Cara nggawe wallpaper ing ponsel Android sampeyan

Wallpaper urip hd

Nggawe wallpaper ing ponsel Android yaiku cara sing apik kanggo ngatur tampilan. Pangguna ing sistem operasi pengin telpon katon beda saka wong liya. Mulane, padha golek cara kanggo duwe wallpaper unik lan cara sing apik kanggo duwe iki kanggo langsung nggawe dhewe.

Ana akeh pilihan sing kasedhiya kanggo nggawe wallpaper ing ponsel Android. Awit kita duwe aplikasi sing ndadekake iki bisa kanthi gampang. Dadi yen sampeyan pengin duwe wallpaper dhewe kasedhiya ing telpon, kita arep kanggo pitutur marang kowe liyane babagan opsi iki sing saiki wis kasedhiya.

Gawe wallpaper ing ponsel Samsung

wonderland nggawe wallpaper

Pangguna nganggo telpon Samsung kanthi One UI minangka lapisan kustomisasi duwe aplikasi dhewe sing bisa nggawe wallpaper dhewe. Aplikasi iki yaiku Wonderland, sing sejatine minangka modul ing Good Lock, aplikasi Samsung dhewe sing bisa ngatur macem-macem unsur ing telpon. Thanks kanggo iki, kita bisa duwe wallpaper animasi ing seluler, sing bisa digawe kabeh sing dikarepake.

Kaping pisanan sing kudu ditindakake download Good Lock ing telpon, yen sampeyan durung duwe. Sawise kita duwe app, kita kudu nelusuri lan download modul wonderland, sing ngidini kita nggawe wallpaper animasi iki ing seluler. Nalika kita uga duwe modul iki diinstal ing telpon Samsung kita siyap kanggo nggawe latar mburi animasi iki.

  1. Bukak modul Wonderland ing telpon.
  2. Pilih latar mburi sing pengin digunakake minangka basis utawa upload foto saka telpon kanthi ngeklik tandha +.
  3. Sawise dipilih, kanggo ngatur latar mburi iki klik tombol Sunting.
  4. Ngganti werna utawa efek latar mburi nggunakake opsi ing sisih.
  5. Yen sampeyan duwe kabeh pangowahan, klik "Setel minangka wallpaper" kanggo nggunakake minangka latar mburi.

Kanthi langkah iki kita wis duwe latar mburi animasi kanthi selaras ing seluler Samsung kita. Wonderland duwe akeh pilihan latar mburi sing kasedhiya, uga menehi kemampuan kanggo ngunggah dhewe. Kajaba iku, ing latar mburi sing kasedhiya kanggo kita ing app, kita bakal bisa ngatur kabeh sing dikarepake. Mula, saben pangguna bakal duwe latar mburi sing dikarepake, kanthi warna sing dikarepake utawa efek sing dikarepake. Saben-saben sampeyan pengin, sampeyan bisa ngganti latar mburi saka Wonderland, nggawe anyar saka ngeruk saben wektu.

Photor

Fotor nggawe wallpaper

Fotor minangka kaca web sing bisa digunakake kanggo nggawe wallpaper kanggo seluler Android kita. Kita bakal bisa ngakses web saka komputer utawa telpon, saka browser. Iki bakal ngidini kita duwe latar mburi sing 100% asli lan kita, sing banjur bisa digunakake ing smartphone Android kita. Alat iki menehi kita akeh opsi nalika nerangake ngatur latar mburi, supaya kita mesthekake yen kita duwe soko sing ora ana wong liya. Sampeyan bisa nggawe kabeh jinis latar mburi, uga latar mburi kanggo seluler Android. Kajaba iku, iku gampang banget kanggo nggunakake situs web. Iki minangka langkah-langkah sing kudu ditindakake:

  1. Bukak Fotor ing browser, Langsung menyang link iki.
  2. Klik Nggawe wallpaper dhewe.
  3. Pilih latar mburi sing pengin digunakake saka opsi sing diwenehake web. Yen sampeyan pengin, sampeyan bisa ngunggah foto dhewe saka bagean Unggahan ing sisih kiwa ngisor layar.
  4. Yen sampeyan wis milih latar mburi, klik Elemen ing sisih kiwa.
  5. Tambah rincian sing dikarepake ing latar mburi kasebut.
  6. Yen sampeyan pengin duwe teks ing latar mburi, klik Teks banjur gawe teks kasebut kanggo latar mburi.
  7. Yen sampeyan wis ngatur kabeh, klik Download.
  8. Latar mburi diundhuh.
  9. Pindhah menyang setelan Android kanggo nggunakake foto iki minangka wallpaper.

Fotor minangka situs web sing menehi kita akeh opsi nalika nggawe wallpaper seluler. Nalika sampeyan bisa ndeleng, kita duwe pilihan akeh latar mburi kasedhiya, uga akeh foto. Kita uga duwe akeh unsur utawa efek sing bisa ditambahake ing latar mburi iki utawa bisa nambah teks, kanthi akeh font sing kasedhiya. Kabeh iki bakal mbantu kita duwe wallpaper sing pancen unik kanggo telpon Android kita. Kita kudu nggawe akun ing web supaya bisa ngrancang dana kasebut.

PicMonkey

PicMonkey minangka aplikasi sing kasedhiya kanggo Android, sing ngidini kita nggawe wallpaper seluler kita dhewe. Iki minangka aplikasi sing ngidini kita ngrancang lan nyunting foto sawayah-wayah, dadi yen kita pengin duwe latar mburi sing unik, kita bakal bisa nggunakake. Kabeh alat sing dibutuhake kanggo nggawe latar mburi unik ing telpon kasedhiya ing aplikasi kasebut. Kajaba iku, nduweni antarmuka sing gampang digunakake, saengga pangguna Android bisa nggunakake tanpa masalah.

Kita bisa miwiti desain kanthi milih latar mburi utawa ngunggah foto saka panyimpenan seluler. Banjur sampeyan bakal bisa nambah kabeh jinis unsur utawa efek kanggo ngandika foto utawa latar mburi. Saliyane bisa nambah teks utawa stiker, contone. Kanthi cara iki, latar mburi khusus lan unik sing bakal digunakake ing telpon bakal digawe. Aplikasi kasebut menehi akeh alat panyuntingan lan nggawe, supaya kita bisa nyempurnakake wallpaper kasebut sabisane, nganti entuk asil sing dikarepake.

PicMonkey minangka aplikasi sing ditemokake Kasedhiya gratis ing Google Play Store. Ing app kita duwe tuku, sing dimaksudake kanggo mbukak kunci sawetara fitur edisi premium. Kanggo sing arep nggunakake intensif saka app, ora mung kanggo nggawe latar mburi, banjur padha bisa dadi kapentingan, nanging kita bisa nggawe wallpaper tanpa mbayar dhuwit. Sampeyan bisa ngundhuh app ing Android saka link ing ngisor iki:

pembuat kertas dinding

Pilihan liyane kanggo nggawe wallpaper dhewe ing seluler yaiku Wall Paper Maker. Iki minangka aplikasi sing bisa didownload ing Android, sing duwe kabeh alat sing dibutuhake supaya kita bisa nggawe latar mburi kanggo seluler. Aplikasi iki uga ngidini kita nggawe kabeh jinis latar mburi, supaya pangguna bisa milih jinis latar mburi sing dikarepake. Apa sampeyan pengin latar mburi statis utawa animasi utawa dinamis, sampeyan bisa nggawe ing app dhewe.

Antarmuka saka app punika saestu prasaja kanggo nggunakake. Yen wis didownload, nalika mbukak, kita kudu milih jinis latar mburi sing arep digunakake ing seluler. Sabanjure, nyunting lan nggawe latar mburi kasebut bakal diwiwiti. Mula, kita kudu milih latar mburi, nambah efek sing dikarepake, yen pengin nambah teks, ngganti warna, ngowahi transparansi lan liya-liyane. Kanthi cara iki kita duwe latar mburi sing bakal katon kanthi cara sing paling apik ing telpon Android kita. Uga, yen wis milih latar mburi dinamis, kita bakal bisa milih nalika kita pengin ngganti utawa yen kita duwe sawetara latar mburi, kita bisa nemtokake wektu saben wong bakal ditampilake ing telpon, kanggo contone.

WallPaper Maker minangka aplikasi sing apik kanggo duwe wallpaper dhewe ing Android. App menehi akeh pilihan pangaturan dhewe lan nggawe, supaya sampeyan bisa duwe siji utawa luwih latar mburi sing dikarepake. App kasedhiya gratis ing Google Play Store. Ing njero ana iklan, nanging ora invasif utawa nyegah kita nyalahi panggunaan aplikasi kasebut. Sampeyan bisa ngundhuh saka link ing ngisor iki:

Tukang Wallpaper
Tukang Wallpaper
Pangembang: Zhang Nyata
Price: free
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot
  • Wallpaper Maker Screenshot

Canva

Pungkasan, kita nemokake Canva, yaiku aplikasi kondhang sing bisa nggawe kabeh jinis foto utawa kolase. Nduwe pilihan akeh template sing kasedhiya, kalebu siji kanggo nggawe wallpaper kanggo seluler Android kita. Aplikasi iki ngidini kita milih saka macem-macem desain sing kasedhiya utawa bisa uga ngunggah foto kita dhewe, sing bakal dadi dhasar kanggo wallpaper kasebut digunakake ing Android.

Canva uga duwe akeh opsi panyuntingan. Kita bakal bisa nambah kabeh jinis unsur utawa efek kanggo ngandika latar mburi, uga teks utawa bisa ngowahi tingkat transparan, contone,. Sampeyan kudu elinga yen sawetara unsur sing ana ing web dibayar, dadi sampeyan kudu ati-ati karo apa sing sampeyan pilih nalika nggawe latar mburi dhewe ing app. Ing tingkat antarmuka, iku gampang banget kanggo nggunakake, supaya ora ana sing bakal duwe masalah.

Iki minangka aplikasi sing bisa kita download gratis ing Android, kasedhiya ing Play Store. Ing app ana tumbas, ing kasus dana utawa unsur digunakake kanggo ngandika dana sing mbayar. Yen ora, panggunaan aplikasi kasebut gratis. Sampeyan bisa ngundhuh saka link iki:

Canva: Desain, Foto & Video
Canva: Desain, Foto & Video
Pangembang: Canva
Price: free
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video
  • Canva: Desain, Potret Foto & Video

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.