Kepiye ngerti yen ana sing ora nggatekake pesen ing Messenger

Facebook Messenger

Penasaran dudu perkara sing khas kanggo manungsa Luwih saka iku, ditemokake ing kabeh spesies kerajaan kewan, utawa paling ora. Kanthi tekane teknologi menyang jutaan wong, rasa penasaran mung adaptasi karo teknologi anyar.

Aplikasi olahpesen dheweke minangka conto sing jelas uga fungsi sing ngidini ngerti manawa email wis diwaca, sanajan fungsi iki ora ditujokake kanggo nyenengake rasa penasaran manungsa babagan lingkungan kerja lan komersial.

Salah sawijining fungsi sing paling saya sengit karo aplikasi olahpesen yaiku wong ngerti pungkasan aku nggunakake aplikasi kasebut. Aku ora curiga karo privasi, nanging privasi. Kaya dene aku ora kepengin ngerti manawa salah sawijining kontak sing paling pungkasan nggunakake aplikasi, aku uga ora seneng nuduhake informasi kasebut.

Facebook MSG
Artikel sing gegandhengan:
Cara mbusak pesen ing Facebook Messenger

Nanging, aku ngerti manawa ing acara tartamtu bisa dadi pitulungan gedhe, luwih-luwih nalika pesen sing kita kirim ora dijawab, utawa malah ora diwaca utawa ing kasus paling ala, dheweke uga ora nampa. Yen sampeyan pengin ngerti carane ngerti yen ana wong nglirwakake pesen messenger sampeyan, Aku ngajak sampeyan tetep maca.

Apa tegese ticks Messenger?

ikon messenger

Kanthi sepira kekayaan ing basa Spanyol babagan kosakata, mula apes banget ora ana sing repot nerjemahake tembung tartamtu, amarga suwe-suwe, kabeh wong nggunakake lan ora duwe akal kanggo nggoleki terjemahan.

Tandha Messerger, kaya platform liyane, yaiku lambang sing nuduhake status pesen Sing kita kirim. Ing kasus Messenger, iki diwakili nganggo 4 cara:

  • Un bunder biru tegese pesen lagi dikirim.
  • Un bunder biru kanthi tandha centhang tegese pesen wis dikirim.
  • Un bunder biru sing diisi kanthi tandha centhang tegese pesen wis dikirim.
  • Un bunder nganggo gambar kontak sing wis dikirim pesen tegese pesen wis diwaca dening sing nampa.

Sawise kita jelas karo ikon Messenger sing menehi informasi babagan status pesen sing wis dikirim, saiki wayahe ngerti utawa nyoba ngerti apa sing nampa pesen ora nggatekake kita.

Opsi apa sing ditawakake Messenger kanggo kita

Obrolan sing ora digatekake ing Messenger

Messenger nempatno kanggo kita rong cara sing beda kanggo ngatasi pesen sing kita tampa liwat platform iki. Siji tangan, kita nemokake opsi kasebut Meneng, pilihan iki mateni kabar kabeh pesen sing ditampa saka obrolan klompok utawa obrolan tartamtu.

Pilihan liyane sing kasedhiya yaiku Nglirwakake. Opsi iki mandheg ngandhani kabeh pesen sing teka saka pangguna sing padha (mung bakal menehi informasi babagan sing pertama dikirim) ing bagean kasebut Panyuwunan Pesen ing endi kabeh pesen pangguna sing sadurunge ora njaga konservasi.

Napa pesen kita ora ditampa?

sambungan Messenger pungkasan

Saiki wis ngerti opsi sing diwenehake Messenger kanggo ngatur pesen sing ditampa lan lambang sing makili statuse, mula bisa ditemokake yen pesen kita pancen ora digatekake dening sing nampa kanthi sengaja, dheweke durung maca / nampa, kita bisu ing aplikasi ...

Dheweke pancen ora nggatekake kita

Yen pangguna biasane nuduhake wektu sambungan pungkasan, lan kita uga duwe pilihan sing aktif lan ing sisih ndhuwur nutawa jam pungkasan ditampilake ing endi panampa pesen sing paling suwe nyambung menyang aplikasi kasebut, jelas yen ora kabeh nglirwakake lan kita kudu milih cara komunikasi liyane, amarga bisa uga wis ngalangi kita ora sengojo

Sampeyan ora nampa pesen kita

Yen pangguna durung nate nampa pesen, nanging sadurunge yen nampa lan mangsuli, mesthine bisa uga bisu obrolan, luwih-luwih yen kita abot banget lan ngirim akeh pesen tanpa angel ujar.

Yen mangkono, kita kudu nerusake kanthi cara sing padha kaya ing bagean sadurunge, kanggo nyoba wujud komunikasi liyane utawa aku kalebu nggawe telpon (ya, kanthi smartphone sampeyan uga bisa nelpon ora mung ngirim pesen).

Dheweke wis ngalangi kita

Yen akun Messenger digandhengake karo akun Facebook, pangguna uga kita, yen wis ngalangi kita liwat Facebook, dheweke kanthi otomatis ngalangi kita ing Messenger.

Yen durung bisa nggandhengake nomer telpon karo akun Facebook, kita bisa milih gawe akun Messenger nganggo nomer telpon lan bali kontak karo wong sing wis ngalangi kita, kanthi sengaja utawa ora sengaja (kita ora mesthi mikir ala).

Cara supaya ora diblokir ing Messenger

Bisu obrolan Messenger

Konsentrasi pesen karo nomer paling sithik

Yen sampeyan pengin supaya ora diblokir amarga abot, sampeyan kudu aja ngirim 10 pesen mung kanggo takon siji bab. Sanajan pesen pungkasan bisa uga dawa, luwih becik panampa amarga bakal ngalangi smartphone supaya ora suwe nalika saben notifikasi.

Mikir sadurunge nulis

Yen ngobrol kanthi panas liwat Messenger, lan kita pengin supaya ora ngalangi kanthi ngalangi kita, mula kita kudu mikir kaping pindho apa sing arep dakkandhakake lan kepiye cara ngucapake. Gampang banget kanggo mblokir pangguna, nanging luwih angel supaya dheweke mbukak blokir maneh.

Hubungi wong kasebut kanthi cara liya

Kita ora mung bisa ngubungi pangguna liwat Messenger. Platform sing digandhengake akun uga nawakake cara sing beda kanggo komunikasi karo wong kasebut, anggere padha ora ngalangi kita langsung.

Yen iki, siji-sijine pilihan yaiku kontak karo kanca sing padha supaya bisa menehi syafaat lan takon apa sebabe dheweke ngalangi. Ora ana cara sing ngidini sampeyan ngliwati watesan keamanan Facebook babagan iki, sanajan platform iki dadi salah siji sing paling aman.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.