20 situs web paling apik kanggo maca buku online gratis

20 situs web paling apik kanggo maca buku online gratis

20 situs web paling apik kanggo maca buku online gratis

Wiwit manungsa wis sinau nulis lan maca, dheweke tansah ngupaya koleksi lan aksesibilitas saka macem-macem media (watu, tablet, kain, logam lan godhong) ing ngendi dheweke duwe kesempatan kanggo nyebutake macem-macem kawruh sing ditulis. Nanging, iki tansah ketemu karo watesan cetha saka papan fisik lan akses ing ukuran global. Wiwit, apa sing ditulis sacara fisik biasane ora gampang utawa trep kanggo diangkut utawa bisa dikunjungi dening akeh wong ing saindenging jagad.

Nanging, karo tekane saka teknologi telekomunikasi modern, i.e. internet, iki wis diganti kanthi radikal kanggo kabeh wong ing skala global. Wiwit saiki saben maca sing seneng banget, kanthi akses menyang Internet liwat komputer utawa piranti seluler, bisa sawayah-wayah ngakses jumlah sing ora ana watesan. buku digital (elektronik utawa virtual). Loro-lorone misuwur lan ora dingerteni, uga gratis lan mbayar. Apa ndadekake iku penting kanggo ngerti sawetara saka "situs web paling apik kanggo maca buku online gratis", supaya ora ngumbara tanpa tujuan lan efektif liwat jaringan jaringan.

ngakak

Lan iku sing, sabenere ing terakhir, iku penting kanggo metokake ing atine sing, nalika goleki nganggo Google utawa browser web liyane kanggo maca buku online, awit kita bakal kebak jumlah sungguh saka situs web kanggo maca buku online. Kang, ing akeh kesempatan kita bakal weruh sawetara sing mung darmabakti kanggo njupuk lalu lintas, nuduhake iklan karo utawa tanpa jendhela pop-up.

Situs web, sing pungkasane asring ora bisa ditindakake nampilake buku online kanggo diwaca utawa diundhuh. Utawa gagal sing, padha mung ngundhuh file buku utawa ora, karo akeh malware.

ngakak
Artikel sing gegandhengan:
Kepiye cara ndownload buku gratis ing XYZ?

7 situs web kanggo maca buku online gratis

10 situs web kanggo maca buku online gratis

Wiwit, ing kesempatan liyane kita wis nuduhake sawetara artikel gedhe related kanggo sawetara las app paling apik kanggo maca buku free, nulis buku o ngrungokake audiobooks ing seluler, dina iki kita bakal menehi rekomendasi ing ngisor iki 10 situs web kanggo maca buku online, free utawa mbayar, nganggo utawa tanpa download kasedhiya ing format PDF utawa EPub.

Lan ndhuwur 3 situs web yaiku:

freeditorial

freeditorial

kita situs web sing disaranake pisanan yaiku freeditorial. Kang dikenal kanggo antarmuka prasaja lan resik, akses gampang lan kemampuan kanggo download puluhan ewu buku. Loro-lorone buku sing misuwur saka pirang-pirang jaman lan penulis sing kondhang, uga buku anyar dening penulis sing ora dingerteni. Akeh sing ditawakake gratis lan ing format digital sing paling akeh digunakake. Kajaba iku, situs iki ora mung becik kanggo maca buku, nanging kanggo nerbitake buku sampeyan dhewe, utamane kanthi tujuan adol menyang pembaca sing ora kaetung ing saindenging jagad. Wiwit, Freeditorial nyedhiyakake sarana lan layanan sing paling lengkap kanggo tujuan iki.

Wattpad

Wattpad

Situs web sing disaranake nomer loro yaiku Wattpad. Sing logis banget lan cukup, amarga meh padha karo sing kasebut pisanan. Mulane, ora mung menehi daya kanggo maca buku online, gratis utawa mbayar; ing macem-macem format lan saka kabeh jinis wong ing saindhenging donya. Nanging, mbutuhake registrasi kanggo ngakses sumber daya gratis sing ditawakake, sing sadurunge ora. Nanging yen sampeyan luwih nulis tinimbang maca, menehi kaluwihan utawa keuntungan sing luwih gedhe kayata duwe kesempatan luwih akeh kanggo ndeleng buku sampeyan diterbitake, utawa diadaptasi menyang film utawa TV, amarga dheweke duwe Perusahaan Editorial lan Produksi dhewe. Kajaba iku, ngatur kontes lan menehi hadiah kanggo anggota.

Domain publik

Domain publik

Situs web sing disaranake katelu yaiku Domain publik. Iki dirancang kanthi gaya sing padha karo situs web Arsip Internet (web Arsip). Tegese, tujuan utamane yaiku ngumpulake lan nyebarake kabeh karya sing hak ciptane wis kadaluwarsa. Utawa ing tembung liyane, iku nyimpen lan ngatur ing karya tulis sing wis mlebu domain umum.

Nanging, lan minangka logis lan cukup, dheweke ngajak sapa wae sing nggunakake konten kasebut kanggo nggunakake teks sing diunggah, tanpa masalah. Nanging, anggere authorship punika lantaran kanggo penulis asli saka karya lan ora ana Copyright babagan iki.

Situs web liyane sing menarik lan migunani

Situs web liyane sing menarik lan migunani

Lan wiwit ana luwih akeh, kanthi tujuan sing padha bisa maca buku online, nanging kanthi rada beda, kita bakal sebutno ing ngisor iki 17 situs web liyane sing mesthi bakal banget mbiyantu lan migunani kanggo macem-macem panelusuran kanggo macem-macem buku, dening penulis paling mawarni-warni lan ing macem-macem basa, utamané Spanyol lan Inggris. Lan iki ing ngisor iki:

  1. Simbol 24
  2. Perpustakaan Virtual Miguel de Cervantes
  3. Perpustakaan Digital World
  4. Omah buku
  5. eBiblio
  6. Buku Sakabehe
  7. Alexandria
  8. Epublic
  9. Ebook gratis
  10. Infobooks
  11. Perpustakaan
  12. Akeh buku
  13. OpenLibra
  14. Proyek Gutenberg
  15. Teks info
  16. Wikisource
  17. Perpustakaan Digital UNESCO
Buku digital ing aplikasi Android
Artikel sing gegandhengan:
Aplikasi paling apik kanggo maca buku ing Android

Piranti Android kanggo maca

Ing ringkesan, kita ngarep-arep yen artikel iki dina iki wis migunani banget kanggo sampeyan yen sampeyan a maca asring, ing panelusuran anyar lan gedhe situs web kanggo maca buku online gratis. Kajaba iku, lan akibate, yen sampeyan seneng lan ngladeni salah siji saka 20 situs web sing disaranake iki, aja ragu-ragu kanggo nuduhake informasi iki karo wong liya. Supaya luwih akeh sing bisa seneng sastra kaya sampeyan.

wiwit kita ing wektu ayu ngendi manifestation seni, ngendi ndhuwur kabeh sing ditulis, ngandika utawa direkam, thanks kanggo Internet, bisa tekan akeh sak donya karo klik sethitik. Loro saka komputer lan piranti portabel utawa seluler. Mulane, enggo bareng penting supaya informasi sing bener-bener berharga bisa tekan luwih akeh wong.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.