Siri kanggo Android: apa bisa? Asisten apa sing bisa digunakake?

Siri ing Android ing Spanyol kanthi gratis

Siri minangka asisten swara kanggo piranti Apple sing ngidini sampeyan nindakake tumindak liwat printah swara. Nanging, amarga efisiensi, akeh wong sing kepengin weruh manawa bisa ndownload alat iki ing ponsel Android.

Yaiku, supaya bisa ngirim pesen swara langsung ing piranti, lan asisten swara (kaya Siri) nindakake tumindak kayata maca pesen, muter musik, nyetel weker utawa menehi kabar babagan sedina.

Apa aku bisa ndownload Siri ing Android?

Kuwasa iki ora bisaAmarga, sanajan ana APK (file sing ngemot app) sing nyedhiyakake asisten iki, kemampuan kanggo nindakake tugas ora apik amarga versi palsu sing digawe para penggemar.

Untunge, ana alternatif liyane kanggo Siri kanggo Android sing kalebu meh kabeh fitur, lan uga duwe perbaikan ing macem-macem aspek sistem. Aplikasi utama ing kasus iki yaiku:

Asisten Google

Google Assistant
Google Assistant
Pangembang: Google LLC
Price: free

Asisten Google

Iki minangka alat utama Siri padha karo Android, amarga sampeyan ngidini sampeyan ngrampungake fungsi kanthi mung ngucapake "Ok Google" banjur menehi komentar babagan apa sing pengin ditindakake sistem.

Dheweke duwe kemampuan kanggo muter musik, nonton video, Google topik apa wae, nyetel weker, menyang bagean kontak, nelpon, ngirim email lan malah pesen teks.

Sampeyan uga ngidini link karo layanan Google sing beda, kaya "Google Maps", amarga nawakake rute utawa lokasi kanthi nyata.

Sing paling apik yaiku download sing gratis lan ing pirang-pirang piranti Android wis diinstal ing pabrik. Diaktifake kanthi nyebut "Oke Google" utawa ing aplikasi Google, ing ikon mikropon.

Robin - Asisten Suara AI

Robin - Asisten Suara AI
Robin - Asisten Suara AI
Pangembang: audio bledosan
Price: free

Robin minangka asisten swara sing apik banget nyedhiyakake macem-macem fungsi sing bebas tangan kalebu resepsi cuaca, telusuran warta lan uga nyetel topik puter maneh.

Gampang diatur lan ngidini sampeyan nggawe weker saiki, uga mbukak publikasi ing jaringan sosial kayata "Facebook" utawa nelusuri ing browser Google.

Opsi swara sampeyan beda-beda nganti padha nawakake alternatif "Kandhani guyon", ing endi "Robin" golek alternatif liyane ing browser utama sampeyan sing bisa seneng-seneng.

Perlu dielingake yen aplikasi iki isih ana ing versi beta, nanging kasedhiya a akeh nganyari saben wulan sing ngidini masalah internal bisa ditanggulangi, mula nawakake layanan sing berkualitas.

Mesthine, yen sampeyan kudu tetep tetep, disaranake Asisten Google.

Amazon Alexa

Amazon Alexa
Amazon Alexa
Pangembang: Amazon Mobile LLC
Price: free

Amazon Alexa

Iki minangka salah sawijining kompetensi inti Siri, lan bisa digunakake kanggo macem-macem piranti ZTE, Samsung lan uga Huawei, sanajan kabeh kudu nampilake versi canggih Android (sing ora bakal dadi masalah, amarga meh kabeh ponsel teka saka pabrik kanthi nganyari paling anyar).

Sampeyan ngidini sampeyan nggawe dhaptar blanja ing Amazon liwat printah swara, ngatur musik, ngatur jaringan sosial, ngaktifake bagean piranti lan akeh opsi liyane.

Kajaba iku, bisa nyambung karo piranti liyane menyang ngontrol dheweke mbatalake, dadi asisten iki minangka salah siji sing paling disenengi kanggo omah sing cerdas amarga akeh fungsi sing ditawakake.

Kajaba iku, bisa ngatur swara lan kosakata karo sisteme, duwe efisiensi sing luwih apik nalika ngrampungake tugas sing sampeyan pesen dhewe, lan mblokir awake dhewe yen ana wong liya sing nemtokake fungsi yen ora ngakoni. iku sampeyan

Ekstrem- Asisten Swara Pribadi

Extreme-Swara Asisten
Extreme-Swara Asisten
Pangembang: SOFTWARE MULTIVERSE
Price: free

Asisten Swara Pribadi Ekstrim

Fungsi utamane yaiku dadi versi Siri kanggo Android, amarga adaptasi sampurna karo sistem operasi kasebut ing kabeh telpon versi sing luwih dhuwur tinimbang 4.4.

Asisten kasebut dikenal kanthi jeneng "Jarvis", ngrujuk marang pelayan intelijen buatan sing "Tony Stark" duwe komik nalika dheweke dadi "Iron Man".

Wis akeh fitur sing kalebu, lan sing paling apik yaiku njaluk idin sing beda kanggo digunakake, lan yen sampeyan nemtokake tugas sing durung diadaptasi, app ngandhani carane sampeyan bisa menehi akses.

Wis kalebu "Mode Gelap" saengga sampeyan bisa ngganti tombol utamane kanthi nada sing luwih peteng, sanajan nyedhiyakake tema liyane sing luwih warna ing konfigurasi sing gampang banget disetel.

Asisten Virtual Lyra

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Asisten Virtual Lyra

Iki minangka asisten intelijen buatan sing nampilake kabeh fungsi Siri kanggo Android lan tambahi sawetara maneh, amarga luwih maju lan menehi interaksi karo sampeyan sajrone panjaluk tugas.

Sampeyan ngidini sampeyan muter video saka galeri utawa YouTube, mbukak bagean tartamtu ing piranti, ngatur kontak saka tanggalan, nggoleki informasi babagan cuaca lan nggawe tandha pencegahan.

Uga saged nerjemahake teks, temokake lokasi, atur cathetan lan malah critakake guyonan sing ditemokake ing kaca utama Google Chrome.

Sing paling apik yaiku nduwe rating 80/100 Miturut pangritik web lan undhuhan kasebut gratis, mbutuhake idin sing wis ditemtokake wiwit wiwitan instalasi.

Pembantu Agenda

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Pembantu Agenda

Minangka asisten swara sing mung bisa digunakake karo bagean cathetan saka ponsel sampeyan, ing endi sampeyan bisa nggawe, ngowahi utawa mbusak konten sing ana ing bagean kasebut.

Ora duwe printah swara gawan, amarga mung kanthi ngaktifake lan nemtokake jinis cathetan utawa pangeling sing pengin dilebokake, mula nulis utawa mbusak dhewe.

Nduwe "mode Otomatis" sing terintegrasi, sing menehi lisan kanthi cepet kabeh pesen sing ditampa saka sampeyan supaya sampeyan bisa verifikasi yen bener. Lan, yen ana, kanthi otomatis nulis ing notepad.

Dadi, dianggo ing macem-macem basa (sing utama yaiku "Inggris") lan ngidini sampeyan nuduhake acara sing digawe karo kontak, sanajan sampeyan mung bisa nindakake kanthi manual.

Asistenku

Asisten Mein
Asisten Mein
Pangembang: swarga
Price: free

Iki minangka aplikasi sing padha karo Siri kanggo Android sing nawakake hologram wong wadon sing jenenge "Nicole" sing nindakake kabeh fungsi sing sampeyan tentukan.

Sampeyan ngidini sampeyan nelpon sapa wae lan ngatur macem-macem kontak sing ana ing buku telpon. Uga bisa nggoleki jinis konten sing kasedhiya ing Google.

Iku ngidini sampeyan bukak app alternatif apa wae mung kanthi nemtokake lan menehi fitur sing bakal mangsuli kabeh jinis pitakon babagan topik apa wae.

Cepet banget, lan sanajan asisten sederhana, disaranake mung kanggo umure luwih saka 17 taun, amarga nuduhake bagean kanggo "Wong diwasa" sing mangsuli pitakon erotis.

Sekolah - Asisten Studi

Sekolah (Schule) - Studienassis
Sekolah (Schule) - Studienassis

Sanajan ora padha karo Siri, iki minangka sistem pitulung sing apik kanggo bocah-bocah sing isih sekolah utawa pangguna sing sinau ing universitas, amarga kasunyatane jadwal lan ngatur jadwal ing cara sing sampeyan karepake.

Evernote
Artikel sing gegandhengan:
Aplikasi cathetan paling apik ing Android

Kajaba iku, sampeyan ngidini sampeyan nyimpen konten minangka PR lan nyetel pangeling-eling nyegah kanggo ujian utawa acara sing penting banget sing bakal ditindakake ing kelas.

Nduwe bagean saka "Atur wektu sampeyan" sing ngidini sampeyan ngerti wektu kanggo tumindak sing wis ditemtokake. Kajaba iku, bisa nyimpen informasi penting babagan guru kayata jenenge lan nomer telpon.

Aria

AriaBot, asisten swara
AriaBot, asisten swara
Pangembang: Tikus29
Price: free

Asisten swara Aria

Iki minangka asisten virtual sing padha karo Apple, sing njaluk informasi pribadhi kayata jender utawa ulang tahun entuk komunikasi sing luwih apik karo sampeyan.

Sampeyan ngidini sampeyan nyimpen cathetan, nerjemahake teks swara sing beda-beda, nggoleki macem-macem aspek ing Google, nyetel pangeling ing tanggal lan wektu sing wis ditemtokake, lan uga nyetel lokasi kanthi nyata.

Sing paling apik babagan aplikasi iki yaiku ngidini duwe interaksi kanthi alami, yaiku, ora duwe printah ora kaya "Asisten Google", mula sampeyan mung bisa nuduhake tugas sing pengin ditindakake lan bakal bisa.

Kajaba iku, ngidini ngatur aspek ponsel sampeyan (yen sampeyan menehi idin) menyang mode sing dikarepake, kanggo nambah volume, ngaktifake mode daya, ganti keyboard utawa layar lan aspek liyane.

vani

Minangka alat sing wis ditemtokake kanggo fungsi asisten telpon, amarga sampeyan bisa nemtokake manawa arep mangsuli telpon liwat prentah swara.

Kajaba, sadurunge njawab, sampeyan bisa milih "Speaker" kanggo nampa komunikasi lan ngaktifake fitur kasebut kanthi cepet. Sampeyan uga bisa ngatur supaya Aku tumindak miturut tembung sing sampeyan karepake.

Sampeyan bisa nyetel tema gawan miturut tema sing sampeyan pilih lan sampeyan uga bisa nambah foto sing ana ing "Galeri" utawa ing panyimpenan internal piranti menyang latar mburi.

Kajaba iku, ngidini blok akses menyang telpon asringKanthi tembung liyane, printah swara bisa digunakake supaya nomer kontak dipanggonke ing "Daftar Ireng" lan ora ana telpon sing ditampa maneh.

Jumuah: Asisten Pribadi sing Cerdas

Ana Smart Asisten Pribadi

Iki minangka aplikasi alternatif kanggo Siri kanggo piranti sing duwe sistem operasi Android, sing nuduhake karakter "Jumuah", sing terakhir dadi asisten "Tony Stark" ing film Marvel.

Panjaluk meh kabeh opsi sing kasebut ing ndhuwur ing alat kasebut, mung ing kasus iki ngidini nggawe obrolan luwih langsung karo platform.

Iki amarga, sampeyan bisa takon apa-apa lan "Jumuah" bakal nanggapi kanthi otomatis, tanpa preduli manawa ana pitakonan babagan sejarah, filsafat, biologi utawa informasi olahraga wiwit sawetara dina kepungkur.

Annunciator Cerdas

Schlau Ansager
Schlau Ansager
Pangembang: Ingris Pvt. Ltd.
Price: free

Bisa langsung dadi a tuntunan kabar, amarga ngidini ngerti informasi babagan telpon mlebu lan kontak utawa nomer sing nggawe, uga pesen sing ditampa ing wektu tartamtu.

Kasedhiya nganggo basa apa wae, lan ngidini sampeyan ngatur iklan aplikasi, kalebu jaringan sosial kayata WhatsApp, Facebook lan liya-liyane.

Pungkasan, wenehi fungsi atur setelan ekualiser swara, ing kisaran, nada lan aspek liyane ing jinis swara sing bakal diajak ngobrol.

Aku ngira manawa kanthi iki kita duwe dhaptar alternatif sing cukup saka cukup, nanging kita mbukak proposal. Yen sampeyan pengin menehi pendapat utawa nambah sawetara, aja lali menehi komentar.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.