Cara nulis kanthi wani ing Facebook

Facebook Kandel

Jaringan sosial biasane ngetrapake update saka wektu, penting kanggo menehi penghargaan marang pangguna kanthi fitur-fitur anyar sing nyenengake. Salah sawijining sing suwe saya suwe saya owah yaiku Facebook, jaringan sosial sing digawe dening Mark Zuckerberg kondhang ing taun 2004.

Sanajan ana kompetisi, Facebook wis nggawe inovasi lan tetep penting, saliyane kanggo tuku layanan liyane kayata Instagram, WhatsApp utawa Face, lan liya-liyane. Kaca kasebut isih ana ing ndhuwur, kabeh miturut data Statista, sing dadi nomer pisanan ing taun 2021.

Akeh sing takon babagan carane nulis kanthi kendel ing Facebook, sing bisa dideleng saka sawetara kontak ing jaringan sosial. Proses kasebut mbutuhake sinau sethithik, amarga penting kanggo ngetutake sawetara pandhuan supaya bisa entuk lan nulis kanthi beda tinimbang liyane.

Apa gunane ngganti huruf?

Lirik Facebook

Kanthi kendel sampeyan bakal nyorot pesen sing ditulis, ing tembok utawa komentar kontak sing ditambahake, kedadeyan sing padha ing jaringan Instagram. Pesen kasebut ditulis nganggo typeface normal, mula yen disorot bakal nggawe sampeyan beda karo jinis pesen liyane.

Kiriman sing sampeyan tulis bakal apik, kandel digunakake kanggo nyorot frasa cendhak, uga kanggo teks dawa lan prekara sing kudu diwenehake kanggo kabeh pengikut. Yen sampeyan nulis kanthi huruf kapital lan nggawe pesen kasebut penting Akeh wong sing bakal maca sampeyan, biasane digunakake kanggo perkara kasebut.

Messenger diblokir
Artikel sing gegandhengan:
Kepiye ngerti yen aku wis diblokir ing Facebook Messenger

Yen sampeyan nggunakake kanggo ngluncurake kampanye utawa mbantu, mula bener, luwih-luwih yen sampeyan pengin misuwur ing kabeh pesen jaringan sosial, ing kasus iki kanggo sing ngetutake sampeyan. Facebook wis kerja pirang-pirang taun kanggo nambah pengalaman pangguna lan wis bisa nambah estetis.

Mupangat kandel

Aplikasi Facebook

Sing kandel lan miring uga migunani nalika nggatekake pesenBakal bisa digunakake ing pirang-pirang kasus, mula luwih becik nggunakake ing wektu tartamtu. Pengaruh pesen bakal luwih gedhe tinimbang nulis teks tanpa kendel, luwih becik yen sampeyan arep ngluncurake pesen umume.

Akeh sing nggunakake nalika nggawe iklan, arep adol, menehi utawa yen mbutuhake layanan saka profesional. Yen sampeyan pengin nyorot pendapat nalika menehi komentar, gunakake kanthi kendel, kanthi iki sampeyan bakal dadi wong sing pinunjul nganti teka akeh pesen.

Ora bakal posisi luwih apik ing mesin telusuran, sanajan iki luwih becik dadi alternatif yen sampeyan pengin nyorot ukara apa wae, yen seneng puisi iku kunci kanggo nimbang. Tulis kanthi kendel ing Facebook katon metu lan kanggo wayahe ora posisi, nanging bisa uga bakal mikir maneh.

Instagram
Artikel sing gegandhengan:
Cara Bold Huruf ing Instagram

Cara nulis kanthi wani ing Facebook

Aplikasi Facebook sing kandel

Ana sawetara opsi nalika nulis kanthi kendel ing Facebook, ing antarane ora ana kekurangan konverter format, migunani yen sampeyan pengin milih font sing beda. Kajaba iku, kita bisa negesake kandel ing teks sing pengin diwenehake kanthi nyalin.

Facebook
Artikel sing gegandhengan:
Ketik langsung menyang Facebook tanpa sandhi

Kanthi konverter ora prelu dipasang aplikasi ing piranti utawa ing komputer, kajaba ora bakal nambah konsumsi memori utawa panyimpenan. Cara online wis saya akeh ing kaping pungkasan, nuduhake sawijining fleksibilitas.

Waca rangkeng-

YayText diluncurake kanggo nulis kanthi kendel ing jaringan sosial sing paling populer, ing antarane ora ana sing ilang Facebook, Tuenti lan jaringan liyane, kalebu MySpace. Keuntungan Facebook saka kabeh ekstra, kajaba bisa milih font, kabeh kanthi cepet.

Cocog banget kanggo nulis kanthi kendel ing Facebook, sing kasedhiya yaiku: Bold (serif), Bold (sans), Italic (serif), Italic (sans), Bold / Italic (serif) lan Bold / Italic (sans). Operasi layanan iki kaya ing ngisor iki:

  • Bukak kaca YayText
  • Ketik teks sing pengin dikonversi lan nyalin banjur tempelake teks sing pengin disorot kanthi nada sing luwih peteng tinimbang biasane
  • Ganti teks banjur pencet terbitan supaya bisa ditrapake

Simbol

Iku luwih saka sekedar konverter huruf kandel sederhana kanggo Facebook, layanan ngluwihi iku lan melu prekara-prekara liya sing ora ditindakake wong liya. Iki minangka kit lengkap yen sampeyan pengin dadi salah sawijining sing misuwur ing jejaring sosial Facebook, kajaba liyane kayata Instagram lan Twitter.

Kajaba wani, sampeyan bisa nggaris ngisor, metu lan nggunakake miring, saliyane kanggo nggawe huruf kanthi simbol, sawetara ora bisa diwaca. Iki minangka kaca sing saya suwe saya gedhe, utamane kanggo tambahan anyar, sampeyan kudu nyebutake manawa minangka situs sing ora bisa dilalekake yen sampeyan pengin nggawe macem-macem perkara.

Pengoperasian Fsymbols yaiku:

  • Sampeyan mbukak alamat Fsymbols lan ngenteni supaya bisa mbukak kabeh
  • Tulis publikasi ing kothak
  • Menehi Generator / Kandel banjur salin kanggo njupuk menyang situs kasebut Sampeyan pengin, apa Facebook utawa jaringan sosial liyane, ing sisih tengen sampeyan ngeklik "Salin" banjur wis, sampeyan bisa nggawa menyang Facebook

Kandel ing Facebook nganggo aplikasi

Aplikasi pasuryan

Kamungkinan sing ana nulis kanthi kendel ing Facebook yaiku liwat aplikasi, iki kasedhiya akeh ing Play Store. Pangguna bisa entuk manfaat kanthi nulis teks lan ngformat, kabeh padha karo layanan online.

Kita nuduhake sampeyan loro aplikasi sing kudu dipikirake, utamane kanggo kacepetan lan dadi kalorone sing terus digunakake pangguna saiki. Cukup ketik, pilih sing kandel, wenehi salinan lan kanggo nempel ing jaringan sosial, ora duwe ilmu utawa misteri.

Font: Font lan typeface

Iki minangka aplikasi sederhana sing digunakake kanggo Instagram, sanajan kaya liyane, teks kasebut diimpor menyang Facebook lan jaringan online kondhang liyane. Font: Font lan typeface gratis lan minangka salah sawijining aplikasi sing paling gampang saiki, amarga nulis, pilih font, sing kandel lan salinan.

Fonts: Ngganti font
Fonts: Ngganti font
Pangembang: padhang
Price: free

fontify

Dheweke nulis ing macem-macem sumber, nanging sing paling apik babagan aplikasi kasebut yaiku nggunakake kendel ing jaringan liya sing ora ana kaca sing ilang kayata Facebook, Instagram, lsp. Aplikasi kasebut intuisi, lan terus dianyari kanggo nggawa fitur anyar kanggo pangguna.

Fontify - Font kanggo Instagram
Fontify - Font kanggo Instagram

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.