Cara browsing Facebook tanpa ndhaptar

Facebook Kandel

Wiwit meh diluncurake luwih saka sepuluh taun kepungkur, Facebook wis dadi jejaring sosial padha kaunggulan, ing ngendi pangguna bisa ngunggah jinis konten apa wae yen ora nglanggar syarat layanan. Sanajan ing taun-taun pungkasan, iki ilang sawetara uap, utamane ing antarane sing paling enom, sing paling akeh digunakake lan pangguna paling akeh.

Ana akeh perusahaan sing, tinimbang nggawe situs web dhewe, milih mbukak profil ing Facebook. Iki minangka masalah kanggo pangguna sing dheweke ora duwe akun ing jaringan sosial iki, amarga pandhu arah liwat platform iki terus-terusan diselani pesen seneng sing ngajak nggawe akun.

Kaya bisa browsing Twitter tanpa kudu mbukak akun, uga sampeyan bisa nindakake liwat Facebook. Mesthi wae, sing ora bisa kitaindhari yaiku pesen sing ngajak nggawe akun ditampilake yen pengin terus ngunjungi profil sing kasedhiya ing platform iki.

Yen sampeyan duwe utawa duwe akun Facebook nanging sampeyan wis bosen dadi sumber data sing penting kanggo perusahaan iki ngaku bisa nawakake layanan kasebut kanthi gratis, ing ngisor iki nuduhake sampeyan cara lan trik sing beda kanggo bisa browsing Facebook tanpa ndhaptar.

Gunakake link ing situs web Facebook

Gunakake Facebook tanpa akun

Kanthi ora duwe akun Facebook, kita ora bisa nggoleki layanan iki kanggo nemokake profil perusahaan utawa wong sing arep dikunjungi. Nanging, kaya ing Twitter, kita bisa ngunjungi situs web perusahaan utawa wong ing Facebook kanthi ngetik link kasebut ing browser.

Sawise nulis alamat kaca Facebook, mula bisa konsultasi kabeh informasi sing ditemokake ing tembok sampeyan, kaya kabeh publikasi, foto lan video sing wis sampeyan pasang ... angger profil kasebut umum. Yen profil kasebut pribadi, ora ana sing kudu ditindakake.

Apa sampeyan bisa ngakses profil Facebook pribadi?

Sampeyan kudu ngerti ora ana cara kanggo ngunjungi profil Facebook pribadi (utawa saka jaringan sosial liyane). Ing internet, kita bisa nemokake akeh aplikasi lan kaca web sing ngaku bisa ngakses.

Nanging, tujuane kaca web kasebut yaiku kanggo entuk rincian kertu kredit liwat promosi utawa hadiah sing, kanthi ajaib, wis ndemek kita mung kanggo ngunjungi situs web.

Gunakake Google utawa mesin telusuran liyane

Telusuri profil Facebook ing Google

Anggere pangguna ngidini akun lan publikasi diindeks ing mesin telusuran Liwat opsi privasi (perusahaan jelas ora nolak amarga alasan sing jelas), kita bisa nggunakake Google utawa mesin telusuran liyane (sanajan Google paling apik kanggo tujuan iki) kanggo nggoleki profil akun sing digoleki.

Kanggo nindakake, kita mung kudu nulis Facebook sing diikuti jeneng wong / perusahaan kasebut. Masalah karo metode iki yaiku akeh pangguna sing ora nggunakake rong jeneng lengkap jenenge, mung siji, mula tugas golek profil sing digoleki bisa luwih suwe tinimbang sing dikarepake.

Disaranake, yen ngerti jeneng kulawarga profil sing digoleki, coba coba nyoba jeneng lan jeneng kulawarga loro kanthi mandiri kanggo nyaring jumlah asil sing cocog karo pangguna sing digoleki.

Gawe akun fiktif

Gawe akun fiktif

Oke, solusi iki kudu mbukak akun ing jaringan sosial iki, sanajan dudu solusi kanggo masalah sing diwenehake platform nalika kita ngunjungi yen minangka salah sawijining pilihan sing paling apik. lali babagan kabeh watesan sing ana ing pangguna tanpa akun.

Ing kasus tartamtu, aku duwe akun Facebook (sing sak durunge aku nganyari 5 taun) lan sekolah menengah liyane sing digunakake nalika kudu ngakses profil ing jaringan sosial iki.

Ing akun sekunder iki, aku ora nerbitake utawa ngunggah gambar wiwit digawe sawetara taun kepungkur, mula perusahaan Mark Zuckerberg ora bisa entuk data sing bener babagan aku wong sing ngidini sampeyan ngerti aku lan fokus pariwara.

Yen ngono, kita kudu eling yen kudu mesthi metu saben-saben nggunakake browser kanggo ngunjungi akun Facebook kanthi profil fiktif, yen ora pengin terus dilacak nalika terus browsing ing internet.

Yen profil iki, kita bakal nggunakake mung saka aplikasi seluler, kita ora perlu metu Amarga Android tanggung jawab kanggo nyegah aplikasi ora nglacak kegiatan sing ditindakake ing ponsel, telusuran sing kita lakoni, aplikasi sing digunakake ...

Cara nggawe akun ing Facebook

Cara nggawe akun ing Facebook

Kanggo nggawe akun ing Facebook, sing kudu ditindakake yaiku ngunjungi kaca Facebook.com banjur klik Gawe akun anyar.

Sabanjure, kita kudu ngetik jeneng, jeneng kulawarga, email, sandhi, tanggal lahir lan jenis kelamin. Siji-sijine lapangan sing narik kawigaten kita kanthi bener Yaiku email, sing bakal nampa kabar babagan aplikasi kasebut.

Kabar Facebook

Sawise nggawe akun, kita kudu ngakses opsi konfigurasi lan ngowahi kabeh opsi sing ora kasengaja diaktifake, kayata kabar babagan kegiyatan minangka saran.

Siji tips, aja ngetik nomer telpon kanggo ndaftar amarga pangguna liyane bisa nemokake kita ing jaringan sosial liwat nomer telpon yen ora ngowahi opsi kasebut ing opsi privasi, kanthi pilihan, kanthi cara kasebut, pancen wis didhelikake.

Kanthi cara iki kita bakal ngindhari sing praktis saben dina, platform Facebook ngirim pesen email karo saran saka kanca, nuduhake apa sing bisa ditindakake supaya bisa entuk maksimal, ana klompok anyar sing kasedhiya ing cedhak lokasi ...

Dadi akun fiktif, kita ora kudu nambah utawa ngetutake sapa waeYen ora, saben-saben ngunjungi kaca Facebook nganggo akun iki, bakal menehi saran kontak, acara, grup, kaca anyar sing bakal dikunjungi ...

Kanthi ngetutake kabeh langkah sing wis ditampilake ing artikel iki, sampeyan bakal bisa seneng Facebook kanthi anonim, tanpa platform utawa wong liya ing lingkungan sampeyan ngerti babagan anane akun sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.