Kepiye ngerti yen aku wis diblokir ing Facebook Messenger

Messenger diblokir

Yen sampeyan nggunakake jaringan sosial asring, sampeyan bakal bisa dadi kanca, akeh sing mung ngerti liwat dheweke. Gumantung saka kontak utawa ora, akeh sing bosen karo publikasi sing digawe lan pungkasane diblokir amarga sawetara sebab utawa alasan.

Salah sawijining jaringan sing digunakake saiki yaiku Facebook Messenger, amarga jaringan kasebut minangka jaringan pribadi jaringan Mark Zuckerberg. Kita bakal nerangake kepiye ngerti yen aku wis diblokir ing Facebook Messenger, penting yen sampeyan pungkasane pengin ketemu karo wong-wong sing saiki wis ora ana gandhengane langsung.

Facebook lan Messenger minangka rong aplikasi sing beda, ing telpon sampeyan kudu ndownload loro kanthi kapisah sanajan padha karo perusahaan sing padha. Messenger bakal dadi bagean saka obrolan pribadi karo wong sing ditambahake minangka kontak, sanajan pesen uga bisa dikirim menyang wong sing ora ditambahake.

Kepiye ngerti yen sampeyan wis diblokir ing Messenger liwat app

Facebook MSG

Salah sawijining pandhuan pisanan sing kudu ditindakake yaiku goleki wong sing arep diajak ngobrol, sing sampeyan curiga wis ngalangi sampeyan. Tindakake liwat mesin telusuran ing sisih ndhuwur, yen nuduhake pesen "Wong iki ora kasedhiya ing Messenger" kontak bisa uga ngalangi sampeyan.

Iku ora mung sabab, wong bisa uga mutusake mbatalake akun kasebut Amarga sawetara sebab, bisa dipateni sementara banjur diaktifake maneh nalika dikarepake. Akeh sing mutusake nutup amarga pengin njupuk wektu adoh saka jaringan sosial.

Bab sing paling apik ing jinis kasus iki yaiku mriksa saka akun liyane manawa profil kasebut ditemokake, yen sampeyan nindakake, wong kasebut mutusake duwe alesan supaya bisa. Luwih becik nyoba ngobrol karo dheweke kanthi cara sing beda kanggo nerangake kedadeyan kasebut, dialog iku penting kanggo ndandani.

Salah sawijining pilihan yaiku nggoleki URL wong kasebut kanthi langsungKanggo nemokake, luwih becik ngerti permalink sing lengkap kanggo nemokake. Nggunakake bisa nggawe sampeyan ngerti manawa wong kasebut mutusake kanggo njupuk tindakan tartamtu, kanthi mbuwang langkah demi langkah minangka sumbatan.

URL sing resik yaiku ing ngisor iki kanggo menehi conto jelas kanggo mbukak: https://www.facebook.com/daniel.guti (conto URL, ora nyata).

Mblokir Facebook lan Messenger

Watesan Facebook

Yen wis ngalangi, sampeyan bakal nindakake umume, saka Facebook utawa aplikasi Messenger, wiwit rampung sampeyan ora bakal bisa ngobrol karo dheweke. Kajaba sampeyan mbukak blokir, sampeyan ora bakal bisa kontak langsung ing nomer loro, amarga iku cara pribadi kanggo miwiti pacelathon.

Yen sampeyan ngobrol anyar karo wong kasebut, luwih becik nyoba ngirim pesen, yen sampeyan ora nampa wangsulan, kemungkinan pesen kasebut ora bakal teka. Simbol "Dikirim" bakal ditampilake, sanajan ora bakal nuduhake centhang ikon profil wong kasebut, amarga kudu mbukak kunci sampeyan yen pengin maca kaya biasane.

Cara ngerteni nganggo kaca Facebook

Panelusuran Facebook

Yen sampeyan ora nggunakake aplikasi Facebook Messenger, luwih becik nindakake proses iki saka kaca resmi jaringan sosial, iku minangka pilihan liyane yaiku ora instal. Messenger.com Bakal nuduhake lingkungan kaya telpon, nanging kanthi cara sing luwih gedhe lan menehi ciri sing padha.

Login biasane dimuat kanthi gawan, yen ora kelakon, sampeyan kudu eling karo email akun lan sandhi ing sisih ngisor. Layanan iki digawe supaya ora gumantung banget karo aplikasi kasebut saka telpon banjur pisah saka situs web resmi jaringan sosial.

Yen nuduhake pesen "Wong iki ora kasedhiya ing Messenger ", sampeyan wis mblokir kita utawa sampeyan bisa uga pengin ora lengganan. Sing paling apik yaiku anggota kulawarga utawa kanca sing golek ing jaringan Facebook lan mbuwang salah siji saka rong perkara kasebut, lan njupuk salah siji saka rong pilihan kasebut.

Facebook
Artikel sing gegandhengan:
Ketik langsung menyang Facebook tanpa sandhi

Priksa manawa sampeyan wis diblokir

Facebook sing diblokir

Salah sawijining formula kanggo ngerti apa sampeyan wis diblokir ing Facebook Messenger Iki kanggo mbukak obrolan maneh karo dheweke lan ngiket titik kasebut. Penting banget kanggo nginstal aplikasi yen sampeyan duwe piranti Android, nanging alternatif web minangka pilihan liyane yen sampeyan ora duwe cukup ruangan.

Langkah-langkah kanggo tindakake ing ngisor iki kanggo ngerteni manawa sampeyan wis diblokir ing Facebook Messenger:

  • Sambungake menyang aplikasi Facebook Messenger ing piranti sampeyan
  • Bukak obrolan karo wong sing sampeyan curiga wis ngalangi sampeyan
  • Pitunjuk pertama yaiku verifikasi wektu sambungan pungkasan, ora ditampilake minangka pitunjuk liyane, kajaba nggunakake mesin telusuran maneh kanggo ndeleng manawa isih ana ing jaringan sosial utawa ora
  • Pitunjuk nomer loro yaiku ngirim pesenYen wong kasebut ora nampa lan nampa pesen "Sampeyan ora bisa mbales obrolan iki", wong kasebut mutusake sawetara alesan kanggo ngalangi sampeyan

Coba akun sulih

Facebook ing

Yen sampeyan wis ngrampungake kabeh langkah, alternatif pungkasan yaiku nggunakake akun alternatif kanggo nyoba ngobrol karo wong kasebut lan njaluk penjelasan babagan blokade ing Facebook Messenger. Nggawe akun anyar mbutuhake email anyar, ditambah nomer telpon.

Sampeyan kudu miwiti saka awal, lan sawise digawe, mlebu banjur gunakake aplikasi maneh kanggo ndeleng manawa wong kasebut duwe profil aktif ing Facebook. Yen sampeyan ana, sampeyan bisa nganggep yen sampeyan wis diblokir ing Facebook lan Messenger, dadi sampeyan ora duwe kamungkinan kanggo ngubungi akun sadurunge.

Apa sing ora bisa sampeyan lakoni yen wis diblokir

Kajaba ora bisa ngobrol karo dheweke, sampeyan uga ora bakal menehi tag Kanthi ora ana ing dhaptar kontak, sampeyan ora bisa ngundang dheweke menyang grup utawa acara liyane. Iki kedadeyan yen sampeyan diblokir dening Facebook, ing Messenger sampeyan ora bakal bisa miwiti obrolan kapan wae.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.