Tim editorial

Android Guides minangka situs web Internet AB. Ing situs web iki, kita kudu nuduhake tutorial sing paling apik ing Android, aplikasi lan game sing paling apik uga kabeh trik kanggo entuk manfaat saka smartphone Android. Tim editorial digawe saka semangat babagan jagad Android, sing tanggung jawab nyritakake kabeh warta ing sektor kasebut lan nyoba aplikasi sing disaranake.

Yen sampeyan uga pengin dadi bagian saka tim, sampeyan bisa ngubungi kita nggunakake formulir iki.

Penyunting

  • Daniel Gutierrez Arcos

    Aku miwiti ing jagad Android kanthi ngimpi HTC ing taun 2008, telpon sing isih daklakoni lan isih bisa digunakake. Semangat babagan aplikasi, game lan apa wae sing ana gandhengane karo sistem Google.

  • Carlos Valente

    Gelar ukum, semangat maca lan olahraga. Timku yaiku CP Cacereño lan FC Barcelona. Kekasih teknologi, fotografi lan kabeh sing ana ing jagad Android. Aku nulis tutorial lan kompilasi sistem operasi iki sing wis pirang-pirang taun didokumentasikake lan diadhepi.

  • Nerea Pereira

    Mahasiswa hukum lan bocah wadon geek. Minangka teknisi sing apik, aku seneng karo teknologi anyar lan utamane kabeh sing ana gandhengane karo alam semesta Android

  • Kamar Ignatius

    Aku miwiti katrampilan mulang minangka profesor ing akademi ilmu komputer luwih saka 20 taun kepungkur. Wiwit kuwi, aku wis nambah ilmu sing fokus ing piranti seluler, lan uga nggawe pinus dadi programmer.

  • Isaac

    Penulis ensiklopedia babagan mikroprosesor The World of Bitman, profesor administrasi sistem GNU / Linux, minangka persiapan kanggo sertifikasi resmi LPIC lan Linux Foundation, uga arsitektur superkomputer lan komputer. Lan, mesthi, aku uga kepengin banget babagan komputer saku: piranti seluler kanthi sistem operasi Android (kernel Linux).

  • Cesar Leon

    Panganggo wiwit Android 3.0, aku seneng game sampeyan; Aku digunakake kanggo muter mau sadurunge lan saiki aku program, bebarengan karo jinis aplikasi liyane. Asring aku sinau sing anyar minangka pangguna lan pangembang sistem operasi iki.

  • Miguel Hernandez

    Editor lan analis geek. Penyayang gadget lan teknologi anyar. Kasengsem ngerti lan nyoba kabeh jinis piranti Android lan seneng nuduhake kawruh karo jagad liwat tembung.

  • Joseph Albert

    Wiwit isih enom aku seneng teknologi, utamane kabeh sing ana hubungane langsung karo komputer lan Sistem Operasi. Lan luwih saka 15 taun aku seneng banget karo GNU/Linux, lan kabeh sing ana gandhengane karo Piranti Lunak Gratis lan Open Source. Kanggo kabeh iki lan liya-liyane, dina iki, minangka Insinyur Komputer lan profesional kanthi sertifikat internasional ing Sistem Operasi Linux, aku wis nulis kanthi semangat lan pirang-pirang taun saiki, babagan macem-macem teknologi, informasi lan situs web komputasi, ing antarane topik liyane. Ing ngendi, aku nuduhake karo sampeyan, saben dina, akeh sing daksinaoni liwat artikel praktis lan migunani.