ວິທີການຖ່າຍຮູບແບບບໍ່ມີເອກະສານໃນ Instagram

ແນະ ນຳ Instagram

Instagram ແມ່ນຫນຶ່ງໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມທີ່ນິຍົມທີ່ສຸດໃນໂລກ. ໃນແຕ່ລະມື້ມີຜູ້ໃຊ້ຫຼາຍລ້ານຄົນອັບໂຫລດຮູບໃສ່ບັນຊີຂອງເຂົາເຈົ້າຢູ່ໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ໃນບາງໂອກາດພວກເຮົາໄດ້ເກັບຮູບໄວ້ໃນບັນຊີຂອງພວກເຮົາເພາະວ່າພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ມັນເຫັນ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນພວກເຮົາກໍ່ປ່ຽນໃຈ. ໃນກໍລະນີດັ່ງກ່າວນີ້, ມັນດີ ຮູ້ວິທີການຍົກເລີກການຈັດເກັບຮູບພາບ instagram, ທີ່ພວກເຮົາຈະສົນທະນາຕໍ່ໄປ.

Instagram ໃຫ້ພວກເຮົາທັງຄວາມສາມາດໃນການຈັດເກັບແລະ unarchive ຮູບພາບ. ດັ່ງນັ້ນ, ມັນເປັນການດີທີ່ຈະຮູ້ວ່າຫນ້າທີ່ເຫຼົ່ານີ້ສາມາດຖືກນໍາໃຊ້ແລະສິ່ງທີ່ພວກເຂົາໃຊ້ສໍາລັບ. ດັ່ງນັ້ນ, ຖ້າໃນໂອກາດໃດທີ່ພວກເຮົາຈະໃຊ້ພວກມັນ, ພວກເຮົາຈະຮູ້ຂັ້ນຕອນທີ່ຕ້ອງເຮັດເພື່ອສາມາດເຮັດໄດ້ໃນບັນຊີ Instagram ຂອງພວກເຮົາ. ເຈົ້າຈະເຫັນວ່າມັນເປັນສິ່ງທີ່ງ່າຍດາຍ.

ພວກເຮົາຈະບອກທ່ານເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບຫນ້າທີ່ເກັບແລະ unarchive ແລະສິ່ງທີ່ສາມາດເຮັດໄດ້ກັບພວກມັນໃນບັນຊີຂອງພວກເຮົາໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ມັນເປັນໄປໄດ້ວ່າໃນບາງໂອກາດທີ່ທ່ານໄດ້ໃຊ້ບາງສ່ວນຂອງພວກເຂົາ, ແຕ່ສໍາລັບຜູ້ທີ່ມີປະສົບການຫນ້ອຍໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ, ມັນແນ່ນອນວ່າຈະເປັນການຊ່ວຍເຫຼືອທີ່ດີ. ດັ່ງນັ້ນທ່ານຮູ້ວ່າຈະເຮັດແນວໃດໃນແຕ່ລະກໍລະນີ, ຂັ້ນຕອນທີ່ຈະປະຕິບັດຕາມການນໍາໃຊ້ແຕ່ລະຄົນ.

ບົດຂຽນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ:
ຈະເຮັດແນວໃດຖ້າຂ່າວໃນ Instagram ບໍ່ສາມາດປັບປຸງໄດ້

ຈັດເກັບ ແລະຍົກເລີກການຈັດເກັບຮູບພາບໃນ Instagram

ການຄົ້ນຫາ Instagram

ຄຸນສົມບັດການເກັບມ້ຽນແມ່ນໄດ້ປະມານເປັນເວລາດົນນານໃນ Instagram. ເມື່ອພວກເຮົາໃຊ້ມັນ, ສິ່ງພິມໃດໆທີ່ພວກເຮົາໄດ້ອັບໂຫລດໃສ່ບັນຊີຂອງພວກເຮົາໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມຈະຖືກເກັບໄວ້. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າ ຮູບພາບດັ່ງກ່າວບໍ່ປາກົດໃຫ້ຄົນເຫັນອີກຕໍ່ໄປ ທີ່ເຂົ້າໄປໃນໂປຣໄຟລ໌ຂອງພວກເຮົາໃນ Instagram, ແຕ່ຕົວຈິງແລ້ວມັນບໍ່ໄດ້ຖືກລຶບຖິ້ມ. ເນື່ອງຈາກວ່າມັນເກີດຂຶ້ນຢູ່ໃນແຖບໄຟລ໌, ເຊິ່ງເປັນແຖບທີ່ມີພຽງແຕ່ພວກເຮົາເຂົ້າເຖິງ. ຢູ່ໃນນັ້ນແມ່ນສິ່ງພິມທັງໝົດທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເກັບໄວ້.

ການເກັບໂພສໄວ້ນັ້ນໝາຍຄວາມວ່າຄົນອື່ນບໍ່ສາມາດເຫັນມັນໄດ້ອີກຕໍ່ໄປ, ແຕ່ມັນບໍ່ໄດ້ຫມາຍຄວາມວ່າມັນຖືກໂຍກຍ້າຍອອກຢ່າງຖາວອນ ຂອງ​ເຄືອ​ຂ່າຍ​ສັງ​ຄົມ​. ນີ້ແມ່ນຟັງຊັນທີ່ຖືກນໍາໃຊ້ໃນໂອກາດເຫຼົ່ານີ້ທີ່ມີຮູບພາບຫຼືສິ່ງພິມທີ່ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການເບິ່ງຊົ່ວຄາວ, ຕົວຢ່າງ, ແຕ່ທ່ານບໍ່ຕ້ອງການລຶບມັນ. ຖ້າທ່ານບໍ່ແນ່ໃຈວ່າຈະເຮັດແນວໃດກັບຮູບພາບ, ທ່ານສາມາດເກັບຮູບພາບແລະມັນຫມົດໄປ, ແຕ່ມັນຍັງມີໃຫ້ພວກເຮົາຖ້າພວກເຮົາຕ້ອງການ. ພວກເຮົາສາມາດເຫັນມັນຢູ່ໃນໄຟລ໌ທຸກຄັ້ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງການ.

ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ພວກເຮົາຍັງມີຫນ້າທີ່ unarchive. ເມື່ອພວກເຮົາຍົກເລີກການຈັດເກັບຮູບໃນ Instagram, ພວກເຮົາເຮັດໃຫ້ຮູບພາບນີ້ມີຢູ່ໃນບັນຊີຂອງພວກເຮົາອີກຄັ້ງ, ເຮັດໃຫ້ມັນເຫັນໄດ້ອີກຄັ້ງ. ສະນັ້ນ ຄົນທີ່ເຂົ້າ profile ຂອງພວກເຮົາໃນ social network ຈະສາມາດເຫັນຮູບນັ້ນໄດ້ອີກຄືໃນອະດີດ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຈະເຮັດຖ້າພວກເຮົາຮູ້ສຶກວ່າຮູບນີ້ຄວນຈະຖືກສະແດງອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃນບັນຊີ Instagram ຂອງພວກເຮົາ. ອັນນີ້ສາມາດເຮັດໄດ້ກັບສິ່ງພິມໃດໆກໍຕາມທີ່ພວກເຮົາໄດ້ເກັບໄວ້ໃນບັນຊີຂອງພວກເຮົາກ່ອນໜ້ານີ້, ເຊິ່ງພວກເຮົາຈະເຫັນຢູ່ໃນແຖບທີ່ເກັບໄວ້ນີ້. ບໍ່ວ່າຈະເປັນຮູບພາບຫຼືວິດີໂອ, ຄຸນນະສົມບັດສາມາດໃຊ້ໄດ້ກັບທັງສອງ.

ບົດຂຽນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ:
ວິທີການຈໍາກັດບາງຄົນໃນ Instagram

ວິທີການຈັດເກັບຂໍ້ຄວາມລົງໃນ Instagram

Instagram

ອາດຈະມີເວລາທີ່ ພວກເຮົາຕ້ອງການເກັບຂໍ້ຄວາມທີ່ພວກເຮົາມີຢູ່ໃນ Instagram. ພວກເຮົາບໍ່ແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາຕ້ອງການລຶບມັນ, ແຕ່ພວກເຮົາຮູ້ວ່າສໍາລັບປັດຈຸບັນພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ມັນສືບຕໍ່ເຫັນໄດ້ໃນບັນຊີຂອງພວກເຮົາໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ໃນກໍລະນີເຫຼົ່ານີ້, ພວກເຮົາຈະຕັດສິນໃຈທີ່ຈະເກັບຮູບພາບຫຼືວິດີໂອທີ່ພວກເຮົາອັບໂຫລດ (ເຄືອຂ່າຍສັງຄົມອະນຸຍາດໃຫ້ພວກເຮົາເຮັດມັນທັງສອງ). ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າພວກເຮົາກໍາລັງຈະຕ້ອງປະຕິບັດຕາມສອງສາມຂັ້ນຕອນໃນ app Android. ໂຊກດີ, ມັນເປັນສອງສາມຂັ້ນຕອນທີ່ງ່າຍແທ້ໆ. ນີ້ແມ່ນສິ່ງທີ່ຕ້ອງເຮັດ:

  1. ເປີດ Instagram ໃນໂທລະສັບຂອງທ່ານ.
  2. ແຕະຮູບໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານເພື່ອເປີດໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານໃນແອັບ.
  3. ຊອກຫາຮູບນັ້ນ ຫຼືໂພສໃນບັນຊີຂອງທ່ານທີ່ທ່ານຕ້ອງການເກັບໄວ້.
  4. ເຂົ້າໄປໃນມັນ.
  5. ໃຫ້ຄລິກໃສ່ສາມຈຸດຕັ້ງຢູ່ເທິງຂວາຂອງຫນ້າຈໍ.
  6. ເລືອກຕົວເລືອກ File ຫຼື archive ທີ່ປາກົດຢູ່ໃນເມນູດັ່ງກ່າວ.
  7. ໂພສດັ່ງກ່າວຖືກເກັບໄວ້ແລ້ວ.

ຖ້າເຈົ້າມີຫຼາຍໂພສໃນບັນຊີຂອງທ່ານທີ່ເຈົ້າຕ້ອງການເກັບໄວ້, ທ່ານຈະສາມາດປະຕິບັດຂະບວນການດຽວກັນກັບພວກເຂົາທັງຫມົດ. ພວກເຂົາເຈົ້າແມ່ນຂັ້ນຕອນດຽວກັນຕະຫຼອດເວລາແລະທ່ານສາມາດເຮັດສິ່ງນີ້ກັບທັງຮູບພາບແລະວິດີໂອທີ່ທ່ານມີຢູ່ໃນບັນຊີ Instagram ຂອງທ່ານ. ເມື່ອພວກເຮົາເຮັດສິ່ງນີ້, ຂໍ້ຄວາມເຫຼົ່ານັ້ນຈະຖືກສົ່ງໂດຍກົງໄປຫາບ່ອນເກັບມ້ຽນ. ນີ້ແມ່ນພາກສ່ວນທີ່ມີພຽງແຕ່ພວກເຮົາເຂົ້າເຖິງໄດ້, ດັ່ງນັ້ນສໍາລັບສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຜູ້ທີ່ເຫັນໂປຣໄຟລ໌ຂອງພວກເຮົາຮູບພາບເຫຼົ່ານັ້ນພຽງແຕ່ຢຸດເຊົາການສະແດງອອກ, ເປັນຖ້າຫາກວ່າພວກເຂົາເຈົ້າໄດ້ຖືກໂຍກຍ້າຍອອກຈາກໂປຣໄຟລ໌ທັງຫມົດ. ບໍ່ມີໃຜສາມາດອອກຄໍາຄິດເຫັນຫຼືມັກມັນໃນປັດຈຸບັນຍ້ອນວ່າຂໍ້ຄວາມໄດ້ຖືກເຊື່ອງໄວ້ໃນປັດຈຸບັນ.

ວິທີການຍົກເລີກການຈັດເກັບຮູບພາບ Instagram

Instagram

ເມື່ອພວກເຮົາເກັບຮູບພາບໄວ້ແລ້ວ, ພວກເຮົາປ່ຽນໃຈ ແລະຕ້ອງການໃຫ້ພວກມັນສະແດງໃນໂປຣໄຟລ໌ອີກຄັ້ງ, ຈາກນັ້ນ ມັນເຖິງເວລາທີ່ຈະໃຊ້ຟັງຊັນ unarchive. ຫຼາຍຄົນບໍ່ຮູ້ວິທີ unarchive ຮູບພາບ Instagram, ເຖິງແມ່ນວ່ານີ້ແມ່ນບາງສິ່ງບາງຢ່າງງ່າຍດາຍແທ້ໆ. ຂັ້ນຕອນດັ່ງກ່າວຈະສໍາເລັດໃນເວລາສອງສາມນາທີ, ດັ່ງນັ້ນໃນທີ່ສຸດຮູບພາບຫຼືການປະກາດທີ່ຖືກລົບນີ້ສາມາດເບິ່ງເຫັນໄດ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃນບັນຊີຂອງພວກເຮົາໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ຂັ້ນ​ຕອນ​ທີ​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ການ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ການ​ທີ່​ຈະ unarchive ຮູບ​ພາບ​ຈາກ​ບັນ​ຊີ Instagram ຂອງ​ພວກ​ເຮົາ​ແມ່ນ​:

  1. ເປີດ Instagram ຢູ່ໃນໂທລະສັບ Android ຂອງເຈົ້າ.
  2. ຄລິກທີ່ຮູບໂປຣໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າເພື່ອນຳໄປໃສ່ໂປຣໄຟລ໌ໃນແອັບ.
  3. ໃຫ້​ຄລິກ​ໃສ່​ສາມ​ເສັ້ນ​ຕາມ​ລວງ​ນອນ​ຢູ່​ດ້ານ​ຂວາ​ເທິງ​ຂອງ​ຫນ້າ​ຈໍ​ໄດ້​.
  4. ເລືອກ File ຈາກ​ເມ​ນູ​ທີ່​ປາ​ກົດ​ຂຶ້ນ​.
  5. ໃນແຖບດ້ານເທິງເລືອກຕົວເລືອກ "ຂໍ້ຄວາມຫຼືຂໍ້ຄວາມທີ່ເກັບໄວ້". ທ່ານຈະຕ້ອງຄລິກໃສ່ຊື່ຂອງຫນ້າທີ່ຢູ່ເທິງສຸດຂອງຫນ້າຈໍ.
  6. ໄປທີ່ໂພສທີ່ທ່ານຕ້ອງການຍົກເລີກການຈັດເກັບໄວ້ໃນໂປຣໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າ.
  7. ແຕະໄອຄອນສາມຈຸດຕັ້ງຢູ່ໃນຮູບ ຫຼືໂພສນັ້ນ.
  8. ເລືອກຕົວເລືອກ “ສະແດງອີກຄັ້ງໃນໂປຣໄຟລ໌”.
  9. ເຮັດຊ້ໍາຂັ້ນຕອນນີ້ຖ້າມີຮູບຫຼາຍທີ່ທ່ານຕ້ອງການເຮັດ.

ໂດຍການເຮັດຮູບພາບເຫຼົ່ານີ້ຫຼືຂໍ້ຄວາມ ພວກ​ເຂົາ​ເຈົ້າ​ຈະ​ໄດ້​ຮັບ​ການ​ເຫັນ​ອີກ​ເທື່ອ​ຫນຶ່ງ​ໃນ profile Instagram ຂອງ​ທ່ານ​. ພວກເຂົາເຈົ້າຈະບໍ່ປາກົດຢູ່ໃນສະຖານທີ່ທໍາອິດ, ແຕ່ຈະຖືກສະແດງອີກເທື່ອຫນຶ່ງໃນສະຖານທີ່ດຽວກັນທີ່ພວກເຂົາຢູ່, ນັ້ນແມ່ນ, ວັນທີຕົ້ນສະບັບຂອງການພິມເຜີຍແຜ່ດຽວກັນໃນບັນຊີຂອງທ່ານຢູ່ໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມແມ່ນຮັກສາໄວ້ຕະຫຼອດເວລາ. ສ່ວນທີ່ເຫຼືອຂອງຜູ້ທີ່ເຂົ້າເບິ່ງໂປຣໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າຈະສາມາດເຫັນຮູບເຫຼົ່ານີ້ອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ສາມາດອອກຄໍາເຫັນກ່ຽວກັບມັນຫຼືໃຫ້ມັນຄ້າຍຄື, ຕົວຢ່າງ. ມັນເປັນໄປໄດ້ທີ່ຈະພົວພັນກັບການຕອບແບບປົກກະຕິອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.

ລຶບໂພສ Instagram

share post ໃນເລື່ອງຕ່າງໆ

ການເກັບຂໍ້ຄວາມເປັນສິ່ງທີ່ຫຼາຍຄົນເຫັນວ່າເປັນຂັ້ນຕອນເບື້ອງຕົ້ນ ລຶບໂພສອອກຖາວອນ ຂອງ​ເຄືອ​ຂ່າຍ​ສັງ​ຄົມ​. ທ່ານອາດຈະໄດ້ຍົກເລີກການຈັດເກັບຮູບນັ້ນອີກເທື່ອຫນຶ່ງ, ແຕ່ຫຼັງຈາກນັ້ນໄລຍະຫນຶ່ງທ່ານຕັດສິນໃຈທີ່ຈະເອົາມັນອອກຈາກໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ. ເຈົ້າບໍ່ຕ້ອງການໃຫ້ຮູບນີ້ຢູ່ໃນໂປຣໄຟລ໌ຂອງເຈົ້າ ແລະຄົນສາມາດເຫັນມັນໄດ້. ດັ່ງນັ້ນ, ພວກເຮົາຈະດໍາເນີນການຖອນມັນອອກຈາກເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ຂັ້ນ​ຕອນ​ທີ່​ຈະ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ໃນ​ກໍ​ລະ​ນີ​ນີ້​ແມ່ນ​ດັ່ງ​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້​:

  1. ເປີດແອັບ Instagram ໃນໂທລະສັບຂອງທ່ານ.
  2. ຄລິກໃສ່ຮູບໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານເພື່ອເປີດໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ.
  3. ຊອກຫາໂພສທີ່ທ່ານຕ້ອງການລຶບພາຍໃນໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ.
  4. ເຂົ້າໄປໃນມັນ.
  5. ຄລິກໃສ່ຈຸດຕັ້ງສາມຈຸດຢູ່ເບື້ອງຂວາເທິງຂອງໂພສ.
  6. ໃນເມນູທີ່ປາກົດຢູ່ໃນຫນ້າຈໍ, ເລືອກທາງເລືອກທີ່ຈະລຶບ.
  7. ເຮັດຊ້ໍາຂະບວນການນີ້ກັບຂໍ້ຄວາມອື່ນໆຖ້າຫາກວ່າທ່ານຕ້ອງການ.

ການລຶບຮູບ ຫຼືໂພສນັ້ນອອກຈາກ Instagram ໝາຍຄວາມວ່າມັນຈະຫາຍໄປຈາກບັນຊີຕະຫຼອດໄປ. ມັນບໍ່ແມ່ນສິ່ງທີ່ຖືກເກັບໄວ້ແລະພວກເຮົາສາມາດ unarchive ຕໍ່ມາໄດ້, ສະນັ້ນມັນເປັນສິ່ງທີ່ພວກເຮົາຕ້ອງເຮັດພຽງແຕ່ກັບຮູບພາບເຫຼົ່ານັ້ນທີ່ພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການທີ່ຈະມີຢູ່ໃນບັນຊີຂອງພວກເຮົາໃນເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ.

ລຶບອອກຈາກໄຟລ໌

ພວກເຮົາອາດຈະເກັບຮູບພາບໃນ Instagram ແລະພວກເຮົາແນ່ໃຈວ່າພວກເຮົາບໍ່ຕ້ອງການຍົກເລີກການຈັດເກັບມັນ, ແຕ່ພວກເຮົາຕ້ອງການ. ລຶບຮູບດັ່ງກ່າວອອກຈາກບັນຊີຢ່າງຖາວອນ. ນີ້ແມ່ນບາງສິ່ງບາງຢ່າງທີ່ສາມາດເຮັດໄດ້ຈາກໄຟລ໌ເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ. ດັ່ງນັ້ນພວກເຮົາຈະບໍ່ຈຳເປັນຕ້ອງຖອດຮູບອອກກ່ອນແລ້ວລຶບມັນອອກ. ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ມີ​ຮູບ​ພາບ​ໃນ​ໄຟລ​໌​ທີ່​ພວກ​ເຮົາ​ແນ່​ໃຈວ່​າ​ພວກ​ເຮົາ​ຕ້ອງ​ການ​ລຶບ​, ພວກ​ເຮົາ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໄດ້​ຢ່າງ​ງ່າຍ​ດາຍ​. ຂັ້ນ​ຕອນ​ທີ່​ຈະ​ປະ​ຕິ​ບັດ​ຕາມ​ແມ່ນ​:

  1. ເປີດ Instagram ໃນໂທລະສັບຂອງທ່ານ.
  2. ແຕະໃສ່ຮູບໂປຣໄຟລ your ຂອງເຈົ້າຢູ່ທາງລຸ່ມເບື້ອງຂວາຂອງ ໜ້າ ຈໍ.
  3. ໃຫ້​ຄລິກ​ໃສ່​ສາມ​ເສັ້ນ​ຕາມ​ລວງ​ນອນ​ຢູ່​ດ້ານ​ຂວາ​ເທິງ​ຂອງ​ຫນ້າ​ຈໍ​ໄດ້​.
  4. ໄປທີ່ແຟ້ມຈັດເກັບ.
  5. ໄປທີ່ແຖບຈັດເກັບຂໍ້ຄວາມ ຫຼືສິ່ງພິມຕ່າງໆ.
  6. ຊອກຫາໂພສທີ່ທ່ານຕ້ອງການລຶບອອກຈາກບັນຊີ Instagram ຂອງທ່ານ.
  7. ເຂົ້າໄປໃນມັນ.
  8. ຄລິກໃສ່ຈຸດສາມແນວຕັ້ງຢູ່ທາງເທິງເບື້ອງຂວາ.
  9. ເລືອກຕົວເລືອກລຶບ.
  10. ເຮັດຊ້ຳນີ້ຖ້າມີໂພສເພີ່ມເຕີມທີ່ທ່ານຕ້ອງການລຶບອອກຈາກບັນຊີຂອງທ່ານ.

ເນື້ອໃນຂອງບົດຂຽນຍຶດ ໝັ້ນ ຫລັກການຂອງພວກເຮົາ ຈັນຍາບັນຂອງບັນນາທິການ. ເພື່ອລາຍງານການກົດຜິດພາດ ທີ່ນີ້.

ເປັນຄົນທໍາອິດທີ່ຈະໃຫ້ຄໍາເຫັນ

ອອກ ຄຳ ເຫັນຂອງທ່ານ

ທີ່ຢູ່ອີເມວຂອງທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ຮັບການຈັດພີມມາ.

*

*

  1. ຮັບຜິດຊອບຕໍ່ຂໍ້ມູນ: Miguel ÁngelGatón
  2. ຈຸດປະສົງຂອງຂໍ້ມູນ: ຄວບຄຸມ SPAM, ການຈັດການ ຄຳ ເຫັນ.
  3. ກົດ ໝາຍ: ການຍິນຍອມຂອງທ່ານ
  4. ການສື່ສານຂໍ້ມູນ: ຂໍ້ມູນຈະບໍ່ຖືກສື່ສານກັບພາກສ່ວນທີສາມຍົກເວັ້ນໂດຍພັນທະທາງກົດ ໝາຍ.
  5. ການເກັບຂໍ້ມູນ: ຖານຂໍ້ມູນທີ່ຈັດໂດຍ Occentus Networks (EU)
  6. ສິດ: ໃນທຸກເວລາທີ່ທ່ານສາມາດ ຈຳ ກັດ, ກູ້ຄືນແລະລຶບຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ.