Kumaha ngagunakeun WhatsApp dina iPad tanpa SIM

WhatsApp

WhatsApp nyaéta aplikasi olahtalatah instan anu pang populerna di pasar. Ieu mangrupikeun aplikasi anu dianggo dina sagala jinis alat, bahkan dina komputer berkat versi browser na. Pamaké sareng iPad ogé hoyong tiasa nganggo aplikasi éta, sanaos ieu mangrupikeun patarosan, khususna upami henteuna SIM. Upami anjeun hoyong nganggo WhatsApp dina iPad tanpa SIM, kami ngabejaan ka maneh kumaha mungkin.

Kusabab aya loba pamaké kalawan tipe ieu tablet anu rék ngundeur aplikasi ieu dina alat maranéhanana, tapi maranéhna teu nyaho kumaha carana. Kituna, urang ngabejaan ka maneh kumaha éta mungkin ngagunakeun WhatsApp dina iPad tanpa SIM. Pilihan anu saé upami anjeun hoyong tiasa nganggo aplikasi ieu dina langkung seueur alat ayeuna. Ieu kumaha éta bakal mungkin pikeun anjeun.

Aplikasi WhatsApp pikeun iPad

Logo mobile WhatsApp

Sakumaha anjeun parantos terang, WhatsApp mangrupikeun aplikasi anu tiasa diunduh dina sababaraha jinis alat. Aplikasi ieu gaduh na Vérsi Android sarta ios, anu ku kituna ngamungkinkeun urang ngagunakeun éta dina smartphone. Pamaké anu gaduh iPad teu acan gaduh vérsi aplikasi ieu pikeun tabletna. Sahenteuna pikeun ayeuna, dina waktu nulis artikel ieu. Kusabab éta parantos lami dipikanyaho yén anu nanggung jawab pikeun aplikasi éta damel dina versi pikeun iPad.

Pikeun momen ieu kieu teu terang persis iraha versi ieu badé dileupaskeun tina aplikasi pikeun iPads. Ieu mangrupikeun hal anu diperkirakeun, tapi urang kedah ngantosan pengumuman ti WhatsApp. Indikasi parantos katingal dina sababaraha vérsi béta aplikasi sareng éta moal anéh upami dugi ka sababaraha waktos taun ieu, tapi tanggal pastina henteu dipikanyaho ayeuna. Ieu ngandung harti yén aplikasi ieu teu bisa diundeur dina iPads, sakumaha dina telepon Android atawa iPhone. Janten anjeun kedah milarian alternatif pikeun aplikasi.

Dina jaringan urang mendakan versi WhatsApp henteu resmi, nu ogé bisa diundeur dina iPad bébas SIM. Ku cara kieu, pangguna bakal tiasa ngirim pesen ka jalma sanés tina tabletna, saolah-olah éta aplikasi resmi. Dina kertas, éta tiasa janten pilihan anu dipikaresep ku seueur pangguna, sabab ku cara ieu aranjeunna bakal tiasa nganggo aplikasi dina iPad na, tapi ieu ngagaduhan résiko. Kusabab aranjeunna versi henteu resmi, kami henteu terang naha aranjeunna aman atanapi henteu, janten ieu mangrupikeun résiko anu jelas pikeun dipertimbangkeun. Ogé, upami dideteksi yén kami nganggo versi henteu resmi, aplikasi éta tiasa ngablokir akun kami.

Kumaha ngagunakeun WhatsApp dina iPad tanpa SIM

Kumaha nyimpen poto WhatsApp dina galeri

Proses ieu henteu ngalibetkeun pisan masang WhatsApp dina iPad tanpa SIM, tapi éta mangrupikeun cara pikeun tiasa nganggo aplikasi olahtalatah instan anu terkenal dina alat ieu. Dugi ka vérsi resmi aplikasi dileupaskeun, pikeun naon anu urang masih ngantosan, metode ieu kedah dianggo dina iPads. Ieu mangrupikeun metode dimana urang bakal ngagunakeun WhatsApp Web, versi browser aplikasi. Ieu cara nu bakal mungkin keur urang ngagunakeun eta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngagunakeun WhatsApp dina iPad tanpa SIM

Janten urang bakal gumantung kana browser anu aya dina iPad. Warta anu saé nyaéta versi wéb ieu aplikasi cocog sareng sadaya panyungsi. Naha urang nganggo Safari, Google Chrome, Firefox atanapi anu sanésna, urang bakal tiasa ngaksés éta unggal waktos. Tangtosna, urang kedah gaduh akun aplikasi dina alat, sapertos telepon iPhone atanapi Android, sabab panggunaan versi ieu mangrupikeun ekstensi tina akun anu ayeuna aya.

Numbu rekening

WhatsApp Web mangrupikeun ekstensi tina versi mobile WhatsApp. Vérsi ieu ngamungkinkeun urang pikeun ngakses akun urang dina browser, ku kituna urang bakal ningali paguneman nu urang buka, kitu ogé bisa ngamimitian nu anyar. Ogé, kalayan modeu multi-alat anyar aplikasi, versi ieu henteu deui gumantung sagemblengna kana versi mobile. Kalayan kecap sanésna, dugi ka ayeuna, upami urang hoyong nganggo Wéb WhatsApp, urang kedah mastikeun yén sélulérna ngagaduhan sambungan Internét nalika urang nganggo éta, upami henteu mustahil ngagunakeun éta.

Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha cara ningkatkeun serat WhatsApp Wéb ku cara saderhana

Kabeneran aplikasi ngabogaan mode multi-alat anyar, nu ends kagumantungan ieu. Ieu ngandung harti yén urang ngan kudu numbu akun sakali, tapi urang lajeng bisa ngakses WhatsApp Web iraha wae urang hoyong, ogé dina iPad tanpa SIM. Ieu bakal mungkin pikeun nuliskeun versi ieu sanajan telepon teu boga sambungan Internet, éta malah moal jadi diperlukeun pikeun telepon nu bakal mibanda kami. Janten vérsi ieu ayeuna rada langkung mandiri sareng ku kituna anjeun tiasa ngamangpaatkeunana langkung saé. Anu mimiti urang kedah ngaitkeun dua vérsi aplikasi, anu saderhana pisan, urang kedah nuturkeun léngkah-léngkah ieu:

  1. Buka WhatsApp Web dina browser dina iPad, anjeun tiasa langsung ka web.whatsapp.com
  2. Kode QR dipintonkeun dina layar anu kedah diseken.
  3. Buka WhatsApp dina telepon anjeun sareng ketok dina tilu titik nangtung. Teras angkat ka Wéb WhatsApp (dina vérsi énggal éta disebut Alat Patalina).
  4. Nyeken kodeu QR anu nembongan dina layar iPad nganggo telepon anjeun.
  5. Ngadagoan akun linking lumangsung (éta butuh sababaraha detik pikeun muka).

Kalayan léngkah-léngkah ieu kami parantos ngaitkeun dua akun. Anjeun bakal tiasa ngamimitian nganggo WhatsApp dina iPad anjeun tanpa SIM Ku cara kieu, ngirim pesen dina obrolan anjeun, ngagunakeun praktis fungsi anu sarua yen urang gaduh dina versi na pikeun telepon. Tina pesen, emojis, GIF, file sareng seueur deui. Janten pamakean moal nampilkeun seueur teuing masalah dina hal ieu.

Fungsi dina Wéb WhatsApp

WhatsApp

WhatsApp Web mangrupikeun vérsi anu parantos ningkat dina waktosna. Salah sahiji novelties hébat nya éta kagumantungan ieu mobile téh leuwih berkat rojongan anyar pikeun sagala rupa alat tina aplikasi nu, nu bakal ngidinan hiji pamakéan leuwih hadé éta, ogé dina iPad. Sanaos masihan kami seueur fungsi, éta moal sami sareng nganggo aplikasi WhatsApp nyalira, sabab kami bakal ngagaduhan sababaraha watesan.

Contona, telepon sareng telepon pidéo henteu dirojong tina aplikasi dina Wéb WhatsApp. Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur utama anu urang henteu sayogi dina versi ieu, anu mangrupikeun masalah atanapi watesan anu jelas pikeun seueur pangguna. Janten anjeun ngan ukur tiasa ngirim pesen téks di jerona. Untungna, anjeun tiasa ngirim pesen audio, sapertos dina aplikasi aslina. Di handapeun jandela urang bakal ningali yén aya ikon mikropon, dimana urang tiasa klik pikeun ngarékam pesen audio anu urang hoyong kirimkeun.

Hal anu normal nyaéta nalika urang badé nganggo WhatsApp Web, upami urang badé ngirim pesen audio, kami dipenta pikeun masihan aksés ka mikropon ka browser anu kami anggo dina iPad, ku kituna urang teras tiasa ngarékam pesen anu bakal kami kirimkeun dina obrolan urang. Éta sanés hal anu bakal janten masalah, tapi éta hadé pikeun terang, upami anjeun mendakan yén éta henteu ngantep anjeun ngarékam pesen pertama kalina, sabab éta idin diperyogikeun dina browser (naha éta Safari. , Google Chrome atanapi anu sanés).

Potong kompas layar utama iPad

WhatsApp

Kami parantos tiasa nganggo WhatsApp dina iPad tanpa SIM, hatur nuhun kana pamakéan versi web tina aplikasi. Upami anjeun badé nganggo éta sacara rutin dina iPad anjeun, panginten anjeun gaduh aksés langsung kana éta, sabab ku cara éta anjeun henteu kedah muka browser unggal waktos anjeun badé lebetkeunana. Ieu mangrupikeun hal anu tiasa dilakukeun kalayan gampang dina iPads, janten éta patut pikeun seueur.

Sakali anjeun lebet kana WhatsApp Web, klik tombol bagikeun di Safari (sabab kalolobaan anjeun sigana nganggo browser ieu dina tablet ieu). Nalika pilihan ieu dianggo dina panyungsi, ménu sareng sababaraha pilihan muncul dina layar. Salah sahiji pilihan urang tiasa pamakéan nyaéta Tambahkeun ka layar utama, Nu kahayang urang kudu dina hal ieu. Urang lajeng milih pilihan ieu nyieun potong kompas éta dina layar iPad.

Aksés langsung kana Wéb WhatsApp ieu teras didamel, anu teras tiasa dianggo dina iPad urang tanpa SIM. Ieu mangrupikeun cara anu gancang pikeun gaduh aksés ka aplikasi olahtalatah sepanjang waktos. Ku cara ieu urang tiasa ngirim pesen ka kontak urang ku cara anu sederhana tanpa masalah. Nepi ka aplikasi iPad sorangan dileupaskeun, nu urang masih ngantosan, urang tiasa make metoda ieu lamun urang hoyong nganggo aplikasi olahtalatah well-dipikawanoh dina hiji tablet Apple. Kami ngarepkeun dina sababaraha bulan langkung seueur terang ngeunaan peluncuran aplikasi ieu pikeun iPad.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)