Top 5 Antivirus Android Gratis

Antivirus gratis paling apik kanggo Android

Ing Android, kita duwe sawetara Antivirus sing bisa dadi sing paling apik, nanging luwih dhisik sampeyan kudu ngerti manawa kita ngadhepi sistem operasi kanggo piranti seluler sing aman banget.

Ngandika, yen kita ngerti cara ngatasi awake dhewe kanthi apik lan Kita ora mlebu ing jebakan phishing sing khas, sistem kita bisa dijaga aman banget; apamaneh yen biasane sistem nganyari karo pembaruan sing dirilis dening pabrikan.

Antivirus paling apik: nganyari sistem

Nganyari Android kanggo keamanan online

Ana akeh omongan manawa telpon paling dhuwur ora migunani, nanging pancen cocog. kita nggoleki seluler sing dianyari saben wulan, kita duwe sabdho sing paling apik kanggo nganyari sistem kanthi anyar.

Google ngeculake nganyari keamanan saben wulan ing Android supaya sistem mesthi siyap lan aman. Ing piranti lunak iki mesthi ana bolongan, mula kanthi nganyari anyar mesthi ana bolongan keamanan sing nyoba mlebu kanca liyane.

Tambalan keamanan kasebut utawa nganyari Android saben wulan ndandani bug kasebut lan nambah keamanan sistem. Dadi delegasi menyang pabrikan, kayata Samsung regane nganyari saben wulan, minangka rekomendasi sing paling penting. Kasunyatane, telpon kaya Note 10, S10, utawa S9 diupdate saben wulan, mula mbuwang sethithik maneh tegese aman; Elinga yen akeh uga nggunakake ponsel kanggo kerja.

Avast Mobile Security

keamanan seluler avast

Saiki, menyang app kanggo ponsel, lan yen durung diinstal, kita kudu ngelingake sampeyan yen ing sistem kaya Android app saka gaya iki ora perlu banget kaya kedadeyan ing sistem kaya Windows; lan kita uga ngerti kabeh sing biasane duwe bolongan keamanan.

Sing ngomong, Avast wis kerja apik banget ing PC kanggo nduduhake manawa suite keamanan uga bisa ditawakake kanthi gratis supaya sistem tetep resik; sanajan dheweke nindakake kanthi pengaruh sing signifikan marang sumber daya sing dijaluk saka sistem kasebut.

Versi seluler cukup apik lan ditondoi kanthi menehi akeh pilihan ing versi gratis. Kita ora bakal ngobrol babagan aplikasi sing mbayar, amarga kalebu pembayaran tahunan utawa saben wulan. Dadi ing kene Avast entuk bathi kanthi ngetutake apa sing ditemtokake ing versi Windows.

Aspek positif liyane yaiku yen mbukak versi mbayar, regane luwih murah tinimbang solusi liyane ing Android. Saka ciri kasebut, kita isih duwe penasihat privasi, pangoptimal sistem lan dhaptar ireng sing bisa disesuaikan.

Iki uga duwe opsi anti-nyolong, nanging yen nganggo telpon Samsung, yen karakteristik ing jejere merek Korea Selatan, ora bakal ana warna. Nyatane Opsi anti-nyolong Samsung kalebu sing paling apik, mula bisa dadi minat kita yen duwe telpon low-end sing kurang duwe opsi keamanan.

Uga sampeyan duwe opsi bagasi sing aman, utawa jaringan VPN sing sampeyan kudu mbayar kanggo ngakses kabeh pilihan. Cekakipun, aplikasi antivirus sing yen fitur paling penting ora ana gandhengane karo apa sing ditawakake ing PC.

Antivirus Ponsel Kaspersky

Kaspersky Mobile Security

Otro antivirus sing dikenali kanggo PC, lan ing kasus iki Windows dilengkapi pembayaran. Ing kene kita duwe versi gratis lan dadi sebab kenapa kita menehi komentar babagan kautaman lan mupangate.

Antarane kautaman paling apik sing duweni pangayoman anti malware sing gedhe, mblokir telpon lan ora duwe pariwara ing versi gratis; Opsi pungkasan iki kudu dipikirake supaya bisa duwe pengalaman tanpa pariwara kasebut.

Mesthi wae, aja nyana manawa karo Kaspersky, luwih-luwih nalika ngomong babagan suite sing mbayar ing Windows, sampeyan bakal duwe macem-macem opsi gratis. Nyatane ing versi gratis kita ora duwe pilihan pindai aplikasi otomatis; soko sing ditindakake Google Play, dadi yen sampeyan ora duwe aplikasi sing diinstal saka APK, mula bisa pindhah.

Kita kudu nyebutake regane sing gedhe nalika nerangake pengaruh minimal ing sumber daya sistem. Kanggo sing nggunakake kanthi gratis, bisa uga duwe saringan telpon, dhukungan kanggo Android Wear lan macem-macem fungsi anti-nyolong.

Yen sampeyan luwih seneng mbayar, baline sampeyan duwe pemindaian otomatis aplikasi anyar, blokir aplikasi lan situs web sing diakoni dening phishing. Kita meh bisa ujar manawa aplikasi antivirus iki yaiku sampurna kanggo ngindhari malware sing bisa ana ing ponsel, amarga pangayoman minangka salah sawijining sing paling apik.

Artikel sing gegandhengan:
3 Cara kanggo mbusak malware ing Android

Bener, solusi pambayaran Kaspersky ora iso dibandhingake karo Bitdefender, nanging ya saka versi gratis kasebut, kita bakal kepenak milih babagan pembayaran mengko. Kaya biasane, luwih becik nyoba sawetara lan mutusake dhewe sing endi sing luwih apik kanggo kita.

Kaspersky Security & VPN
Kaspersky Security & VPN

Goleki Keamanan & Antivirus

Goleki Keamanan & Antivirus

Pilihan liyane sing apik minangka aplikasi antivirus kanggo seluler lan ing antarane aplikasi sing gegandhengan karo keamanan wis misuwur. Kita bisa ngomong babagan sawetara ciri sing kudu dipikirake. Salah sijine duweke antarmuka sing modern uga intuisi, lan liyane minangka kapasitas gedhe kanggo nglindhungi akun lan identitas kita.

Kita sadurunge salah sawijining aplikasi antivirus pisanan ing Android lan wis mesthi dituduhake karo antarmuka modern, lan dispensasi pariwara ing versi gratis. Detil pungkasan iki ngidini ngadhepi aplikasi liyane sing populer banget ing sistem liyane lan supaya akeh sing terus dadi alternatif paling apik kanggo njupuk keuntungan saka langkah-langkah perlindungan lan keamanan.

Mesthi wae ora duwe pariwara invasi, kita ora bakal duwe akeh pilihan ing tangan kita kanthi gratis. Sejatine, isih ana ing scan malware lan nemokake telpon sing ilang; Nanging ayo, pilihan pungkasan iki nyaranake Google Device Manager utawa solusi Samsung sing padha lan bisa digunakake kaya pesona.

Artikel sing gegandhengan:
Aku entuk iklan ing ponsel, apa sing kudu tak lakoni?

Kita duwe bagean premium Lookout kanthi gratis ing aplikasi liyane kayata pindai jaringan WiFi lan mblokir situs web sing mbebayani. Opo Ya, sing menehi regane layanan premium yaiku VPN sing bisa nyambung supaya data tetep aman.

McAfee

Mcafee

Kita duwe McAfee kondhang Lan ing Android dilengkapi ton fitur gratis. Mesthi wae, siyap kanggo pariwara invasif lan saran kanggo nginstal aplikasi liyane. Ing antarane nilai paling apik, kita duwe opsi "tamu", saengga sapa wae bisa nggunakake ponsel lan kita yakin, lan nglindhungi malware.

Uga kita duwe fungsi anti-nyolong, ngatur panggunaan data saka aplikasi lan pemindai keamanan WiFi. Yen mbukak fungsi pembayaran, kita bakal duwe pratinjau URL sing menarik sadurunge mlebu situs web, app blocker, ora ana iklan lan dhukungan 24/7.

Kita teka ing 30 euro saben taun kanggo pass standar sampeyan, nanging rega kasebut, kita duwe aplikasi liyane kaya sing sadurunge menehi luwih murah. Oalah, McAfee main karo pengalaman lan jenenge kanggo menehi rasa aman lan akeh sing bakal tiba.

Yen kita wis ayo pindhah menyang versi Plus, kita bakal duwe layanan VPN sing apik sing meh dadi salah sawijining fitur sing paling apik, mesthi dipikir saka vertex sing mbayar lan dudu saka sing gratis.

Keamanan McAfee: Antivirus VPN
Keamanan McAfee: Antivirus VPN
Pangembang: McAfee LLC
Price: free

Google Play nglindhungi

Play Protect

Kita mungkasi karo apa sing bisa dakkandhakake apa alternatif sing paling apik, amarga asalé saka Google lan ciri khas sing prelu. Pelindung antivirus utawa keamanan iki dilebokake ing saben seluler sing wis diinstal Google Play; utawa apa nyimpen konten Android.

Mesthi wae, ana sawetara sing luwih seneng sistem proteksi aplikasi sing luwih apik tinimbang Google Play, nanging yen sampeyan pangguna normal nganggo telpon sing wis dianyari, Google Play luwih becik.

Sing paling apik yaiku dawane pengaruh minimal ing sistem, tanpa iklan lan kalebu Golek Piranti lan Browsing Aman Chrome. Nanging tanpa mangu-mangu, fungsi sing paling apik yaiku mateni aplikasi jahat sing adoh.

Mangkene carane kita mungkasi dhaptar antivirus paling apik kanggo Android Lan saran sing paling wicaksana: ati-ati, kita ora butuh antivirus ing Android.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   andre ngandika

    postingan sing apik, antivirus kasebut migunani banget kanggo komputerku