Kumaha cara nganggo emoji iPhone dina Android anjeun

Lulus pangguna ti iPhone ka Android sareng sabalikna angger. Dina transisi éta seueur milarian kumaha ngagunakeun emoji iPhone dina héns Android anjeun, janten pikeun ieu kami ngabantosan anjeun: nunjukkeun anjeun cara anu béda anu anjeun sayogi pikeun ngarobih.

Sababaraha emoji iPhone anu seueur anu sono, tapi hatur nuhun kana ningkat pilihan kustomisasi pikeun telepon dumasar kana sistem operasi tina G ageung (Google), urang tiasa ngagaduhan aranjeunna tanpa seueur masalah. Kami badé ngalakukeun éta pikeun ngadamel telepon Android kami sapertos iPhone pisan; sahenteuna dina emojis.

3 cara pikeun ngarobih iPhone emoji dina Android anjeun

Emojis pikeun iPhone

ka ngarobah emoji dina telepon Android Anjeun kana iPhone urang gaduh tilu cara atanapi cara. Salah sahijina nyaéta masang aplikasi kibor anu ngagaduhan emoji anu urang milari sahingga urang tiasa komunikasi sareng kolega sareng kulawarga urang sapertos anu dilakukeun ku telepon mérek Apple sateuacanna.

Aya jalan anu sanés, sareng ieu pikeun ngarobah font standar anu urang gaduh dina alat sélulér kami. Éta urang bahkan tiasa nganggo SwiftKey, Kibor Google atanapi Samsung, upami urang gaduh Galaxy, dina urutan nganggo emoji sareng tanpa kaleungitan ciri-ciri anu ngajantenkeun keyboard éta anu pangsaéna pikeun OS ieu pikeun alat sélulér.

Tulisan anu aya hubunganana:
Bitmoji: Kumaha Ngunduh sareng Nyiptakeun Emojis Khusus

Anu katilu ngagunakeun FancyKey, aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngarobih emojis pikeun Twitter. Sareng anjeun bakal heran kunaon éta Twitter. Sacara saderhana, aranjeunna ampir sami sareng iPhone, janten urang bakal gampang pisan.

Kami ngarékoméndasikeun pilihan kadua. Kantun kusabab anu kahiji, sanaos langkung gancang, bade maksakeun anjeun nganggo keyboard éta sareng ngagentos ka salah sahiji ti tilu anu parantos kami sebatkeun.

Sareng kami nyarios leres, ngetik ku SwiftKey anu ngagaduhan téks ramalan anu pangsaéna atanapi ku Google Gboard, anu terang pisan sareng ngagaduhan kakuatan dina ramo urang, éta nunjukkeun pisan. Hayu urang terang, janten mimitina urang nunjukkeun ka anjeun aplikasi-aplikasi anu ngagaduhan keyboard sareng emoji iPhone.

Émut yén pikeun tiasa ngarobih emojis tina sumber sistem anjeun peryogi alat anu ngamungkinkeun anjeun nganggo jinis sumber anu sanés. Salah sahijina nyaéta Galaxy, sapertos Note 10, S10 sareng S9 ...

Keyboard pikeun iPhone emojis

Kami nyarankeun 3 aplikasi kibor ieu pikeun emoji dina keyboard telepon Apple anjeun nyobian sadayana tilu sareng marios pangalaman anu aranjeunna pasihkeun dina sababaraha dinten pikeun mutuskeun hiji. Éta mangrupikeun pangalaman anu sami, sanaos ngagaduhan bedana langkung ti katingali. Urang mimitian dina urutan numutkeun kumaha urang resep panggunaan anu paling masihan sareng tangtosna, anu dipikahoyong emoji.

Kika keyboard 2019

Ngintip

Kika nyaéta aplikasi keyboard pikeun iPhone emojis ogé lengkep. Anjeun kedahna ningali sakumaha saéna éta parantos dirawat ku komunitas pangguna dina ulasan Google, pikeun nyadar yén éta tiasa janten anu sampurna pikeun tugas-tugas ieu.

Éta ngagaduhan font, warna sareng urang bahkan tiasa nempatkeun latar galeri. Kagungan rupa-rupa kibor sareng henteu ngan ukur dumasar kana emoji iPhoneUpami henteu, cobian anjeun gaduh kibor anu tiasa diketik langkung gancang sahingga ngagentos, sahenteuna, pangalaman anu tiasa dipasihkeun ku SwiftKey atanapi Gboard.

Kami ogé henteu tiasa maliré yén anjeun tiasa ngirim GIF, stiker, éta gaduh autocorrect otomatis, panel sora sareng pilihan pikeun nganggo salah sahiji langkung ti 60 basa. Nyaéta, urang nyanghareupan aplikasi keyboard anu lengkep pisan.

Kika Keyboard-Emoji Keyboard
Kika Keyboard-Emoji Keyboard

Keyboard Emoji

facemoji

Aplikasi ieu sami sareng anu sami, tapi macem-macem naon anu penting. Salamina anjeun tiasa masihan kami nganggo hiji atanapi anu sanés, janten didieu urang gaduh daptar anu saé. Sareng teu aya kakurangan ciri pikeun ngagunakeunana pikeun dinten urang ka dinten. Urang tiasa ngarobih font, warna, sora bahkan narjamahkeun.

Nalika ngeunaan iPhone emoji, anjeun tiasas malah ngirim kebat aranjeunna sakaligus hatur nuhun kana sababaraha fungsi khusus, sajaba ti gaduh langkung ti 3.600 emoji, langkung seueur GIF, stiker sareng seueur deui.

Éta ogé ngagaduhan pilihan kustomisasi pikeun nempatkeun poto anjeun nyalira di tukang sareng toko anu lengkep sareng seueur téma keyboard. Henteu ngan ukur ieu, tapi anjeun milih gaduh téma kaulinan anu kawéntar sapertos Rovio sareng Angry Birds. Kibor nganggo emoji iPhone anu tiasa dianggo kalayan saé sareng lumayan enteng dibandingkeun anu sanés dina daptar ieu.

Emoji Facemoji Keyboard & Font
Emoji Facemoji Keyboard & Font

Emoji Keyboard Emoticon Imut

Imut emoji

Keyboard anu sanés anu pinuh ku pilihan sareng éta menonjol pikeun gaduh emoji iPhone sabaraha urang milarian alat Android kami. Upami aya hal anu ciri na, sajabi ti alesan éta, éta kusabab rupa-rupa pilihan pikeun kustomisasi. Bahkan masihan kami pilihan pikeun nambihan jajar emojis pikeun aksés dina waktos anu lami.

Ogé nyorot éta Unggal konci dina Emoji Keyboard ngagaduhan emoji nyalira pikeun aksés gancang; fungsi anu matak anu ngamungkinkeun urang nyerat sadaya émotik anu urang pikahoyong. Éta ngagaduhan seueur téma pikeun keyboard, sanaos kami henteu mendakan anu ti Rovio ti anu sateuacanna.

Bener nyaéta keyboard na enya éta rada kasar, Janten maksakeun urang milarian tema anu dipersonalisasi sahingga pangalaman ningkat. Keyboard anu sanés nganggo emoji iPhone sareng anjeun bakal mendakan aranjeunna di daérah anu pas pikeun tiasa nganggo anu sanés upami urang hoyong.

Ngarobih font telepon nganggo Emoji Fonts kanggo FlipFont 10

Émut yén anjeun peryogi mobile anu ngamungkinkeun parobihan sumberna. Upami teu kitu moal mungkin pikeun ngarobah font sistem sareng nganggo emoji anu disertakeun sareng aplikasi ieu anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo iPhone dina Android kami.

  • Hal kahiji anu bakal kami laksanakeun nyaéta unduh aplikasi ieu:
Emoji Fonts pikeun FlipFont
Emoji Fonts pikeun FlipFont
  • Nalika ngamimitian éta (sareng ngalirkeun iklan munggaran) kami bakal pencét ngeunaan «Tingali & Larapkeun font anyar».
  • Font anu bakal kami terapkeun bakal némbongan.

Font Emoji 10

  • Pencét di dinya sareng layar bakal nembongan dimana urang tiasa ningali kumaha font anyar bakal dipasang kalayan emojis maranéhna.
  • Kami bakal ngaktipkeunana sacara standar sareng hal anu salajengna nyaéta milih Emoji Font 10.
  • Ieu tepatna emoji pikeun iPhone.
  • Siap.

Ngagunakeun emoji Twitter tina aplikasi keyboard FancyKey

Urang angkat sareng FancyKey sareng emojis iPhone na (anu saleresna aya dina Twitter, tapi aranjeunna mirip pisan)

  • Kami mimiti ngaunduh FancyKey di Play Store:
  • Kami masang aplikasi dina handphone kami, ngamimitian na urang kedah ngaktipkeunana saolah-olah urang ngalaksanakeunana nganggo aplikasi keyboard anu sanés.
  • Saatos layar aktivasina keyboard éta, urang tiasa angkat ka setting Fancy pikeun ngaktipkeun emoji iPhone.
  • Tina Setélan urang buka Preferensi.

Pikaresepeun Emoji

  • Dina bagian Tembongkeun kami milih Gaya Emoji sareng kami milih Twitter.
  • Anjeun kedah ngaunduh iket kanggo parantos ngagaduhan emoji Twitter sareng aranjeunna praktis sami sareng anu di iPhone.

Tilu pilihan anu béda pikeun tiasa nganggo emoji iPhone dina telepon Android anjeun sareng éta bakal ngamungkinkeun anjeun henteu sono pisan kana telepon Apple.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)