis rampung kanthi sampurna kanggo smartphone. Angkatan Udara 1945, game sederhana sing bakal menehi hiburan pirang-pirang jam, kanthi tema sederhana; sing kelingan jaman biyen ing jagad game video.

Angkatan Udara 1945 minangka karya seni sing digawe maneh.

Kalebu 16 model misuwur saka Pesawat tempur Perang Dunia II kanggo para pecinta jagad militer. Kasedhiya kanggo kabeh jinis piranti, wiwit telpon sing gampang banget nganti tablet.

Legenda Quest Arcane - RPG Offline

Arcane Quest Legenda Offline
Arcane Quest Legenda Offline

Nggoleki Arcane

Kita ngadhepi a dolanan video kanthi main peran dikempalken kanthi tumindak sing apik lan gelut liar. Kita bakal bisa ngatur karakter, milih bentuk pertempuran, nambah katrampilan, level munggah, lan gelut perang getih karo akeh monster, mungsuh lan makhluk metu saka jagad ngisor. Tampilan visual game iki berkualitas tinggi, kita bisa nikmati grafis 3D sing apik tenan, kabeh dimeriahkan karo musik sing apik lan kontrol sing gampang kanggo diputer. Sampeyan ngerti, njupuk gaman sampeyan lan aja ninggalake boneka tanpa sirah.

Gubernur Poker 2 - GAME POKER OFFLINE

Poker

Kita ora bakal gagal nyakup dhaptar game iki, tanpa mbutuhake internet, salah sawijining modalitas kertu, luwih cetha Poker, game kertu sing bakal nglipur jam sing paling mboseni.

Dumunung ing Kulon lawas, lan kanthi tampilan sing lucu banget, sampeyan bakal bisa nuduhake manawa sampeyan gambler kanthi volume lan bali. Sampeyan kudu ngalahake kabeh cowboys ing Texas sing wani ngadhepi sampeyan, dheweke duwe sandhangan tangan Lan coba nyoba game iki, ing mode poker Texas Holdem, lan ngalahake luwih saka 80 pemain sing nantang ing luwih saka 25 kamar kertu sing narik kawigaten lan 19 skenario sing beda. Gawe "Kabeh mlebu" banjur golek dhuwit.

Shadow Fight 3

Shadow Fight 3 - Kampfspiel 3D
Shadow Fight 3 - Kampfspiel 3D
Pangembang: NEKKI
Price: free

Shadow Fight 3

Lebokake dhewe ing jagad bayangan, bakal ana pangowahan sing ora bakal disenengi kabeh wong. Temokake rahasia paling peteng lan dadi prajurit paling hebat sing wis katon ing jagad iki. Ing game gelut RPG iki, sampeyan bakal melu pahlawan sing nasibe ora ditulis. Sampeyan kudu milih antarane telung gaya gelut sing beda, eksprimen, lan gabungake peralatan sampeyan, sampeyan kudu sinau gerakan anyar lan njelajah jagad sing kebak petualangan. Sapa sing ujar yen sampeyan ora bisa nikmati gelut ing jagad iki Budaya Jepang kanthi grafis 3D sing apik banget.

Pitakon lan wangsulan. Game gratis

Quiz: Spiele Ohne Internet
Quiz: Spiele Ohne Internet
Pangembang: Kraken Angry
Price: free
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot
  • Quiz: Spiele Ohne Internet Screenshot

Kita ora bisa nyegah, nanging ora kalebu game tanya jawab ing dhaptar iki. Nyoba ilmu kita, lan sinau kasunyatan sing kepengin weruh sampeyan mesthi bakal seneng. Sapa sing ora ngelingi game Papan Trivial sing misuwur? Saiki kanthi smartphone sampeyan duwe kamungkinan kanggo muter, dhewe utawa karo kanca-kanca, hiburan sing nyenengake kanthi akeh pertanyaan, lan macem-macem kategori kayata ilmu pengetahuan, sejarah, ibukutha, olahraga, mobil lan liya-liyane. Tampilake sapa sing paling pinter!

MAGIC: Offline RPG Pilih game petualangan sampeyan dhewe

Yen sampeyan pengin ngulandara dhewe, iki game sampeyan.

Ing kene sampeyan kudu milih lakumu dhewe lan nggayuh sukses. Kanthi petualangan grafis iki disetel ing donya sihir, ksatria, orc lan makhluk mitos liyane sing bakal sampeyan gunakake enem mode crita sing beda, saben dalan beda tujuane. Main kanthi cerdas lan sampeyan bakal sukses. Yen sampeyan duwe, sampeyan duwe macem-macem game mini, ing endi sampeyan kudu nggawe keputusan saben liyane, sesambungan karo karakter gaib, lan amarga sampeyan wis ngerti sampeyan bisa main tanpa data utawa Wi-Fi. Petualangan game nambah nalika ngliwati episode anyar. Mitos lan sejarah bisa digandhengake ing game iki, elinga yen njupuk keputusan kanthi becik lan cara maju, amarga sukses utawa kegagalan sampeyan bakal gumantung.

Luwe Shark Evolution

Luwe Shark Evolution
Luwe Shark Evolution

Shark

Apa sampeyan pengin mlebu ing kulit hiu sing luwe lan ngrusak kabeh sing ana ing banyu? Sampeyan kudu slamet anggere sampeyan bisa kanthi cara mangan kabeh sing ana ing dalan. Sampeyan bakal bisa njelajah dasar laut lan mlumpat ing sawetara wilayah segara, berkembang hiu kaya hiu putih lan megalodon. Opo maneh sampeyan bisa tuku aksesoris kalebu sinar laser, jetpacks lan topi ndhuwur sing bakal nambah kacepetan, ngrusak, lan nyokot! Yen bayi hiu ngliwati dalan sampeyan, aja ragu-ragu ngrekrut dheweke amarga bakal mbantu sampeyan ngombe sekolah iwak utawa kabeh sing ana gandhengane.

Aja ragu-ragu lan sampeyan wis ngerti: nyelehake untu menyang misi sing nantang sing nunggu sampeyan ing sisih ngisor segara.

Balap Sepeda Gratis: Game Balap Sepeda Motor

Lomba Bike: Rennspiele
Lomba Bike: Rennspiele
Pangembang: Game Gratis Top.
Price: free

Balapan Sepeda

Sugeng rawuh ing salah sawijining game balap motor ing endi gravitasi lan inersia minangka paraga utama.

Yen sampeyan nggoleki game balap, lan motor sing nglipur lan gawe ketagihan iki sampeyan. Ing kene sampeyan kudu nduduhake katrampilan, amarga ora mung teka dhisik utawa ngrusak jam kanthi nggawe wektu rekaman. Sampeyan bakal seneng skenario 2D lan sirkuit sing edan tenan sampeyan bakal nemoni alangan sing ora bisa dipikirake. Sampeyan kudu mlumpat lan nyoba aksi sing mokal. Ngontrol smartphone lan kontrol yen sampeyan ora pengin pilot teka ing lemah lan game rampung.

Nduwe mode game lan turnamen anyar, kanggo nambah katrampilan aja lali olahraga ing mode individu lan dadi juara balapan. Dijamin nyenengake kanthi kontrol sing gampang lan intuisi.

Artikel sing gegandhengan:
10 game bal-balan tanpa prelu Wi-Fi

Real Racing 3

Real Racing 3
Real Racing 3
Pangembang: KARTU ELEKTRONIK
Price: free

Real Racing 3

Real Racing 3 minangka game balap sing kebak mobil kualitas nyata, trek, tantangan lan grafis kanggo penyayang jinis game iki. Iki minangka kelanjutan saka franchise terkenal ing piranti seluler, sing duwe pandhuan visual anyar sing ora ana sing preduli.

Sampeyan bakal bisa nggunakake sirkuit anyar sing nyakup sawetara Formula 1, kothak wiwitan nganti 22 posisi lan luwih saka 45 model mobil, sing bisa dipilih Porsche, Lamborghini, Dodge, Bugatti utawa Audaku Real Racing 3 duwe luwih saka 900 macem-macem acara supaya sampeyan melu, kalebu Juara, Playoff, Tantangan Tahanan, lan Kompetisi. Lan kaya game apa wae uyah, sampeyan kudu ngrampungake bagean-bagean saka mobil, supaya bisa bersaing ing level paling dhuwur.

Ora ana sing bakal nglalekake ing game iki, intelijen buatane bakal nggawe kamenangan angel banget kanggo sampeyan, grafis bakal nggawe sampeyan ora kabuka, lan sampeyan bakal bisa milih jinis kontrol kanggo pilot mobil sampeyan. Tanpa mangu-mangu, game sing ora bisa dilalekake ing koleksi.

Stickman Ghost 2: Galaxy Wars - RPG Shadow Action

Stickman Ghost 2: Game Ninja
Stickman Ghost 2: Game Ninja
Pangembang: Unimob
Price: free

Poster Stickman Ghost 2

Stickman Ghost 2 Galaxy Wars minangka versi anyar Stickman Ghost, nanging wektu iki karaktere gelut a perang intergalaktik.

Sampeyan bakal bisa lelungan ing macem-macem planet galaksi ing endi sampeyan kudu nglawan akeh mungsuh. Kanggo sampeyan, sampeyan duwe tinju lan tendhangan dhewe, katana lan senjata api. Pateni kabeh makhluk ala.

Sampeyan kudu cepet banget lan trampil amarga makhluk kasebut nyerang klompok lan ora welas asih. Yen sampeyan bisa mateni kabeh, sampeyan bakal mbukak tahap sabanjure. Y kanggo saben kamenangan sing digayuh sampeyan bakal entuk hadiah kanthi koin, sing bakal ngidini sampeyan mbukak kunci senjata liyane kanggo digunakake ing perang ing ngisor iki.

Yen sampeyan seneng Stickman Ghost: Ninja Warrior, download versi anyar saiki lan rasakake seneng-seneng nalika ditawakake.

badland

badland
badland
Pangembang: HypeHype Inc.
Price: free

Badland

Ketagihan lan narik ati game petualangan ing endi sampeyan kudu ngontrol bal wulu cilik utawa kewan alas liwat mubeng lan peteng. Sampeyan kudu nuntun dheweke liwat macem-macem platform ana ing alas sing kebak wit-witan, kembang lan makhluk aneh, lan diurutake alangan lan jebakan. Temokake prastawa apa sing wis kedadeyan lan temokake misteri sing ana ing game sing digawe kanthi apik iki, sanajan skenario bisa dingerteni.

Sampeyan bisa gawe lan edit level sampeyan dhewe, utawa nikmati luwih saka 100 skenario Frogmind, pangembang game iki, wis ngrancang kanggo sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.