Cara mlebu log ing Twitter tanpa ndhaptar

Twitter

Jaringan sosial Twitter, amarga watesan awal, ora nate nggayuh level sing padha karo jumlah pangguna kaya Facebook. Watesan wiwitan 140 karakter (sing ditambah nganti 280 sawetara taun kepungkur) lan sampeyan isih padha masalah utama kanggo pangguna sing ora nyoba.

Dheweke tetep dadi masalah kanggo pangguna, sanajan umume kiriman sing digawe ing jaringan liyane, ndeleng Facebook, ora ngluwihi 100 karakter. Yen sampeyan pangguna Facebook lan pengin miwiti njelajah jaringan sosial iki, kita bakal nerangake ing ngisor iki carane njupuk langkah pertama ing Twitter.

Babagan pisanan sing kudu dielingi yaiku ora kaya Facebook, ora prelu nyelehake jeneng asline lan lengkap karo wong kasebut, uga ora wajib nulis nomer telpon. Iki bakal terus dadi salah sawijining sebab kenapa Twitter dianggep dadi sarang troll.

Sawetara pangguna padha ndhelik ing anonimitas sing nawakake nyelehake barang bodho kiwa lan tengen. Twitter ngerti masalah iki lan nyedhiyakake saringan lan kontrol sing akeh kanggo pangguna supaya ora nemoni jinis pangguna kasebut, sing sanajan sithik, biasane rame.

Mlebu menyang Twitter tanpa ndhaptar

Login Twitter

Yen kita ora pengin nggawe akun tanpa mriksa dhisik, sing pertama sampeyan kudu ngerti yaiku sampeyan ora bisa mlebu ing platform iki, utawa ing liyane, yen sampeyan pengin nerbitake tweet, klik kaya, retweet utawa bales tweet, tindakake akun ...

Nanging, yen kita bisa ngakses jaringan sosial tanpa masalah, sanajan kabeh konten sing ditampilake ora bakal ngetutake pola apa wae miturut cita rasa, amarga platform ora ngerti dheweke lan mung bakal nuduhake tren wayahe.

Nggawe akun ing platform apa wae, apa wae Twitter, Gmail, Facebook, TikTok ... ngidini platform kasebut nggawe file babagan kita, file sing gegandhengan kabeh konten sing diterbitake, konten sing disenengi ... uga menehi identitas kanggo nyebutake awake dhewe lan bisa komunikasi karo wong liya.

Temenan, tab iki uga kalebu selera lan preferensi sing ngidini platform kasebut target pariwara supaya luwih efektif.

Apa sampeyan bisa nggunakake Twitter tanpa akun?

Twitter tanpa akun

Yen ora duwe akun Twitter, mesthi ora bisa log in, nanging ora mung Twitter, nanging uga tuga ora ana ing platform liyane amarga alesan sing padha karo sing dakkandhakake ing paragraf sadurunge.

Siji-sijine cara kanggo njelajah Twitter yaiku liwat versi browser. Sampeyan ora bisa nindakake iki liwat aplikasi kanggo piranti seluler, amarga ana gandhengane karo akun.

Sampeyan bisa nggunakake Twitter tanpa akun, nanging ora ono gunane yen kita pengin nggunakake platform kasebut. Kanthi nggawe akun, kita bakal bisa ngetutake wong sing paling disenengi, mriksa tren saiki, bisa komunikasi karo wong liya liwat pesen utawa publikasi ...

Ing Twitter ing umume konten sing dikirimake pangguna umum, nanging ora kabeh. Ana sawetara pangguna sing nglindhungi akses menyang publikasi dadi mung wong sing ngetutake bisa ngakses anggere wong kasebut nampa panjaluk kasebut.

Informasi profil sing dilindhungi mung bisa diakses kanthi cara iki, ora ana cara liya kanggo nindakake, sanajan sampeyan duwe akun Twitter.

Kaca web sing ngaku bisa ngakses konten sing dikarepake njaluk data akun kita kanggo ngirim spam ing kasus paling apik lan sing paling ala, kanggo njupuk nomer kertu kredit sampeyan, utamane ing antarane para pangguna sing kepengin weruh sing gelem mbayar kanggo ngakses informasi kasebut.

Apa sing bisa ditindakake ing Twitter tanpa akun?

Waca tweets saka pangguna apa wae

Waca tweets saka pangguna apa wae

Yen kita pengin ngakses publikasi pangguna, cara sing paling cepet yaiku liwat Google. Kita mung kudu nyelehake jeneng panganggo (tanpa tandha ing) banjur tembung Twitter. Sabanjure, Google bakal nuduhake minangka asil pertama, tautan menyang akun Twitter pangguna banjur diikuti karo Tweet paling anyar sing diterbitake.

Jelajahi tren

tren twitter

Twitter, ora kaya jaringan sosial liyane, minangka siji-sijine platform sing ngidini kita ngerti kapan wae apa tren saiki ing saindenging jagad, ora mung ing negara sing lagi dununge. Via bagean iki, kita bisa ngerti berita sing paling relevan ing politik, internasional, olahraga, hiburan ...

Tren adhedhasar loro tagar digunakake kaya tembung sing bola-bali dibukak ing pirang-pirang tweet. Tren kasebut uga nuduhake kategori sing cocog kanggo kita supaya bisa ngerti manawa kita kasengsem utawa ora.

Panelusuran konten lan akun

Advanced search

Liwat kothak telusuran ndhuwur, umume bisa nggoleki pangguna, sanajan uga bisa nggoleki hashtags (tag). Nanging, yen kita pengin golek informasi tartamtu lan menehi filter nyuda jumlah asil, kita kudu nggunakake telusuran majeng.

Saliyane nindakake telusuran normal, kita uga bisa nindakake telusuran majeng, telusuran sing ngidini kita atur saringan nomer akeh amarga ngemot tembung iki nanging dudu tembung liyane, nggoleki istilah ing tagar, telusuran teks kanggo tweet pangguna tartamtu ...

Jelajahi kabeh fitur Twitter kanthi akun sementara

yopmail

Umume fungsi sing kita lakoni liwat Twitter, diwatesi amarga kita pangguna ing platform kasebut. Yen pengin dicoba, nanging kita ora yakin manawa seneng, kita bisa nggunakake layang sauntara.

Nalika nggawe email sementara, email kasebut bakal dadi email sing tetep didaftar ing platform a jinis komunikasi apa wae sing Twitter kudu nindakake. Yen pungkasane mriksa manawa Twitter ora kaya sing sampeyan pikirake ing wiwitan, sampeyan bisa ngganti email sing ana gandhengane karo akun dadi sing nyata, sing bakal ngidini sampeyan ngaktifake otentikasi rong langkah lan ngalangi wong liya ora duwe akses menyang akun sampeyan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

2 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Cristina ngandika

    Artikel iki ora bener, ora ngidini ndeleng komentar tanpa akun, amarga gambar kanggo ndaftar katon nutupi konten

    1.    Kamar Ignatius ngandika

      Kabeh informasi sing wis diterbitake ing artikel kasebut wis dikonfirmasi sadurunge diterbitake.