Apa sing kudu ditindakake yen warta ing Instagram ora bisa dianyari

Instagram

Kaya aplikasi ing Android, Instagram uga bisa ngalami masalah ing operasi saka wektu kanggo wektu. Masalah umum yaiku ora bisa nganyari warta ing instagram. Nalika bebaya iki katon ing layar ing app, biasane tegese kita ora bisa nganyari feed, salah siji ngarep utawa ing bagean njelajah ing jaringan sosial.

Iku kabar sing katon karo sawetara frekuensi ing aplikasi, mbokmenawa akeh sing wis ngalami ing sawetara kesempatan. Apa sing bisa ditindakake nalika aplikasi kasebut ujar manawa warta Instagram ora bisa dianyari? Ana sawetara solusi sing saiki bisa dicoba, sing biasane bisa digunakake kanggo mungkasi masalah iki.

Ora bisa nganyari warta ing Instagram

Nalika entuk pesen, kabar ing Instagram ora bisa dianyari, biasane tegese feed utama app ora bisa dianyari. Yen kita nyoba refresh kanggo ndeleng manawa ana kiriman anyar saka akun kasebut sing kita tindakake ing jaringan sosial, app ora bisa nganyari bagean iki kaya biasane. Kajaba iku, iku uga bisa katon ing bagean njelajah ing Instagram. Yen kita nyoba refresh bagean kasebut, kaya karo feed, kanggo ndeleng konten anyar, app ora bisa refresh kaya biasane. Banjur pesen iki metu.

Iki minangka masalah sing ngalangi kita nggunakake aplikasi kasebut kanthi normal. Kita ora bisa ndeleng manawa ana konten anyar sing kasedhiya ing Instagram, ing feed utawa ing bagean jelajah, sanajan biasane katon ing kasus kasebut. Kajaba iku, ing akeh kasus pesen iki disimpen ing layar terus-terusan. Ana sing salah karo Instagram, mesthine, mula kita kudu golek solusi kanggo masalah iki. Iki minangka sing dituduhake ing ngisor iki, kanthi sawetara solusi sing bisa digunakake nalika kedadeyan kasebut ing jaringan sosial ing Android. Kajaba iku, iku solusi prasaja sing bisa ditrapake pangguna sing duwe telpon Android.

Sambungan internet

Sambungan internet

Akeh masalah sing muncul ing Instagram disebabake sambungan internet sing ora apik. Yen kita duwe masalah sambungan utawa wis offline, ora bisa nganyari feed warta ing app utawa feed explore. Bisa uga dadi alesan kenapa pesen iki katon ing layar. Dadi, kita kudu ndeleng manawa ana masalah Internet ing wektu kasebut.

Iki bisa dadi prasaja minangka mbukak app liyane sing mbutuhake sambungan internet, kaya Google Chrome. Yen aplikasi liyane iki bisa digunakake kanthi becik, mula ora ana masalah karo sambungan internet kita. Kabeh nuduhake manawa masalah iki asale saka Instagram. Yen ngoper sambungan (saka data menyang WiFi utawa kosok balene) isih kedadeyan, mula iki dikonfirmasi maneh.

instagram mudhun

Instagram search

Salah sawijining panyebab utama masalah ing jaringan sosial iku sing server padha mudhunsoko sing mengkono karo sawetara frekuensi. Yen jaringan sosial wis mudhun, bisa uga dadi sebabe entuk kabar sing ujar manawa warta ing Instagram ora bisa dianyari. Kacilakan server bisa nyebabake jaringan sosial mandheg kerja, sakabehe utawa sebagian, nanging bagean warta ora bisa dianyari sawayah-wayah.

Kepiye carane ngerti yen Instagram mudhun? Kita bisa nggunakake Downdetector, link iki. Iki minangka kaca web sing ngandhani babagan kemungkinan kacilakan server jaringan sosial kanthi langsung. Web nuduhake yen ing jam pungkasan ana akeh laporan babagan iki, saliyane bisa ndeleng peta donya, kanggo ngerti saka ngendi masalah iki teka. Amarga ana kasus sing dadi masalah regional, sing mengaruhi negara utawa negara tartamtu. Supaya kita bisa ndeleng manawa masalah iki ana sing uga mengaruhi kita.

Yen ing web kita weruh yen Instagram wis tiba, apa sacara global utawa ing wilayah kita, ora ana sing bisa ditindakake. Kita ora duwe kemampuan kanggo ndandani masalah, mula kita mung bisa ngenteni. Iki soko sing bisa njupuk sawetara jam kanggo ngatasi, gumantung saka keruwetan kahanan. Sing normal yaiku yen kedadeyan kasebut, Instagram duwe masalah karo sawetara fungsi, utawa app ora bisa digunakake langsung ing Android.

Meksa nutup app

nyetel tanggal crita instagram

Yen app durung nabrak lan sambungan Internet kita dudu alesan kenapa bebaya iki katon, bisa uga ana kesalahan tartamtu ing aplikasi kasebut. Iku ora umum ing Android, sing app dumadakan duwe masalah ing operasi. Sing paling apik ing kahanan iki yaiku kita bakal meksa nutup aplikasi iki. Sawise sawetara wektu, kita bisa mbukak maneh lan ndeleng yen masalah iki ora ana maneh.

Iki soko kita bisa nindakake saka setelan telpon Android kita. Langkah-langkah sing kudu kita tindakake kanggo iki yaiku:

  1. Bukak Setelan.
  2. Bukak bagean Aplikasi.
  3. Bukak dhaptar kabeh aplikasi sing diinstal ing seluler
  4. Temokake Instagram ing dhaptar banjur klik.
  5. Mudhun nganti pungkasan.
  6. Klik ing tombol sing ngandika Force Close utawa Force Stop.
  7. Konfirmasi iki.

Aplikasi bakal mandheg ing Android yen wis rampung. Iki minangka perkara sing mbantu proses aplikasi sing mlaku kanggo mandheg, amarga kesalahan iki bisa uga asale saka sawetara proses aplikasi Android dhewe utawa proses telpon sing ana gandhengane karo aplikasi kasebut. Sawise sawetara detik kita bakal bisa mbukak Instagram maneh ing Android. Kita bakal bisa ndeleng manawa ing pirang-pirang kasus, aplikasi kasebut bisa digunakake maneh lan bebaya iki pungkasane mandheg.

Nganyari

Bisa uga kabar iki sing ujar manawa kabar kasebut ora bisa dianyari ing Instagram katon terus-terusan ing layar, mula ora dicopot sawayah-wayah. Bisa uga asale saka kegagalan jaringan sosial dhewe, sing bisa uga kedadeyan ing pangguna liyane. Nang kasus opo ae, kita bisa mriksa apa ana nganyari ing Google Play Store kasedhiya kanggo Instagram ing wektu kasebut. Awit iki bisa mungkasi kesalahan ngganggu iki.

Akeh masalah karo aplikasi padha mungkasi yen sampeyan nganyarke menyang versi anyar. Utamane yen iki masalah sing mengaruhi akeh pangguna ing sistem operasi. Yen sampeyan ndeleng manawa luwih akeh pangguna Android ngalami masalah sing padha karo Instagram, mula sing tanggung jawab kanggo jaringan sosial bakal ngeculake nganyari sanalika bisa lan kabeh bakal bisa digunakake maneh.

Yen kesalahan iki diwiwiti sawise nganyari aplikasi ing Android, bisa uga ana sawetara masalah karo versi anyar iki. Kaya sing wis kedadeyan sadurunge, sing paling normal yaiku dudu kedadeyan mung kanggo awake dhewe. Dadi kita bisa ngenteni sing tanggung jawab kanggo Instagram ngeculake versi anyar aplikasi kanggo Android. Yen ana kedadeyan sing akeh banget, dheweke ora bakal suwe banget kanggo nindakake iki. Ing sawetara kasus ing sawetara dina bakal kasedhiya.

Busak instal lan instal maneh Instagram ing Android

Instagram

Yen app terus nuduhake bebaya iki, malah sawise nganyari utawa meksa nutupSampeyan bisa tansah pindhah siji langkah luwih. Kaping pirang-pirang kita ora duwe pilihan nanging mbusak app saka telpon banjur instal maneh supaya kesalahan kasebut ditanggulangi. Iki uga bisa ditindakake ing kasus iki karo Instagram lan bisa uga bisa digunakake nalika ngrampungake kesalahan kasebut. Ana cara sing efektif kanggo nindakake iki, tindakake langkah iki:

  1. Bukak Google Play Store.
  2. Temokake Instagram ing toko lan ketik profil app.
  3. Ing jeneng sampeyan bakal weruh yen tombol Busak instal katon. Klik tombol kasebut.
  4. Enteni app dibusak saka telpon.
  5. Yen wis kedadeyan, tombol Instal saiki bakal katon ing ngisor jeneng kasebut. Banjur klik tombol kasebut.
  6. Enteni Instagram diinstal maneh ing ponsel Android sampeyan.
  7. Sawise diinstal, sampeyan saiki bisa mbukak app.
  8. Saiki mlebu menyang akun sampeyan biasane.

Sing paling normal yaiku nalika sampeyan mbukak Instagram saiki kabar sing ujar manawa kabar kasebut ora bisa dianyari wis mandheg metu. kanggo apa sampeyan bakal bisa nggunakake jaringan sosial biasane ing telpon, sing persis sing sampeyan goleki ing kasus iki. Kabeh bakal bisa digunakake maneh ing app.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.