Cara Watesan Wong ing Instagram

poto instagram

Instagram minangka jaringan sosial sing duwe luwih saka milyar pangguna ing saindenging jagad. Saliyane ngunggah foto utawa video, kita uga bisa sesambungan karo pangguna liyane ing platform kasebut. Iki bisa liwat seneng, komentar utawa pesen langsung. Sayange, kadhangkala kita bisa duwe pengalaman ala karo wong liya ing jaringan sosial.

Instagram menehi pilihan kanggo kita bisa mbatesi kontak karo wong liya. Iki minangka fungsi sing wis kasedhiya kanggo sawetara wektu ing app, nanging akeh sing ora nggunakake, mung amarga padha ora ngerti. Dadi, kita bakal ngandhani luwih lengkap babagan watesan ing Instagram lan kepiye fungsi iki bisa digunakake.

Apa Watesan ing Instagram

kualitas crita instagram

Watesan minangka fungsi sing kasedhiya ing jaringan sosial sing mbantu kita matesi kontak karo wong. Iki minangka perkara sing bakal bisa digunakake karo akun apa wae ing Instagram, manawa ana wong sing kita tindakake utawa ngetutake utawa yen ora ngetutake kita. Ide iki yaiku yen sampeyan nggunakake fitur iki, wong kasebut cenderung ngubungi kita. Dadi bisa dadi apa sing digunakake yen sampeyan duwe pengalaman ala karo wong ing platform kasebut.

Yen kita nggunakake fungsi watesan ing Instagram, wong iki bakal bisa terus ngetik profil kita kanthi normal. Sampeyan bakal bisa ndeleng kiriman sing wis kita upload uga crita lan seneng. Nanging nalika ninggalake komentar ana owah-owahan sing penting. Amarga komentar sampeyan ora bakal diterbitake langsung, nanging kita kudu nyetujoni dhisik. Kita bakal dilaporake manawa wong iki wis menehi komentar ing salah sawijining kiriman kita. Said komentar durung katon kanggo sapa wae lan kita bisa mutusake apa sing kedadeyan. Dadi yen kita ora pengin katon, kita bisa nindakake iki, kita bakal nggawe ora katon kanggo sapa wae. Iki bakal diulang saben wong iki nyoba ninggalake komentar.

Ing tangan liyane, fungsi iki uga mengaruhi komunikasi langsung antarane loro akun. Tegese, wong iki isih bisa ngirim pesen langsung, nanging pesen kasebut ora bakal ditampilake biasane ing kothak mlebu. Nanging bakal padha metu minangka panjalukan, supaya sampeyan bakal mutusaké apa apa karo pesen sing, yen sampeyan pengin reply utawa ora. Kajaba iku, wong iki ora bakal bisa ndeleng yen sampeyan nyambung menyang chatting sawayah-wayah, lan uga ora bakal ngerti yen sampeyan wis maca pesen. Kuitansi sing biasa diwaca ing Instagram ilang ing kasus kasebut.

matesi utawa mblokir

nyetel tanggal crita instagram

Watesan ing Instagram minangka fitur sing diselehake siji langkah ngisor pamblokiran. Minangka akeh sing wis ngerti, nalika kita nggunakake fungsi pemblokiran, kita nyegah akun ngandika saka bisa duwe kontak karo kita. Yen kita mblokir wong ing jaringan sosial, wong iki ora bakal bisa ndeleng utawa nemokake profil kita kanthi cara apa wae. Dadi kaya-kaya kita ora ana maneh kanggo wong-wong mau.

Kajaba iku, nalika pamblokiran digunakake, sampeyan uga ora bisa kontak karo wong kasebut. Mblokir wong ora bisa ngirim utawa nampa pesen saka akun tartamtu iki. Dadi sing kontak ROOT karo ngandika akun ing platform wis Cut. Mesthi, iku bisa digunakake yen ana wong sing ngganggu utawa ngganggu kita. Iki bakal ngidini wong kasebut ora duwe jinis kontak karo kita. Yen ing mangsa ngarep kita ngganti pikiran, kita bisa mbukak blokir wong, sing bisa ngidini dheweke ngetutake kita utawa kontak maneh karo kita.

Watesan ora nganti mblokir, kaya sing wis sampeyan deleng. Fungsi iki utamane tanggung jawab kanggo matesi utawa matesi kontak utawa komunikasi karo akun tartamtu, nanging akun kasebut isih nduweni akses menyang profil Instagram sampeyan. Dadi, sampeyan bakal bisa terus ndeleng apa sing sampeyan upload ing kabeh wektu, seneng utawa malah komentar, sanajan sampeyan arep arep apa karo komentar ngandika. Iki bisa menehi kontrol liyane babagan carane utawa sepira sampeyan pengin sesambungan karo akun iki ing app.

Cara Watesan Wong ing Instagram

Watesan ing Instagram

Iki soko sing kita bakal bisa nindakake karo sembarang akun ing jaringan sosial. Paling asring, iki minangka perkara sing kita lakoni karo akun sing pengin diwatesi kontak. Dheweke ora ngganggu sampeyan, nanging sampeyan ora pengin menehi komentar utawa sampeyan ora pengin ndeleng pesen langsung, contone. Ing kasus kaya mengkono, sampeyan bisa nggunakake fungsi watesan ing Instagram. Langkah-langkah sing kudu kita tindakake kanggo bisa nindakake iki yaiku:

  1. Bukak Instagram ing telpon Android sampeyan.
  2. Temokake profil wong iki sing pengin diwatesi.
  3. Klik ing lambang telung titik vertikal sing ana ing sisih tengen ndhuwur layar.
  4. Ing menu sing katon ing layar, klik ing pilihan Watesan.
  5. A bebaya bakal katon ing layar konfirmasi sing wis rampung iki. Nutup kabar kasebut lan sampeyan wis rampung.

Iku pancene langkah-langkah prasaja kanggo tindakake lan minangka sampeyan bisa ndeleng, Proses iki mung bakal njupuk sawetara menit wektu sampeyan.. Yen ana luwih akeh akun sing pengin diwatesi ing jaringan sosial, sampeyan mung kudu mbaleni langkah sing padha. Ing kabeh kasus, bab sing padha bakal kelakon, sing wong iki ora bakal bisa ninggalake komentar tanpa disetujoni lan pesen langsung sing saiki bakal panjalukan, supaya padha ora bakal teka langsung menyang kothak mlebu, kaya biasane ing jaringan sosial .

mbusak Watesan

Cara nggunakake fitur Instagram Close Friends

Mungkin sawise sawetara wektu sampeyan wis owah pikiran. Sampeyan ora pengin akun sing nate diwatesi terus duwe watesan kasebut. Salah siji amarga kabeh apik ing antarane sampeyan utawa amarga sampeyan kesel kudu nyetujoni komentar kanthi rutin. Jaringan sosial ngidini kita mbalikke proses iki kapan wae, supaya kanthi cara sing padha kita wis matesi akun kita bakal bisa mbusak watesan iki. Kajaba iku, langkah-langkah sing kudu kita tindakake padha karo sing wis kita tindakake ing bagean sadurunge. Padha ing ngisor iki:

  1. Bukak Instagram ing telpon Android sampeyan.
  2. Temokake akun iki sing wis diwatesi ing jaringan sosial lan pindhah menyang profil.
  3. Tutul lambang telung titik vertikal ing pojok tengen ndhuwur layar.
  4. Ing menu sing katon, klik Batal watesan.
  5. Kabar katon ing layar sing ujar "akun ora diwatesi".

Iki wis ngidini kita wis mbusak watesan ing akun iki, supaya kita bisa sesambungan normal maneh karo padha. Yen ana luwih akeh akun sing wis diwatesi lan kita wis ganti pikiran babagan iki, kita bakal bisa ngetutake langkah sing padha karo kabeh. Maneh, yen sampeyan pengin mbatesi wong ing mangsa ngarep, sampeyan mung kudu tindakake langkah iki maneh. Ora ana komplikasi liyane saka iki.

Cara mblokir wong ing Instagram

Saliyane mbatesi akun ing Instagram, jaringan sosial uga ngidini kita kanggo mblokir akun iki. Iki minangka pilihan sing bakal nggawe wong iki ora bisa kontak utawa sesambungan karo kita. Mulane, iku tumindak sing luwih akeh tinimbang fungsi mbatesi. Sanajan ana sing bakal kita gunakake ing kasus-kasus sing ana wong sing ngganggu kita lan kita ora pengin dheweke terus ngirim pesen utawa ndeleng profil ing platform kasebut. Kanggo nindakake iki, langkah-langkah sing kudu kita tindakake yaiku:

  1. Bukak aplikasi Instagram ing telpon Android sampeyan.
  2. Telusuri wong iki sing pengin diblokir ing app.
  3. Ketik profil sampeyan.
  4. Klik ing lambang telung titik vertikal sing ana ing sisih tengen ndhuwur layar.
  5. Ing menu sing katon ing layar, pilih Blokir.
  6. Pilih saiki yen sampeyan pengin mblokir akun iki mung utawa yen sampeyan uga pengin mblokir akun anyar sing bakal digawe ing mangsa ngarep.
  7. Sawise dipilih, klik tombol Blokir biru.
  8. Instagram negesake manawa akun iki wis diblokir.

Langkah-langkah iki ngidini mblokir akun iki supaya ora bisa sesambungan karo kita. Kaya sing sampeyan ngerteni, Instagram wis sawetara wektu duwe pilihan tambahan, yaiku mblokir akun sing bakal dibukak. Iki soko sing mbantu kita supaya yen wong iki mbukak akun anyar, soko padha bisa nindakake nggunakake alamat email padha, padha bakal bisa kanggo nemokake kita utawa duwe kontak. Supaya kita ngindhari saben wektu yen wong iki bisa nemokake kita ing mangsa ngarep. Yen sampeyan pengin sampeyan bisa nggunakake pilihan iki, yen ora, kita mung mblokir pilihan liya ing menu ing layar ngandika. Ing kasus loro, kita nyegah wong iki saka kontak karo kita utawa ndeleng profil kita.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.