Top 8 Alternatif pikeun Spotify

alternatip Spotify

Upami anjeun pencinta musik anu leres sareng mikaresep musik dina alat sélulér Android anjeun, anjeun kedah terang sadayana alternatif pangalusna pikeun Spotify nu bisa manggihan Sababaraha di antarana mibanda kaunggulan jelas leuwih aplikasi Swedia, komo jeung perpustakaan dirancang husus pikeun ngarasakeun kualitas sora pangalusna lamun boga HiFi na Hi-Res headphone.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara miceun atanapi ngahapus akun Spotify anjeun sadayana

Kalayan aplikasi ieu anjeun moal kakurangan musik, sareng anjeun moal kakurangan kualitas sora. Ngarasakeun sora kawas pernah sateuacan hatur nuhun kana jasa streaming musik ieu:

Deezer

Deezer

Deezer mangrupikeun salah sahiji platform streaming musik anu paling pikaresepeun. Salah sahiji alternatif Spotify anu pangsaéna, kalayan layanan gratis anu masihan anjeun dugi ka 73 juta judul lagu sareng podcast pikeun nambihan kana daptar puter anjeun. Sajaba ti diwangun-di pamuter, Anjeun oge bisa ngaidentipikasi lagu berkat fungsi SongCatcher. Sareng upami anjeun resep «petualangan2, paké mode acak pikeun kaget anjeun ku lagu-lagu éta. Anjeun oge bisa make eta pikeun nyanyi atawa diajar lirik, saprak eta ngawengku fungsi pikeun nempo eta dina layar. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun pikeun ngatur daptar puter kolaborasi, program musik nganggo pangatur waktuna, ngadangukeun stasiun radio, saluran audio, jsb.

Deezer - Musik sareng Podcast
Deezer - Musik sareng Podcast

pasang

pasang

TIDAL mangrupikeun salah sahiji alternatif anu pangsaéna pikeun Spotify. Ladenan streaming kalayan seueur pangalaman di tukangeunana, teu aya iklan sareng audio kasatiaan anu luhur (MQA, 360 Reality Audio, Dolby Atmos).

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha carana langganan Spotify Premium

Éta ngagaduhan langkung ti 80 juta lagu tina sadaya gaya, kalayan kamungkinan maén deui lancar, playback offline, radio, sareng mesin pencari pikeun mendakan judul énggal. Undoubtedly salah sahiji pilihan pangalusna pikeun purists musik.

TIDAL Musik
TIDAL Musik
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Apple Musik

Apple Music, Alternatif Spotify

Apple Music henteu ngan ukur sayogi pikeun alat sélulér merek apel, éta ogé sayogi pikeun alat Android. Anjeun tiasa ngundeur éta haratis ti Google Play, tapi jasa dibayar lamun hayang meunang aksés taya ka jutaan lagu, ngeunaan 75M. Tangtosna, éta mangrupikeun perpustakaan kalayan kualitas anu saé, tanpa iklan, kalayan fungsi pikeun nuturkeun lirik, streaming ku Chromecast, kamampuan ngadangukeun offline, ngatur daptar puter, pilihan milarian ku artis, judul sareng bahkan ku lirik. Anjeun ogé gaduh aksés kana bahan ekslusif, sapertos wawancara sareng seniman, pagelaran langsung, jsb.

Apple Musik
Apple Musik
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Amazon Musik

Amazon Musik

Amazon Music ogé mangrupikeun alternatif anu paling penting pikeun Spotify. Ladenan streaming pikeun musik sareng podcast anu tiasa anjeun aksés kalawan langganan Amazon Prime Anjeun. Anjeun ogé tiasa mayar premium pikeun ngaksés Amazon Music Unlimited. Bédana nyaéta dina versi normal anjeun gaduh 2 juta lagu tanpa iklan, jutaan podcast, rébuan stasiun radio, jsb. Dina Unlimited, sadaya di luhur ditambahkeun, kitu ogé daptar puter sareng video musik, release perdana panganyarna, 10 juta podcast, 75 juta lagu, 7 di antarana dina UltraHD, kamampuhan pikeun ngundeur albeum jeung lagu, sarta kalawan rojongan audio. angkasa.

Amazon Music: Dangukeun Podcast
Amazon Music: Dangukeun Podcast

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud mangrupikeun jasa anu kasohor pisan. A musik jeung audio platform streaming éta panggedéna di dunya. Éta ngagaduhan langkung ti 200 juta lagu sareng podcast, sareng sakitar 20 juta seniman ti sakumna dunya dina perpustakaan audio na. Atur daptar puter anjeun, podcast karesep, campuran DJ, versi ekslusif, jsb. Sadaya genre sareng ragam supados anjeun henteu bosen. Dina versi Gratis, gratis, anjeun gaduh aksés ka sakitar 120 juta judul, dina GO & GO + anjeun bakal gaduh aksés ka sadaya katalog, sanaos anjeun offline.

YouTube Musik

Youtube Music

YouTube Music ogé mangrupikeun salah sahiji platform anu paling terkenal pikeun Android, sareng salah sahiji alternatif karesep pikeun Spotify pikeun seueur. Aplikasi Google ieu ngagaduhan langkung ti 70 juta lagu tina seueur genre sareng seniman. Ogé pagelaran langsung, panutup, remix, sareng pidéo. Tangtosna, éta ogé ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun daptar, mesen lagu anjeun, aksés lirik, jsb. Ladenan Premium ngidinan Anjeun pikeun ngarasakeun tanpa iklan, dibandingkeun jeung versi mayar, salian ti ngamungkinkeun playback di latar tukang, aksés ka undeuran, jsb.

YouTube Musik
YouTube Musik
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Napster

Napster

Napster mangrupikeun aplikasi pikeun maénkeun lagu karesep anjeun anu anjeun tiasa pilih leuwih ti 60 juta lagu tina sagala genres jeung seniman ti sakuliah dunya. Éta ogé kalebet fungsi pikeun nyiarkeun dina ratusan alat, unduh daptar puter pikeun ngadangukeun offline, milarian lagu sareng saran ti jalma anu gaduh rasa anu sami, ngaropea daptar sareng GIF atanapi gambar anjeun nyalira, jsb.

Napster
Napster
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Qubuz

Anu pamungkas, anjeun ogé gaduh aplikasi Qobuz, alternatif anu saé pikeun Spotify anu henteu kawéntar sapertos anu sateuacana, tapi ogé pikaresepeun pisan upami anjeun milari anu béda. Geus aksés ka langkung ti 70 juta lagu tina sadaya genre sareng seniman sepanjang waktos jeung nagara. Sadayana dina hiji perpustakaan anu ngahiji, kalayan rekomendasi ahli, kualitas sora anu saé (24-bit Hi-Res), aplikasi Android anu gampang dianggo, aksés kana eusi anu beunghar sapertos buklet albeum digital, potret artis, jsb. Éta ogé ngagaduhan seueur alat sareng fungsi pikeun milarian, ngatur daptar puter anjeun, ngadangukeun offline, eusi redaksi sareng dokuméntasi, dukungan pikeun Google Cast, pilih kualitas sora (FLAC 16-bit 44,1kHz, Hi-Res 24-bit dugi ka 192kHz. , MP3 320kbps), jsb Éta ngagaduhan sababaraha metode langganan.

Qubuz
Qubuz
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)