Kaulinan zombie pangsaéna pikeun Android

zombies

Naha anjeun ngalaman dinten anu sesah di damel? Naha ujian Universitas ngantepkeun anjeun kacapean? Naha tim favorit anjeun éléh? Nya, upami anjeun hoyong curhat sareng ngaleupaskeun tegangan, anu pangpentingna anu tiasa urang pikirkeun nyaéta nyandak smartphone anjeun sareng maéhan sababaraha zombie.

Entong tinggalkeun anu hirup atanapi paéh, janten hayu urang tingali naon pilihan anu urang gaduh, sareng kaulinan naon anu tiasa urang unduh pikeun nyéépkeun waktos pikeun némbak zombie. Atanapi, kadang-kadang, janten salah sahijina sareng ngahakan otak manusa anu succulent sareng beunghar dina kaayaan sampurna.

TRIGGER MATI 2 - Pamanah Survival Zombie

Zombie Kaulinan PATI TRIGGER 2
Zombie Kaulinan PATI TRIGGER 2

Hayu urang mimitian ku angsuran kadua Dead Trigger, dimana virus maut nyebar ka sakumna dunya anu nyababkeun mutasi manusa sareng ngancam spésiés urang bakal punah. Ayeuna, anu salamet tina bala ieu parantos ngiringan résistansi global dina ngalawan inféksi maut anu teu tiasa dicegah ieu ... Siapkeun serangan kasebut! Waktosna kanggo ngamimitian merjuangkeun kasalametan anjeun dina ieu kaulinan jelema nu nembak teu brukbrak heula anu bakal narik napas anjeun!

Tulisan anu aya hubunganana:
Kaulinan némbak pangsaéna pikeun Android

Anjeun tiasa ningkatkeun senjata, nyalametkeun manusa anu masih jalma anu séhat, bahkan dokter di rohangan tiasa nyageurkeun anjeun ...  Soundtrack, sareng épék sora bakal ngajantenkeun anjeun yakin yén anjeun aya di buruan, Kusabab éta parantos dijelaskeun ku kasuksésan anu hébat, sareng éta bakal ngajantenkeun anjeun hirup di buruan sapinuhna.

TIDAK DIKEHAT - Zombie FPS Shooting Game

Madfinger Games nampilkeun judul sanés pikeun ngaleungitkeun zombie tanpa lirén. Protagonis kami Joe, a anggota unit anti zombie WOLFPACK, anjeun kedah ngalawan di holocaust zombie ieu anu aya di New York City. Tujuan anjeun, jelas, nyaéta pikeun ngeureunkeun ancaman zombie sateuacan nyebarkeun sareng ngabasmi sadaya kahirupan anu dipikaterang di planét.

urang kudu langkung ti tilu ratus misi, sareng urang gaduh seueur jinis senjata sareng nembak otomatis pikeun tujuan urang. Sadayana dina grafik anu suksés pisan sareng paduli anu bakal ngajantenkeun urang resep kana petualangan ieu.

Henteu kapake

Zombie Tsunami

Zombie Tsunami
Zombie Tsunami
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Urang ayeuna nganggo judul langkung «enteng». Tsunami zombie ieu anu kedah urang pimpin ngagaduhan misi nyéwa otak anu urang mendakan dina jalur urang.

Perusahaan Mobigame SARL ngamungkinkeun urang pikeun nyerang kota ku gerombolan zombie. Transformasi jalma anu tenang janten zombie sareng jantenkeun gerombolan panggedéna ayana. Dahar babaturan anjeun sareng tangtangan éta pikeun balapan gélo dumasar ngancurkeun sagala anu aranjeunna mendakan di jalan. Anjeun ngamimitian nyalira, tapi dina karir anu lapar anjeun anjeun bakal tiasa ngalelepkeun huntu anjeun kana otak anu séhat, anu bakal ngiringan sareng anjeun, sareng anjeun bakal ngangkut anjeun hiber supados henteu ngantunkeun anu séhat.

Tsunami Zombie mangrupikeun 'sajajalan'anu, henteu sapertos seueurna seueur judul dina jinisna, mawa anu anyar. Daripada ngadalikeun karakter hiji, anjeun kedah mingpin gelombang zombie éta tiasa janten tumuh nalika urang ngegel langkung seueur jalmi.

Salami wisata, salian ti jalma leueur anu bakal teras janten udagan anu gampang, kami bakal lumpat kana kendaraan anu bénten-bénten (mobil, beus ...) sareng halangan anu sanés, anu urang butuh sababaraha zombie upami urang hoyong nyandak aranjeunna payun.

Tsunami Zombie parantos bangga ngalangkungan éta 200 juta pamaén sadunya.

Zombie Tsunami

Tutuwuhan vs Zombies ™ 2

Tutuwuhan vs Zombies ™ 2
Tutuwuhan vs Zombies ™ 2
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Angsuran kadua kaulinan ieu, anu asalna tina tangan éléktronika,  Gaya menara pertahanan, urang tiasa nyarios yén éta mangrupikeun salah sahiji anu terkenal di dunya. Ngumpulkeun pasukan pepelakan anu kuat, ngeusi batre aranjeunna sareng nutrisi sareng ngagaduhan rencana akhir pikeun ngajagi otak anjeun.

Kumpulkeun pepelakan karesep anjeun, sapertos Sunflower sareng Peashooter, ditambah ratusan karakter tutuwuhan kalebet kreatif sareng mekar Guayalava sareng laser Bean. Tarung ngalawan rupa-rupa ageung zombie di unggal juru, sapertos Powered Zombie sareng Little Mermaid Zombie. Anjeun bahkan kedah nangtayungan uteuk tina Ayam Zombie anu luar biasa!

Candak pamaén ti sadayana penjuru dunya sareng tingali saha anu tiasa kéngingkeun poin paling per tingkat. Pilih tutuwuhan anjeun nyalira sareng maénkeun pikeun menangkeun, kéngingkeun langkung seueur poin dumasar kana kakuatan tim anjeun sareng jumlah zombie anu anjeun éléh. Kocok skor lawan pikeun kéngingkeun makuta pikeun ngabantosan anjeun dina lini utama.

Zombie Frontier 3: Sniper Shooter

Zombie Frontier 3: FPS Shooter
Zombie Frontier 3: FPS Shooter

Kami nyanghareupan wabah anu sanésna didamel ku manusa. Kusabab panyilidikan anu bahaya pikeun virus mutant, para ilmuwan nyababkeun kiamat zombie dina milarian vaksin... Ayeuna anjeun salamet anu kedah maéhan gerombolan mayit ieu. Anjeun kedah jalan ngalangkungan gerombolan mutan, sareng maéhan aranjeunna. Anjeun bakal ngagaduhan gudang senjata, kalayan langkung ti tilu puluh jinis senjata di buruan ieu, anjeun tiasa nganggo ti MP5, AK47, Desert Eagle, FN SCAR, HK 416, atanapi nganggo granat atanapi ngabeledugkeun bom ngalawan invasi zombie ... shotgun sareng bedil serang, anjeun moal ngagaduhan arsenal atanapi amunisi anu cekap pikeun perang lapangan ieu! Tujuan ogé, sareng ngeureunkeun ancaman.

Upami anjeun resep kaulinan strategi, anjeun ogé tiasa resep:

Tulisan anu aya hubunganana:
Kaulinan strategi militér anu pangsaéna pikeun Android

Zombie Diary 2: Évolusi

Buku harian Zombie
Buku harian Zombie
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Upami Zombie Diary mangrupikeun gim anu pikaresepeun pisan dimana anjeun kedah maéhan sadaya zombie anu anjeun pendakan, dina bagian kadua ieu ogé. Tapi ayeuna anjeun bakal ngagaduhan langkung senjata, langkung zombie kanggo ngaleungitkeun, sareng langkung pikaresepeun. Penampilanana sapertos kartun, sareng grafik dua diménsi na, ngajantenkeun pikaresepeun pisan sareng ampir adiktif nalika maén.

Misi utama anjeun pikeun salamet dina sajumlah ageung zombie anu badé anjeun pendakan sareng anjeun kedah maéhan sadayana anu tiasa, Anjeun ogé kedah nyalametkeun anu salamet anu anjeun mendakan di jalan. Anjeun bakal tiasa nganggo dugi ka 30 senjata anu béda sareng sajumlah ageung zombie pikeun ngaleungitkeun.
Upami anjeun resep kaulinan zombie sareng hoyong gaduh anu anyar dina ponsel anjeun, Buku harian Zombie éta mangrupikeun alternatif anu saé.

Buku harian Zombie 2

Kaulinan Gun: Zombi - TARGET MATI

Kaulinan Zombie: TARGET MATI
Kaulinan Zombie: TARGET MATI

Kalayan nami anu teu akurat ieu, kami ngagaduhan kaulinan anu kualitas hadé, didukung ku pendapat pangguna sareng rating 4,6-bintang. Perusahaan VNG Game Studios ngalungkeun urang kana perang dunya katilu, dimana musuh anjeun parantos maot, tapi sakitar 2040 virus anyar anu tiasa ngancurkeun sesa umat manusa ...

Kami gaduh grafik 3D kualitas saé pisan sareng visual sareng setting sora anu ngatur pikeun ngenalkeun pamuter kana suasana apokaliptik. Interaksi sareng lingkungan pikeun kéngingkeun objék anu ngamungkinkeun urang teraskeun sareng kahirupan ogé menonjol. Sareng tungtungna sababaraha modeu keren sapertos "Hunter Mode", di mana urang tiasa ngamangpaatkeun rupa-rupa senjata sareng lebet kana jajaran dunya dimana urang tiasa ngabagi hasilna ka pangguna ti sababaraha penjuru planét.

Targét Paéh

Last Sniper Hope - Zombie War: Shooting Games FPS

Neruskeun téma, urang kedah nyalametkeun dunya tina gerombolan zombie anu nyerang planét, tanpa kendat. Tapi ayeuna Kami nempatkeun diri dina sapatu sniper, mendakan tempat anu aman, nganggo kamuflase supados henteu kapendak, sareng némbak.

Kalayan grafik anu saé, sareng tingkat jéntré anu luhur urang tiasa ningali kumaha musuh urang ngabeledug nembak, atanapi ngalayang ngalawan kendaraan atanapi bumi, berkat ledakan anu tiasa urang akibatkeun némbak wadah, bak béngsin, jst. Kumpulkeun senjata sareng kartu anu béda pikeun ningkatkeun kamampuan sareng senjata, bahkan anjeun tiasa kéngingkeun peluncur rokét anu moal ngantepkeun bug anu teu hirup ...

Panasaran ku kaulinan ieu nyaéta anjeun bakal tiasa ningali lintasan tina proyektil sareng ngahargaan kumaha pangaruhna ka zombie, tungtungna maéhan aranjeunna, kalayan pangaruh «Kill shot camera».

Harepan tukang sniper

Santa vs. Zombie 2

Santa vs. Zombie 2
Santa vs. Zombie 2
pamekar: teu dikenal
harga: bebas

Ngamangpaatkeun pendekatan Natal, teu aya anu langkung saé tibatan nempatkeun diri urang dina sapatu Santa Claus sareng ngadistribusikaeun maot sareng karuksakan di saluruh dunya anu dirusak ku zombie. Pasihan tembakan tanpa henti, sareng turunkeun jelema-jelema paéh bangor anu aya dina daptar hideung anjeun.

Anjeun kedah nyetél tangkal Natal, tapi dina waktos ieu hiasanna mangrupikeun walker anu maot, anu parantos paripolah parah pisan sataun, Anjeun moal nyium saha waé dina handapeun mistletoe, ogé anjeun bakal gaduh kalkun kanggo tuang wengi ayeuna, tapi Santa parantos dugi ka bérés mayunan.

Sanés kaulinan anu pangsaéna dina masalah ieu, tapi skrip anu nempatkeun urang dina sapatu Santa ngajantenkeun urang nyebatkeun éta salaku kaulinan anu panasaran, anu bakal ngajantenkeun urang ngahibur salami-lami, ho, ho, ho, ho ...

Anu Leumpang Maot Teu aya Lahan Manusa

Kami henteu tiasa bérés ulasan ieu ngeunaan kaulinan zombie tanpa nyarioskeun hiji anu diideuan ku séri tersukses, sareng dituturkeun ku jutaan penggemar: "The Walking Dead." Judul ieu parantos lami di Google Play Store, tapi éta henteu nguciwakeun saha waé, sareng pembaruan anu tetep dijaga dijantenkeun salaku salah sahiji gim anu paling diunduh sareng paling dipeunteun di lingkungan zombie.

Aya seueur versi sareng varian tina judul ieu, tapi dina hal ieu kami nyanghareupan kaulinan-peran maén gancang-gancang anu kaputusan anjeun bakal ngabédakeun kahirupan sareng maot. Pasangan petualangan anjeun bakal Daryl Dixon, anu salamet klasik anu bakal ngajar anjeun kumaha cara maéhan sareng henteu pati nyobianSanaos anjeun tiasa ngamangpaatkeun seueur karakter anu kawéntar tina serial tipi mitos, pikeun salamet sareng ngancurkeun zombie anu aya di sakuriling urang.

Anu paéh leumpang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)