Cara nggawe sandhi menyang aplikasi Android

Cara nggawe sandhi menyang aplikasi sampeyan

Nyisipake sandhi ing aplikasi sampeyan meh kabeh dibutuhake berlaku kanggo akeh. Iku kabeh amarga ponsel kita, ing sawetara wektu, bisa digunakake dening liyane. Lan amarga akeh sing kepengin banget, apa cara sing luwih apik tinimbang nyelehake tembung sandhi ing aplikasi kasebut kanthi informasi sensitif kanggo nyegah supaya ora bisa ndeleng manawa kedadeyan kasebut cocog.

Kita bisa mblokir akses ing aplikasi kaya WhatsApp yen ngobrol kabeh utawa aplikasi liyane sing duwe informasi sensitif, kayata Dropbox utawa app cathetan sing padha karo macem-macem tombol. Untunge, ing Android, kita duwe macem-macem pilihan lan alternatif kanggo mesthekake ora ana sing ndeleng barang.

Artikel sing gegandhengan:
Cara ngunci WhatsApp nganggo sandhi

Cara nglindhungi aplikasi nganggo sandhi

Lindhungi app

Tembung sandhi iku lapisan keamanan paling murah ing telpon Android. Sanajan pungkasane, yen nggunakake sandhi sing kuwat banget, bisa uga luwih aman tinimbang piranti sing duwe sensor bekas driji; utamane sensor non-ultrasonik sing adhedhasar njupuk potret bekas driji banjur mbandhingake saben digunakake kanggo mbukak kunci ponsel utawa salah sawijining aplikasi.

Mula, kita mesthi menehi saran gunakake sandhi sing angel banget. Lan yen bisa, lebokake tandha kayata garis ngisor utawa sawetara huruf gedhe tinimbang liyane. Kanthi cara iki, kita bakal mesthekake manawa luwih angel kanggo "tebak" lan program mbukak kunci kanthi nyoba ewonan kombinasi.

Kajaba iku, yen sampeyan bisa masrahake lapisan keamanan liyane, kayata sensor bekas driji utawa sensor rai, mesthi duwe sandhi minangka basis. Gampang banget mbukak kunci telpon nganggo bekas driji, nanging bisa uga amarga kesusu, lan mesthi nggunakake metode iki, sandhi, lan bakal mesthi kasedhiya minangka cara kanggo mbukak kunci ponsel utawa aplikasi, sampeyan kudu sandhi kuwat.

Samsung Galaxy kanthi Folder Aman

Folder Aman

Kabeh Galaxy Note lan S sajrone telung taun kepungkur duwe Folder Aman. Iki minangka salah sawijining fitur paling apik ing telpon ing piranti lunak amarga sampeyan ngidini "pasuryan" ponsel bisa dideleng dening kabeh wong ing sisih siji, nalika ing Folder Aman sampeyan bisa duwe file, aplikasi utawa game.

Folder Aman yaiku a papan pribadi lan ndhelik telpon Samsung Galaxy lan sing adhedhasar platform keamanan Samsung Knox tingkat pertahanan. Yaiku, kabeh file lan aplikasi sing ditransfer menyang Secure Folder disimpen kanthi aman lan kapisah ing ponsel. Kayane kita duwe sistem operasi liyane ing sistem liyane.

Folder Aman

Kanthi gawan, Folder Aman tansah meksa kita nggunakake tembung sandhi utawa pola. Ing kasus iki, kita mesthi menehi saran sandhi kaya sing diandharake, lan kaya sing wis diandharake, luwih aman.

  • Saka Setelan ing Galaxy Note 10 dhewe, kita bisa tulis Folder Aman ing mesin telusuran lan pilihan kanggo miwiti bakal katon.
  • Bakal takon cara kanggo nglindhungi lan milih sandhi.
  • Kita nemtokake siji lan yen pengin, kita uga bisa nggunakake bekas driji utawa scanner rai.
  • Ing kasus iki, kita bakal mesthi ngliwati jejak; lan utamane sing ana ing Galaxy Note 10, amarga ultrasonik.

Kita wis bisa ngonfigurasi ing Folder Aman manawa saben layar mati, kita kudu nggunakake tembung sandhi maneh, utawa, contone, sawise X menit Folder Aman dikunci maneh lan takon maneh sandhi.

Wis ana ing Folder Aman sing bisa nambah kabeh aplikasi sing dikarepake lan kita wis nginstal ing sistem, kajaba sampeyan bisa nginstal sing anyar saka papan sing padha nalika mlebu ing Google Play; sanajan sampeyan kudu nggunakake akun Google maneh utawa duwe dhewe kanggo Folder lan misahake aplikasi, file, dokumen lan kabeh sing ana ing ruang pribadi iki.

Ruang Pribadi Huawei

Ruang Pribadi Huawei

Kerjane padha karo Folder Aman saka Samsung Galaxy lan sampeyan bisa nemokake ing rute iki:

  • Setelan> Keamanan lan Privasi> Ruang Pribadi

Sawise diaktifake, kita kudu atur sandhi sing kuwat lan yen pengin, uga gandhenganake bekas driji. Saiki kita bisa miwiti pangguna ing Private Space kaya-kaya nganggo ponsel sing beda, lan kaya alternatif Samsung.

Kanthi cara iki sampeyan bisa nglindhungi aplikasi sing dikarepake lan duwe lapisan pribadi ing ruang pribadi kasebut, nalika ing "katon" sampeyan bisa duwe profesional utawa kosok balene. Modus operandis padha karo Samsung, dadi yen sampeyan ngerti siji utawa liyane, sampeyan bakal ana ing omah.

Sejatine yaiku sistem sing apik banget lan aman kanggo nglindhungi kabeh aplikasi kasebut nganggo sandhi lan mula nyegah para nonton saka ndeleng obrolan, foto, video utawa dokumen sensitif kanthi informasi sing ora dikarepake.

Alternatif kanggo Huawei lan Samsung ing merek liyane

OnePlus 7

En Xiaomi duwe pilihan kanggo nglindhungi app nganggo sandhi:

  • Ayo menyang Privasi> Pilihan Privasi lan kita ngaktifake aplikasi Blokir saben.

Kita mung kudu milih kabeh sing pengin dilindhungi lan njaga supaya aman saka mripat wong liya.

cunt OnePlus kita padha, lan praktis padha kanggo alternatif sing diduweni Xiaomi:

  • Langsung menyang Setelan Sistem> Keamanan lan Fingerprint> Aplikasi Blokir> Pilih kabeh aplikasi sing pengin diblokir.

Ora duwe misteri liyaneDadi, yen sampeyan duwe telpon saka merek iki, aja nundha nggunakake fitur sing bakal ngidini anak njupuk ponsel tanpa golek foto sing ora dikarepake supaya bisa ndeleng utawa ngakses informasi sing isih ana ing mripat.

Aplikasi paling apik kanggo dilindhungi nganggo sandhi

Sabanjure, kita bakal nuduhake sampeyan sawetara aplikasi paling apik kanggo nglindhungi aplikasi sampeyan nganggo sandhi. Yen sampeyan ora duwe sawetara telpon merek Samsung lan Huawei, aplikasi iki paling ora bisa menehi bagean saka pengalaman proteksi sandhi.

Norton App Lock

Norton

Disokong dening antivirus, Kunci Aplikasi Norton ngidini sampeyan nyetel PIN, sandhi utawa pola. Sampeyan bisa mblokir siji utawa luwih aplikasi kanthi tembung sandhi sing padha lan milih sing bakal dilindhungi. Kanthi tembung liyane, kita bisa nglindhungi kabeh utawa mung tartamtu.

Uga Nduwe sensor bekas driji kanggo nggunakake kombinasi karo sandhi. Lan aplikasi kasebut minangka aplikasi sing regane gratis amarga gratis. Alternatif sing menarik lan saka Norton, kita bisa dipercaya kanthi bener.

Norton App Lock
Norton App Lock
Pangembang: Laboratorium Norton
Price: free

Kunci App Kunci

Applock

Kunci ngidini kita ngunci aplikasi nganggo sandhi. Lan malah ngidini bisa rampung karo aplikasi liyane minangka galeri, malah gambar sing dipilih saka galeri ilang. Kanthi tembung liyane, kita ngomong babagan nduwe "laci tertutup" foto lan uga video.

Kaya Samsung Secure Folder, sampeyan uga duwe pilihan kanggo nggunakake kunci otomatis sawise wektu tartamtu utawa ing lokasi. Sampeyan uga ora becik yen sampeyan bisa ndhelikake AppLock lan supaya kolega penasaran malah ora ngerti manawa sampeyan duwe aplikasi kanthi gaya iki; ati-ati manawa dheweke siyap banget.

Una uga ngrampungake app lan iki wis suwe banget karo kita ing Android.

Schützen Sperren - AppLock
Schützen Sperren - AppLock
Pangembang: IVYMOBILE
Price: free

Kunci Kunci Kunci Applock

Kunci

Aplikasi iki kanthi visual luwih akeh mripat pangguna lan ngasilake pengalaman sing ora mentah kaya sing sadurunge. Kajaba mblokir aplikasi nganggo sandhi, sampeyan uga bisa nindakake perkara sing padha karo foto, video lan data pribadi liyane.

Punika a app gratis lan kaya sing sadurunge duwe atusan ewu unduhan kanthi tingkat kepuasan sakabèhé luwih saka dhuwur. Alternatif liyane sing beda, paling ora kanthi visual, lan sing bisa nyenengake wong liya sing nggoleki pengalaman Desain Material sing luwih modern lan minimalis (basa desain sing digabung karo Google dadi Android wiwit versi 5.0)

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

WhatsApp kanthi mbukak kunci sensor bekas driji

Lindhungi WhatsApp nganggo bekas driji

Pungkasan Kita menehi fitur anyar sing cocog banget kanggo mbukak blokir salah sawijining aplikasi sing bisa ngobrol karo obrolan sing ora pengin ditonton, lan kalebu urip pribadi.

Bubar WhatsApp ngidini mbukak kunci aplikasi nganggo sensor bekas driji. Isih ora diidini liwat sandhi, nanging sejatine sensor kasebut minangka lapisan keamanan sing ora babar pisan.

Pilihan iki bisa ditemokake saka Setelan> Privasi> Kunci driji. Sawise diaktifake, sampeyan kudu tansah nggunakake bekas driji kanggo mbukak WhatsApp. Iki tegese malah telpon audio dilindhungi nganggo bekas driji.

Kukunjaluk alternatif kanggo nglindhungi app nganggo sandhi lan mula aja nganti golek alesan, sabdho, utawa kita pasuryan abang banget nalika ana sing nemokake prekara sing ora dikarepake. Ora mung amarga alesan iki, nanging amarga urip pribadi kita pribadi lan ora ana sing kudu melu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.