Iki minangka pemain video paling apik kanggo Android

Pamuter Video Android paling apik

Salah sawijining tumindak sing ditindakake jutaan pangguna Android kanthi rutin yaiku muter video ing telpon. Kanggo iki bisa, ing akeh kasus app cocok kanggo iku, pamuter video, mulane. Ana akeh pilihan saka app kuwi kasedhiya, nanging kedhaftar looking kanggo duwe pamuter video paling apik kanggo Android.

Ing kene kita menehi sampeyan pilihan saka pemain video paling kasedhiya. Thanks kanggo wong-wong mau, sampeyan bakal duwe sawetara fungsi tambahan kajaba muter video, sing nggawe aplikasi kaya ngono. Mesthine ing antarane yaiku sing sampeyan anggep minangka pamuter video paling apik kanggo Android ing pasar lan kanthi mangkono download menyang piranti sampeyan.

Ing Play Store, kita nemokake akeh aplikasi saka pamuter video. Dadi kabeh pangguna Android kudu bisa nemokake app sing cocog karo apa sing digoleki babagan iki. Akeh jeneng iki menowo kanggo paling sampeyan, nanging ana sawetara app sing ngadeg metu ndhuwur liyane, supaya kita bakal pirembagan liyane babagan ing ngisor iki. Kabeh pemain sing kasebut ing ngisor iki bisa didownload kanthi gratis ing Android, saliyane. Dadi ora perlu mbayar dhuwit kanggo duwe pamuter video kualitas ing telpon Android utawa tablet kita.

VLC

VLC katon dening akeh minangka pamuter video paling apik kanggo Android ing pasar, lan kanggo alesan iki, iku ora bisa ilang saka dhaftar jinis iki. Iki minangka aplikasi sing wis ana ing pasar sajrone pirang-pirang taun, nanging isih dadi pilihan sing paling apik. Salah siji saka kaluwihan utama iku ndhukung nomer ageng format beda. Dadi ora Matter format video sing arep kanggo muter, sing VLC bakal duwe support kanggo lan sampeyan bakal bisa kanggo nglakokaké karo total normalitas.

VLC uga minangka aplikasi open source, supaya kita ngerti yen iku pilihan aman ing kabeh wektu. Ing tingkat antarmuka, dikenal kanthi gampang digunakake, kanthi desain sing prasaja lan intuisi, supaya pangguna Android bisa nguwasani kanthi cepet. Kajaba iku, menehi akeh fitur tambahan, supaya kita bisa muter maneh video sing paling apik. Saka subtitle, setelan swara lan liya-liyane. Dadi performs banget ing lapangan iki.

VLC bisa uga minangka pamuter video paling apik sing bisa didownload ing Android. Iku app lengkap banget sing gampang digunakake ing kabeh wektu, uga dianyari ajeg. Pamuter video iki bisa download ing Android gratis, kasedhiya ing Google Play Store. Kajaba iku, ing njero ora ana tumbas utawa pariwara apa wae. Bisa diundhuh saka link ing ngisor iki:

VLC kanggo Android
VLC kanggo Android
Pangembang: Videolab
Price: free
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android
  • VLC kanggo Screenshot Android

MPV

Alternatif sing apik kanggo pamuter video kaya VLC yaiku MPV, jeneng sing bisa dingerteni akeh pangguna Android. Kaya ing kasus sadurunge, kita lagi nangani aplikasi open source, rincian sing penting kanggo sawetara pangguna. We are madhep pamuter sing stands metu kanggo desain banget prasaja lan garis resik, soko sing ndadekake utamané cocok kanggo nggunakake ing telpon Android utawa tablet. Iki minangka salah sawijining kaluwihan utawa unsur sing paling penting ing aplikasi iki.

Ing tangan liyane, MVP minangka pemain sing nggabungake Dhukungan codec AV1 lan kanggo mayoritas format video sing kasedhiya saiki. Dadi, kita bakal bisa muter file video sing ana ing piranti kita tanpa masalah. Kajaba iku, stands metu kanggo menehi akeh fungsi tambahan sing ngidini nggunakake luwih saka iku. Contone, kita duwe kontrol kasedhiya liwat sadurunge nyeret, bisa duwe subtitles pribadi, utawa muter isi online, sampeyan ora kudu ngundhuh soko kanggo bisa mbukak.

MPV minangka calon liyane sing apik kanggo pamuter video paling apik kanggo Android. Kaya VLC, iku aplikasi sing kita bisa download gratis saka Google Play Store. Kajaba iku, ing app kita ora duwe tumbas utawa iklan, supaya digunakake tanpa gangguan. Sampeyan bisa ngundhuh ing Android saka link iki:

mpv-android
mpv-android
Pangembang: Media Sungai Prisma
Price: free
  • mpv-android Screenshot
  • mpv-android Screenshot
  • mpv-android Screenshot

MX Player

Ing dhaptar pamuter video paling apik kanggo Android ora bisa kantun pamuter MX. Iki app utamané populer, nyatane, iku app paling diundhuh saka jinis iki ing donya, supaya wis dhukungan saka mayuta-yuta pangguna. Dadi diwenehi minangka pilihan sing apik kanggo dipikirake. Ing kauntungan utama pamuter iki nggunakake hardware lan multi-inti dekoding, kang mbantu kanggo nambah kinerja.

Dadi app sing bakal bisa digunakake ing kabeh jinis telpon Android lan tablet., preduli saka sawetara sing padha dadi kagungane. Iku pamuter kompatibel karo pilihan ageng format, sing bakal nyana saka kuwi populer app Android. Kajaba iku, menehi kita fungsi sing ngidini panggunaan sing luwih apik ing telpon utawa tablet, kayata manajemen kanthi gerakan nalika muter maneh, sing katon intuisi lan kepenak banget. Uga nduweni fungsi liyane, kayata kontrol Parental terpadu, sing bakal ngidini kita kanggo nyegah aplikasi liyane saka digunakake ing acara sing piranti ditinggalake kanggo anak, unsur menarik kanggo akeh.

MX minangka pamuter video lengkap banget kanggo Android, saengga ora bisa ilang saka dhaptar jinis iki. Aplikasi kasebut ngluwihi 100 yuta unduhan ing Android, dadi pilihan sing populer banget. Aplikasi iki bisa dadi download gratis saka Google Play Store. Nang kita duwe iklan, nanging padha ora soko ngganggu utawa sing ngalangi kita nggunakake apik saka pamuter iki. Sampeyan bisa ngundhuh saka link ing ngisor iki:

MX Player
MX Player
Price: free
  • Gambar MX Player
  • Gambar MX Player
  • Gambar MX Player
  • Gambar MX Player
  • Gambar MX Player
  • Gambar MX Player
  • Gambar MX Player
  • Gambar MX Player

XPlayer

Iki minangka pamuter video sing bisa uga dikenal kanggo akeh pangguna, sing duwe rating apik ing Android. XPlayer minangka pamuter sing ndhukung format video utama ing pasar, supaya sampeyan ora duwe masalah ing babagan iki. Salajengipun, kita bakal bisa muter malah isi ing resolusi 4K ing padha, yaiku aspek liyane sing kudu ditimbang ing pamuter video Android. Iku uga ngijini kita kanggo muter saka macem-macem lokasi, kalebu SD sing ing seluler ing wektu sing.

Pamuter iki ngidini kita muter ing macem-macem cara, sanajan ing latar mburi, bisa duwe jendhela ngambang ing ngendi konten kasebut bakal diputer ing kabeh wektu. Saliyane bisa nindakake layar wutuh, mesthi. Privasi lan keamanan minangka aspek penting, amarga kita bisa nyimpen kabeh video ing folder aman, dilindhungi sandhi, supaya ora ana sing bisa ndeleng utawa muter. Mesthi, pamuter iki uga duwe subtitles kaya liyane, uga opsi beda kanggo ngatur swara.

Pamuter video iki bisa didownload kanthi gratis ing Android, kasedhiya ing Google Play Store. Nang kita duwe loro iklan lan tumbas, wiwit sawetara fungsi sing mbayar, nanging lagi tumbas opsional ing kabeh wektu. Yen sampeyan pengin nyoba, sampeyan bisa ngundhuh ing Android saka link iki:

Pamuter video Für Alle Formate
Pamuter video Für Alle Formate
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot
  • Videoplayer Für Alle Format Screenshot

Nova

Pamuter video pungkasan ing dhaptar iki yaiku Nova, aplikasi sing bisa uga ora dingerteni kanggo sampeyan. Kaya rong pilihan pisanan ing dhaptar iki, kita ngadhepi pamuter open source. Iki minangka aplikasi sing dikenal kanthi kesederhanaan desain lan gampang digunakake, dadi kanggo wong-wong sing nggoleki sing prasaja, tanpa akeh komplikasi lan bakal menehi kinerja sing apik, iki minangka pilihan sing apik kanggo digatekake kanthi alesan kasebut.

Sanajan gampang digunakake, iku pamuter video paling lengkap lan Versatile. Amarga kompatibel karo kabeh jinis format lan uga, bakal ngidini kita muter konten saka sumber apa wae. Amarga ing kasus iki bisa kanggo muter isi saka media panyimpenan external, memori SD, alamat jaringan lan akeh liyane. Kajaba iku, app ngatur kabeh konten kanthi cara sing nyenengake kanggo pangguna. Dheweke malah bakal menehi data babagan film lan seri kasebut sing bakal kita reproduksi amarga sistem iki. Mula, para pangripta ora ngindhari fungsi.

Nova ora salah siji pemain video paling misuwur kanggo Android, nanging iku pilihan apik nimbang, awit iku salah siji sing paling lengkap ing syarat-syarat fungsi. Wis desain prasaja, nanging ninggalake kita karo akeh fungsi migunani. Pamuter iki bisa download gratis saka Google Play Store ing Android. Kajaba iku, ing njero kita ora duwe tuku utawa pariwara. Kasedhiya ing link ing ngisor iki:

Pamuter Video NOVA
Pamuter Video NOVA
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot
  • NOVA Video Player Screenshot

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.