Isaac

Penulis ensiklopedia babagan mikroprosesor The World of Bitman, profesor administrasi sistem GNU / Linux, minangka persiapan kanggo sertifikasi resmi LPIC lan Linux Foundation, uga arsitektur superkomputer lan komputer. Lan, mesthi, aku uga kepengin banget babagan komputer saku: piranti seluler kanthi sistem operasi Android (kernel Linux).