Hoyong ulasan: naha aman kanggo jual didieu?

hoyong pendapat

Salah sahiji platform pikeun balanja online anu paling kaget dina taun-taun ayeuna kusabab peluncuran anu hébat sareng naékna pasar nyaéta Kahayang sareng éta sababna seueur anu naros ka kami pendapat ngeunaan Hayang dijual diditu. Pasar ieu nyiptakeun ampir-ampiran pikeun alat sélulér nawiskeun anjeun seueur produk anu brutal kalayan biaya murah sareng parantos janten salah sahiji portal wéb anu paling populér pikeun anjeun pikeun ngagaleuh online di saluruh dunya.

Tulisan anu aya hubunganana:
6 alternatif anu pangsaéna pikeun Amazon kanggo mésér aman

Salajengna, urang bakal ningali naon anu dipikahoyong, urang bakal nyarioskeun naha mésér dina platform ieu aman sareng kami nyayogikeun sababaraha saran kanggo mésér kana Kahayang Ngahindaran panipuan atanapi penipuan.

Sakumaha biasana kajadian sareng sagala rupa anu mangrupikeun perdagangan éléktronik, urang teras-terasan naros naha pasar tiasa dipercaya sareng milarian opini, sapertos dina hal ieu, anjeun aya dina tulisan ieu kusabab anjeun milari opini ngeunaan Kahoyong.

Salajengna urang bade ningali naon anu dipikahoyong, urang ogé bakal nyarioskeun naha disarankan pikeun mésér atanapi henteu dina platform ieu, ku sabab éta kaamanan pikeun anu mésér sareng sababaraha saran sanés anu bakal kami masihan anjeun dina tulisan ieu supados anjeun tiasa ngagaleuh kalem di dinya, sok nyingkahan panipuan atanapi panipuan.

Naon kahayangna téh?

ngaharep

Pondokna, Wish mangrupakeun aplikasi anu ngumpulkeun seueur kasuksésan sareng anu ngamungkinkeun anjeun mésér produk ngalangkungan Internet salaku perantara. Dina pasar global anu platform ageung atanapi pasar ngadominasi penjualan online, aplikasi Wish parantos berhasil ngasupkeun pasar kalayan gaya kalayan modél bisnis na anu museur kana alat mobile.

Kahoyong dasarna pasar munggaran di pasar anu parantos didamel sacara éksklusif pikeun ngical alat sélulérna, janten ayeuna mangrupikeun salah sahiji platform anu paling terkenal di dunya pikeun ngagaleuh produk online ieu anu urang anggo pisan.

Hoyong pendapat: kaunggulan mésér dina Kahoyong

Kasuksésan aplikasi pikeun diical parangkat mobile anu dipikahoyong difokuskeun kana sababaraha aspek anu béda, diantarana urang tiasa nyorot sadayana:

Tulisan anu aya hubunganana:
8 aplikasi anu pangsaéna pikeun ngajual barang-barang
  • Mangrupikeun aplikasi anu didesain khusus pikeun telepon sélulér, janten ngagaduhan kinerja anu langkung saé dina alat ieu.
  • Aplikasi na ngagaduhan antar muka dirancang sampurna, seueur kagunaan anu ngajantenkeun sadayana anu anjeun lakukeun sina saderhana sareng langkung ramah sareng pangguna akhir. Aranjeunna ngagaduhan konsép, balanja pikaresepeun.
  • On Wish aranjeunna nganggo dua metode pembayaran online anu paling sering dianggo, PayPal sareng kartu. Janten upami anjeun teu resep nyésakeun kartu anjeun, anjeun tiasa teras-teras nganggo PayPal.
  • Pilihan beuli anu inovatif pisan sapertos kamungkinan tiasa mésér barang anu sami sareng pangguna anu minat sareng dina waktos anu sasarengan, sahingga kéngingkeun diskon akhir kanggo ngagaleuh harga.
  • Harga kalapa pisan, dina seueur kasus lemah, dimana seueur barang bahkan di handap € 3.
  • Rupa-rupa produk.
  • Aplikasi na sayogi kanggo sistem operasi sélulér utama, ios sareng Android.

Naha artos abdi aman dina Hajat?

ngaharep

Éta tiasa dinyatakeun nyaring sareng jelas yén pameseran dina platform Kahoyong leres-leres tiasa dipercaya, Kusabab pasar ieu ngagaduhan alat sareng metode pamayaran anu béda pikeun ngajamin yén transaksi dilaksanakeun dina kaamanan sareng kerangka anu sangat dipercaya pikeun anjeun.

Tangtosna, kusabab éta mangrupikeun platform anu mangrupikeun tempat anu biasa, panginten aya sababaraha anu ngajual téhnik penjualan atanapi strategi anu tiasa ngakibatkeun anjeun kasalahan atanapi kabingungan, atanapi anjeun bahkan tiasa mésér produk anu henteu cocog nalika ngabongkar. Kalayan katerangan. anu ditawarkeun ka anjeun dina halaman wéb.

Tulisan anu aya hubunganana:
Diintip atanapi Wallapop? 5 Bedana panggih jeung komparatif

Pikeun kaamanan anjeun, platform Kahoyong parantos anjeun anggo sareng sadayana palanggan, a jasa klaim ngalangkungan anjeun tiasa nampi pengembalian dana tina pameseran anjeun upami pameseran ieu henteu saluyu sareng kaayaan penjualan anu didirikeun sareng disatujuan antara anu mésér sareng anu ngajual. Waktos resolusi tiasa ngabutuhkeun waktos, tapi éta mangrupikeun jalan kaluar anu serius sareng épéktip anu ngamungkinkeun anjeun mésér dina Wish kalayan aman sareng anu nyababkeun Wish ngagaduhan pendapat anu saé dina Internét.

Kumaha kuring tiasa mésér aman dina Kahoyong?

ngaharep

Sangkan anjeun tiasa ngagaleuh ka Wish kalayan aman sareng percanten kana platform, tanpa sieun nampi produk anu henteu saluyu sareng naon anu ditawarkeunana, ngalaman panipuan atanapi anu sami, kami bakal masihan anjeun sababaraha saran:

Mayar nganggo PayPal

Sakumaha anjeun ogé terang, éta ngagaduhan panyalindungan pembeli, anu hartosna transaksi éta henteu dilakukeun dugi anu mésér negeskeun urutan ieu. Kami ngarékoméndasikeun anjeun mésér ku cara ieu sahingga upami aya kajadian anjeun tiasa nahan artos. Anjeun bakal naék tingkat dina hal kaamanan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pendapat Vint: naha aman?

Pariksa pendapat pembeli sanés dina produk anu anjeun pilih

Dina sadaya pameseran online anjeun, sareng tangtosna dina platform Kahayang, pendapat sésa pangguna anu parantos ngagaleuh produk tiasa janten cara anu pangsaéna pikeun nginpokeun ka anjeun ngeunaan produk anu dimaksud. Pikeun ngalakukeun ieu anjeun kedahna waé Tina aplikasi Hayang, di dinya anjeun tiasa mariksa opini sareng peunteun pembeli sanésna sahingga anjeun bakal terang langsung kumaha beuli sareng pangobatanana sareng anu ngajual na khususna kumaha produk anu kedah dipésér.

Ku konsultasi kana pamanggih pembeli sanés anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi sakumaha relevanna contona:

  • Kumaha kaayaan produk sareng bungkusna.
  • Waktos pangiriman saprak ngagaleuh.
  • Éta saluyu atanapi henteu saluyu sareng anu parantos ditawarkeun ku anu mésér dina file produk online.
  • Kumaha saé atanapi goréng anu ngajual parantos ngalayanan anjeun.

Anjeun kedah maca pedaran produk anu dipikaresep ku anjeun

Sanaos naséhat ieu sigana jelas, penting pisan anjeun maca diri sadayana pedaran produk yén anu ngajual nawiskeun anjeun ngeunaan masing-masing éta. Teras anjeun sadar yén anjeun teu acan maca saé sareng ekspektasi anjeun béda tapi anjeun parantos nampi produk sareng anjeun moal tiasa kéngingkeun artos, kumargi katerangan produk kalebet detail anu anjeun teu terang ku sabab éta, éta nyaéta kasalahan anjeun.

Tulisan anu aya hubunganana:
Wallapop henteu tiasa dianggo: naon anu lumangsung sareng kumaha ngalereskeunana?

Salaku conto, upami anjeun badé mésér baju dina platform, sapertos anu atra, éta penting parios dina katerangan upami bagan ukuran kalebetkeun sareng ngarobih na. Kunaon Kusabab produk Wish tiasa sumping ti Cina sareng ukuran di nagara éta jelas beda. Seueur anu ngajual nawiskeun tabel konversi pikeun ngajantenkeun langkung gampang pikeun anjeun.

Anjeun kedah maca kabijakan pamulangan Kahayang

Sateuacan anjeun ngagaleuh naon-naon dina Hayang kedahna Anjeun diperyogikeun pikeun maca kabijakan pamulangan terang naon anu kedah dilakukeun nalika balikkeun produk.

Kahoyong ngalereskeun anjeun kurun waktu 30 dinten kanggo anjeun nyungkeun artos ngeunaan pameseran upami éta henteu saluyu sareng kaayaan anu parantos ditetepkeun atanapi upami anjeun henteu nampi pesenan dina waktos anu anjeun parantos satuju.

Screenshot sareng poto

Hiji cara anjeun kedah mastikeun yén produk anu ditampi dina pameseran anu anjeun anggo dina Kahoyong henteu cocog sareng tawaran anu dipasang dina wéb nyaéta nyandak screenshot tina katerangan produk éta nalika mésér. Kukituna, ku cara ieu, bukti tiasa disayogikeun ka Kahayang bisi nyungkeun artos. Seueur anu ngajual anu ngagaduhan niat henteu saé pisan tiasa ngarobih pedaran atanapi kaayaan nalika aranjeunna parantos ngajantenkeun jual sahingga ngahindaran pengembalian dana, ku cara ieu anjeun bakal nyalametkeun diri tina kamungkinan sarap ieu.

Nyandak poto sareng pidéo barang anu ditampi ogé cara sanés pikeun méré buktina gagalna fungsina atanapi yén éta henteu cocog sareng anu dibeli.

Naha anjeun terang panemu Kahayang anu sanés? Wartoskeun ka kami dina kotak komentar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)