Top 8 Alternatif kanggo Spotify

alternatif Spotify

Yen sampeyan pacangan music bener lan seneng musik ing piranti seluler Android, sampeyan kudu ngerti kabeh alternatif paling apik kanggo Spotify sing bisa ditemokake Sawetara wong kanthi kaluwihan sing jelas ing aplikasi Swedia, lan uga perpustakaan sing dirancang khusus kanggo nikmati kualitas swara sing paling apik yen sampeyan duwe headphone HiFi lan Hi-Res.

Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak utawa mbusak akun Spotify kanthi lengkap

Kanthi aplikasi kasebut, sampeyan ora bakal kekurangan musik, lan uga ora bakal kekurangan kualitas swara. Seneng swara kaya sadurunge thanks kanggo layanan musik streaming iki:

Deezer

Deezer

Deezer minangka salah sawijining platform streaming musik sing paling menarik. Salah sawijining alternatif Spotify sing paling apik, kanthi layanan gratis sing menehi sampeyan nganti 73 yuta judhul lagu lan podcast kanggo ditambahake menyang dhaptar lagu. Saliyane pamuter dibangun ing, sampeyan uga bisa ngenali lagu thanks kanggo fungsi SongCatcher. Lan yen sampeyan seneng «petualangan2, gunakake mode acak kanggo ngejutake sampeyan karo lagu kasebut. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nyanyi utawa sinau lirik, amarga kalebu fungsi kanggo ndeleng ing layar. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngatur dhaptar lagu kolaborasi, program musik nggunakake wektu, ngrungokake stasiun radio, saluran audio, lsp.

Deezer - Musik lan Podcast
Deezer - Musik lan Podcast
Pangembang: Unknown
Price: free

TIDAL

TIDAL

TIDAL minangka salah sawijining alternatif paling apik kanggo Spotify. Layanan streaming kanthi akeh pengalaman, ora ana iklan lan audio kasetyan dhuwur (MQA, 360 Reality Audio, Dolby Atmos).

Artikel sing gegandhengan:
Cara lengganan saka Spotify Premium

Nduwe luwih saka 80 yuta lagu saka kabeh gaya, kanthi kemungkinan puter maneh lancar, puter maneh offline, radio, lan mesin telusur kanggo nemokake judhul anyar. Temtu salah sawijining pilihan sing paling apik kanggo para purists musik.

TIDAL Musik
TIDAL Musik
Pangembang: Unknown
Price: free

Apple Music

Apple Music, Alternatif Spotify

Apple Music ora mung kasedhiya kanggo piranti seluler merek apel, nanging uga kasedhiya kanggo piranti Android. Sampeyan bisa ndownload gratis saka Google Play, nanging layanan kasebut dibayar yen sampeyan pengin njaluk akses Unlimited kanggo yuta songs, udakara 75M. Mesthi, perpustakaan kanthi kualitas apik, tanpa iklan, kanthi fungsi kanggo ngetutake lirik, streaming dening Chromecast, kemampuan kanggo ngrungokake offline, ngatur dhaptar lagu, pilihan telusuran miturut artis, judhul lan malah lirik. Sampeyan uga duwe akses menyang materi eksklusif, kayata wawancara karo seniman, pertunjukan langsung, lsp.

Apple Music
Apple Music
Pangembang: Unknown
Price: free

Amazon Music

Amazon Music

Amazon Music uga minangka alternatif sing paling penting kanggo Spotify. Layanan streaming musik lan podcast sing bisa diakses karo langganan Amazon Prime. Sampeyan uga bisa mbayar premium kanggo ngakses Amazon Music Unlimited. Bentenipun punika ing versi normal sampeyan duwe 2 yuta lagu tanpa iklan, yuta podcast, ewu stasiun radio, etc. Ing Unlimited, kabeh ing ndhuwur ditambahake, uga dhaptar lagu karo video musik, rilis perdana paling anyar, 10 yuta podcast, 75 yuta lagu, 7 ing UltraHD, kemampuan kanggo ndownload album lan lagu, lan kanthi dhukungan audio. angkasa.

Amazon Music: Rungokake Podcast
Amazon Music: Rungokake Podcast
Pangembang: Unknown
Price: free

SoundCloud

SoundCloud

SoundCloud minangka layanan liyane sing populer. Platform streaming musik lan audio sing paling gedhé ing donya. Nduwe luwih saka 200 yuta lagu lan podcast, kanthi udakara 20 yuta seniman saka sak ndonya ing perpustakaan audio. Atur dhaptar lagu, podcast favorit, campuran DJ, versi eksklusif, lsp. Kabeh genre lan macem-macem supaya sampeyan ora bosen. Ing versi Gratis, gratis, sampeyan duwe akses menyang udakara 120 yuta judhul, ing GO & GO + sampeyan bakal entuk akses menyang kabeh katalog, sanajan sampeyan lagi offline.

SoundCloud: Musik lan Dhaptar lagu
SoundCloud: Musik lan Dhaptar lagu

YouTube Music

YouTube Musik

YouTube Music uga minangka platform Android sing paling misuwur, lan salah sawijining alternatif favorit kanggo Spotify kanggo akeh. Iki app Google wis luwih saka 70 yuta lagu saka akeh genre lan seniman. Uga pagelaran langsung, cover, remix, lan video. Mesthi, uga ngidini sampeyan nggawe dhaptar, pesen lagu, ngakses lirik, lsp. Layanan Premium ngidini sampeyan seneng tanpa iklan, dibandhingake karo versi mbayar, saliyane ngidini puter maneh ing latar mburi, akses menyang download, lsp.

YouTube Music
YouTube Music
Pangembang: Unknown
Price: free

Napster

Napster

Napster minangka aplikasi kanggo muter lagu favorit sing bisa dipilih luwih saka 60 yuta lagu kabeh genre lan seniman saka sak ndonya. Uga kalebu fungsi kanggo siaran ing atusan piranti, ndownload dhaptar lagu kanggo ngrungokake offline, nelusuri lagu lan saran saka wong sing duwe rasa sing padha, ngatur dhaptar nganggo GIF utawa gambar sampeyan dhewe, lsp.

Napster
Napster
Pangembang: Unknown
Price: free

Qubuz

Pungkasan, sampeyan uga duwe aplikasi Qobuz, alternatif sing apik kanggo Spotify sing ora kondhang kaya sadurunge, nanging uga menarik banget yen sampeyan nggoleki sing beda. Wis akses menyang luwih saka 70 yuta lagu saka kabeh genre lan artis kabeh wektu lan negara. Kabeh ing perpustakaan terpadu, kanthi rekomendasi pakar, kualitas swara sing apik banget (24-bit Hi-Res), aplikasi Android sing gampang digunakake, akses menyang konten sing sugih kayata buklet album digital, potret artis, lsp. Uga duwe macem-macem alat lan fungsi kanggo nggoleki, ngatur dhaptar lagu, ngrungokake offline, konten editorial lan dokumentasi, dhukungan kanggo Google Cast, milih kualitas swara (FLAC 16-bit 44,1kHz, Hi-Res 24-bit nganti 192kHz , MP3 320kbps), lsp Wis sawetara cara langganan.

Qubuz
Qubuz
Pangembang: Unknown
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

bool (bener)