Aplikasi alarm udan gratis paling apik kanggo Android

Ana akeh cara kanggo ngerti kahanan cuaca ing lokalitas lan ngerti ramalan cuaca sing bakal ditindakake sajrone sawetara jam sabanjure, kayata saluran televisi, aplikasi lan indeks pamrentah.

Nanging, kanggo aspek iki mesthi luwih disenengi duwe alarm udan ing piranti seluler sampeyan, amarga iku cara paling cepet lan paling gampang kanggo dilaporake, lan sanajan Google Play duwe macem-macem aplikasi, iki sing paling apik:

Cuaca Dina Ini - Prakiraan Cuaca & Radar

Cuaca Dina iki: DWD Wetterdaten
Cuaca Dina iki: DWD Wetterdaten
Pangembang: sakiki.co
Price: free

Saiki Cuaca

Iki minangka aplikasi sing bisa digunakake minangka weker udan, amarga wis menehi tandha ing ponsel sadurunge ana ngarsane tekanan sithik ing wilayah sampeyan lagi ing ngendi.

Kajaba iku, ngidini ngerti ramalan meteorologi ing dina-dina mbesuk, lan nyedhiyakake kabeh jinis informasi sing efisien banget kayata suhu, kecepatan lan arah angin, visibilitas, asor, titik embun lan tekanan udara.

Nanging, iki uga ditrapake kanthi adaptasi telpon kanthi sampurna, wiwit kabar saiki saben jam, sanajan iki bisa diatur saka piranti lunak program.

Kajaba iku, sampeyan ngidini sampeyan nuduhake informasi iki karo kontak pribadi, liwat jaringan sosial lan pesen teks kaya sing sampeyan tentokake ing platform.

Radar Cuaca lan Urip - Prakiraan Cuaca

Cuaca lan radar urip

Kaya jenenge, umume digawe saka radar cuaca, sing ana luwih saka 15 Widget sing beda, ngidini ngerti kabeh jinis informasi tanpa kudu mbukak aplikasi.

Iki nuduhake data babagan asor, suhu, jinis presipitasi, jinis asor sing ana ing wilayah kasebut, arah angin lan ombak, uga arus laut saiki.

Wis ing pilihan konfigurasi "Kunci layar nganggo informasi" ing ngendi nawakake kabeh data cuaca tanpa kudu mbukak kunci ponsel, lan uga duwe alternatif "Bar kabar cuaca".

Dianyari kanthi otomatis, lan ngidini sampeyan ngonfigurasi unit pangukuran menyang unit sing paling disenengi. Iki uga menehi pilihan kanggo nggawe sawetara lokasi ing aplikasi kasebut lan ngerti data sekaligus.

Cuaca Dunia: cuaca lokal lan radar udan

Weltwetter: aktuelles Wetter
Weltwetter: aktuelles Wetter
Pangembang: v-appz
Price: free

Cuaca Dunia Cuaca lokal lan radar udan

Iki cocog karo salah sawijining alat sing paling pas kanggo ngerti iklim sing wis ditemtokake saka sawijining lokalitas, uga cuaca ing dina-dina tartamtu kaya sing dikarepake. Kajaba iku, menehi informasi babagan 1 yuta kutha saka sak ndonya.

Nyedhiyakake radar udan, nempelake notifikasi nalika tekanan cedhak wis cedhak. Kajaba iku, ngidini ngerti data penting babagan asor lan titik embun.

Nyedhiyakake akses menyang 7000 webcam ing saindenging jagad lan duwe salah sawijining ramalan sing paling dipercaya, saéngga bisa ngerti kahanan cuaca nganti 16 dina sabanjure.

Iki menehi pilihan kanggo ngatur panggunaan, uga nambah macem-macem lokasi sing dikarepake supaya bisa menehi lapuran saben dina babagan jinis mobilitas cuaca ing wilayah kasebut.

Cuaca & Radar: cuaca 14 dina lan suhu

cuaca radar lan cuaca 14 dina

Iki minangka weker udan sing apik banget, amarga duwe sistem pelacakan wektu nyata kanggo cuaca sing parah lan masang ramalan saben dina sing bisa ditemtokake kanggo dina apa wae ing minggu.

Dianyari saben 5 menit kanthi informasi sing relevan ing wilayah sampeyan, kayata suhu, bakal ana udan utawa jinis kacepetan sing ditampilake ing udhara.

Uga nambah garis wektu sing bisa digawa nganti 14 dina, kanggo ngerti kepiye kahanan cuaca ing wayah kasebut, uga evolusi ing wektu sing luwih cekak (contone, kayata dina).

Nduwe Widget sing gegandhengan, sing bisa ngungkapake kabeh informasi kasebut ing layar utama piranti sampeyan.

Alarm Cuaca Pribadi

Meine Wetterwarnungen
Meine Wetterwarnungen

Alarm cuaca pribadi

Iki minangka weker udan sing bisa disesuaikan amarga nuduhake ramalan cuaca sing uga dianyari ramalan jangka menengah lan jangka panjang gegayutan karo udan.

Sampeyan ngidini sampeyan ngonfigurasi jinis weker sing dipengini, apa mung udan, suhu, angin, mendhung, salju, pedhut utawa badai. Uga ana macem-macem unit sing kasedhiya ing pangukuran indeks.

Nawakake pilihan saka ngatur latar mburi karo apa sing sampeyan karepake, uga nyetel Widget ing layar utama. Sampeyan uga bisa nggarap GPS seluler, sanajan sampeyan bisa nuduhake kutha sampeyan yen sampeyan pengin mateni fitur iki.

Nduweni rong jinis swara ing kabarIki minangka "Weker" utawa "Notifikasi" lan beda-beda gumantung saka intensitas lan pengulangan sing bakal ditindakake.

meteoplaza

wetterplaza
wetterplaza
Pangembang: Infoplaza Network BV
Price: free

meteoplaza

Alat sing apik tenan sing duwe luwih saka 1.000.000 kursi kasedhiya ing piranti lunak sampeyan. Bisa digunakake karo radar internal lan nawakake ramalan sajrone 14 dina sabanjure.

Fungsional ing Amerika, Eropa, Afrika lan Australia langsung, sanajan duwe "alarm kilat" sing bisa nutupi kabeh iklim planet iki. Kajaba iku, akurasi miturut para ahli yaiku 98%.

Nyedhiyakake peta satelit sing terus dianyari lan ngidini ngerti tutup awan sing ana ing sawijining wilayah, mula kaya ngarep sing ana ing kana, adhem, panas utawa ora disengaja.

Pungkasan, kasebut ditemtokake minangka alternatif sing apik banget amarga duwe "Splash Alert" sing bisa digunakake kanthi apik lan bisa disesuaikan saka setelan program.

Cuaca lan widget - Weawow

Cuaca weawow

Iki minangka salah sawijining aplikasi sing bisa digunakake minangka alarm hujan ora nampilake jinis pariwara apa wae sanajan wis bebas babar blas. Nawakake ramalan sing akurat banget kapan wae sampeyan pengin.

Wis jangkoan saindenging jagad, lan setelan bisa diset ing luwih saka 50 basa sing beda. Nyedhiyakake informasi babagan sunrise lan surup ing wektu sing wis ditemtokake.

Tuladha 10 widget sing beda sing bisa disesuaikan, sing nyedhiyakake dhukungan GPS, uga wektu, tanggal, wektu lokal lan dianyari kanthi otomatis nganggo aplikasi kasebut.

Kajaba iku, sampeyan ngidini ngerti laporan saben dinane sing nuduhake kabeh gerakan cuaca sajrone interval wektu sing ditemtokake, uga suhu lan tekanan maksimum utawa minimal sing wis ditemtokake.

Prakiraan Cuaca

prakiraan cuaca
prakiraan cuaca
Pangembang: BACHA Alus
Price: free

Prakiraan Cuaca

Cocog karo alarm udan sing wis mapan, sing nampilake a 90/100 maneh ing Google Play. Sing terakhir amarga tliti data meteorologis sing bisa nggayuh 95% linuwih.

Iki nduweni kapasitas ing platform kanggo maca atmosfer negara-negara ing Eropa, Amerika, Asia, Oceania lan bagean gedhe ing Afrika. Kajaba iku, nyedhiyakake laporan lengkap babagan kabeh data cuaca.

Kajaba iku, masang informasi babagan titik embun lan arah angin, uga kelembapan lan visibilitas sing bisa dingerteni. kepiye wektu bakal dipanggonke ing sawetara jam sabanjure.

Widget kasebut pas banget, amarga nyedhiyakake peta meteorologi ing saindenging jagad lan nemplek karo pangukuran suhu, tekanan, presipitasi lan kacepetan angin, ngatur kanggo nemtokake jinis sistem sing pengin digunakake.

AccuWeather - Cuaca, Suhu & Iklim Saben Dina

AccuWeather: Wetterradar
AccuWeather: Wetterradar

Sunting interwiki

Iki minangka jinis aplikasi kanggo tandha-tandha awal cuaca lokal, sing diidini ngerti warta wayahe babagan udan deres utawa perubahan suhu sing drastis.

Nanging, iki uga nemtokake intensitas srengenge, uga pembeda suhu sing nuduhake jumlah panas pungkasan sing direkam ing radar lan kepiye rasane asline.

Kajaba iku, sampeyan bisa nggunakake ramalan sing ngidini sampeyan ganti timeline nganti 15 dina, sanajan nemtokake mobilitas meteorologi menit-menit.

Pungkasane, duwe peta tekanan sing apik banget, kanthi legenda sing wis ditemtokake banget, yen kaya pilihan "Ringkesan" sing nuduhake kahanan cuaca ing jam-jam pungkasan, saben dina utawa saiki.

Radar hawa

Radar hawa

Beda karo alat sing kasebut ing ndhuwur, panggunaan utama aplikasi iki yaiku ing peta cuaca sing nuduhake informasi ngarep sing kedadeyan ing sembarang lokasi.

Nanging, iki uga menehi laporan sing praktis banget kanggo saben jam utawa minggu sing dikarepake. Kajaba iku, nawakake pelacak topan sing nuduhake pusat lan pangembangane.

Nduweni salah sawijining Widget paling berkembang kanthi iklim default ing wilayah sampeyan, lan sing bisa diatur miturut gaya, uga ukuran sing ana.

Nyedhiyakake informasi babagan indeks kemungkinan ramalan cuaca, uga jinis fluktuasi suhu sing diarepake sajrone sawetara jam sabanjure.

RAIN RADAR - radar cuaca & ramalan cuaca animasi

REGEN RADAR - Wetterradar
REGEN RADAR - Wetterradar
Pangembang: WEATHER SAIKI
Price: free

Radar Udan

Dikenal minangka perubahan udan sing pas banget, amarga spesialisasi maca data kayata tekanan barometrik, asor relatif, suhu, angin lan uga mendhung kanggo nuduhake kemungkinan udan.

Nyedhiyakake update babagan ramalan saben jam kanggo nambah efektifitas lan ngidini akses  data saka alat afiliasi sing mbayar “Windy and Rain Viewer"Nanging tanpa biaya tambahan.

Paling apik, iki nduweni reliabilitas 99%, amarga informasi kasebut dipikolehi liwat radar lan satelit ing saindenging jagad, nggarap teknologi perbandingan sing cerdas.

Pungkasan, duwe tandha cuaca sing mbebayani uga 10-14 ramalan dina, ngatur kanggo nyedhiyakake informasi cuaca ing interval sing dikarepake, indeks probabilitas, evolusi iklim lan data liyane sing menarik.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.