Cara nulis kanthi wani ing Facebook

kandel ing facebook
Dina iki ing jaringan sosial Iki minangka bagean penting ing urip kita lan mulane iku normal yen dheweke terus-terusan menehi pangguna fitur anyar lan unsur novel. Salah sawijining aplikasi sing paling dianyari yaiku Facebook, jaringan sosial Mark Zuckerberg. Lan liwat wektu lan jumlah warta lan inovasi wis dadi raksasa Internet, supaya malah tuku WhatsApp, Instagram lan akeh liyane. Dina iki Facebook terus dadi jaringan sosial paling dhuwur lan ing taun iki wis dadi peringkat pertama miturut Statista.

Ing Facebook umume nerbitake kiriman lan bubar wiwit nggunakake huruf kandel ing publikasi. Lan yen sampeyan kasengsem nggunakake font iki, dina iki kita nerangake langkah-langkah sing kudu sampeyan tindakake kanggo nindakake lan nulis kandel ing Facebook.

Kita ngelingake yen nggunakake macem-macem fon ing jaringan sosial gampang banget lan ora ana biaya kanggo nuduhake huruf kandel menyang kanca lan kontak Facebook. Mengko sampeyan bakal weruh opsi liyane sing bakal menehi macem-macem liyane kanggo bisa nulis ing kiriman Facebook lan dadi paling asli.

Kaluwihan nulis kandel ing Facebook

Facebook

Huruf kandel mbantu nyorot pesen kasebut sing pengin dikirim ing publikasi, komentar utawa ing tembok. Tèks bakal ukuran font normal nanging kandel bakal narik kawigaten liyane.

Ing kabeh kiriman lan komentar Facebook, sampeyan bisa nggedhekake huruf sing pengin disorot apa wae, uga nulis teks sajrone sampeyan pengin. Lan yen saliyane nulis huruf kandel, sampeyan uga kudu nulis huruf kapital, teks sampeyan bakal narik kawigaten lan luwih akeh wong bakal weruh.

Huruf lan font jinis iki cocog kanggo ditambahake ing teks sampeyan cYen sampeyan pengin kolaborasi utawa mbantu sawetara cara, amarga yen sampeyan nyorot pesen ing jaringan sosial, luwih akeh pengikut bakal bisa ndeleng. Kajaba iku, Facebook tansah njupuk care banget ing estetika kanggo entuk antarmuka sing prasaja lan intuisi kanggo nggampangake pandhu arah pangguna. Iki ora ateges sing Facebook bakal luwih posisi publikasi ndhuwur liyane, nanging iku pilihan apik kanggo nyorot teks sing pengin wong maca. Iki tegese huruf kandel Facebook katon metu nanging ora luwih apik ing tembok.

Lan sanajan huruf kandel ora bakal nggawe sampeyan luwih misuwur utawa dikenal ing Facebook, dheweke menehi sentuhan sing luwih khusus kanggo teks sampeyan lan sampeyan bakal iri karo kanca-kanca. Uga, njupuk menyang akun sing sijine huruf ing kandel ing Facebook banget prasaja, sampeyan ora kudu kantun kesempatan kanggo sinau carane sijine iku.

Cara nulis kanthi wani ing Facebook

Facebook sing diblokir

Kanggo bisa nulis kanthi kandel ing Facebook sampeyan duwe sawetara cara kanggo nindakake. Salah sijine yaiku liwat konverter format, sing dadi pilihan becik kanggo milih font sing pengin digunakake. Ing kene sampeyan uga bisa nambah kandel kanggo nyorot pesen kanthi lengkap.

Nggunakake konverter ora angel lan sampeyan ora perlu nginstal aplikasi ing piranti sampeyan, amarga ana browser web sing bisa ditindakake lan bisa digunakake uga liwat aplikasi.

Waca rangkeng-

Pilihan sing apik kanggo nulis kanthi kandel ing Facebook utawa jaringan sosial liyane yaiku YayText. Ing Facebook sampeyan bisa milih unsur ekstra saliyane ngganti font sing pengin ditambahake lan kabeh iki kanthi cepet lan gampang.

Saiki font kandel sing kasedhiya ing Facebook yaiku: Bold (serif), Bold (sans), Italic (serif), Italic (sans), Bold / Italic (serif), lan Bold / Italic (sans). Nggunakake YayText pancen gampang:

Ketik kaca YayText ing browser web.
Ketik teks sing pengin diowahi lan salin teks sing pengin ditambahake kandel.
Saiki ganti teks lan klik tombol nerbitake supaya bisa diganti kanthi otomatis.

Simbol

Simbol stands metu saliyane kanggo bisa nyorot huruf kanthi kandel kanggo ditambahake menyang Facebook, uga kanggo perkara liya sing ora ditindakake kaca liya. Sampeyan bisa nyorot teks kanggo ditambahake ing Facebook nanging uga ditambahake ing Twitter utawa Instagram.

Nanging Saliyane nggawe huruf kandel, sampeyan uga duwe fungsi liyane sing kasedhiya kanggo ditambahake ing huruf kayata nggaris ngisor, dicoret lan nggunakake miring.kanggo. Iki minangka salah sawijining kaca sing paling apik sing bisa digunakake amarga wis lengkap banget lan terus nambah fungsi anyar lan beda sing ndadekake metu saka liyane.

Deleng ing browser kanggo Fsymbols lan ngenteni sawetara detik.
Tulis teks sing pengin diowahi ing kothak.
Klik Generator / Bold banjur nyalin lan nempel teks ing jaringan sosial kaya Facebook utawa Twitter.

Kandel ing Facebook nganggo aplikasi

Panelusuran Facebook

Nanging saliyane kaca web kasebut, sampeyan uga duwe pilihan nggunakake aplikasi sing ana ing Play Store kanggo nyelehake huruf kanthi kandel. Sampeyan bisa nambah teks lan ngowahi format tanpa rumit banget.

Banjur kita ninggalake sampeyan loro aplikasi banget migunani lan banget uga rego considering kacepetan lan jumlah pangguna sing nggunakake. Sampeyan mung kudu nulis teks sing dikarepake, klik tombol kandel lan nyalin lan nempel teks kasebut ing publikasi sampeyan.

Font: Font lan typeface

aksara jawa yaiku a aplikasi gampang banget lan intuisi kanggo nggunakake sing ngidini sampeyan nambah teks ing Instagram uga ing Facebook lan jaringan sosial liyane. Nggunakake gratis lan nggunakake sampeyan mung kudu nulis teks, milih font, klik ing kandel, lan pungkasane nyalin lan nempel ing jaringan sosial sing dikarepake.

Huruf - huruf huruf
Huruf - huruf huruf
Pangembang: Dinesh Neupane
Price: free

fontify

Fontify ngidini sampeyan nambah kandel ing teks kanggo jaringan sosial kaya Facebook utawa Instagram nanging uga ndhukung akeh fonts beda. Iku terus nampa nganyari terus-terusan nggawa warta lan banget intuisi kanggo nggunakake.

Sampeyan wis weruh manawa sampeyan duwe akeh pilihan supaya bisa nambah kandel menyang teks lan bisa nuduhake ing Facebook utawa jaringan sosial liyane. Saiki sampeyan ngerti carane nindakake lan cara sing sampeyan duwe, wektune kanggo makarya kanggo nawakake publikasi sampeyan kanthi sentuhan sing luwih beda lan sukses ing antarane kanca-kanca amarga pilihan sing wis kita kumpulake kanggo sampeyan.

Fontify - Font kanggo Instagram
Fontify - Font kanggo Instagram

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.