Kepiye cara mbukak file Passbook PKPASS ing Android?

Passbook ing Android: Kepiye cara mbukak file PKPASS kanthi sukses?

Passbook ing Android: Kepiye cara mbukak file PKPASS kanthi sukses?

Teknologi umume, saben dina maju menyang bentuk panggunaan sing luwih apik lan luwih inovatif. Mulane, liwat wektu padha biasane dileksanakake standar hardware lan piranti lunak sing universalize produk lan layanan tartamtu ing sih saka nomer paling akeh wong. Lan kabeh iki, liwat interoperability antarane beda supplier lan manufaktur saka lapangan komersial utawa teknologi sing padha.

Minangka conto sing apik, panggunaan tiket pesawat kertas (tiket utawa tiket), sing saiki wis jelas kanggo panggunaan tiket digital utawa elektronik. Ing file gambar lan dokumen PDF sing prasaja, uga liwat file sing dienkripsi kanthi teknologi sing kuat. Lan ing wilayah iki, file PKPASS standar sing resmi dibukak karo aplikasi Apple Passbook, iku salah siji sing paling populer ing gati.

Masalah karo pembayaran seluler

Kanggo alasan iki, lan amarga ponsel Android ora duwe aplikasi sing mbukak kanthi standar, dina iki kita bakal njelajah 3 aplikasi seluler sing menarik sing ngidini kita nindakake tujuane. "mbukak file Passbook PKPASS ing Android".

Lan sadurunge miwiti kanggo delve menyang subyek, iku worth kang lagi nyimak sing teknologi iki (PKPASS file) kang saiki dianggep minangka standar digawe dening Apple, uga serves kanggo nyimpen digital kertu kredit, kertu kasetyan lan tiket pesawat. Kajaba iku, jinis kertu, tiket, tiket utawa tiket elektronik liyane sing padha.

Mulane, loro pangguna piranti Apple lan Android sing beda-beda bisa nikmati keuntungan saka teknologi gedhe sing diarani Passbook tanpa masalah. kang saiki ndhukung ing Apple dompet virtual lan gampang ngidini kedhaftar kanggo nindakake kabeh kertu fisik karo wong ing format digital.

Mbayar nganggo ponsel sampeyan
Artikel sing gegandhengan:
Aku ora bisa mbayar nganggo ponsel, kenapa?

Passbook ing Android: Kepiye cara mbukak file PKPASS kanthi sukses?

Passbook ing Android: Kepiye cara mbukak file PKPASS kanthi sukses?

Luwih lengkap babagan Passbook ing Android lan File PKPASS

Babagan asal saka Passbook

Sadurunge nyaranake kita saiki 3 Android app seluler dina iki, kanggo entuk "mbukak file Passbook PKPASS ing Android", iku apik kanggo mbudidaya informasi ing ngisor iki babagan Teknologi Passbook Apple lan file PKPASS Saka padha. Lan fakta informasi sing penting lan menarik iki yaiku:

  1. Passbook digawe saka wiwitan (2012) minangka aplikasi resmi kanggo iOS. Lan kanthi tujuan kanggo nyimpen kupon, kertu anggota, boarding pass lan tiket ing telpon. Kang banjur bakal ditampilake ing layar piranti supaya bisa digunakake.
  2. Ing 2015, Apple nganyarake aplikasi Passbook lan ngganti jeneng dadi Dompet (Dompet utawa Dompet, ing basa Spanyol). Iki, kanthi tujuan nggabungake sistem pembayaran seluler properti sampeyan. Mulane, Passbook saiki minangka salah sawijining fitur asli utawa kepemilikan sing paling penting ing Apple Pay.
  3. Nggunakake Apple Wallet lan Apple Pay pancen gampang. Wiwit, ing kawitan kita bisa nambah kertu kredit kita kanggo mbayar karo wong liwat kaloro. Saliyane bisa nggabungake macem-macem kupon, tiket, boarding pass, kartu anggota, lan liya-liyane. Kanggo nampilake lan nggunakake kanthi digital ing toko fisik utawa online.

Babagan panggunaan Passbook

Akeh situs web modern sing nawakake integrasi lan kompatibilitas karo sistem Passbook lan file PKPASS. Lan kanggo iki, padha kasedhiya kanggo pangguna pilihan Tambah kertu ing format Passbook utawa Tambah menyang Apple Dompet. Iki ngidini sampeyan ndownload langsung saka web lan nggabungake menyang aplikasi kasebut.

Nalika ing kasus liyane, sawetara situs web uga ngidini kertu digital ing wangun file PKPASS dikirim liwat email. Mulane, pangguna mung kudu ngundhuh menyang iOS seluler lan banjur nglakokaké file PKPASS lan njaluk iku kanggo otomatis ditambahake menyang Dompet Apple. Nanging, kanggo mbukak ing Android Mobile, kita butuh aplikasi pihak katelu, kayata sing bakal disaranake mengko.

Salajengipun, dening mbukak file PKPASS ing app sing ndhukung teknologi Passbook, kita bakal bisa ndeleng ing layar minangka yen iku pancene kertu nyata. Kajaba iku, kode QR supaya bisa dipindai. Mulane, ing layar kita bisa ndeleng kertu digital karo kabeh informasi biasanipun lan cocog saka kertu fisik, kayata, contone, ID utawa kode registrasi, jeneng sing nduwèni, tanggal kadaluwarsa yen sampeyan duwe, lan malah nomer identifikasi khusus saka Holder yen perlu.

Apple Wallet minangka aplikasi kanggo iPhone lan Apple Watch sing kanthi aman lan nyaman ngatur kertu kredit lan debit, pass transit, boarding pass, tiket, ID, kunci, kertu hadiah lan liya-liyane, kabeh ing sak panggonan. Apa Apple Wallet?

Babagan file Passbook lan PKPASS

Babagan file PKPASS

  • file PKPASS (.pkpass) iku format sing wis ditemtokake wis oriented kanggo ngidini kertu fisik digitized. Kanthi cara kasebut, ngidini integrasi sing gampang lan cepet menyang aplikasi Apple Wallet utawa sing kompatibel liyane saka sistem operasi seluler utawa komputer liyane.
  • Format utawa struktur internal adhedhasar panggunaan file sing dikompres sing ngemot kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe kertu digital. Dadi bisa ngemot macem-macem file gambar PNG, file JSON utawa liyane kayata file sing dienkripsi lan file teks sing bisa diwaca manungsa.
  • File sing dienkripsi ing file PKPASS asring digunakake kanggo nyegah supaya ora diowahi dening pangguna utawa pangguna liyane sing ora sah dening pangguna. Iki supaya perusahaan bisa mesthekake yen kertu sing ditampilake kanthi digital durung dimanipulasi sadurunge kanthi tujuan nggawe pemalsuan lan nindakake penipuan.

Apple Pay minangka siji-sijine cara pembayaran. Nggolek ngganti kertu fisik lan awis kanthi cara pembayaran sing luwih gampang, luwih aman, lan luwih pribadi, apa sampeyan lagi ing toko, online, utawa ngirim dhuwit menyang kanca utawa kulawarga. Iku dhuwit modern lan nyata. Apa sing diarani Apple Pay?

Elingi, kabeh ing ndhuwur, ing ngisor iki 3 Aplikasi seluler Android, kanggo entuk mbukak file PKPASS saka Passbook ing Android:

WalletPasses (Dompet Buku Sandi)

  • Kaca Dompet | Tangkapan Layar Dompet Passbook
  • Kaca Dompet | Tangkapan Layar Dompet Passbook
  • Kaca Dompet | Tangkapan Layar Dompet Passbook
  • Kaca Dompet | Tangkapan Layar Dompet Passbook

Rekomendasi pisanan kita dina iki diarani WalletPasses (Dompet Buku Sandi), lan ing antarane akeh perkara sing kudu dicritakake, kita wis milih amarga disetujoni dening Dompet Ngliwati Aliansi. Kang minangka konsorsium perusahaan sing ngembangake lan promosi platform mbukak kanggo dompet seluler (dompet Mobiles).

Kajaba iku, iku banget uga optimized kanggo nyimpen baterei. Yaiku, nggunakake energi sethithik, amarga mung nganggo nalika digunakake, lan ora nindakake operasi latar mburi sing nggunakake energi. Pungkasan, ing antarane akeh fitur liyane, Wallet Passes njamin ngurmati privasi pangguna. Lan iki, mung mbutuhake ijin minimal kanggo operate, nalika ngidini kita ngontrol lengkap informasi sing sampeyan bareng karo sing ngetokake sekuritas kertu liyane.

Pamaca PassAndroid Passbook

  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android
  • Penampil Skrin Pass Passroid Android

Rekomendasi kapindho kita dina iki PassAndroid (Passbook Viewer). Lan kita wis milih amarga ing antarane akeh perkara penting lan migunani sing ditawakake minangka PKPASS File Viewer, Iki minangka pangembangan Piranti Lunak Gratis. Mula, saliyane kanggo fungsi sing tepat, kita bisa ngandelake keamanan, privasi lan anonimitas pangguna supaya bisa dipesthekake kanthi apik.

Kajaba iku, nawakake fungsi banget related kanggo nggunakake barcode (QR, AZTEC LAN PDF417), lan kemampuan kanggo digunakake offline yen pass sampeyan wis diundhuh.

Pamaca PassAndroid Passbook
Pamaca PassAndroid Passbook
Pangembang: liga
Price: free

PassWallet

  • PassWallet nyimpen kertu Screenshot
  • PassWallet nyimpen kertu Screenshot
  • PassWallet nyimpen kertu Screenshot
  • PassWallet nyimpen kertu Screenshot
  • PassWallet nyimpen kertu Screenshot
  • PassWallet nyimpen kertu Screenshot

Rekomendasi katelu lan pungkasan saiki yaiku aplikasi veteran lan kondhang PassWallet. Kang Highly dianjurake kanggo kang a aplikasi pionir lan khusus ing nglayani pangguna Android kanggo manajemen file PKPASS.

Mulane, tanpa mangu lan tanpa kangelan gedhe, sapa bisa liwat nyimpen, ngatur lan nganyari ing cara paling gampang kabeh jinis kertu digitized liwat Teknologi Passbook. Kayata boarding pass, tiket transportasi, tiket menyang acara utawa panggonan (bioskop, teater, konser, museum, festival, taman hiburan utawa stadion bal-balan). Lan malah kertu kasetyan, bonus lan kupon diskon ing akeh toko, leladen hotel lan akeh liyane.

PassWallet nyimpen kertu sampeyan
PassWallet nyimpen kertu sampeyan

aplikasi passbook paling apik
Ing cendhak, ngatur kabeh kertu, karcis lan karcis dina iki, saka iOS lan piranti Android, salah siji nggunakake dompet apel utawa sing app pihak katelu kompatibel karo Passbook, iku soko tenan becik ing wektu iki, ngendi wektu online banget terkenal lan migunani. Utamane yen kita lelungan gedhe, asring rawuh ing pertunjukan utawa asring tuku online. Kajaba iku, pangguna piranti Apple lan Android, ing wektu sing padha utawa ora.

Dadi tanpa mangu-mangu Disaranake sampeyan nyoba sawetara app kasebut utawa liyane sing wis ana, kasebut ing Play Store Google. Saliyane sinau luwih akeh babagan nggunakake Apple Wallet.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.