Game tenis paling apik kanggo Android

Game Tenis Android

Telpon wis dadi piranti kanggo nindakake tugas apa wae, kalebu bisa muter judhul kanthi tingkat grafis sing apik banget. Antarane wong-wong mau, genre sing mrentah yaiku olahraga, ing ngendi tenis wis ngatur kanggo nangkep pamirsa gedhe lan cukup penting.

Kita saiki sampeyan game tenis paling apik kanggo Android, kalebu sawetara ngendi sampeyan kudu dadi pelatih lintang mangsa lan njaluk wong kanggo mimpin ing ndhuwur. Sampeyan kudu duwe telpon level entry supaya bisa muter saben lan versi Android sing luwih dhuwur tinimbang 4.

Clash tenis
Artikel sing gegandhengan:
Trik Clash Tenis kanggo menang kabeh pertandingan

Tenis Clash: Game PvP

Tenis Clash game pvp

Dina iki minangka salah sawijining game tenis paling apik kanggo Android, kanggo grafis lan gameplay sing ditawakake, sing cukup akeh. Tennis Clash: Game PvP wis ngluwihi 50 yuta download, akeh sing nganggep yen kita lagi nangani salah sawijining simulator sing paling penting kanggo sistem iki.

Grafis ana ing 3D, kontrol intuisi, layar tutul cukup kanggo kita bisa mbukak saka sisih menyang sisih lan mencet karo salah siji tombol kasedhiya. Iku janjinipun pengalaman gedhe nalika muter, saliyane iku biasane dianyari asring, supaya kita madhep judhul paling anyar.

Sampeyan duwe kamungkinan kanggo milih tenis, salah siji lanang utawa wadon lan miwiti entuk TCTerms, soko sampeyan kudu nindakake ing saindhenging game. Saben pemain duwe kekuwatan utawa balapan sing luwih dhuwur, pilih salah siji lan dadi raja ing trek kasebut. Wis cathetan 4,2.

Tenis Clash: Online-Spiel
Tenis Clash: Online-Spiel

Manajer Tenis TOP SEED 2022

Kacepetan Ndhuwur

Dheweke dadi pemain tenis paling apik ing kompetisi ing salah sawijining gelar sing mboko sithik bisa entuk papan ing Play Store. TOP SEED bakal menehi pilihan kanggo mimpin lan ngatur karir pemain tenis enom banget luwe, kanggo iki sampeyan duwe strategi dhewe ing pertandhingan.

Manajer Tenis TOP SEED 2022 bakal mbukak katrampilan anyar kanggo sampeyan kanggo mbukak kunci, muter ing kabeh turnamen kasedhiya, nolak yen sampeyan pengin melu ing sawetara amarga kesel. Iki minangka salah sawijining judhul sing kaget banget kanggo kabeh manajemen sing diwenehake marang wong liya.

Wangsulan: Bab ingkang kapisan kanggo olahraga hard saindhenging orane tumrap sekolah beda, mangkono nambah aspèk tartamtu saka mencet raket, nambah kacepetan lan liyane. TOP SEED entuk rating 4-bintang saka limang bisa lan luwih saka 1 yuta download.

Manajer Tenis TOP SEED 2022
Manajer Tenis TOP SEED 2022
Pangembang: gaminho
Price: free

Manajer Tenis Mobile

Manajer Tenis Mobile

Dadi pelatih tenis paling apik ing sejarah, Kanggo iki sampeyan duwe sawetara pemain tenis kanggo nglatih supaya bisa dadi nomer 1. Sampeyan kudu nggawe akademi, ing ngendi wong enom bakal teka sing bakal diwulang saka pangkalan, njaluk wong-wong sing mulai berkembang lan lintang-lintang kanthi liwat. saka mangsa.

Sampeyan duwe kemungkinan nglatih saben wong, kanthi kelas intensif, ing antarane sampeyan nuduhake aspek paling apik minangka pelatih. Sampeyan bisa ndeleng pertandhingan pemain tenis sampeyan, kang kanggo pindhah polishing gagal, nanging seneng kabeh sukses padha duwe.

Kemungkinan liyane yaiku kanggo ngukur dhewe marang pelatih liyane, sampeyan bakal nindakake liwat tantangan, kabeh bakal online lan mbutuhake Internet. Rating rata-rata kanggo judhul iki yaiku 4,2 saka 5 bintang lan duwe luwih saka 500.000 download. Iki minangka salah sawijining judhul manajer paling apik kanggo kabeh pilihan.

Manajer Tenis TOP SEED 2022
Manajer Tenis TOP SEED 2022
Pangembang: gaminho
Price: free

Tenis tancep

Tenis tancep

Iki njanjeni realisme game sing apik, sing njanjeni gampang banget, nanging angel dikuasai, amarga iki paling apik kanggo ngaturake wektu sing apik. Stick Tennis minangka salah sawijining video game sing saya suwe saya apik, ing antarane yaiku mesin.

Muter ing suket, lempung, lapangan keras lan sing penting liyane, turnamen kasebut angel, mula sampeyan kudu milih salah sawijining pemain tenis lan pindhah langkah demi langkah. Tenis Stick bakal ngidini sampeyan mbukak kunci ekstra, kalebu pemain tenis anyar, trek lan akeh liyane iku, dadi pilihan menarik saka judhul.

Akeh media ndeleng minangka judhul penting, uga entuk rating 4,2 lintang saka limang bisa lan tekan 10 yuta download. Tenis Stick terus dianyari, sing pungkasan wiwit wulan Mei taun iki lan sawetara kewan omo wis didandani, uga ditambahake karakter anyar.

Tenis tancep
Tenis tancep
Pangembang: Stick Sports Ltd
Price: free

Tennis Tutul

Tennis Tutul

Ora kabeh bakal dadi tenis ing satin, game sing nyenengake uga kasedhiya minangka Tenis Meja Tutul, judhul sing free for everyone. Video game iki dadi pilihan yen sampeyan seneng tenis meja, saingan karo komputer utawa wong liya kanthi online.

Grafis penting sanajan sampeyan mung ndeleng meja, sampeyan bisa nggunakake raket kanthi cepet kanthi nutul ing layar lan ngalahake saingan sampeyan. Wis tabel klasifikasi kang kanggo posisi dheweSampeyan uga bakal nindakake kanthi saingan karo wong liya ing donya.

Tenis Meja Tutul tekan 10 yuta download, Iki uga wis munggah posisi sawise diselehake kanthi apik ing Play Store. Nduwe multiplier sing bisa ngobrol karo wong, kanthi chatting lan audio, supaya bisa komunikasi karo saingan sampeyan.

Tennis Tutul
Tennis Tutul
Pangembang: Yakut
Price: free

Main Tenis

Main Tenis

Main tenis kaya sampeyan lagi ing lapanganKanggo nindakake iki, gunakake raket sing paling apik lan wiwiti tekan saben bal sajrone tekan tujuane. Sampeyan bisa nggunakake nembak sisih, finishers cedhak-unstoppable, lan mbukak saka sudhut kanggo sudhut nyekel saben wong supaya menang.

Sampeyan mung bakal weruh racket, sampeyan bakal muter ing pengadilan mawarni-warni, ngendi sampeyan bisa ndeleng suket, tanah Gamelan lan liyane, iku uga salah siji saka game sing worth nyoba. Play Tennis wis liwat macem-macem orane tumrap sekolah nganti dadi video game penting. Play Tennis tekan 4 lintang lan ngluwihi 10 yuta download. Judhul wis entuk review apik banget sajrone diluncurake.

Main Tenis
Main Tenis
Pangembang: Clapfoot Inc.
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.