Game zombie paling apik kanggo Android

nir

Apa sampeyan nemoni kerja keras? Apa ujian Universitas nggawe sampeyan kesel? Apa tim favorit sampeyan kalah? Yen sampeyan pengin ngeculake lan ngeculake ketegangan, sing paling apik sing bisa dipikirake yaiku njupuk smartphone lan mateni sawetara nir.

Aja nganti urip utawa mati, mula ayo ndeleng opsi sing ana, lan game apa sing bisa didownload kanggo nggunakake wektu nir kanggo nir. Utawa malah, terkadhang, dadi salah sawijine lan ngombe otak manungsa sing subur lan sugih ing kahanan sing sampurna.

TRIGGER MATI 2 - Shooter Survival Zombi

Mati pemicu 2: Zombie Spiele
Mati pemicu 2: Zombie Spiele

Ayo dadi miwiti karo cicilan kapindho Dead Trigger, ing endi virus agawe nyebar ing saindenging jagad, nyebabake mutasi manungsa lan ngancam spesies iki bakal punah. Saiki, sing slamet saka wabah iki gabung karo resistensi global kanggo nglawan infeksi mematikan sing ora bisa dicegah iki ... Siapke serangan! Wayahe mulai berjuang kanggo slamet ing perkara iki game penembake wong pisanan sing bakal narik napas sampeyan!

Artikel sing gegandhengan:
Game motret paling apik kanggo Android

Sampeyan bisa ngapikake gaman, nylametake manungsa sing isih sehat, lan malah dhokter ing kamar bisa nambani sampeyan ...  Soundtrack, lan efek swara bakal nggawe sampeyan yakin yen ana ing game kasebut, amarga wis dijlentrehake kanthi sukses, lan sampeyan bakal bisa nggarap game kanthi lengkap.

UNKILLED - Game Shooting Zombie FPS

UNKILLED - Zombie Schießspiele
UNKILLED - Zombie Schießspiele

Madfinger Games menehi judhul liyane kanggo ngilangi nir tanpa mandheg. Protagonis kita Joe, a anggota unit anti-zombie WOLFPACK, sampeyan kudu perang ing pembunuhan zombie iki sing ana ing New York City. Tujuan sampeyan, kanthi jelas, yaiku mungkasi ancaman zombie sadurunge nyebar lan ngilangi kabeh urip sing misuwur ing planet iki.

Kita duwe luwih saka telung atus misi, lan kita duwe macem-macem jinis senjata lan tembak otomatis kanggo tujuan kita. Kabeh ing grafis sing sukses banget lan peduli sing bakal nggawe kita seneng ngulandara.

Ora dipateni

Tsunami Zombie

Tsunami Zombie
Tsunami Zombie
Pangembang: Mobigame SARL
Price: free

Saiki kita nganggo judhul «entheng» luwih akeh. Tsunami nir sing kudu kita lakoni duwe misi ngatasi otak sing ditemokake ing dalan.

Perusahaan Mobigame SARL ngidini kita nyerang kutha kanthi gerombolan nir. Ganti pejalan kaki sing tenang dadi zombie lan jadikan gerombolan paling gedhe. Mangan kanca lan nantang lomba edan adhedhasar ngrusak kabeh sing ditemokake ing dalan. Sampeyan miwiti dhewe, nanging ing karier sing luwe, sampeyan bisa nyelehake ing otak sing sehat, sing bakal melu sampeyan, lan bakal nggawa sampeyan supaya sampeyan ora bisa ninggalake sing sehat.

Tsunami Zombie yaiku 'balapan mlayu telas'sing ora beda karo sebilangan gedhe judhul ing genre iki, nggawa sing anyar. Aja ngontrol karakter siji, sampeyan kudu nuntun ombak nir sing bisa tuwuh nalika lagi cokotan wong.

Sajrone wisata, saliyane wong sing ngeculake sing bakal dadi target sing gampang, kita bakal mlebu kendharaan kanthi macem-macem jinis (mobil, bus ...) lan alangan liyane, amarga kita butuh sawetara zombie yen pengin kanggo njupuk wong-wong mau ndhisiki.

Tsunami Zombie wis bangga ngluwihi 200 yuta pemain ing saindenging jagad.

Tsunami Zombie

Tanduran vs Zombi ™ 2

Tanduran vs Zombi ™ 2
Tanduran vs Zombi ™ 2
Pangembang: KARTU ELEKTRONIK
Price: free

Cicilan kaping pindho saka game iki, sing asale saka tangan Seni Elektronik,  Ing gaya menara pertahanan, kita bisa ujar manawa iku salah siji sing paling misuwur ing saindenging jagad. Nglumpukake tentara tetanduran sing kuat, ngisi nutrisi lan golek rencana utama kanggo nglindhungi otak sampeyan.

Kumpulake tanduran sing disenengi, kayata Sunflower lan Peashooteruga atusan karakter tanduran kalebu laser Guayalava lan Bean sing kreatif lan berkembang. Perang nglawan macem-macem zombie ing saben pojok, kayata Zombie Powered lan Zombie Duyung Cilik. Sampeyan malah kudu nglindhungi otak saka Ayam Zombi sing akeh banget!

Pilih pemain saka saindenging jagad lan deleng sapa sing bisa entuk paling akeh poin saben level. Pilih tanduran sampeyan dhewe lan main kanggo menang, entuk luwih akeh poin adhedhasar kekuwatan tim lan jumlah zombie sing dikalahake. Ngalahake skor mungsuh kanggo entuk mahkota kanggo mbantu munggah level ing papan liga.

Zombie Frontier 3: Sniper Shooter

Zombie Frontier 3: FPS Shooter
Zombie Frontier 3: FPS Shooter
Pangembang: Game FT
Price: free
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter
  • Zombie Frontier 3: Screenshot FPS Shooter

Kita ngadhepi epidemi liyane sing digawe manungsa. Amarga investigasi virus mutant sing mbebayani, para ilmuwan nyebabake kiamat zombie nalika nggoleki vaksin... Saiki sampeyan isih slamet sing kudu mateni gerombolan para mayit iki. Sampeyan kudu ngliwati gerombolan mutan lan mateni. Sampeyan bakal nggunakake senjata, kanthi luwih saka telung puluh jinis senjata ing game iki, sampeyan bisa nggunakake saka MP5, AK47, Desert Eagle, FN SCAR, HK 416, utawa nggunakake granat utawa mbledhosake bom nglawan invasi zombie ... shotgun lan bedhil senapan, sampeyan ora bakal duwe cukup senjata utawa amunisi kanggo perang lapangan iki! Tujuan kanthi apik, lan mungkasi ancaman kasebut.

Yen sampeyan seneng game strategi, sampeyan uga pengin:

Artikel sing gegandhengan:
Game strategi militer paling apik kanggo Android

Zombie Diary 2: Evolution

Zombi Diary
Zombi Diary
Pangembang: Gunung Singa
Price: free
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie
  • Screenshot Diary Zombie

Yen Zombie Diary minangka game sing nyenengake, mula sampeyan kudu mateni kabeh zombie sing ditemokake, uga ing bagean nomer loro iki. Nanging Saiki sampeyan bakal duwe luwih akeh gaman, luwih akeh zombie sing bakal diilangi, lan luwih nyenengake. Katoné kaya kartun, lan grafis loro-dimensi, narik banget lan meh ketagihan nalika main.

Misi utama sampeyan supaya bisa slamet saka pirang-pirang zombie sing bakal ditemokake lan kudu mateni wong akeh sing bisa, sampeyan uga kudu nylametake slamet sing ditemokake ing dalan. Sampeyan bakal bisa nggunakake nganti 30 senjata beda lan akeh zombie sing bisa diilangi.
Yen sampeyan seneng game zombie lan pengin duwe game anyar ing ponsel, Zombi Diary iku alternatif sing apik.

Buku harian Zombie 2

Game Gun: Zombi - TARGET MATI

TARGET mati: Zombie Spiele
TARGET mati: Zombie Spiele

Kanthi jeneng sing ora akurat iki, kita duwe game sing kualitas apik, didhukung dening pendapat pangguna lan rating 4,6-bintang. Perusahaan VNG Game Studios nggawe kita dadi perang dunia kaping telu, ing endi mungsuhmu wis tiwas, nanging ing taun 2040 ana virus anyar sing bisa ngrusak kabeh umat manungsa ...

Kita duwe grafis 3D sing apik banget kanthi visual lan setelan swara sing bisa ngenalake pamuter menyang swasana apokaliptik. Interaksi karo lingkungan kanggo entuk obyek sing ngidini kita nerusake urip uga luar biasa. Lan pungkasane sawetara mode keren kaya "Mode Hunter", ing endi kita bisa nggunakake macem-macem gaman lan mlebu rangking donya supaya bisa nuduhake asil karo pangguna saka macem-macem wilayah ing planet iki.

Target Mati

Last Hope Sniper - Zombie War: Shooting Games FPS

Terus karo tema kasebut, kita kudu nylametake jagad iki saka gerombolan nir sing nyerang planet iki, kanthi tanpa kendhat. Nanging saiki Kita nyelehake sepatu sniper, golek papan sing aman, nggunakake kamuflase supaya ora bisa ditemokake, lan njupuk.

Kanthi grafis sing apik, lan detail sing rinci, kita bakal bisa ndeleng kepiye mungsuh bisa mbledhos, utawa mabur menyang kendaraan utawa omah, amarga jeblugan sing bisa dijupuk nganggo kontainer, tank bensin, lsp. Nglumpukake macem-macem gaman lan kertu kanggo nambah katrampilan lan gaman, sampeyan uga bisa entuk peluncur roket sing ora bakal nate ...

Penasaran game iki yaiku sampeyan bakal bisa ndeleng lintasan proyektil lan ngerteni pengaruhe zombie, pungkasane dipateni, kanthi efek «Kill shot camera».

Sniper pangarep-arep pungkasan

Santa vs. Zombie 2

Santa vs. Zombie 2
Santa vs. Zombie 2
Pangembang: Dolanan amfibi
Price: free

Nggunakake pendekatan Natal, ora ana sing luwih becik tinimbang nyelehake sepatu Santa Claus lan nyebar pati lan karusakan ing saindenging jagad sing dirusak dening nir. Menehi nembak tanpa henti, lan mudhunake wong lanang nakal sing ana ing dhaptar ireng.

Sampeyan kudu nyiyapake wit Natal, nanging dekorasi iki minangka potongan pejalan kaki sing wis mati, sing tumindak ala banget taun iki, Sampeyan ora bakal ngambung sapa wae ing sangisore mistletoe, uga ora bakal duwe kalkun kanggo nedha bengi, nanging Santa wis teka kanggo ngrampungake undead.

Iki dudu game sing paling apik ing subyek iki, nanging skrip sing nyedhiyakake sepatu Santa nggawe kita nyebutake minangka game penasaran, sing bakal nggawe kita terhibur suwe, ho, ho, ho, ho ...

Wong sing Mlaku Mati Ora Ana Wong

Kita ora bisa ngrampungake review babagan game zombie kasebut tanpa mbahas babagan sing diilhami saka seri sing paling sukses, lan diikuti dening jutaan penggemar: "The Walking Dead." Judhul iki wis suwe ing Google Play Store, nanging ora nguciwani sapa wae, lan nganyari terus-terusan tetep dadi salah sawijining game sing paling diunduh lan paling apik ing lingkungan zombie.

Ana pirang-pirang versi lan macem-macem jinis judhul iki, nanging ing prekara iki kita ngadhepi game main peran kanthi cepet sing keputusan sampeyan bakal nggawe bedane antara urip lan pati. Mitra petualangan sampeyan bakal Daryl Dixon, slamet klasik sing bakal mulang babagan cara mateni lan ora bakal nyoba, sanajan sampeyan bisa nggunakake pirang-pirang karakter kondhang saka serial televisi mitos, supaya bisa urip lan mateni zombie ing sekitar kita.

Lumampah Mati


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.