Уреднички тим

Android Guides е веб-страница на АБ Интернет. На оваа веб-страница се грижиме за споделување на најдобрите упатства за Андроид, најдобрите апликации и игри, како и сите трикови за да го извлечете максимумот од вашиот паметен телефон Андроид. Нашиот уреднички тим е составен од страствени за светот на Андроид, задолжен за раскажување на сите новости во секторот и тестирање на препорачаните апликации.

Ако сакате и вие да бидете дел од тимот, можете да контактирате со нас со овој формулар.

Уредници

 • Даниел Гутиерез Аркос

  Почнав во светот на Андроид со HTC Dream во 2008 година, телефон што сè уште го имам и кој сè уште работи. Страствени за апликациите, игрите и сè што има врска со системот на Гугл.

 • Карлос Валиенте

  Диплома за правни науки, страстни за читање и спорт. Моите екипи се КП Касерејо и ФК Барселона. В Lубеник во технологијата, фотографијата и сè што го опкружува светот на Андроид. Јас пишувам упатства и компилации на овој оперативен систем со кој документирав и се занимавав со години.

 • Нереа Переира

  Студентка по право и девојка од гик. Како добар техничар, јас сум lубител на нови технологии и особено сè што е поврзано со Андроид универзумот

 • Хозе Алберт

  Од младоста ја сакав технологијата, особено сè што е директно поврзано со компјутерите и нивните оперативни системи. И повеќе од 15 години лудо се заљубив во GNU/Linux и во се што е поврзано со слободен софтвер и отворен код. За сето ова и повеќе, денес, како компјутерски инженер и професионалец со меѓународен сертификат за Linux оперативни системи, пишувам со страст и веќе неколку години на различни технолошки, информациски и компјутерски веб-страници, меѓу другите теми. Во која, од ден на ден, споделувам со вас многу од она што го учам преку практични и корисни написи.

 • Енрике Л.

  Хонорарен писател и уредник страстен за технологија, видео игри и кино. Со години ја комбинирам мојата страст за пишување со пишување написи за култура, актуелности и компјутерски апликации.

 • Ирина Експозито

  Јас сум човек кој сака да чита и гледа филмови бидејќи ми дозволуваат да патувам во различни светови и да запознавам различни реалности. Отсекогаш сум сакал да раскажувам приказни и да измислувам ликови, па решив да студирам образовни науки за да ја пренесам мојата љубов кон културата на идните генерации. Завршив ЕСО и бакалауреат, а дипломирав на универзитетот. Мојот сон е да продолжам да учам и да се развивам како писател и да можам да ја споделам мојата работа со што повеќе луѓе.

 • Хуан Карлос Стил

  Уредник страстен за мобилни телефони и особено за системот Андроид. Во постојана потрага по најатрактивната апликација.

 • Рубен галардо