Game bal-balan paling apik kanggo Android

Game bal-balan paling apik ing Android

Dina iki kita menehi kanggo game bal-balan paling apik kanggo Android kanthi dhaptar gedhe sing bakal nglumpukake kabeh varian olahraga sing apik. Serangkene judhul sing dadi pelatih paling apik utawa mung striker sing ngetung gol saben-saben bal kasebut disabetake.

Sawetara game bal-balan kanggo Android sing bakal ditemokake gratis, freemium (gratis nanging nganggo pilihan pambayaran) utawa malah premium. Uga lali karo kedatangan paling anyar sawetara sagas sing paling apik ing kategori game kanggo Android lan sing nggawe kita luwih kaget ing Play Store.

Yen luwih seneng ndeleng ing game bal-balan paling apik tanpa mbutuhake internet, deleng dhisik babagan kompilasi sing wis disiapake kanggo sampeyan:

Artikel sing gegandhengan:
10 game bal-balan tanpa prelu Wi-Fi

Manajer Sepak Bola 2020 Ponsel

Manajer Sepak Bola 2020 Ponsel

Mung diluncurake SEGA dina kepungkur, game bal-balan iki nggawa kita kontrol total tim kita supaya bisa nggayuh kemenangan kanthi menang liga lan turnamen. Iki minangka salah sawijining saga sing paling sukses, mula ora kekurangan apa-apa lan kabeh kualitas visual sing diduweni saiki saka ponsel Android. Mesthi wae, nyiyapake sawetara euro, amarga iki game premium lan tegese sampeyan mbayar kabeh konten tanpa pariwara lan kothak jarahan. Oalah, mayoritas judhul ing dhaptar iki freemium, mula sampeyan saiki bakal dadi pilihan wiwit saiki.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Soccer Soccer

Soccer Soccer

Yen sampeyan nggoleki game bal-balan kanthi tema visual Minecraft, game pamblokiran lan kaslametané sing misuwur, Retro Soccer minangka sing paling cocog. Yen sadurunge kita ngadhepi pelatih lan simulator manajer, saiki kita duwe kabeh arcade sing kudu nggawe kaset kanggo para pemain sing mlebu langsung menyang sampeyan. Yen sampeyan salah siji sing main 90-an Kick Off (strip wis liwati), sampeyan bakal ngelingi bagean saka gameplay, nanging karo karakter bal-balan kasebut luwih kaya Minecraft. Peculiar tanpa mangu-mangu lan khusus kanggo kasebut.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Stickman Soccer 2018

Stickman Soccer

Wektu iki perkara kasebut diwiwiti stickman kanggo simulasi game bal-balan kaya Manajer Sepakbola, nanging kanthi gaya santai gaya visual kasebut lan desain karakter sing khas. Judhul sing kudu dipikirake lan ora kurang detail kanggo mutusake sapa sing bakal diganti lan strategi sing bakal dijupuk ing game kasebut. Lan cara pangerten aneh babagan desain bal-balan kasebut ora bakal nggawe sampeyan bali, amarga duwe kabeh sing ditindakake raja olahraga ing bal-balan. Target judhul, tendhangan gratis, stadion, kertu kuning, tombol jangka cepet lan kabeh spektakuler sing sampeyan seneng banget.

Stickman Soccer 2018
Stickman Soccer 2018
Pangembang: Djinnworks GmbH
Price: free

Pahlawan Headshot

Pahlawan Headshot

Game bal-balan khusus banget kanggo seni piksel Lan sing edan yaiku sampeyan bisa nglumpukake tim kanthi macem-macem karakter aneh. Minangka arcade sing entheng kanggo game kasual adhedhasar game sing apik, nanging sampeyan kudu seneng-seneng tanpa ketegangan. Babagan sing paling lucu kabeh yaiku yaiku selusin tim aneh sing bakal diadhepi. Nyenengake sakedap. Oh lan asale saka Chillingo, sing ana gandhengane karo Electronic Arts, mula ora liya.

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

FootLOL

FootLOL

Ing kene sampeyan bakal bisa njupuk pertandingan bal-balan paling edan sing sampeyan nate weruh. Yen sampeyan seneng main reged, sampeyan bakal bisa nggunakake granat, tameng, sapi, lem lan trik liyane kanggo ngilangi tim saingan lan ngetung gol kanthi cara paling apik lan hooligan liyane! Lan ora kekurangan nada grafis sing apik saengga pertempuran spektakuler ing antarane tim digawe supaya sampeyan bisa keweden ing layar seluler.

Stars Soccer

Stars Soccer

Mungkin sampeyan malah ora main karo lencana nalika sampeyan kerdil, nanging generasi liya nindakake. Lan iki ing endi Soccer Stars mlebu game kasual dinamis kanthi lencana. Game bal-balan sembrono sing ora golek apa-apa kajaba seneng-seneng karo game sing cepet. Perhatian kanggo fisika obyek sampeyan supaya piring kasebut meh bisa urip maneh.

Stars Soccer
Stars Soccer
Pangembang: Miniclip.com
Price: free

FIFA Soccer

FIFA Soccer

Kita nyisihake rasa bebas lan kita langsung menyang salah sawijining game sing hebat bal-balan: Soccer Soccer. Game multipemain, sampeyan bisa nggawe tim impen, olahraga pemain, gabung karo liga, melu luwih saka 650 acara lan tampil kanthi tampilan teknis lan visual. Penting banget kanggo para penggemar bal-balan. Lan sampeyan ora usah ngomong apa-apa nalika sampeyan ujar manawa sampeyan bakal mlaku ing lapangan lan malah bisa main karo legenda bal-balan kaya Zidane dhewe. Ode kanggo game sing apik.

bal-balan FIFA
bal-balan FIFA
Pangembang: KARTU ELEKTRONIK
Price: free

LaLiga Fantasy MARK 2020

LaLiga Fantasy MARK 2020

Saka salah sawijining koran olahraga sing paling akeh diwaca, referensi kanggo liga sepakbola teka ing negara kita. Sampeyan bisa nggawe liga bal-balan dhewe lan muter karo kanca-kanca. Nduwe database lengkap lan lengkap supaya sampeyan duwe kabeh pemain tim favorit.

Skor! Hero

Skor! Hero

Nyelehake sampeyan langsung muter partai kanthi format vertikal lan sinau nembak target kanthi kabeh jinis efek utawa bisa dribble marang mungsuh. Secara visual iku cukup pengalaman lan dadi game kanggo wong-wong sing pengin niru pengalaman ing konsol PES lan FIFA.

Skor! Hero
Skor! Hero
Price: Bakal announced

Serangan bal-balan

Serangan bal-balan

Dolanan bal-balan multiplayer iki fokus langsung ing gawe salah gol. Grafis ukurane gedhe banget lan sampeyan kudu muter urutane critane game supaya bisa nembak cedhak wilayah kasebut lan saengga bisa ngalahake kiper tim lawan. Kanthi luwih saka 1 yuta review positif, kita bisa ngerti manawa dadi salah sawijining favorit para penggemar game sing apik saka ponsel Android sampeyan.

Top sewelas 2019

Top sewelas 2019

Simulator klub sing sampeyan pengin dadi manajer tim sampeyan kanthi kabeh sing dibutuhake. Game sing lengkap banget sing nggunakake tokoh José Mourinho kanggo nggawe luwih saka 200 yuta pemain. Sampeyan bakal bisa nambah stadion, mlebu pemain paling apik, ngatur sesi latihan lan saingan ing Liga, Piala, Champions, lan Liga Super. Game sing bakal sampeyan nikmati kanggo level grafis lan ora kekurangan apa-apa kanggo ngrasakake manawa sampeyan minangka manajer tim.

Top Eleven 2022 Fußballmanager
Top Eleven 2022 Fußballmanager
Pangembang: nordeus
Price: free

Soccer Manager 2020

Soccer Manager 2020

Muter liga dhewe kanthi duwe tampilan isometrik sing menehi sudut pandang lan perspektif liyane menyang pertandingan. Sampeyan uga bakal langsung menyang manajemen tim lan mutusake strategi kanggo nggawa kabeh anggota tim sampeyan dadi bintang. Sampeyan bisa milih antarane 800 klub saka 33 negara lan iki tegese sampeyan duwe database bal-balan sadurunge.

Aja mbuwang-mbuwang wektu nggunakake pramuka lan cukup wektu kanggo nganalisis game kanggo nambah skuad sadurunge game sabanjure. Game sing kebak pilihan lan kanthi gaya visual dhewe.

Soccer Manager 2020
Soccer Manager 2020

Manajer Sepakbola Online

Manajer Sepakbola Online

Uga duwe database gedhe lan sing Real Madrid ora kurang, Barcelona utawa Liverpool. Sampeyan bakal bisa mlebu ing liga seri A, Liga Premier utawa Divisi Pertama kanthi langsung dadi pelatih. Lan sampeyan ngerti babagan apa, ngarahake saben aspek tim sampeyan supaya akhir minggu teka ing kahanan sing paling apik. Mesthi wae, sampeyan bakal bisa nonton game kanthi cara simulasi kaya-kaya langsung karo tim sampeyan ing sisih lapangan. Game sing uga misuwur kanthi level teknis sing dhuwur.

OSM - Fussball Manager Spiele
OSM - Fussball Manager Spiele

Bal-balan Real

Bal-balan Real

Gameloft uga duwe proposal bal-balan kanggo game sing katon apik banget ing ponsel. Kaya simulator pelatih sepak bola liyane, sampeyan bakal seneng bisa mlebu pemain bintang, nambah katrampilan, ngadhepi tantangan ing Stadion Dunia utawa pilih sesi latihan. Kanggo nyorot level grafis supaya kita kaget banget karo para pria ing Gameloft, salah sawijining studio game video paling produktif ing Android, sing bisa ditindakake. Kaya liyane, sampeyan duwe gratis ing freemium.

Bal-balan Real
Bal-balan Real
Pangembang: Gameloft SE
Price: free

Bal-balan Liga Ngimpi

Bal-balan Liga Ngimpi

Gunakake gambar salah sawijining pemain Real Madrid kanggo narik kawigaten lan duwe lisensi FIFPro supaya pemain favorit saka Barcelona, ​​Liverpool utawa maneh Real Madrid ora ilang. Lan ora, kita ora ngadhepi simulator pelatih, sampeyan bakal bisa muter langsung nganggo kotoran, dasi lan dadi bagean saka regu sing pengin menang sawise menang ing saben game. Mbok menawa grafis kasebut dudu sing paling apik, nanging ing urutane critane game kita kepengin judhul iki kanggo Android.

Bal-balan Liga Ngimpi
Bal-balan Liga Ngimpi
Price: Bakal announced

Pertandhingan skor

Pertandhingan skor

Game liyane ing seri Skor sing meksa kita kanggo nyelehake sepatu bot lan nyoba supaya band nyoba menehi kematian tegese target menang kanggo tim kita. Judhul sing cocog banget karo grafis lan sing luwih fokus ing game kasebut tinimbang ndeleng saka perspektif pelatih. Akeh sing cenderung golek sing terakhir, mula sampeyan wis ngerti manawa ing kene sampeyan bakal nemokake bab sing beda karo umume judhul sing ana gandhengane karo manajer. Sampeyan bakal dribble, tackle, pass, shoot lan kabeh jinis mekar ing ngarepe para pemain pertahanan musiman kasebut.

Kapten Tsubasa: Tim Mimpi

Kapten Tsubasa: Tim Mimpi

Lan kita pindhah menyang siji saka seri bal-balan sing paling populer ing kabeh wektu: Juara. Kanthi jeneng Kapten Tsubasa, sawetara wulan kepungkur dheweke mlebu ing Android kanggo nggawa kita sadurunge sinematik paling apik ing kabeh game sing wis kasebut ing dhaptar iki. Sampeyan bakal duwe sinematik sing padha tanpa wates saka seri animasi, dadi aja kaget amarga kita ngadhepi Oliver lan Benji lan game sing durung rampung.

Kapten Tsubasa: Tim Mimpi
Kapten Tsubasa: Tim Mimpi
Pangembang: KLab
Price: free

eFootball PES 2020

eFootball PES 2020

Lan yen FIFA ana ing game bal-balan, padha karo PES 2020. Salah sawijining game paling apik lan uga ana ing Android sing disenengi banget. Fokus ing game online eFootball lan pertandingan langsung sing bakal dadi protagonis. Game sing kasedhiya kanggo ponsel kanthi kabeh sejarah KONAMI lan ora ana sing preduli. Saka dhaptar paling apik kanggo ngasilake pengalaman bal-balan paling nyata lan basis data sing gedhe. Yen sampeyan nggoleki bal-balan nyata, PES utawa FIFA, ora ana liyane. Oh, lan game kasebut online lan nyata, ana sawetara sing ora bisa ujar babagan dhaptar iki.

eFootball ™ 2022
eFootball ™ 2022
Pangembang: KONAMI
Price: free

Manager Manager PES

Manager Manager PES

Yen ing KONAMI sadurunge kita main bal, ing kene kita bakal dadi pelatih kanggo nonton game kasebut saka perspektif kasebut. Judhul sing ora kekurangan kualitas lan minangka kanca lelungan PES sing sampurna. Sepakbola Pro Evolution Sepak Bola saka tampilan pelatih karo regu musim 2019-2020 lan Intelligence Ponggawa njupuk peran luwih gedhe saengga pertandingan kasebut ora gampang. Pengalaman pelatihan lengkap kanthi jutaan download, apa sampeyan bakal kejawab?

Aplikasi kasebut ora ditemokake ing toko. 🙁

Koleksi Kertu PES

Koleksi Kertu PES

Lan amarga ora ana loro tanpa telu, ayo lunga karo Pro Evolution Soccer liyane nanging fokus ing koleksi kertu pamuter. Ayo, kayane stiker nalika umur sing bisa dituku karo kanca ing sekolah. Misi sampeyan yaiku nggawe tim impian karo kabeh kertu sing dikoleksi. Kita ora duwe basa Spanyol, dadi yen sampeyan bisa nggunakake basa Inggris, sampeyan bakal duwe trio aces kanthi total, PES sadurunge lan pisanan.

eFootball ™ KUNCI JUARA
eFootball ™ KUNCI JUARA
Pangembang: KONAMI
Price: free

Tendangan Akhir 2019

Tendangan Akhir 2019

Lan meh wis ngrampungake game ing kiriman iki, kita bakal miwiti Kick Final 2019 lan apa fokus ing dendha. Wong-wong sing mutusake pertandingan lan nalika teka sawise lembur, amarga rong tim kasebut ora bisa menang, malah nggawe pemain paling apik ing donya dadi gugup. Judhul sing apik banget ing level grafis lan iki misuwur amarga alasan iki. Sejatine yen fokus ing perspektif sing padha, sampeyan bisa nuduhake grafis sing paling apik kanggo ngasilake kabeh pengalaman bal-balan saka ponsel. Salah sawijining game kanggo ngiringi PES lan liya-liyane ing dhaptar iki.

Kepala Bola Sepak La Liga 2019

Kepala Bola Sepak La Liga 2019

Iku game La Liga resmi ing Spanyol, lan amarga iku butuh sebutan khusus. Game kasual kanthi desain bal-balan lan gaya gameplay sing bisa ngetung gol karo header. Khusus kanggo kepala bal-balan kanggo saben tim La Liga. Salah sawijining game kanggo game kasual nalika main game tim favorit sampeyan.

Lintang Rame

Lan kita mungkasi karo arcade kabeh lan njupuk hadiah amarga dadi salah siji sing paling asli saka kabeh dhaptar. Kewan kasebut bakal dadi pemain bal-balan, lan saka tampilan udara sampeyan bisa ngarahake nembak nganggo bal. Soccer multiplayer kanggo ngrampungake dhaptar game bal-balan sing paling apik kanggo Android. Aku ora ngerteni manawa ana sing ilang, lan yen mangkono, wenehake komentar kasebut.

Rumble Stars Fussball
Rumble Stars Fussball
Pangembang: HypeHype Inc.
Price: free

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Carlos ngandika

    Halo, apa ana game kanggo Android yaiku mode karir sepak bola? Nanging iku dudu cara murah. …. Apa ana sing ngerti game saka jinis iki?