Cara mbusak pengikut hantu ing Twitter langkah demi langkah

mbusak pengikut hantu twitter

Jaringan sosial saiki dadi salah sawijining hiburan paling gedhe. Ing wong-wong mau, kita bisa milih konten sing pengin dideleng. Nanging, pangguna sing bisa ndeleng apa sing kita kirim ing Instagram, Twitter utawa uga ing TikTok dudu pilihan kita. Yen ana kemungkinan duwe kontrol nggawe akun kita minangka pribadi kanggo ngatur pandherekipun uga keamanan akun. Nanging dina iki kita nerangake carane sampeyan bisa mbusak pandherekipun hantu saka twitter ing sawetara langkah prasaja.

Ana pilihan ing Twitter sing ngidini sampeyan ngilangi pangguna sing dikarepake saka para pengikut sampeyan tanpa ngerti manawa dheweke wis mandheg ngetutake sampeyan kanthi ora sengaja, kanthi keputusane dhewe utawa amarga wis diilangi langsung. Langkah-langkah sing kudu ditindakake gampang banget lan kapan wae sampeyan bisa nindakake.

Mbusak pengikut Twitter sing ora dikarepake

Twitter

Salah sawijining fitur paling apik sing kalebu Twitter yaiku kemampuan kanggo mbusak pengikut. Iki minangka salah sawijining pilihan paling anyar sing ana ing jaringan sosial amarga nganti sawetara taun kepungkur ora bisa ditindakake. Opsi iki bisa ditindakake kanthi akun pribadi lan umum, saengga bisa migunani banget kanggo sampeyan. Biasane digunakake nalika kanca kerja sing ora bisa ngadeg utawa anggota kulawarga pengin ngetutake sampeyan ... Wong kasebut ora bakal duwe akses menyang profil sampeyan diblokir lan bakal bisa ndeleng kapan wae dheweke pengin, nanging dheweke ora bakal ngetutake sampeyan. langsung.

Pilihan iki saka mbusak pandherekipun Twitter kasedhiya loro saka versi web komputer uga versi web kanggo mobiles. Nanging, saiki ora kasedhiya ing aplikasi resmi jaringan sosial. Sanajan mangkono, aja kuwatir amarga saka browser web sampeyan bisa nindakake lan ing sawetara detik.

Kaping kabeh sampeyan kudu ngetik akun Twitter. Nalika sampeyan ana ing njero, sampeyan kudu nggoleki bagean para pengikut sampeyan. Klik ing lan sampeyan bakal weruh dhaptar katon ing urutan kronologis (saka anyar kanggo paling tuwa) saka wong-wong sing wis ngetutake sampeyan. Ing dhaptar iki, kita bakal weruh gambar profil, jeneng, jeneng pangguna, biografi lan ing sisih tengen kabeh tombol sing ngidini kita ngetutake utawa mandheg ngetutake. Ing jejere iki sampeyan bakal weruh telung poin, lan yen sampeyan ngeklik, sawetara opsi bakal katon:

  • Nuduhake profil dening…
  • Bisu kanggo…
  • Mbusak pengikut iki
  • blokir pengikut iki
  • Lapor pengikut iki

Nalika sampeyan nemokake wong sing dimaksud, sampeyan mung kudu ngeklik "mbusak pengikut iki". Sawise sampeyan ngeklik pilihan iki, wong iki bakal kanthi otomatis ora ngetutake sampeyan. Elinga yen dheweke bisa ngetutake sampeyan maneh, uga ndeleng profil sampeyan anggere akun sampeyan umum kanggo kabeh wong. Sampeyan bisa mbaleni tumindak iki kaping pirang-pirang sing dikarepake. Semono uga, sampeyan tetep bisa ndeleng akun kasebut sanajan dheweke wis dibusak saka dhaptar pengikut sampeyan, anggere akun kasebut umum.

Pilihan iki Iku mung bisa kanggo nindakake kaya sing wis diterangake, supaya ora ana kamungkinan saka nyebut utawa saka kaya. Yen sampeyan ngeklik telung poin ing kabar, sampeyan bakal weruh yen mung pilihan kanggo nggawe bisu, mblokir, laporan katon ... Nanging, pilihan kanggo "mbusak pengikut iki" ora bakal ana.

Trik liyane kanggo mungkasi ngetutake sampeyan ing Twitter

Ana rong pilihan liyane sing bisa ditindakake supaya wong mandheg ngetutake sampeyan: mblokir akun utawa uga mblokir lan mbukak blokir kanggo ngilangi tanpa disadari.

blokir pengikut

Kanggo mblokir wong kanthi permanen lan mulane dheweke ora bisa ndeleng sebutan sampeyan, utawa konten sing diunggah menyang profil sampeyan, sampeyan duwe pilihan kanggo mblokir dheweke. supaya ora duwe akses menyang profil sampeyan. Dheweke uga ora bakal bisa ngirim pesen langsung utawa ndeleng konten sampeyan. Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo dipikirake nalika ana wong sing ngganggu sampeyan.

Mung sawetara detik kanggo mblokir pangguna lan sampeyan uga bisa nindakake kaping pirang-pirang sing dibutuhake.

  • Ketik browser web.
  • Ngakses profil wong sing arep diblokir.
  • Klik ing telung titik ing profil sampeyan, sing ana ing jejere lambang pesen.
  • Pilih "Blokir @xxxx".

Sampeyan bisa nindakake pilihan iki langsung saka profil lan uga saka kabar nalika wong kasebut wis sesambungan karo sampeyan kanthi nyebutake, kaya utawa RT. Kanggo nindakake iki, pindhah menyang kabar, goleki akun sampeyan lan klik ing telung titik cedhak jeneng sampeyan kanggo mbukak menu gulung mudhun lan pilih opsi "blok menyang ...".

Kanggo mriksa pangguna sing wis diblokir, sampeyan bisa ngakses bagean kasebut ing setelan kasebut.

  • Bukak Twitter ing browser web
  • Menyang pojok kiwa ngisor layar.
  • Ing sisih, klik ing telung titik
  • Sampeyan bakal weruh menu karo opsi beda.
  • Klik ing "Setelan lan privasi".
  • Ing kene, pilih bagean "Privasi lan keamanan"
  • Goleki opsi "Bisu lan Blokir".
  • Pindhah menyang "Akun sing diblokir".

Sampeyan bisa tansah ngunci utawa mbukak kunci

EKapindho, sampeyan duwe pilihan iki sing sadurunge digunakake nalika sampeyan pengin wong ora ngetutake sampeyan, nanging sampeyan ora pengin mblokir selawase.. Kanthi cara iki sampeyan bisa njaluk wong-wong mau supaya ora ngetutake sampeyan, nanging sampeyan isih bisa ndeleng profil kaya wong kasebut yen dheweke nggoleki sampeyan kanthi langsung. Bisa uga dheweke ngerti yen sampeyan sengaja ngilangi dheweke utawa ora ngelingi sapa sing ngetutake dheweke.

Iki lan minangka pilihan sing bisa sampeyan gunakake saka aplikasi resmi smartphone lan tablet sing ora ngidini sampeyan pilihan cepet kanggo "mbusak pengikut iki". Opsi iki uga dadi masalah amarga nalika sampeyan mblokir pangguna kasebut, sampeyan uga mandheg ngetutake dheweke, mula sampeyan kudu mbaleni langkah iki maneh.

Watesi sapa sing ngetutake sampeyan ing Twitter

Watesi sapa sing ngetutake sampeyan ing Twitter

Yen sampeyan nate mbusak pengikut saka Twitter, sampeyan duwe pilihan ora bisa ngetutake maneh utawa ndeleng konten sampeyan. Lan iku Twitter duwe pilihan kanggo nggawe akun pribadi kanthi nambah kunci, dadi mung sampeyan bisa ngidini sapa sing bisa lan sing ora bisa maca konten sampeyan. Ora ana sing bisa mbalekake maneh isi sampeyan, lan balesan tweet uga ora bakal katon. Yen ana wong sing pengin ngetutake, dheweke kudu ngirim panjaluk kanca sing kudu sampeyan tampa.

Kanggo nggawe akun Twitter pribadi, sampeyan mung kudu ngakses profil lan klik ing "Setelan lan privasi" pilihan, lan kene ketik "Akun" bagean. Sampeyan banjur kudu ngetik sandhi akun yen sampeyan pengin nerusake ing setelan. Yen wis mlebu, sampeyan kudu ngeklik bagean "tweet sing dilindhungi" lan ing kene sampeyan bisa mriksa utawa mbusak centhang pilihan "nglindhungi tweets sampeyan". Jaringan sosial nerangake ing bagean iki yen "Nalika pilihan iki dipilih, Tweets lan informasi liyane ing akun sampeyan mung katon kanggo wong sing ngetutake sampeyan. Sabanjure, jendhela pop-up bakal katon sing ngelingake sampeyan: "tumindak iki bakal mung katon kanggo para pengikut sampeyan". Konfirmasi karo "nglindhungi".


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.